Nori!
Hat, ez a sztori meredek, de elhiszem, hogy igy volt.
En azt vettem eszre, hogy terhesen sokkal, de sokkal elozekenyebbek voltak velem, mint most, amikor gyerekkel vagyok. Meg akkor is kakilnak a fejunkre, ha kettovel vagyok es mondjuk egy, vagy ketto sir. Egyaltalan nem erdekel senkit. Szerintem ugy vannak vele, hogy ha mar vallaltuk, akkor oldjuk meg...
De ez gaz.
Multkor pl a gyogyszertarba mentem Erikkel, Kristofal es a nagy pocakos sogornommel. Jah, Eriket hordozoban cipeltem, Kristof kezet fogtam, sogornom a hasat tartotta. Bentrol egy noci elozekenyen ajtot nyit, lepek, hogy induljak, a hata mogott allo nenike pedig (aki mindezt latta) betrappol velem szembe. Kb, mintha ot akarta volna a holgy kiengedni. Es nem mozdul. Nem.
Tolassak en vissza a hordozos gyerekkel (aki akkor spec negy hetes volt), meg az energiabomba fiammal, hatam mogott a terhes sogornommel. Mert o pedig akkor is kijon. Legszivesebben a kezebe nyomtam volna 1-2 kolykot. De csak nem adom oket egy ilyen asszonynak...
Reni!
Gratula a sulyhoz. Nekem sem annyira a sulyommal van problemam, mint inkabb az allagommal. Puhany vagyok, a hasam szepen visszament, de allagra meg mindig olyan, mint a kelt teszta, ahogy Nori mondta.
Szintus!
A te lanyod mar csak negyszer eszik?
Hat, nemtom mi mikor fogjuk ezt megelni.
Erik meg mindig hatszor, alkalmankent 150et tol...
Szep vagy a foton nagyon!
Asszem en vagyok a kivetel, aki a 60,5 kilora nem irigykedik. Engem akkor mar cipelne anyam a korhazba.
Merthogy ilyen csontos voltam en mar 62 kilosan is:
Es ez egy elonyos kepnek szamit ebbol a sorozatbol...
A tobbin sovanyabb vagyok.
Ezek utan el lehet kepzelni, hogy milyen voltam 55 kilosan. Persze akkor minimum 70nek ereztem magam.
Most epp ezert tuztem ki a 65ot minimumkent. Ha az ala mennek, akkor legyetek szivesek beszolni.
Edit!
Szerintem is fogzas lesz. De lehet, hogy csak hetekkel kesobb lesz kint.
Kristofnak negy honaposan ket foga volt, de makunk volt, meg a szemfogakig ugy jottek sorban, hogy eszre sem vettuk. Azok es a ragok kicsit mar megviseltek.
Erik is tomkodi a kezet, nyalat is fuj. De nem nyugos. Kivancsi vagyok, hogy mi lesz es mikor.