Hali
Én még a héten itthon vagyok. ma 1/2 6 kor kelt a kiskakasunk, most éppen apával borotválkozik
Rit
Nézd a jó oldalát, legalább nem a gyedet kapod, hanem rendes fizut.
Velünkközben annyi történt, hgy Dnaiszombat óta nagy ágyban alszik. annyira tetszett a Flexa ágy, hogy olyat vettünk neki, kókuszmatraccal. Féltem, hogy az itt leírt tapasztalatok alapjánmajd nehezen tudjuk azúj ágyba szoktatni, de minden simán ment. Első este közösen altattuk, akkor még kicsit ugrándozott az ágyon, minden szegletét kipróbálta, ,de szépen elelaudt. Éjjel uúgy ébredt 1 vízivás erejéig és már feküdt is vissza, csak kicsit körbenézett, hogy hol is van. Vasárnap délután már egyből befeküdt az ágyikóba (mindig azt kiabálja: Új Ágy, néha napközben is bemegy és játszk egy kicsit az egyik sarkában - olyan cuki ilyenkor)
Azóta szépen elalszik este is és délután is, nem kóricál. annyit mondtunk neki, hogyha éjjel bármi van, akkor mindig szóljon és megyünk.
Kapott rendes paplant és elefántos és kisegeres ágyneműhuzatot, hát csuda boldog volt vele. az ágyat apával ketten szereltük össze és mire hazajöttek a ligetből, majdnem kész volt, ,így Dani is szerelhette kicsit.
Egyik nap meg leesett 2,5 m magasból a játszón. Amikor más is mászik vele a csúszdára, akkor nagyon kell figyelni, mert nem a mászásra figyel. Ráadásul én is ott voltam és végignéztem az egészet. Olyan mérges voltam, mert épphogy csak tompítani tudtam az esést. A létra 2 felső foka között esett le alul meg 4 oldalt vízszintesen derékmagasságban van 2 gerenda, így felülről nem tudtam volna elkapni, alul meg mire bemásztam, addigra leért a földre. szerencsére ügyesen esett, mert egyből kitette a kezét, meg én is topítottam a kezemmel, de azért nem volt kicsi az esés, és lábra esett, de aztán elesett a hasára és beverte az orrát. Nem is tudom, hogy nem vérzett, vagy repedt fel a szája, de még csak kék-zöld folt sem volt.
Van egy szerelme is a ligetben, Lilinek hívják, szőke loknik és kék szem. Már csókolóztak is, Dani szájon csóklta, meg simogatja. Ez volt első nap, a nagy találkozás. Aztán másnap kisfiam elhatározta, hogy kisiskolás módszerrel cserkészi be a csajt, úgy üdvözölte, hogy fellökte, utána meg simizte és pusilgatta az arcát közben meg hajtogatta "Bocsá, bocsá"
Hát hiába ilyen ez a szerelem. Este lefekvésnél beszélgettünk, hogy nem szabad fellökni, de Dani azt mondta, hogy ronda a Lili, nem jó (?) nem tetszik. arra már nem válaszlt, akkor miért csókolgatja.
focizunk ezerrel, rúgom neki és fut a labda elé és vissza is rúgja, elé megy. emlékszem tavayl 15 hónaposan a játszón egy 7 éves ksifiú játszott az apukájával és dani elorozta alabdát, úgy rúgta, hogy még. képes 3/4 órát is egyfolytában focizni.
kezd irigy lenni a játékaira, de terelgetjük.
Forti
Szocpol
Új lakás vásárlása esetén 2 gyerekre 2 milla jár, elsőre 1,2 másodikra 800e Ft. Használtra is fel lehet venni, de csak félszocpolt. Most változi januártól alakáshitelezés is, már 10 % beugróval lehet venni lakást, ,mi valszeg ezt fogjuk megjátszani, ha tényleg vállani tudunk, minden feltételt. Az index oldalán van róla bővebben egy cikk.
Ilke
Menjetek el moziba, nekem az hozta ki Danit, de pl. a barátnőm a tejbegrízre esküszik, más meg a palacsintára.
szilcsike
milyen méret, van képed a pulcsikról? nekünk 98/104-es kellene.
nyuszi
próbáld meg megkérdezni emit mitől fél, mit lát a sötétben, hogy néz ki, stb. nézd körül a szobájában, nincs e valahol vmi ijesztő árnyék, folt a szőnyegen, szék stb, nem recseg- e a flaban vmi, ilyenek. milyen fekvésű az ágya, nincs-e villanyvezeték ott a falban. ezoterikus tapasztalataimat itt inkább nem írom ezzel kapcsolatban, mert nem a topic témája, meg sokakat megrémítene, amit írnék, pedig nem olyan rémisztőek.
mindenesetre, ha nem múlik, akkor beszélj a próblémáról egy dokival, de felkereshetsz kineziológust is.
na, megyek, vár a gyermekem
gumicukor