Hello Lányok!
Tegnap már megint magamon kívül voltam...
.
Bocs Ana, hogy nem válaszoltam... de aztán minden megoldódott ahogy elnézem, ügyi lyány vagy te!
Köszönöm a görbe dícséreteket.
Elkelne 1 kis tanács.
Tegnap Párocskám aludt 11-kor én pedig függő létemre gondoltam egyet, csinálok 1 hcg-t. Nem láttam rajta semmit, így letettem, hogy majd pár perc múlva megnézem...aztán belefeledkeztem egy kis tv nézésbe. Később megnéztem ÉS LÁTTAM RAJTA CSÍKOT!!!!!!!!!!!!!! VAgyis még egyet! ZEBRA CSÍKOT!!!!!!!!!!!!! Mutattam Apunak, ő nem akarta észrevenni. AZtán volt még tarcsiban két régebbi negatív, mellé tettem, ott már látszott. De azért vártam máig, most egy kicsit sötétebb lett. Iszonyat halovány, de ott van.
UGYE, HA OTT VAN, AKKOR POZITÍV??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
GYerekek, nem merek örülni. Úrrá lett rajtam az óvatosság. El se akartam mondani, mert félek, hogy elkiabálom és az előbbiekben olvastam, amit CSillag te írtál, hogy akár még el is tűnhet... Úgyhogy most újból rágom a kefét...
Kérdés: SZERINTETEK A HÉTEN MENJEK MÁR EL DOKIHOZ? Mert azt mondta, hogy akkor menjek, ha pozi lesz a tesztem és akkor azonnal ad Utro-t. Vagy várjam ki a nemvárt mensit??? Lehet, elzavar, hogy még túl korai. Vagy látja már a petezsákot uh-on?
Egyébként remélem, mindenkinek sikerült majálisozni, az Anyukák kaptak szép orgonacsokrokat és sok-sok szeretetet.
Ja, a Ferty-re még nem mertem beírni, mert félek, hogy nagyon beleélem magam. A hőm is szuper és már nekem is lehetséges egy trifázisos görbicke, nem?