Új privát üzeneted érkezett!

Szerinted csináljak tesztet? Hcg?

Letti! te értesz a fertihez nem vinnéd fel az adataimat? Nem muszály.
Egyébként hogy vagy_? Lenyugodtál?

Kép

Kép
anabana

Kedves Megrendelőim!

Mától visszavonásig ezeken a kedvező árakon vásárolhattok tőlem teszteket:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 250 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet csomagként vagy levélként tudok küldeni, ennek ára 1100, illetve 650 Ft, elsőbbséggel 700 Ft! Postázás csakis ajánlottan!!!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással. Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra.

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ana, a tesztek közül volt pozitív, ez biztos. :wink: Megpróbálhatsz egy HCG-t, ha nem félsz, hogy esetleg csalódsz. De csakis holnap reggel, első pislantyúból ám! Drukkolok :)

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Nem félek a csalódástól, nem élem bele magam. Szerintem még csak a pén vagyok túl. Bárcsak neked lenne igazad!!!!!
Köszönöm a tanácsodat, örök hála.

Kisfiad? Voltatok szabadtéri programon? Jó idő volt tegnap és ma is.

Holnap megírom az eredményt.

Letti te meg válaszolj!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!!!

Bakker, mennyi mindent írtatok!!!

Hát igen, a görbék igen aranyosak :D

Betti: ahogy Csillag mondta a görbuszkád nagyon jól halad... :D

Ana: ha csak kicsit vársz, hogy pé legyen, annál nagyobb meglepetés lehet ha más is van , nem?? De sok szem sokat lát, és sok teszt és megfigyelés pedig szerintem sokat segíthet!! még később is! Mondjuk én szigorú voltam magamhoz, minden nap 5:30kor csörgött az óra, szájba be a lázmérő, ott 10 percet, és utána keltem fel... uram persze már néha unta, de megértő volt, tudta miért csinálom, miért csináljuk... talán az még pontosabb !

BAba: tényleg, már hol tartasz!!! :D hipp-hopp és kint a baba :D

CSillag: csak nekem fura, nagyon, hogy már most így látszik, azt hittem csak majd kb 5. hónapban fog... persze másoknak nem tűnik így fel, de a bordás hasim után valahogy igazi változásnak számít... és most minta pár napja nagyobb is lenne.. ( persze a buta mérleg meg fél kilóval többet mutat....) nem baj, buszkén mutogatom, uram is erre bíztat...

Remélem mindenki kellemesen majálisozott és anyák napja is szuper volt mindenkinek... kis lurkók rajzoltak nektek valamit anyukák???? mert csodás érzés lehet anyucinak lenni!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana, miért nem te csinálod meg a görbét a ferty-n? Ha nem megy, szívesen segítek!

esthajnalcsillag

Megpróbálom. Egyszer már regiztem , de nem ment így tértem át a ciklus.hu ra.

Kép

Kép
anabana

El se tudom kezdeni. rEGIZTEM megvan ajelszó de nem lép be.

Kép

Kép
anabana

megvan hová kell írni a hőt?

Kép

Kép
anabana

öcsém megvan hogy kell kitölteni

Kép

Kép
anabana

megvan . Csillag!

Hogy szúrjam be hogy lásd.
egyébként ugyan oda húzta ahová a ciklus

Kép

Kép
anabana

na mára befejezem, de szerintem ha nő majd a hőm akkor majd áthúzza. A többi emelkedés szerintem a betegségtől volt.

Kép

Kép
anabana

Ana: ügyike vagy.... a link beszúrása: van egy ilyen hogy home page setup... ha jól emlékszem, ott ahol beírod a hőt ott van egy ilyen fülecske, és ha arra rámész ott van a link amit be kell másolnod ugyanúgy mint a ciklus-ét

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz én nem találok ott url t
van egy ilyen fül de ott nincs semmi

Kép

Kép
anabana

Kösz Maresz !!
Siker.

Na mára puszi megyek vasalni.

Kép

Kép
anabana

ANa: home page setupnál a "Your Charting Home Page Web Address:" alatti részt kell bemásolni ami http-vel kezdődik...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Anaaaa, ügyi vaaaaagy! :D Látod, megy ez, csak csinálni kell :wink: Holnapi hődre veszettül kivi vagyok, főleg, ha esetleg nyomatsz egy HCG tesztet is :D
Egyébként a szerelmi aktust is tudod jelölni az Insemination/Intercourse résznél, a pozi teszteket is, az LH-t az OPK-nál. :wink: Látod, egyenlőre a ferty is odatette a csíkocskát, de holnap talán eldőlnek a dolgok... vagy nem :roll: :lol:

Nyugodalmas jó éjszakát lányok! Kép

esthajnalcsillag

Hello Lányok!

Tegnap már megint magamon kívül voltam...:).

Bocs Ana, hogy nem válaszoltam... de aztán minden megoldódott ahogy elnézem, ügyi lyány vagy te!

Köszönöm a görbe dícséreteket.

Elkelne 1 kis tanács.

Tegnap Párocskám aludt 11-kor én pedig függő létemre gondoltam egyet, csinálok 1 hcg-t. Nem láttam rajta semmit, így letettem, hogy majd pár perc múlva megnézem...aztán belefeledkeztem egy kis tv nézésbe. Később megnéztem ÉS LÁTTAM RAJTA CSÍKOT!!!!!!!!!!!!!! VAgyis még egyet! ZEBRA CSÍKOT!!!!!!!!!!!!! Mutattam Apunak, ő nem akarta észrevenni. AZtán volt még tarcsiban két régebbi negatív, mellé tettem, ott már látszott. De azért vártam máig, most egy kicsit sötétebb lett. Iszonyat halovány, de ott van.

UGYE, HA OTT VAN, AKKOR POZITÍV??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

GYerekek, nem merek örülni. Úrrá lett rajtam az óvatosság. El se akartam mondani, mert félek, hogy elkiabálom és az előbbiekben olvastam, amit CSillag te írtál, hogy akár még el is tűnhet... Úgyhogy most újból rágom a kefét...

Kérdés: SZERINTETEK A HÉTEN MENJEK MÁR EL DOKIHOZ? Mert azt mondta, hogy akkor menjek, ha pozi lesz a tesztem és akkor azonnal ad Utro-t. Vagy várjam ki a nemvárt mensit??? Lehet, elzavar, hogy még túl korai. Vagy látja már a petezsákot uh-on?

Egyébként remélem, mindenkinek sikerült majálisozni, az Anyukák kaptak szép orgonacsokrokat és sok-sok szeretetet.

Ja, a Ferty-re még nem mertem beírni, mert félek, hogy nagyon beleélem magam. A hőm is szuper és már nekem is lehetséges egy trifázisos görbicke, nem?
Vendég

Letti!

NAgyon super a görbéd. De nehogy tévedj és pofára essél. Amúgy nagyon szorítok.

Csillag!

Nem megy a hőm fel. Nézd!

Kép

Kép
anabana

Leti, mit is írjak :idea: :?: Én azt hiszem, a dokival még várnék pár napot. Gyönyörű a görbéd, valóban trifázisosnak tűnik most már, és ha halovány is a 2. csík, az már jelentheti azt, hogy ott kuksol valaki a szíved alatt. Csak még annyira kicsi és törékeny, hogy ilyenkor még akármi is történhet elvileg, de nem fog, és kész. Csak azért írom, mert tapasztalatból tudom ezeket, nem azért, mert el szeretnélek bizonytalanítani.
Tehát tessék hinni, bizakodni, hogy a kisbaba veletek marad, és ha erősödik 2 napon belül a tesztcsík, akkor usgyi azonnal dokihoz.
VAGY hívd fel a dokidat, és mond meg neki, hogy 10-es érzékenységű teszten halovány zebra van, mit tanácsol, menj, vagy várj még picit. UH-on sajna még szinte 100%, hogy nem látna semmit!

Amit tehetsz, Utro helyett szerezz be gyorsan palástfűteát, azt iszogasd napi 2-3-szor 1-1 csészével, valószínűleg elég lesz a gyógyszer elkezdéséig, nekem tovább is szerencsére jó magasan tartotta a progiszintemet, mert pechemre az akkori dokim nem adott azonnal Utro-t :x .

Juj, de izgulok érted :)

Ja, amúgy jó reggelt lányok :mrgreen:

esthajnalcsillag

Ja! és a teszt is negativ.

Letti várd meg a mensi idejét.

Kép

Kép
anabana

Ana mit írjak most erre? Nem tudom mit mondjak, csak a holnapi nap lesz számodra a döntő :roll:

esthajnalcsillag

Csillag!

Fogalmam sincs mi történik. Lehet felhívom a dokit. A pozitiv lh tesztet betettem a fertibe és eltűnt a cover line. Nem volt peteérésem szerinted. de hát az lh poz volt?

Kép

Kép
anabana

Letti!

tényleg gyönyörű a görbe. Nagyon küdöm a pozi energyt, de nyugi. Ne pörögj túl.

Kép

Kép
anabana

Ana, a holnapi hőd alapján fogja megállapítani, hogy ez most ovuláció volt-e, vagy sem, csak akkor teszi be a keresztet, ha erről megbizonyosodott a rendszer. Tehát csak azt mondom, kitartás holnapig :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Ana: Meggyógyultál?

Leti: Háááát,én nagyon örülök,és nagggyon szorítok neked :D

baba Gyermeked jól van?

Csillag: Nálatok minden ok?

Mares: Helyes pocid van.Már nekem is nő,de mivel előtte is volt egy kis pocim,így annyira nem volt látványos,de azért már látszik.Mikor mész dokihoz?

Mi hétvégén apával voltunk Sümegen.Csuda jó volt,megnéztük a Sümegi várat,voltunk lovagi tornán,utána meg középkori vacsorán,ahol kézzel kellett enni:-)Másnap még kirándulgattunk a környéken.Sikerült kicsit megfáznom,na és túlzásba vittem a fagyit,meg a jégkását,így most fáj a torkom.
Tudtok esetleg valami természetes gyógymódot torokfájásra?
Vendég

Hello Csajok!

Köszike:)

Nem megyek egyelőre dokihoz, Csillag megfogadom a tanácsod, van is otthon palástfű tea.

Ana, nyugii, a Fertinek 3 nap kell, ami az ovu után van, hogy átlagoljon és kitalálja a cover line helyét. Nyugi!

És köszi a tanácsot, nem prögök, valahogy a józan eszem nem hagyja. De belül ott bújkál a boldogság, de szerintem a kisördög mindig ottmarad most már.
Vendég

Letti!
Örülök neked.

Kép

Kép
anabana

SZiasztok!!!

Ismét esemény hegyek amíg én szépen elaludtam a Vasemberen... nem megy nekem ez a fent lét :D

Leti: én annó az első két korai tesztet majdnem kidobtam, de aztán mégsem,( hétfőn regggel-este csináltam) majd a kedd reggeli ismét szerintem semmi majd a kedd estin láttam valamit amit végre apinak is megmutattam! Majd szépen minden nap reggel-este teszt, mert a függő ember lánya így csinálja :lol: és következő kedden, 4hét4naposan látott a doki 7mm-es petezsákot... tehát a halovány de már azért api szerint is látható keddi teszt utáni kedden mentem dokihoz, tehát rá egy hétre... mondjuk csak kedden rendel :D és bár tudom idegölő de egy két napot érdemes még tesztelgetni és a palást az jó, én ittam :D de szorííííítok ezerrel!

Ana: de a mostani betett két pozi lh előtt nem volt haloványka, igaz annyira nem pozika lh-d? mert ugye ferti nézi ha kétszer van azért benne gondolom.. .meg átlaghőt néz, és így a két pozi lh után legalább 3 időpontnál, napnál ha az átlaghőnél magasabb a hőd akkor fogja betenni a keresztet.... én így emlékszem... sőt néha szaggatott volt nekem.. meg ki és betette a hőtől és lh-tól függően!

Chris: jaj, Sümeg, imádom, én is mennék,na majd elcsalom apit!!! :D meg Bikal érdekel...azt mondják jó hely.. holnap megyek dokkerhoz, 7re, már alig várom, uram meg izgatott, hogy na szerinted fiú vagy lány., nem izgat téged, - kérdezi tegnap :D de olyan aranyoska..... tisztára izgul :D

Baba? Kinga?? veletek minden rendben volt a hétvéégn???

CSillagom: pussssssssssssszika sok sok hogy fiacskád jobban legyen már végre és betegség a közelébe se menjen jóideig!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Elöször is halk drukkot küldök Letinek, mikor tesztelsz reggeli pisiből? Amúgy nekem is így volt, halovány csíkocska, de ott volt! ÉN LÁTTAM! Utána 1-2 napon belül mindenki :) Szóval csak nyugi, igyál sok palástfű teát ahogy Csillag mondta, és ne merj semmit se emelgetni, ha teheted menj haza pár napra és feküdj le :)

Ana Csillagnak igaza van, a Fertynek idő kell, mire az adatok alapján eldönti, hogy tényleg megvolt e a pé-sed. De mivel sosem ugyanabban az időben mérted a hődet eddig, ezért a hőd nem ad teljes rávilágítást ez ügyben, szóval sztem nem kell izgulnod. :)

Mares szép a pocid, és túl sovány vagy hozzám képest, ne izgulj annyit, szép kismami vagy :)

Chris Mézzzzz ezerrel, sok teával... mást nem igazán tudok ajánlani, de az jóóó :) Jó neked, hogy így kirándulhattál... sajnos az én férjecském a naponta reggel éjjfélig dolgozik, a hét minden napján... Sajnos nálunk még hétvége sincs.. Ez az ára, hogy itthon dolgozik.. De legalább látom, meg tudom puszilni, és ha bármi van itt van... Bár egy középkori vacsorában én is benne lennék :P

Egyébként csajok igen már 26 hetes vagyok, de mégis annyira messzinek tűnik még az agusztus eleje. Sogornőm pénteken megszült 56 centis 3650 grammos kislány lett, Regének hívják... olyan jó neki, úgy érzem nekem sose jön el ez az idő... Még tegnap este is hánytam, jó lenne már végre a finishben lenni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: szegényem... Dominika rendesen "felkészít" téged az érkezésére... hogy ennyit hánykolódjon ember lánya...-----> de így már biztos hogy Dominika egy csoda lányka !!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz!

az összes tesztem fent van, ha visszanézed láthatod. Ha volt pé akkor is miért nem emelkedik a hő. Tuti volt pé. Az lh poz volt a méhszáj magasan nyitva. 21 napon mikor 36,5 volt akkor már zárt volt este és előtte este is a méhszáj. De még mindig nem értem mért nem emelkedik a hőm. Ma felhívom a doki bácsim: és azt szerintetek nem baj hogy mindig más napon jön meg. hol 26 28 29 30 napra ?

Kép

Kép
anabana

Ana: nem lehet hogy lassan emelkedik? Ilyen görbét is láttam a Babát Tervezők oldalán... hogy alig emelkedett pé után a hő.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most beszéltem a dokimmal, azt mondta hogy az lh tesztben higgyek. A hő nem olyan preciz. A ciklusaim is megfelelőbe beleférnek.
Köszi Maresz.

Kép

Kép
anabana

Letiiiiiiiiiiiiiiii és ma csináltál tesztet?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

KépKép
bettike83

Betti: a hőd szerintem nagyon jó... hány napos a ciklusod?

Leti: múlt hónapban a 10. dop-n nega volt a teszted, most meg van rajta valami... ma mikor csinálsz??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

az utóbbi 2,33 és 35 volt.szoval pár nap és jönnie kellene.

KépKép
bettike83

Betti Letti babásodtok? Hajrá! Úgy néz ki gyümölcsöző hónap áll mögöttetek.

Letti: olvastad, azt mondta a doki, hogy az lh nak van igaza, a görbe nem mindig mérvadó. Szoríts!!!

Kép

Kép
anabana

Gyönyörű a görbétek!!

Kép

Kép
anabana

ana

hát ez még sosem biztos.persze örülnék de bármi lehet,sajnos piri is belőlle.bár még ma is elég szépen fent van a hőm.majd a holnapira kivi lszek

KépKép
bettike83

Hello LÁnyok!

Baba, igen, ma reggel is csináltam tesztet: egy kicsit jobban látszik rajta. Annyira tetszik nekem a Dominika név!!!!!!!!!

Igen, Mares, múltkor ugyanekkor nem volt rajta semmi. Meg 2 nap múlva is csináltam, valamikor mensi előtt régebben, azon se volt semmi. Meg is tartottam ezeket a nega teszteket és mellétettem a mostanit, így látható a különbség.

Ana, megnyugodtál? Ha nekem megy, neked is fog, azt tudod, úgy készülj!

Betti, detto!

Alig várom már, hogy lehessen vonalzóóóóóóóóóóóóm!

Chris, én még tudom a lándzsás útifű szirupot is. De az örök igazság, a méz. Ja és van még olyan, hogy hagymalevél tea. Meg karamell-tea és a kettő kombinációja. Jó finom az összes... :?
Vendég

Ana, nyugi mááár!

Én is lenyugodtam, sokkal tisztább így a fejem. Kattintottam az agyamon és azt mondtam, legyen, aminek lennie kell.

Jó hír amit a doki mondott! De csak nyugi.
Vendég

Betti csinálj tesztet...

Letti ok. Igyekszek nem lemaradni. Tudod, a három grácia.

Kép

Kép
anabana

Ana, szerintem azokon a napokon, amikor beteg voltál, lépj be újra a Ferty-ben oda, ahol be kell vinni a hőt. Lépkedj vissza és a bevitt hőérték mellett van egy olyan kis négyzet, hogy "discard". Ezt pipáld ki azokon a napokon és lássuk, mi történik. Mert ugye amikor amúgy is lázas voltál, az az érték nem mérvadó. Utána vissza is tudod csinálni, ha akarod. Vagy van még egy módszer, de azt akkor mondom, ha még 2 napig nem rak ki piros keresztet... :wink:
Vendég

leti

te akkor most hanyadik napon is vagy?

én 28

nem merek még tesztet csinálni.

KépKép
bettike83

Betti, én ma a 27. napon vagyok.
Vendég

Ha nem mersz, akkor ne csinálj. Tök szar, amikor nincs rajta semmi.
Vendég

ANa, vazze, neked laptetűd volt!!! Csak annyira elkapott téged is a gépszíj, hogy észre se vetted!!!!

Ez jóóóóóóóóóóóóó jel!
Vendég

meg hát a beágyzódás max 4 napja volt.ugy meg ménem hinném h mutatná

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?