Köszi Barbi a drukkokat!
Majd lefényképezem, a hétvégén odáig már nem jutottunk el, de ígérem hamarosan pótlom.
Évi, te már megint pörögsz ezerrel, én csak kapkodom a fejem...
Barbi, elolvastam gmailen, első fele:
, második fele:
Szóhoz sem jutok egyszerűen!!!
Nagyon ideges vagyok, a tánciskola nem tud minket elvállalni, mert érettségi van, Gizella kupa, meg pesten bajnokság... Most írtam egy másiknak, de nagyon remélem, még ma megoldódik a dolog, mert megőrülök, ha nem!!! Basszus, nekem is sok sok teendőm van ám, ebben a röpke 2 hétben meg kell írnom 3 zh-t, jelentkeznem kell vizsgákra, ültetőkártyákat kell gyártanom,mennünk kell megbeszélésekre: vőfély, étterem, videós, fotós, cukrász, virágos, mennem kell próbafrizurára, kozmetikushoz kezelésre és próbasminkre,műkörmöshöz, ruhát rám igazíttatni a szalonba,még hátravan holnap 1 jegyesoktatás, megyünk dokihoz jövő héten én és babalesőbe
, megyünk szülésfelkészítőre, kismamatornára... Aztán itt lesz a jövő szombat és már esküvőnk lesz!
Esküvő után megint ügyeket intézni: ruhát visszavinni, éttermet, fotóst, videóst, cukrászt mit tudom én még mit
kifizetni, irataimat intézni, aztán máj. 21-24-ig nászút Hévízen, onnan megyek szinte vizsgázni
, de akkor már a babaszobának is nekilátunk pünkösd hétfőn, aztán máj. 28-án szülinapom, azon a hétvégén megyünk Pestre bevásárolni a babának, és közben még mindig vizsgázom egészen jún. 25-ig, bár ha jól megy minden, akkor előbb is végzem a vizsgákkal! Jún. 25. után én már csak hármunkkal fogok foglalkozni, és remélem akkor már nyugalomban készülődhetünk Bence érkezésére, hiszen addigra már 34 hetes kismama leszek!!!
Többiek, merre vagytok? Mindenki olyan csendben van.
Dia, Szilvás, Bévi, Woody, Bekri, Sucer, Csillag, Clarika, Vanilla, többiek? Ircsi, tudom dolgozik
, de remélem este azért bejelentkezik képekkel Katusról! És Woody is!