Új privát üzeneted érkezett!

Csillag irtam pü!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép
növekszünk 8O

Sehol senki? :( [/img]

evilany

JÓ REGGELT!

Nem bírok magamhoz térni, szerintem alacsony a vérnyomásom, mindjárt lefordulok a székről :? Asszem bedobok egy kávét, hátha....

Csillag örülök, hogy minden rendben van és csak a "gyermek szórakozik". Szerintem a méret korának megfelelő és átlagos.

Szilvi jó az eredmény. Ugyanez van nálam is: hemoglobin, hematokrit alacsony. Vitamin szedése javasolt.

Melisch cáfolom a vitamin (Elevit) és baba nagy súlya közötti összefüggést. Bence pici volt, igaz nem szedtem végig a vitamint. Most sem szedem minden nap, de egy héten 3x bekapk 1-1 szemet.

Bekri :twisted: milyen jogon érdeklődnek a kimamák után??? Kötelesek bevenni a gyereket oviba 3 évesen. Oké, hogy nem kötelező beíratni...Itt azt mondták, nincs olyan, hogy elutasítják a gyermeket, mert anyuka otthon marad a kisebbikkel. És igen, iszonyatos a nagy csoportlétszám. Bencéék most 26 vannak, 2 gyerek nem jár most - egyik külföldön tartózkodik, másik elköltözött, de ha visszajönnek akkor ebbe a csoportba jönnek vissza - így a létszám hivatalosan 28 és még fog gyerek jönni szeptembertől hozzájuk. Csak éppen a csoportszoba kicsi ennyi gyereknek. Alváskor alig férnek el így is. De muszáj volt csoportokat megszüntetni egy pár éve. Sőt ezt az ovit be is akarták zárni - jelzem ez a központi ovi a városban. Érdekes dolgok vannak, amit íróasztal mögül marha könnyű kigondolni, a többivel meg nem az értelmi szerző szívja meg...

Engem is érint és zokon is vettem, a harmadik év megszüntetését. Igaz nekem Bence 2 évesen ment a bölcsibe én meg vissza dolgozni, de jól jött az a havi 25 ezer ft a fizetés mellé. De ahogy Tünde is írta, szar helyzetben van az ország. És külföldön nem lehet 2 évig otthon maradni. Mondjuk a fizetéseket ne hasonlítsuk össze...De ami felháborít, hogy ott a sok 40 éves fiatal akik elmehetnek nyugdíjba, na azt miért nem szüntetik meg? Meg az állambácsik fizetését? Nem feltétlenül kell 50ezerért kosztümöt/öltönyt vásárolni és minden nap fodrászhoz járni - egyszer erről volt szó az egyik műsorban- lehet gazdálkodni mondjuk havi 300 ezer ft-ból is. És akkor is többet keres, mint a kisemberek...de jobb nem belemenni, mert úgysem érünk el vele semmit. Sajnos.

királylány

Évi nincs is nagy hasad! Pont jó! :D

királylány

Ja,átlagos :D de már egyértelmű :D

Igyál sokat,jobb lesz...

evilany

KépKép

17 hét különbség :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.03 07:54-kor.

evilany

Bár előrébb állok ahogy nézem,az elsőn majdnem a csőnél álltam.

(ezért látszik nagyobbnak a fenekem ezen hihihi)

evilany

Persze, hogy egyértelmű.... :lol:

Iszom, érzem, hogy szükségem van a folyadékra. Itt az ásványvíz mellettem. De tut :lol: i az idő is nyomaszt. NIncs hideg, de borult és szemerkél az eső is.

királylány

Itt is most kezdett csöpörögni :(

evilany

Legszívesebben vízszintesben lennék....

Nem is nagy a feneked 8)

Csillag néztem a méreteket, majdnem egyezik :) és nekem 911gr-ra becsülték.

királylány

Köszi :oops: 8)

evilany

Évi!
Válaszoltam :D

Királylány :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Én is valahogy úgy érzem hogy már júli végén meg lesz babóca...de én sem tudom megmagyarázni ezt az érzést...
Max annyi hogy eleve nem bírom a meleget...és ha hőség lesz nyáron....jaaaaaaaaaaaaaaaaj nekem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jippi van kiságy raktáron Pesten!!!
Miki szerdán v.csütörtökön elhozza,amikor mennek fel,meg a többi cuccot is!!!
Kép

evilany

Akik tudnak élni...

Kép

evilany

Sziasztok!

2 napig fájt a fejem...ma már jobb :)

Évi
Nagyon szép a pocakod, s azt néztem, hogy nem is nőtt a popsid :)
Nekem kb akkora lett mint a hasam :lol:

Küldök Gmail-re egy mailt, ott Sólyom luxuséletéről van szó....nah azon nem kicsit akadtam ki!!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nekem meg olyan érzésem van, hogy nem jön ki előbb, sőt....rá fog húzni! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi így én is ellennék ma, mint a macsekok :lol:

Clárika fejfájás :?

királylány

Clarika dehogy lett akkora!!! :lol:

evilany

Sziasztok!

Bár régen jártam felétek,de olvaslak Titeket és Tündivel is tatom a kapcsolatot. Nagyon remélem hogy csütörtökön talizhatok veletek, már ha nem bánjátok.... legalább eszünkiszunk egy jót :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares szeretettel várunk.

evilany

Köszi Évi!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Mares!
Naná hogy várunk téged is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Köszönöm!
Bocsi de általában apa ül a gépnél..most olvastam csak az üziket :(
lényeg hogy unisex szín legyen :D (zöld,narancs,fehér) :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, én szombaton szoktattam Bencét a mászkáláshoz-sétáláshoz. Itt voltak anyáék, Tomi írta a szakdogáját, én elmentem anyósékkal, anyáékkal egy kicsit kirándulni. Voltunk a Gulya-dombon a majálist megnézni, elmentünk az állatkerthez, kintről láttuk a puputevéket, flamingókat és majmokat. :D Annyi de annyi kisgyerek volt, szabályosan kerülgetni kellett a babakocsikat! :D Aztán elmentünk a templomhoz, ahol az esküvőnk lesz, megmutattam, hol tudunk leparkolni, megnéztük belül a templomot, hol lehet jól fotózkodni. :) Aztán átmentünk a várba, apáék még sosem voltak ott. Utána lementünk Balatonfüredre, ahol nem túlzás, de minden 3. percben ott egy kismama, ott is egy kismama, és rengeteg kisgyerekes-babakocsis pár. És még hogy nincs elég gyerek! :shock: :lol: :lol: Füreden lestem helyeket, hol kéne a képeket készíteni, apa azt kereste, hol tegyen ki minket a kocsiból, hogy minél kevesebbet kelljen gyalogolni. Este értünk haza, de én úgy elfáradtam. :D
Vasárnap pihentem, kiírtam a vizsgaidőpontokat, próbálom összerakni a vizsgaidőszakom, egyenlőre kevés eséllyel. :( Holnap zh-zom és csütörtökön is, szerdán megyünk a vőfélyünkhöz.
Utólag is Boldog Anyák napját mindenkinek!!! :roll: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

KöszönömKöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm!
KöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm!
Köszönöm!KöszönömKöszönöm!
KöszönömKöszönöm!
Köszönöm!

:D :D :D :D :D
:D :D :D :D
:D :D :D
:D :D
:D

Ez ám a segítség!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi!!!!

Egy hatalmas kalappal!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na feladtam a rendelést,nem volt egyszerű :)
Majd kibogozzuk melyik kié :)

evilany

Na és reagálnék.

Ircsi! Várjuk ám majd a képeket Katusról!!! Én ma hívom a dokim, jövő héten megyünk hozzá megint.

Csillag! Örülök, hogy minden rendben van Veled és a Babával is, jól tetted, hogy elmentél dokihoz! :)

Évi! Nagyon szép a pocakod! És tessék jobban vigyázni a forró olajjal! :x

Bölcsi-ovi: ez egyszerűen szemétség, amit kérnek!!! Most találtam erről egy cikket, be is linkelem:
http://www.origo.hu/itthon/20100430-bolcsode-es-ovoda-jelentkezes-trukkok-es-harc-a-ferohelyekert.html

GYED-GYES: Már ne is haragudjatok, de az én szerény véleményem az, hogy nem ezen kellene spórolni és megszorítani!!! Miért mindig a kisemberek pénzét kell elvenni??? Előbb legyenek szívesek és nyúljanak a saját zsebükbe, aztán pakoljanak ki belőle szépen!!! Azon kéne megszorítani, és "csöppet" visszavenni, nem mindent rajtunk lehúzni!!! Talán akkor nem lennénk ilyen helyzetben... De sajnos ezen nem tudunk változtatni. :cry: :evil: :evil: :evil:
Hagy hozzam példának apa főnökét. Apukám kamionsofőr. 2 havi fizetéssel tartozik neki a főnöke. Cseszik fizetni, mert fontosabb, hogy abból a pénzből az ő családjának mindene meglegyen: drága gyermekei shoppingolhassanak stb stb...Apa mit mondjon, ő miből tartsa el a családját? Ha nem tud csekket befizetni,mondja azt hogy bocs, most nincs pénzem, majd ha fizet a főnököm?! Le se sz@rják, úgy kapcsolnak ki mindent, ahogy van. A saját lánya esküvőjére alig akart a főnöke neki szabadságot adni, már tépte a haját az idegességtől!!! Tavaly a ballagásomra olyan fuvart szervezett apának, hogy apu előtte éjjel stoppolva jött haza, hogy ideérjen!!! Ez a szomorú. Amíg ilyen szemét emberek vannak az országban, addig nem lesz nekünk kisembereknek jobb. :( És ha kifizetné apáékat, akkor is egy csomó pénze maradna, mert egy fuvar árának apáék csak nagyon kevés százalékát kapják meg, bőven marad neki, de hát ez van. Meg fogja kapni a fizetését, mert eddig mindig megkapta, csak csúszással :arrow: mondjuk 2 havit kap egybe valamikor. De addig mit csináljon szegényem? :cry: :cry: És közben küldi küldi olyan fuvarokra, hogy szombaton ki kell mennie, és egész hétvégén csak áll és néz... az üres parkolóban... Szerintetek milyen érzés neki, távol a családjától? :cry: Csak hát nincs más hely, ahová mehetne, ha lenne máshol lehetősége, örömmel hagyná itt, de az élet nem ilyen egyszerű... :(

Bocsánat, ez most nagyon kikívánkozott belőlem. :( :( Aki gondolja, nyugodtan átugorhatja. Olyan rossz érzés, amikor látom, hogy mindent megtesz értünk, még így is, de majd megőrül az idegtől, hogy mi lesz, hogyan lesz. :(

Kép

Kép
barbcsi

Csillag! Köszönöm szépen!!!!!!! :roll:

Lányok, kövezzetek meg, de: ezen a héten inkább legyen nagyon rossz idő, esse ki magát rendesen, csak jövő hétvégén legyen gyönyörű, napsütéses idő!!!!! Hiszen jövő hétvégén már feleség leszek!!!!!!!!!! :roll: :roll: :wink: :wink: Én most imádkozom, hogy addig legye rossz idő, a jövő hétvégén meg jó idő!!!!

Megvettük ám a babakocsit!!! :D :D :D :D Mindenkinek nagyon nagyon tetszik, mi a Tomival teljesen beleszerelmetesedtünk!!! :roll: Mindenkinek mutogatjuk, micsoda járgányunk van. Élőben sokkal jobb és szebb, mint képen. Már megtanultuk összecsukni, kinyitni, lábzsákot felszerelni, hordozót ki/be pattintani, háttámlát dönteni, mindent. És súlyban is megfelel nekem is. :lol:

Na lassan nekiállok tanulni, de olvasni maradok! :wink: Meg reagálni is... :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Szuper hétvégénk volt. :D :D :D
Szombaton a vadasparkban voltunk, rokonokkal. Délután meg pihiztem a napon. :)
Vasárnap meg végre megérkeztem nővérkémék. Annyira aranyosak a gyerkek. Imádom a kis drágákat. A kicsi fiút most láttam első alkalommal. Nagyon nézett, hogy ki vagyok én (most 6 hónapos). A kiscsajtól a reptéren kaptam nagy puszikat! :D :D :D
Persze amikor meglátta, hogy ajándékba adtam neki egy Dora labdát, teljesen odavolt. :D

És meghozták a babakocsit és a kocsiülést is. Raktam fel képet a kocsiról. A teraszunkon próbálgatom. :) Ja a vadasparkról is. :)

Évi, pénteken voltam a bababoltban, és láttam kirakva az ágyat. Szerintem nagyon szuper.

Barbcsi, drukkolok a vizsgádhoz!

Ircsi, mi mindig 1 napon megyünk dokihoz. :D Már alig várom az estét. És lehet, hogy a nővérem is el tud jönni. Vicces lenne. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Barbcsi!

Egy kalappal a zh-khoz és a vizsgákhoz! Kéz-és lábtörést! :)
Felölem essen és legyen neked szép napsütéses esküvöd érte! :)
Babakocsiról képek?

Évi szerintem nagyon jól nézel ki és nem popsira, ha cicire nöttél még nagyot, legalábbis ha a kép nem csal, nagyon úgy tünik!

Csillagom örülök, hogy jobban vagy és semmi komoly baj nincsen. Maradjon is így!

Ami az elöérzeteket illeti: Döncivel az elejétöl tudtam valahogy, hogy nem fogom tudni idöre kihordani és sajnos így is lett. A kérdés inkább csak az volt, hogy mennyire nem idöre!? Most nincsenek kétségeim vagy baljós elöérzeteim.
Viszont még mindig fáj a torkom, noha nagyon nem is teszek ellene már semmit.

Vasaltam már egy adagot, de van még. Sose fogy el, mindig újratermelödik, pedig nem vasalok azért én sem mindent. :)

Ded tombol. Jól is van ez így, nagyon szeretem, ha ügyködik bennem, olyan megnyugtató.

Hétvége a múzeumlátogatások jegyében telt el lévén borús, esös és aránylag hideg idö volt. Szombaton a Néptörténeti Múzeum volt soron, tegnap meg elmentünk Münchenben (450 km oda-vissza) a Deutsche Museum-ba, ez amolyan technika történetes múzeum. Nagyon szuper hely és föleg a nagy beltéri játszótér, ahol vannak asztalok is, ahol ebédelni lehet. Összesen 6 órát voltunk utóbbiban és maradtunk volna tovább is, ha nem lett volna már záróra. Nagyon nagy múzeum, legalább egy hét kell oda, mire az ember úgy ahogy átrágja magát rajta szépen komótosan.

Bemásolom a gmailbe a visszavonulásom okát a dokumentumok közé. Két hete írtam, át akartam még dolgozni, de nincs hozzá kedvem.

Barbi
Vendég

Huhh.Most belehúztam,megcsináltam az almakrémet,zöldséges rizst,sütőzacskós husit beraktam sülni,mosogattam,elpakoltam,hajat mostam...már csak porszívózni kell.2-után jön egy bartánőm látogatóba :)

Barbcsi,apukád :( :(
Bizony jövő héttől feleség :)

Bmaas,jah,a cici is igaz,80bről 90G-re :)
Gmailt nézem.

evilany

Bmaas vasalás :shock: hát azt képzelem 4 gyerekre....
Nekem is kell,azóta se csináltam meg,de már mostam hozzá még egy adagot..majd este tv nézés közben...

evilany

Elolvastam,hát... :( a sztori első részét nagyon sajnálom és kivánom mielőbb rendeződjön,remélem helyre hozható?....
A második része meg elképesztő!!!

evilany

Woody,de jó,örülök hogy szép az ágy remélem én is mielőbb láthatom!
Köszi a linket,hála érte :)

evilany

Köszi Barbi a drukkokat! :) Majd lefényképezem, a hétvégén odáig már nem jutottunk el, de ígérem hamarosan pótlom. :wink:

Évi, te már megint pörögsz ezerrel, én csak kapkodom a fejem... :shock:

Barbi, elolvastam gmailen, első fele: :cry: :cry: , második fele: :evil: :evil: Szóhoz sem jutok egyszerűen!!!

Nagyon ideges vagyok, a tánciskola nem tud minket elvállalni, mert érettségi van, Gizella kupa, meg pesten bajnokság... Most írtam egy másiknak, de nagyon remélem, még ma megoldódik a dolog, mert megőrülök, ha nem!!! Basszus, nekem is sok sok teendőm van ám, ebben a röpke 2 hétben meg kell írnom 3 zh-t, jelentkeznem kell vizsgákra, ültetőkártyákat kell gyártanom,mennünk kell megbeszélésekre: vőfély, étterem, videós, fotós, cukrász, virágos, mennem kell próbafrizurára, kozmetikushoz kezelésre és próbasminkre,műkörmöshöz, ruhát rám igazíttatni a szalonba,még hátravan holnap 1 jegyesoktatás, megyünk dokihoz jövő héten én és babalesőbe :), megyünk szülésfelkészítőre, kismamatornára... Aztán itt lesz a jövő szombat és már esküvőnk lesz! :roll: :wink:
Esküvő után megint ügyeket intézni: ruhát visszavinni, éttermet, fotóst, videóst, cukrászt mit tudom én még mit :shock: kifizetni, irataimat intézni, aztán máj. 21-24-ig nászút Hévízen, onnan megyek szinte vizsgázni :shock: , de akkor már a babaszobának is nekilátunk pünkösd hétfőn, aztán máj. 28-án szülinapom, azon a hétvégén megyünk Pestre bevásárolni a babának, és közben még mindig vizsgázom egészen jún. 25-ig, bár ha jól megy minden, akkor előbb is végzem a vizsgákkal! Jún. 25. után én már csak hármunkkal fogok foglalkozni, és remélem akkor már nyugalomban készülődhetünk Bence érkezésére, hiszen addigra már 34 hetes kismama leszek!!! :roll:

Többiek, merre vagytok? Mindenki olyan csendben van. :( :( Dia, Szilvás, Bévi, Woody, Bekri, Sucer, Csillag, Clarika, Vanilla, többiek? Ircsi, tudom dolgozik :), de remélem este azért bejelentkezik képekkel Katusról! És Woody is! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi! Szuper, hogy meglesz a kiságy, remélem nagyon szép lesz és küldesz majd róla képet! :roll:

Pesti lányok! Esetleg még valami jó és olcsó babadiszkontot tudtok Pesten ajánlani? Ha már egyszer felmegyünk, akkor olyan helyre szeretnék menni, ahol tudunk is vásárolni. Igaz, még 3 hét, de szeretek bababoltos honlapokat nézegetni... :roll: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbim...olvasom gmailt...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi,az esküvő bizony kemény...
Én másnap alig álltam a lábamon de tele volt a lakás az étteremből elhozott és elpakolandó cuccokkal(maradék pia,kaja,dekorációk,ruhák,mittoménmik...) azt hittem sose lesz vége...

Babadiszkont:szerintem itt nagyon jó árak vannak:
http://bebibolt.2ms.hu

evilany

Most beszéltem a dokimmal, hihi Évi látom egy napon megyünk. Te hányra mész? Én fél 6-ra! :D
Hát bizony kemény az esküvő. Rengeteg szervezés, tervezés, készülődés, de már most gyúrok, hogy minél tovább bírjuk! :wink: Persze elsősorban Bencére figyelek, és ha észreveszem, hogy nem érzem jól magam, vagy ő "jelez" nekem, akkor azonnal leülök pihenni vagy ledőlök fent a szobánkban. Már arról is volt szó, hogy menyasszonyrabláskor úgy csinálunk,mintha, de én felmegyek a szobánkba ledőlni egy fél órára.
Anyósomék otthagyják nekünk a kocsit, és vasárnap mi azzal jövünk haza, és még a cuccokat is haza kell szállítani: menyasszonyi ruha, menyecskeruha, vőlegény szmokingja, cipők, torta, süti és egyéb maradékok, dekorációk,ahogy te is írtad. De én egyenlőre csak a kis apróságokon aggodalmaskodom, bár megnyugtat, hogy lesz vőfély, aki figyel mindenre, hogy úgy történjen, ahogy szeretnénk és tulajdonképpen levezényli helyettünk a lagzit, ez nagyon jó. Hatalmas "terhet" vesz le ezzel a vállunkról. Így én is többet tudok pihenni! :wink:
Viszont már aggódom buta kis apróságokon, de egyre több jut eszembe... Ezzel mindenki így volt vagy csak én? :oops: Szóval egyszerre várom és izgulok az esküvőnk miatt! Néha úgy vagyunk vele, hogy jó lenne már túllenni rajta, nem tudom, ti voltatok-e így. Nagyon várjuk, hiszen életünk egyik legszebb napja lesz, csak ez a sok apró kis gond ne lenne! (pl. Győrből időben ide kell érnünk, addigra el kell készülnöm, sehonnan ne késsünk, ki hova visz mit és kit stb stb...) Ha valaki most azt mondaná nekünk, hogy minden rendben lesz, vagy látnám előre hogy minden úgy alakul, ahogy elképzeltük, akkor nem társulna az örömünk aggodalommal is! Nekem már komolyan rémálmaim vannak, múltkor álmomban pl. elkéstem a fodrásztól és a kozmetikustól, és azt mondták, akkor nem is vállaljnak el... :shock: Már azt is álmodtam,hogy Cseszneknél baleset volt, és egy csomót kellett kerülni, és emiatt késtünk a fotózásról... Ááááá, remélem minden a legnagyobb rendben lesz!!!! Pedig én pozitív dolgokra gondolok, csak amikor apáék rázendítettek, hogy időben kell indulni, mert nem tudhatjuk, mi lesz,akkor pfú de mérges lettem, hogy eddig nyugtattam magam, erre ti felbosszantotok... :?

Kép

Kép
barbcsi

Én negyed 6ra megyek :)
Mindenki ilyeneket érez az esküvő előtt...akárcsak szülés előtt..és a többi :)

evilany

:D
izgalom...lázas készülődés...de jó is volt anno :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is majdnem negyed 6ra mentem, csak akkor még órám van, bár így is előbb elkéretőzöm. :D Na akkor majd gondolunk egymásra! :wink:

Igen,igen, izgalom, lázas készülődés... :D :D :lol: :lol: Remélem nem ártok vele a kisfiunknak, bár igen aktív minden nap, most is éppen kirúgja a ház oldalát! :D Úgyhogy eszek is gyorsan ebédet. :) Meg búcsúzom egy picit, utána készülődök órára, és tanulni is kell...

Estefelé lehet benézek még! Hatalmas puszi Mindenkinek, pihenjetek sokat Ti is, dolgozósoknak jó munkát!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Kép
Kép
vettem 2 hálózsákot a pici fiamnak :)

evilany

Azt még nem is mondtam, milyen kedves volt az eladónő a bababoltban pénteken: megkérdezte, mikorra vagyok kiírva, hogy akkortól indul az 1 éves garancia a babakocsira, de inkább aug. 15-öt írt, mondta addigra már biztos megszületik a kisbabánk! Úgyhogy szuper, végül is, addig nem használjuk, hacsak nem Tomi fogja tologatni a macikat a babakocsiban a lakásban körbe-körbe... :D

Egyébként itt Veszprémben úgy van, hogy 40+1-nél felvesznek a kórházba, kapsz méhszáj lazító tablettát, és 40+3-nál már tuti kibújik a kisbabád! De szerintem erre nekünk nem lesz szükségünk! :wink:
Egyébként itt lehet olvasni, hogy milyen lehetőségek vannak a veszprémi kórházban szülőknek, múltkor kerestem rá:
http://www.kismama.hu/babavaras/veszprem_megyei_csolnoky_ferenc_korhaz/6284/

Na most már tényleg megyek. :roll: Sziasztok! 8)

Kép

Kép
barbcsi

Óóóó már a 200. oldal!!!!

Évi! Nagyon nagyon szépek a hálózsákok!!! Annyira tetszenek!! Megkérdezhetem, hol vetted? :roll: Már úgy elcsábultam én is a babaruha vásárlásra... :roll: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,tesz veszen :wink:
Pécsi eladótól,300 ft/db.
Így most minden méretű hálózsákból lesz neki 2-2 db,mert abban tervezem altatni.

evilany

Sziasztok!!!Megkerültem!!!!
Évi cuki a pocakod nem nagy a feneked!!!
Csillag örülök,hogy nincs baj veletek!!!
Ircsi majd azért remélem képeket kapunk Katusról :lol: :lol:
Woddy Liliről is ha lehet :lol:
Barbi nagyon szorítok neked rendben menjen minden esküvő suli minden ahogy neked jóés hidd el jó idő lesz már megrendeltem neked!!!! :lol: :lol: :lol:
Csajok nagyon mozgalmas szombatom volt páromék vendéglátósok kint voltam majálison segítettem este 9 kor úgy jöttem haza már nem bírtam állni és fájt a hasam :? Vasárnap főztem és pihentem,ma még most fejeztem be a takarítást nagy takarítást,nem jól érzem magam már megint erőm felet próbáltam meg teljesíteni és úgy érzem menni nem bírok.Főznöm nem kell de viszont csinálni akarok egy epres túró tortát de nem tudom lesz-e erőm hozzá nagyon gyenge vagyok és fáradt.
Próbálok többet jönni és holnaptól vissza állni a rendes kerék vágásba és pótolni azokat amit még nem tettem meg bocsi érte :oops: Barbi,Berki.

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?