Kattkat!
Jo szorakozast neked, vagy inkabb pihenest es irogatast.
Boruska!
Gratula az ataludt ejszakahoz!
Hidd el, csak el kell ezt kezdeni! Ha mar egyszer ataludta, akkor kepes ra, maskor is menni fog. Akkor se ess ketsegbe, ha ez nem lesz egybol mindig igy, esetleg a kovetkezo ket ejszaka ebredos lesz.
Legalabbis nekem mindket fiu aprankent kelt egyre kevesebbet, aludt egyre tovabb. Meg most is estenkent szurkolok, hogy Erik ne ebredjen, de mindig ugy teszem le a fejem, hogy elore keszitem magam: lehet, hogy fel ora mulva vmire ebred, lehet, hogy 3kor, lehet, hogy orankent. Es lehet, hogy nem...
Meg Kristof alvasa miatt sem tennem tuzbe a kezem, pedig o jo alvo, de a gyerekekkel mindig tortenhet valami, fajhat a foga, beszorulhat a cumija az agykeret es a matrac koze, lepotyoghat az agyrol, vagy csak szimplan kimegy az alom a szemebol.
Jah, igen, Kristof.
Tegnap elkezdodott a sajat agyba szoktatasa. Nem volt hajlando ott elaludni, de miutan megtette a mienkben, atpakoltam. 2 korul meg ott aludt, igaz, hogy mar fejjel lefele.
5kor csorog Feri ebresztoje, fordulok fele, hogy megrazzam, erre egy Kristofot talaltam kettonk kozott. Azt hittem, hogy nyuglodott es Feri visszarakta (csodalkoztam is, hogy nem ebredtem fel a nyavogasra), de nem. A herceg valszeg radobbent vmikor, hogy ott van es szepen, csendben visszalopozott kozenk.
Merlegeles: fogytam 2,5 kilot!!!
Igaz, sokkal nyamibb volt a folyamat, melynek soran ezt felszedtem, de legalabb megindult vissza is. Meg 5 kg ficereg rajtam, nem bannam, ha ho vegere ezt is lekuldenem.
Eriket is mertem, netto 6640 gramm. Meglepodtem.
Ertem mar, hogy miert faj a derekam.
Tegnap en viragot nem kaptam, petrezselyem es kapor magot viszont igen. Tegnap egesz delutan kerteszkedtunk.
Hazudok. A kertszomszedneni adott Kristofnakl orgonat, hogy adja nekem. Imadom az orgonat!
Holnap reggel vonulunk anyosekhoz 3 napra, ugyanis kedden es csutortokon nalunk nem lesz aram. Igy viszont mar ott maradunk szerdan is es mivel Feri otkor vegez, igy elmegyunk kettesben kiruccani.
Vacsorat terveztunk, de inkabb csak setalgatunk, mert az osszeszukult dietazo gyomrommal nincs ertelme vacsira pazarolni a sabadsagunkat.
Szoval ma vad ruhaprobaba fogok, mert megiscsak normalisan kellene kinezni. Leporolom az epilatoromat is asszem.
Jah, reggel mar felprobaltam a csipkes tullszoknyas pottyosruhamat, amit kb 20 evesen vettem. Vagy talan 21. Egy alkalmas ruha volt persze. Eloszor szidtam magam, ugyanis a seggemen nem tudtam felhuzni. Azutan rajottem, hogy nem huztam le vegig a cipzart, az a gond.
Nah, ugy mar feljott. Magamra huztam a cipzart, kozben azon gondolkoztam, hogy mi a lofaszt csinalok ebben a ruhaban estig, ha nemtom lehuzni. Mi van, ha jon a vedono, hogy engedem be csupa tullben, pottyben???
De a lenyeg: a ruha jo, mellben picit ugyan szukecske (tuti csak a hatam nott, mert a mellem qvara nem). A cipzar is lejott.
Viszont! Basszuskulcs! Nekem olyan lotyi most a karom, hogy ennyi felesleges borrel meg repulnom is tudni kellene, mint a denevereknek.