Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt
Ircsi,akkor mi jó sokáig otthon lehetnénk a babákkal(ameddig biztosított volt...) :lol: :lol:

Ma megyünk a kiságyért,kéretik drukkolni.Ha kicsit is ócska,kopott,akármi,nem hozzuk el,mert hát apukám nem azért adott rá h.ugyanolyan szart vegyünk... :?

A Tescoban alig volt vmi ami light vagy csökkentett Ch tartalmú lenne :? Vettem durum tésztát,az ehető? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!

Hogy a durumtészta ehetö-e? Ez még kérdés? Hát annál jobb ne is történjen veled! Nagyon tuti, mi csak azon élnük a tésztafélék közül! Mindig Milánóban a Pennyben telepakoljuk a kocsi csomagtartóját vele, mert ott baromi olcsó, nálunk meg nem nagyon kapható. Az olaszok azért csak jobban tudják, hogy hogyan kell jó tésztát csinálni!? :)

Kiságy miatt szurkolok!

Tegnap voltam fürkésznél, minden rendben, de akkor se birom ezt a dokit. Olyan hideg, mint egy márványszobor és kb. olyan közvetlen is. Mondtam neki a torokfájást, mire ö, hogy gargalizáljak salbei-vel aztán jónapot. Na mindegy, meg fogom maradni, csak szenvedek még pár napot. A jobb oldali torokfájásom elmúlt, lett helyette jó bicós bal oldali. Szép az élet, ha változatos! :)

Rávettem magam így 4 gyerek után, hogy most csináltatok egy terheléses cukorvizsgálatot felbuzdulva a sok lappangó eseten.
A doki azt mondta, hogy nem olyan rossz az a lötty, olyan gyömölcsös ízze van, nem kell bele citrom. Kérdeztem, hogy próbálta-e már, mondta, hogy igen. Hiszi a piszi, aki elhiszi! :)

Na léptem! Csillagom nem válaszoltál a nyanyás mailemre, megkaptad?

Puszedli: én
Vendég

sziasztok!
jó reggelt!

GYED-GYES téma: nehéz és fájó dolog az igazság, de sajnos az van, hogy a nincsből nem lehet adni!!! Görögország is azért omlik össze, mert túlzásba vitték a szociális juttatásokat! csak hát ugye egy párt így tudja megtartani a helyét a vezetésben :arrow: ad a népnek, hogy az elégedett legyen, és újra rájuk szavazzon...
ha jobban körül néztek, azokban az országokban, ahol "jólét" van (bár most sehol sincs) a szociális háló teljesen más rendszerű: szülés után 6 hónapig vannak otthon...

nem szeretnék a dologról vitát nyitni, csak az a véleményem: ha visszaállítják a 3 éves rendszert, akkor viszik tovább a csőd felé az országot... mondom ezt úgy, hogy én is ki vagyok akadva, mert nyilván nekem is jobb lenne egy évvel tovább kapni a lóvét...

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Tünde egyetértek!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát nem tudom...én durvának érzem h.ott találták meg a megszorítanivalót ahol rongyos 30 ezret adnak a gyermek eltartására :arrow: hiszen a gyes nem több...
és nézzétek,a fizetéseik,havonta többszázezer forintok!!! Végkielégítések...de nem megyek ebbe bele...felesleges :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Reklám:a vasútnál levő bababoltban nagyon jó árak vannak.
Extra puha hajkefe 1190,(tescoban is 1950,tegnap néztem) porszívós orrszívó 1500(eddig 1700 alatt nem láttam sőt..)Disney-s kifogó 140x140 1590(nagyon édes...) pelenka 2-es 4-es 8-as csomagban,darabja 235 ft.
És kaptunk a fizetésnél még 5 % kedvezményt is.(nem tudom miért)

Tegnap amilyen meleg volt,teljesen kész voltam,konstatálltam is hogy én bizony pókhassal június végén,júliusban nem szívesen futkosnék babakelengyéért...túl akarok esni ezen a hónapban. Aztán pihenés,rendezkedés.Babaruha mosás...:)

evilany

Sziasztok lányok!

Barbim!Írtam pü-t.

Nagyon rosszul aludtam.
Igaz tegnap előtt székelykáposztát ettem...tegnap nem volt gond a wc-vel...de este erős alhasi görcsöm volt a bal oldalon/ellenben babóca majd szétrúg.Egész éjjel időközönként be-be szúrt/görcsölt a hasam a bal oldalon...nem is tudok arra az oldalamra feküdni.Ma már bennem van 2 tejes kávé(jó forrón-cukorral [hátha meghajt] ).Még mindig vannak ezek az alhasi szúrkák...remélem csak a káposzta!!!
Az az egy nyugtat hogy babó iszonyatosan aktív :D
De ha estére sem javul...lehet holnap felmegyek a klinikára :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,én is remélem hogy csak a káposzta! :?

Na megnéztük a kiságyat,hát csalódtunk,mert egy tök sima körberácsos ágyat mutatott,holott a képen félig telitámlás ami van,de azt mondja olyan volt a 3ból 2,ez maradt:És matracot se láttam hozzá. Szóval,ezt nem hoztuk el,mert tök sima rácsos ágy van már új is 10 körül,ez meg nemtudom hányadik tulajtól lett volna 6500.
Viszont amit Woody belinkelt pesti bolt,úgy nézzük vállal futárral szállítást is,Miki hétfőn felhívja őket és akkor vszínű ezt vesszük meg.

http://bebibolt.2ms.hu/index.php?main_p ... fbb5b652d6

evilany

A durumliszt nem teljeskiőrlésű liszt, nem tartalmaz több rostanyagot a hagyományos lisztnél. Különlegessége abban rejlik, hogy ez egy külön búzafajtából, a durumbúzából készül, ami olyan szénhidrátot tartalmaz, mely az emésztés során lassabban szívódik fel, ezért javasolják cukorbetegeknek a fogyasztását a teljeskiőrlésű gabonaipari termékek mellett.

Tehát Évi fogyasztható, de jó lenne, ha emellett még ennél teljeskiőrlésű kenyereket is.

Én pl simán eszek durumlisztből készült csuszatésztából túrós csuszát, de minden reggel és este a szendvicsem tk kenyérből készül.

Kép
xtina75

http://limarapeksege.blogspot.com/

Nagyon jó receptek vannak ezen az oldalon. :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát...eddig próbáltam pihenni...nem ment..sütöttem palacsintát...de a bal oldalam még mindig szúr-görcsöl....
jajj...ebből lehet ügyelet lesz?! :(
Remélem estére enyhül-elmúlik

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi,kérdeztem már csak biztos nem láttad,hol lehet venni olyan sikért,és mennyit kell hozzátenni?

Csillag,pontosan mi fáj és hol? Alhas?

evilany

Alhasi bal oldalon szúr/görcsöl...sokszor erősen,kevésszer enyhén...feküdni nem tudok oldalt...és hanyadt is kellemetlen főleg amikor belenyilal...iszonyatos...és még babó is ott mozog...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

már abszolut nem tudom mitől lehet...és van olyan érzésem mintha el akarna eredni az orrom vére...persze nem vérzik...csak az az érzés jön...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

próbálom magam nyugtatni...de szerintem ez nem normális..tegnap késő délután óta érzem..hol erősebben hol gyengébben
Először azt hittem hogy nyúlnak a szallagok...de letettem erről a lehetőségről...szerintem az nem lenne ilyen fájdalmas...
Most vettem be egy fél algot...nospa-t nem mertem...mert doki azt mondta azt 20 hét felett ne igen...
passzolom mi van velem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hmmm...hát nyilván jobb lenne,ha látna orvos..ha ennyire erősen fáj és folyamatosan!!

evilany

Sziasztok! Csak olvasok, olvasok, sose győzlek titeket :lol:
Ami a gyes-gyed. stb ellátást illeti:valóban vannak visszásságai, meg minden. De amikor azon küzdenek az euban, hogy 20 hét legyen min a szülési szabi..., ez egy kicsit más perspektívába helyezi a dolgokat. (Mellesleg egy visszásság a sok közül. én az ikrek mellől gyes mellett visszamentem dolgozni, először csak a fele óraszámomat vittem, és csak ettől a tanévtől van teljes. Ha most kiszámolják a gyedemet, akkor a félállású fizumból számolnak. Ha nem mentem volna vissza, csak gyesen vagyok, akkor a jelenleg aktuális besorolási béremből, azaz a teljes fizuból számolnak...)
Ami pedig a "főnökség" fizetését illeti, az valóban bicska nyitogató, és nyilván, még ha nem nagyságrendi spórolás, akkor is kéne arra gondolni, hogy ha a népnek azt mondom, hogy megszorításokra van szükség, akkor azt magára is vonatkoztassa! (nálunk az egyetemen pl a rektorok milliós fizetésekből tengődnek, mi tanárok meg nagyságrendekkel kevesebből. És még azt sem tudom mondani, hogy szakmailag, de akár felelősségben annyival többet kéne letenniük az asztlra, a kuli munkáról nem is beszélve! )
És mindezzel nem akarom azt mondani, hogy a vezetőknek lógjon ki a feneke a gatyából, mert az is ciki.
Hát vmi ilyesmi. Én pont ma számlálgattam, hogy nekem mindenképp nagy anyagi bukta lesz, de optimista vagyok, majd megoldjuk vhogy. Claire
claire

Évi
Sikért én bioboltban szoktam venni.
1-2 teáskanálnyit szoktam tenni 1-1,5 kg liszthez.
Vannak jó kenyérreceptek itt is...
http://emargit.gportal.hu/gindex.php?pg=5614573
Sütik helyett én inkább kenyeret, zsemlét, ilyesmiket szoktam sütni... :wink:

Csillag
Menj orvoshoz!
(No-spa-t ne vegyél be, az a méhszáj izmait is lazítja...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi eltároltam.

Hát ez a Megasztár megint... :shock: :shock: :lol:

Férjet elküldtem mulatni,koncertre ment az öccsével. Ráfér néha.
(hihi,beszéltük h.10 körül utána kéne menjek,mackóban,papucsban,sodrófával,nagy hassal,jelenetet rendezni :lol: :lol: )

evilany

..otthonkában, hajcsavarókkal... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Tina,ja ja olyasmi :)

evilany

Sziasztok!

Amúgy sem tudok aludni :roll:

Meg eszembe jutott nekem is pár dolog. Például, amit Claire is írt. Hogy Európa más országaiban kezdenek rájönni, hogy kevés az a szülési szabadság, amit adnak - és most nem elsősorban anyagi megközelítésről van szó! (Kicsit az jut eszembe párhuzamként, amikor Európával példálóznak, hogy a felsőoktatásban a bolognai rendszert is át kellett vennünk, pedig kiderült, hogy nem jó...akkor miért kéne követni Európát, ha téved?)

Ha mondjuk megkérdeznénk pár neves itthoni pszichológust, Vekerdyt, Ranschburgot, mégha bizonyos dolgokat különbözőképpen látnak is, úgy tudom, azt gondolják, hogy kb. 2 éves koráig a kisgyerekeknek az anyukájuk mellett a legjobb. Azért nekik inkább hisz az ember, mint a politikusoknak. Legalábbis, én inkább innen közelíteném meg a dolgot, mint a politika vagy az anyagiak szempontjából.

Arról nem is beszélve, hogy Magyarországon anno az elmúlt rendszerben lett ez a 3 éves gyed-gyes kitalálva, mert az államnak így jobban megérte - anyagi szempontból. :roll: Ha ez tényleg így volt/van, akkor az elgondolkoztató :roll:

Másrészt meg, a személyes élményemet is elmesélném. Ugye Kristóf 2011. március 8-án 3 éves lesz. Ez azt jelenti, hogy 2011. március 9-én már az óvodában megkezdhetné pályafutását. Ennek megfelelően mi szépen be is irattuk.

Lehet tippelni, hogy a 80-90 férőhelyes (mellesleg csúcsrajáratott) kereten felül még hányan jelentkeztek és Kristófom az óvoda rangsorolása szerint hányadik helyen áll.

Na de inkább elmondom: kb. 200-an jelentkeztek, ha nem értettem félre a dolgot. Mivel Kristófnak ugye minden valószínűség szerint ideális esetben kistestvére fog születni hamarosan - erre rá is kérdeztek a beiratkozás sroán -, ő a 189. helyet csípte meg. Na most, kiderült az is, hogy a beiratkozás után az a rendszer él az oviban, hogy szépen átbattyognak a gyerekorvoshoz/védőnőhöz és ellenőrzik, amit a szülő mondott (hány testvére van a leendő ovisnak, van-e anyukája pocakjában úton kistesó stb.) - kvázi, hogy mennyire rászorult a kisgyermek az óvodai ellátásra.

Én értem, hogy valahogy rangsorolni kell a gyerkőcöket. De egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy lecsekkolják, anyuci várandós-e... Biztos túlérzékeny vagyok... :roll: És azt is értem, hogy az óvónénik így is túl vannak terhelve egy 28-30 fős csoporttal. Emiatt pl. nem jut megfelelő figyelem minden egyes gyerkőcre. Nem részletezném, hogy ez miben nyilvánul meg. :? De tény, hogy miután a saját szememmel láttam a dolgokat és rájöttem, hogy nemcsak városi legenda, amiről az anyukák beszélnek, kezdem megérteni, hogy néhány ismerősöm miért gondolja azt, hogy még 3 évesen sem adja óvodába a gyerekét. :oops:

Jó, tudom, lehet fizetős óvodába is adni a gyereket. :roll: De csak én érzem úgy, hogy ezzel még nem vagyok kint a vízből? Na, mindegy.

Csillag, aggódom érted! Jól tetted, hogy nem nospát vettél be. Elvileg lazítja a méhszáj izmát... Gyakorlatilag én ezt személy szerint nem tudom alátámasztani... Remélem, holnap jó hírekkel térsz vissza!

Ircsi, köszi az infót, tényleg igazad lehet, hogy az 5-ös érték a savas, a 8-as a lúgos. Ph 5.5 :lol: Egyébként, annyira nem igzulok a cukor miatt, csak jó érteni, mi miért zajlik a szervezetemben. Eléggé figyelek Kristóf kajálására is - és az enyém is ezzel van összhangban. Kristóf mellett nem lehet bort inni és vizet prédikálni :lol: :lol: :lol: Nincs össze-vissza nasi, főétkezések vannak, max utána lehet még valamit bekapni, ha üresen maradt egy csücsök a gyomorban :D Jaj, erről jut eszembe, hogy nagyon zavar, amikor valaki a sütit és az édességet akarja tukmálni minden áron, főétkezés előtt, akár velem is direkt szembeszállva, "megsajnálva" Kristófot... Fogorvoshoz meg persze nem az illető fogja vinni (én azt hittem, ma már mindenki tudja, hogy a tejfogakra ugyanúgy vigyázni kell, mint a maradandókra), a többi cukorral kapcsolatos betegségről meg ugye nem is beszélve... :roll: :roll: :roll: Szóval, ekkor jövök én, a gonosz anya, aki szól... :lol: :lol: :lol: Van, aki megérti és elfogadja, amit kérek, mondok, van, aki meg csak azért is "jót akar" és egy egész tábla tejcsokit hoz a 2 éves fiamnak. Tomi mondta is, hogy de jó, apa kapott csokit :lol: :lol: :lol:

Bocs, hogy ilyen hosszan tágítottam az agyatokat :oops: :oops: Na, most már megyek aludni. Mi lesz itt később??? Még van pár hét a végéig egyrészt, másrészt, nincs a nyári hőseg sem, ami miatt nehezebben alszik az ember... :roll: :?:

Csak egy dolog, szép anyák napját nektek! Jövő ilyenkor már... :wink: :wink: :wink:

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:)
Jó reggelt, Kedves Kismamák, leendő (és már az) Anyukák!

Csillag???

szilvás76

Jó reggelt,Boldog Anyák napját :wink:

evilany

Remélem, Csillag jobban lett... Aggódom érte...

szilvás76

Sziasztok!
Csak egy gyors helyzetjelentés:
tegnap este még mértem vérnyomit 2szer is.
115/67 93-as pulzussal
120/68 88-as pulzussal
Sétáltunk egy nagyot bubuval...(sétálni jó volt-a fekvés és az ülés nem ment)
Aztán este szépen le tudtam feküdni a bal oldalamra...ami már nem görcsölt(enyhén szúrt néha)...de babó folyamat ott boxolt.
Délelőtt 9:20kor keltem fel.
Még egy kicsit szúrkál,de nem görcsöl...viszont felmegyek a Klinikára megnézetni magam,nehogy petefészek ciszta legyen vagy valami más gond.
Inkább emeljenek csak a Magne - citriten és a polybe-n.
Ha van valami fejlemény jelentkezek.
Köszönöm az aggodalmakat!! Aranyosak vagytok...de nyugi...remélem nem lesz semmi baj.
Tegnap mondjuk nem így éreztem délelőtt és délután :(
De mára sokkal jobb!
Millió Puszika.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lehet, hogy a vesédet boxolta a babóca...
Reméljük, minden ok. Okosan teszed, ha megmutatod magatokat... Drukkolok!

Pusza
:?:

szilvás76

Csillag örülök h.jobban vagy,azért csak menj el a dokihoz.

Na ma én forráztam le a hasam olajjal :shock: :? hiába,nagyon kiáll.

evilany

Éééééééviiii... nemár! :(
Mondjuk, amikor a zsalut csuktam be este, én is nekikoccantam az ablakpárkánynak... :? Tökre nem kalkuláltam be, hogy a pocakom "kilóg a síkomból" :-) ;)

Én délelőtt kitakarítottam a lakást.
Megőrülök ettől a nyárfa-szösztől... Mire végeztem, megint bent szállingózott egy pár...
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :evil: :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.02 12:10-kor.

szilvás76

Szilvás, én is nemrég fejeztem be a porszittyózás, pont a "nyári hó" miatt...

Kép
xtina75

Szerencse, hogy legalább nem vagyok rá allergiás... már csak az kéne. Így "csak" utálom...

szilvás76

Sziasztok!
Megjöttünk a klinikáról.
Kicsit megnyugodtam :)
Bár a vérnyomásom: 140/80 volt :(
De aki Pécsi az tudja,milyen leejtős részen kell felsétálni...úgyhogy betudom annak.
Doki bácsi is a vesémre gyanakodott,megviszgált aztán uh.
Csak megnyugtatásképpen írom az adatokat :D

Vesetájék mko. ütögetésre kissé érzékenyek.

Terhes uterus fundusa a köldök magasságában.Az uterus vizsgálatkor nem kontaktilis.
Bv.: Zárt méhszáj és nyakcsatorna,megtartott cervix C0. Vérzés,magzatszivárgás nincs.
Vizelet fehérje: negatív
genny: negatív
RR:140/80 Hgmm

UH:
BPD:6,6cm
HC:24CM
AC:22CM
Fem: 4,8cm
Súly:920gr
II.MVF. Élő magzat. Mellsőfali lepény. I fokban érett
AFI:12cm
Köldök art. norm. flow.

Azt mondta hogy a Magnézium-Citritből szedjek 3*2-t
....és hogy azért vannak ezek az erős fájdalmak,mert Babócám "sarkantyúzik"... :)
Tehát nincs még befordulva...kb köldök magasságban jobb oldalon van a buksija és lent bal oldalon alhasi tájékon a lábacskája...ergo...sarokkal rúg,nyom a drága!

Hát nem éééééééééédes? :) :D
Imádom!!!
De ha kijön ezért még számolunk :)

Egy szóval igazság szerint minden rendben van!!!

Kímélő életmódot javasol! :(

:D :D :D :D :D :D

Remélem nem hoztam rá senkire sem a frászt...nem úgy mint Babóca rám :(
Köszike mindenkinek az "aggodalmát".Aranyosak vagytok!

Na most lepihizek...lassan jönnek haza a gyerekek az apjuktól.
Majd jelentkezem!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szerintem súlyra nagy babó...nem?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Szép vasárnapot!

Tegnap nálunk grilleztünk, tök jó volt. Egy barátunk volt itt a 2 fiával. A kicsi még csak márciusban volt 1 éves, annyira édes volt, mindig mosolygott, főleg ha kaját látott. És kipróbálta Picur plédjét. Annyira élveztük férjemmel látni ahogy a mi ágyunkban alszik egy pici baba. Írtátok, hogy a babának elég lesz majd egy pléd, majd halózsák én meg vettem kispaplant gondoltam hasztalan lesz. Na de a kicsit az anyukája bebugyolálta még egy plédbe mondván hűvös a szoba, tényleg 19 fok volt bent, a fia meg nagyon fázós baba. Sajnáltam miért nem szedtem elő a kis paplant, még a huzat is rajta lett volna. De tuti nem fázott. Mind lestük mikor ébred, sokat aludt. Egyszer csak szol a csaj, hogy menjek gyorsan. A fia négykézláb, fülig érő mosollyal mászott felé. Szegény azt sem tudta, hogy rohanjon még mielőtt leesik az ágyról. Aztán már előre készítettünk neki papát krumplipürét. Na rájöttem kellesz majd vennem pár pici edényt is majd egy év múlva.

Csillag de jó, hogy minden rendben van. Írtad, hogy rajtad is vannak pöttyök nem vakározol? Én nem bízom, tele a hátam és a hasam, a kezemen is van szerintem megint megyek dermatológushoz adjon valami kenőcsöt rá.

Az én babámat 650 g körülinek saccolta a doki és még ő sem fordult meg feje még mindig jobb oldalon, lába bal oldalt csak már hosszabb, mint húsvét előtt mert nem keresgélt a doki a köldökömnél csak arrébb :lol: :lol: Az nagyon rossz volt mivel a köldökömnél nem tudta jól odaszorítani az uh fejét és nagyon megnyomott, fájt.

Évi kérdezted mi baja volt a dokinak az Elevittel, nem nagyon akart nyilatkozni csak annyit mondott nagyra nő a baba tőle. Láttam, hogy nem akar semmilyen vitaminról véleményt mondani így nem folytattam.

Én ma szinte semmit nem csináltam aludtam, megfőztem és nem voltam jól. Megettem egy tányér levest de már előtte hányingerem volt. Sajnos ahogy felálltam az asztaltól rosszul lettem közelebb volt az udvar a wc-nél és mind a leves kijött :oops: :cry: :cry: mi volt ez nem tudom. Mivel aznap még semmit nem ettem mégiscsak tettem krumplipürét üresen abból megettem 2 tányérral és újra lefeküdtem. Most a lustaság a legnagyobb gondom csak.

Szilvás ma van látom szabad időd is nettezni :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Csillag,tökéletes,nem nagy súlyra sem,kb kornak megfelelő.
Neme nem látszott? :roll: :roll:
Ki vizsgált?Rendes volt?

Melisch,értem.(Elevit)

Mi van veletek csajok,pihenjetek,mindenkit megviselt ez a meleg.
:?

evilany

Évi!
Akkor megnyugodtam(megfelelő súly) :D
Nem látszott a neme...és nem is akartam firtatni...mivel görccsel és szúrással mentem(nem akartam azt higyje a doki hogy ez érdekel a legjobban)
Vízer volt...nagyon aranyos kedves pasas :)

A jó eredmény miatt ezeket csináltam :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch

...kicsit vakarózok...de felváltva kenem níveával és szórom hintőporral...majd ha jön a nagy meleg....Napallergiám van....na akkor leszek kész! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Látom én is, hogy nem nagy a mozgás itt most hétvégén :lol: mindenki pihen.

Csillag én is gondoltam egy esetleges nap allergiára, mert a héten nagyon meleg volt. Csakhogy nekem eddig semmi bőrbajom nem volt és terhesség alatt kialakult ekcéma miatt lehet ez is inkább az. Krém nekem nem segít, esetleg a mentolos akármi enyhíti kicsit de annyi.
Kakaós csiga nyami jól néz ki!!!!

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Csillag hála Isten! kicsit megijedtem én is, de akkor most megnyugodtunk... a Vízer nagyon rendi! ő csinálta nekem is most az uh-ot... végtelenül kedves és alapos orvos!
kár, hogy nem kérdezted meg a nemét! biztos megnézte volna neked!!!

Kép
gtunde75

Kakaós csiga,ne kínozz... :lol:

evilany

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

Csillag hála Isten! kicsit megijedtem én is, de akkor most megnyugodtunk... a Vízer nagyon rendi! ő csinálta nekem is most az uh-ot... végtelenül kedves és alapos orvos!
kár, hogy nem kérdezted meg a nemét! biztos megnézte volna neked!!!

na igen...de őszintén már annyira nem is érdekel...bár következő alkalommal úgyis megkérdem...de nem ez a fő :)
most meg rosszul jött volna ki...nem akartam! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="melisch"]L írta:melischátom én is, hogy nem nagy a mozgás itt most hétvégén :lol: mindenki pihen.

Csillag én is gondoltam egy esetleges nap allergiára, mert a héten nagyon meleg volt. Csakhogy nekem eddig semmi bőrbajom nem volt és terhesség alatt kialakult ekcéma miatt lehet ez is inkább az. Krém nekem nem segít, esetleg a mentolos akármi enyhíti kicsit de annyi.
Kakaós csiga nyami jól néz ki!!!!

nekem is vagy 5 éve van napallergiám(palatető alatt zöldségesben jött ki)..."előtte azt sem tudtam hogy létezik ilyen"
sosem volt semmi féle allergiám...és bőrproblémám sem :(
sajna ez bármikor kijöhet..........persze ezzel nem azt mondom hogy neked is napallergiád lenne! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...na elbúcsúzom mindenkitől...lefekszem pihenni...holnap jelentkezem!
Tünde megkérdem a házidokit azzal kapcsolatban amiről beszéltünk..csütörtökre lesz infóm :D
Majd jelentkezem
Jó éjt,jó pihenést,szép álmokat!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

NAGYON BOLDOG ANYÁK NAPJÁT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bekri
Óvoda :cry: :evil:
Jogszabály-ellenes, etikátlan, hogy a gyerekorvostól/védőnőtől szereznek infót!!!!
Eü. dolgozókra vonatkozik az orvosi titoktartás!!!!!!!!
Nem vagy gonosz anya!!!!!

Csillag
Akkor megnyugtattak kicsit! :wink:

Tegnap lustálkodós napom volt. Ma megyünk doktorhoz. Lesz 3-4D-s UH is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt!

Ircsi, már megint egy kép... egész fotóalbumod van rólam? :D

Most komolyan így érzem magam. Miért kell az embernek álmosnak lenni? Úgy utálom. Oké 5 percig. De kávé után ne...

Kép
xtina75

Jó reggelt!
Mindenkinek nagyon szép napot és "hamar eltelő" hetet :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Csillag,hát az van,hamar eltelő hetek...múltkor rájöttem,13 hét van kb vissza a terhességből,de ha úgy lesz ahogy gondolom és Tomika július közepe táján születik(valamiért így gondolom...)akkor már csak 10!!!!!
És ahogy mennek a hetek...(kb most is elment egy míg ezt leírtam) :lol:

Csajok akkor csütörtökön tali!

Találtam egy jó édességet(már ha) a sütés nélküli almatorta krémjét elkészítem pohárba,édesítővel,abban nemigen van szénhidrát.Meg vettem cukormentes tejszínhabot,azzal turbózni :) Ma meg is csinálom.

Tegnap megfőztem sütöttem anyukámnak,ajándékból :) Steve féle rántott csirkemellet,krumplipürét és az almatortát,úgy örült.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?