Sziasztok
!
Lucuzs mondta, hogy hiányoltatok, itt vagyok. Olvaslak benneteket és mindig drukkolok, akinek kell, csak éppen nem írok. Azt nem tudom megmondani, hogy miért nem
. Talán csak annyi, hogy egy kicsit szeretném hanyagolni ezt a témát, nem akarom, hogy mindig itt járjon az agyam. Nálunk a bébi projekt most áll és itt meg csak a szívem fájdítom.
Amúgy jól vagyok, nem vagyok depis meg szomorú, semmi ilyen.....
. Sőőőt, most nagyon is jól érzem magam.
Úgy volt, hogy májusban jön a következő lombik, de elmarad. A munkahelyemen problémák voltak, már január óta itthon csücsülök
. Van már más, egy hét múlva kezdek, de ez azzal jár, hogy halasztanunk kell. Először nagyon megviselt a gondolat is, most már inkább örülök neki. Az elmúlt 2 és fél évem minden hónapja a babatéma körül forgott és most úgy érzem nagyon jót tesz a lelkemnek a szünet. Nem görcsölök, nyugodt vagyok, örülök a tavasznak. Ja és még iskolába is járok. Úgyhogy nagyon elfoglalt lettem
, nincs időm rágódni.....
A lombik után volt egy anovulációs ciklusom, elmentem a maszek nődokimhoz, már június óta nem jártam nála. Csinált egy ultrahangot és még ő is meglepődött, hogy a petefészkeim kimondottan szépek
. Nagyon örülök neki. A metet kb másfél hónapja felemeltem 2*500-ra, majd jövő hónapban megyek vv-re. Úgy ahogy tartom mellette a diétát is, 64 kilóról indultam, most 59 vagyok(170 cm), a cél az az 58 volt, valamikor fénykoromban voltam ennyi
.
Viszont a dokim kiakadt azon, hogy átjárhatósági nélkül 2 inszemináció után a lombikot javasolták, így kövekező hónapban lesz egy átjárhatósági vizsgálatom
Kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz az eredmény, meglepetésként talán az érne, ha átjárható lennék. A doki azt mondta, ha átjárható leszek, hallgassak rá és ne csináltassak több lombikot, max inszeminációt, mert minden olyan szép most bennt, az eredményeim is rendben vannak......Ha meg nem lesz átjárható, akkor marad a lombik, de hogy mikor, az még a jövő zenéje....
Hát ennyi van velem.
Kacsi,
veled izgultam és nagyon sajnálom, hogy megint ez lett a vége. De tovább kell menni!
Meli,
sajnálom
Tudom sovány vigasz, ha azt mondom, majd a következő. Nálunk az az igazságtalanság, hogy egy évben 2-3 alkalmunk van arra, hogy teherbe essünk és mikor nem sikerül, azt bizony nehéz feldolgozni
Hajni,
aranyos vagy, hogy hiányoltál
Én a télen múltam harminc, hát én is számot vetettem....
De azért ahogy olvasgattam, most már te is alakulóban vagy
, lesz ez jobb is, aztán jön a babátok
.
J,
ne haragudj, ha ezt mondom, de te nekem valahogy egy óriás meglepetés voltál
. Gratulálok a dobogó szivecskéhez
.
Bocsánat attól, akinek most nem írtam, de mennem kell ébreszteni. Próbálok majd kicsit többet jönni!