Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, Nanicke ügyik vagytok!!!!!!!!!!!!kitartás a fogyihoz nagyon kell, én csak tudom, mennyire kell :? nekem még 10 van hátra, de asszem ezt már megtartom, mozgás nélkül nem indul meg ez az uccsó tíz én meg lusta disznó vagyok :evil: !!
Vendég

Hunci!
Így már értem. Ezesetben én is hagynám még bölcsiben.
Azt tudod csinálni, hogy felhívod az ovit, ahova szeretnéd, hogy ott mi a szokás. Mert én úgy tudom nem kötelező oviba íratni. de lehet ez is változott az új törvényi szabályozással, csak mi óvónénik nem vagyunk vele tisztában, hisz nem mi döntjük el, hogy jöhet-e vagy sem.

Vagy!Beíratod, de szólsz,hogy nem tartasz igényt az óvodai férőhelyére mert még egy évet bölcsiben hagyod.
Egy év alatt sokat fog még változni lelkileg is!Sőt, egy nyár alatt is képesek akkorát fordulni, hogy majd csak lesel.
Tényleg nagyon tudnak ragaszkodni a megszokott dolgokhoz még oviban is, ezért is fontos a napirend. Pl. nálunk van egy kisfiú, akinek megszokott helye van a szőnyegen mesénél, és ha valaki odaül akkor addig löködi még el nem megy onnan; de a többiek már tudják hogy az a B. helye. :D

Arról is tudsz infót kérni, hogy ha esetleg most megy H. oviba akkor ha oda kerül a sor, akkor 1 óvónéni viszi végig a gyermeket, vagy nem. Mert vannak olyan ovik,ahol a kiscsoportot járják 2x, van ahol a nagyot és utóbbinál van hogy akkor kerül másik óvónénihez.....Na ez szokott a nagyobb gáz lenni. de ahány ház, annyi szokás. Meg ugye az sem mindegy hogy vegyes vagy homogén csoportba kerül....

Hmmmmmmmmmmm, most nem nyalásként de őszintén tisztelem az olyan szülőket, mint pl. Te, hogy reálisan nézed azt, hogy oké agyban jó a gyermek, de lelkileg nem, és nem töröd meg az új helyzettel, mert később érik meg rá, csak azért hogy elmondhasd, hogy igeeeeeeeen az én gyerekem már óvodás!Kevés, sőt egyre kevesebb ilyen gondolkodású szülő van sajnos.....És iskolába íratásnál is egyre kevesebb..... :( Sokan nem a gyereket nézik, hanem mást.....

hajni...
Budaörs

Mókica,
én is jó régi irományokat olvastam tegnap innen, hogy kicsit jobban megismerjetek Benneteket, én is pont erre jutottam, hogy milyen sok boldog anyuka van azóta itt! Belőlük lehet erőt meríteni!

Kacsi,
örülök, hogy sikerült egy kicsit magatokkal foglalkozni, hidd el, h hamar kiderül mi okozta a bajt!

Deepgirl,
na ennek örülök, hogy Neked is Valicskó doktornő a dokid, ez nekem jó példa, hisz Te már kismami vagy! Mennyi ideje jársz hozzá?

Monyó, Nóci baba nagyon édes!

Juli,
szorítok, hogy hamar elmúljanak a görcsök és minden rendben legyen!

Hajni,
ügyes vagy! -12 kg! Akkor hajrá, így tovább! Szerintem nyáron könnyebb lesz a diétát tartani. Sok zöldség, gyümölcs...
3.X??? Izgi, na kíváncsi leszek, hogy mivel lep meg az urad!

Hunci, hogy tanult meg a kicsi két nyelvet? Ti tanítottátok?

Mindenkinek jó éjt, én mára kidőltem.

chrissy81

Hajni, értem és köszi.Jövő héten van a beíratás, akkor rákérdezünk dolgokra de én amondó vagyok, annyira jó ez a bölcsi, ráadásul ők is "azt akarják", hogy hagyjuk még őket ott, hogy mondom az óvoba, evvan kötelező, de nem hoznám csak jövére.Aztán meglátjuk, mit mondanak, a gondozónők szt ez nem lehet gond, de ők nem tudták érdemben megmondani, hogy szokás óvi felvételkor.

meg azért is jó a bölcsi, és nyugodtan kövezzetek meg, de régi szocreál típusú a nevelés és nekem ez nagyon bejön.lásd:napirend, ami pl H-nak életbevágó, ragaszkodás az értékekhez és mindahhoz amit kialakítanak, ami H-nak szintén kötelező kellék, ének és mondóka tanítás, odafigyelés és mindemellett szigor, bizony szigor, és nincs hiszti egyik gyereknél sem, ptt minden úgy van ahogy gonbdozónők ÉS a gyerekek együtt kialakítanak, nekünk is így kell otthon csinálni a napi ritmust és így összhangban vagyunk a böclsivel és tényleg, se hiszti se semmi se itt se ott, eszik itt és ott is, alszik mert minden ugynaúgy megy mint ott és leglaább is H így szereti, ilyen a kis élete, és nem akarom kizökkenteni, nem bírná el a lelke mégha esze bírná is.

szóval még mielőtt félreértitek, nem a liberális nevelés ellen vagyok illetve én nem liberális elvek mentén nevelek, mert H eléggé rendszerpárti és piszokul ragaszkodik mindenhez és marhára tudja, percre pontosan, mikor mi van és lennie kell annak a dolognak.

Bocsánat, tudom ,ezek a dolgok nem idevalóak, csak ha a babásba írom, akkor Hajni,Franci nem olvas és mivel a babásba nincs senki, aki nekem segítene, mert nincsenek ilyen helyzetben, Hajniban bíztam nagyon, a szakmai tapasztalatában :)

Chrissy, én beszélek hozzá rendszeresen angolul és én csak angol dalokat, mondókákat tanítok neki és én csak angol meséket olvasok neki.de beszélek hozzá magyarul is, hogy tudja, a magyar az anyanyelv de anyához más nyelven is szólhat :lol:
Vendég

Chrissy: 2009 januarjaban mentem eloszor egyertelmu pcos gyanuval mert noverem is az. feb-tol szedtem a metet parszor mentem vissza, probalta emelni az adagot mert az inzulinom magas volt nagyon, de nem birtam 2x850nel tobbet. 2009. dec-ben volt egy terhelesem aminel szinten magas lett az egyomri es a terheleses inzulun is (70-80) kozott. 2010 jan 4-en mentem vissza az eredmennyel es eloalltam vele h babat szeretnek, mire mondta doktorno, hogy ez nem valoszinu ilyen inzulun ertek mellett es a meforalt levaltotta Eucreas nevu gyogyszerre. majd jan 11en egyertelmu pozitivat teszteltem es rohantam vissza hozza es visszavaltottunk meforalra.
szoval nekem egesz kellemesre sikeredett a tortenet, az biztos, hogy itt keleten o a legjobb ugyhogy jo kezekben van.

egyebkent szed esetleg valaki szinten eucreast?? mivel nekem szinte egy teljes dobozom van es nagyon draga gyogyszer.

Kép
deepgirl

Köszi Lányok!
Az első 10 még könnyen ment,de már lelassult. Bár én nem bánom,mert nem akarom hirtelen leadni. Elég nagy a súlyom még így is,de ugyebár a célért mindent!

Chrissy már én is azt várom,hogy jöjjön a nyár és a sok gyümölcs!Mert ezeket a déli gyümölcsöket útálom!
Nagyon várom a cseresztnyét,epret, dinnyét,málnát,barackot.
Ha ezek bejönnek állandóan ezt fogom enni. :D :D

Hunci, hát igen a mozgás! Az elég nehezen megy. Már nem tudom mikor tornáztam utoljára. Mondjuk amíg nem volt kerti munka akkor még ugrabugráltam. Most viszont többet vagyok a kertbe és ott dolgozgatom.Úgyhogy nagyrészt a mozgás most is megvan.

Én annó mikor endokrinológushoz jártam nem csinált terheléses inzulint,csak simát mért és az volt kiugróan magas.
Majd most május 19.-én megyek és azthiszem kérek tőle egy terheléses inzulint is.De már most kíváncsian várom,hogy majd milyen eredményeim lesznek.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Nanicke, az én súlyom sem volt piskóta sajna.én 120 voltam :cry: pontosan nem tudom igazén mennyi voltam, mert 120 felett nem mértem magam :oops: most 80.ez sem leányálom, de alakul.
Vendég

Sziasztok!

régóta fogalmaztam magamban ezt a hozzászolást.miszerint nagyon hálás vagyok nektek lányok,a sok sok segitségért,biztatásért amivel segitettetek nekem az elmúlt sok hónapban.
Mert ha ti nem vagytok ,nem valószinű hogy elmentem volna dokihóz,ti noszogattatok,"idegesitettetek"h igen is menjek vizsgálatokra mert másképp nem megy :) hálás vagyok nektek :) nélkületek nem ment volna ebben biztos vagyok :)
ugyhogy az ujaknak is mondom,bátran kérdezzenek a régi ,törzsgyökeres pcosoktól,segitenek,nagyon rendesek,én már csak tudom :)
és sok sok dolgot megtanultam,van fogalmam a pcoról,az irről,pajzsmirigyről....és ha "kivágnak" az egyik ajton,tudom hogy még a másik ajton is van lehetőségem és segitenek

na nem lelkizek tovább,de ezt muszáj volt leirnom,köszönöm :) :)

KépKép
bettike83

voltam a dokinál is ma.nagyon rendes,jó pofa doki :)
mindent kikérdezett,még azt is h mikor jött meg elöször,vagy volt e mütétem,gyulladás,bármi..nem olyan volt mint az eddigi dokijaim.rögtön ahogy meglátta az eredményeimet,modta is,"nem mondja 100%ra a pco-t,de nagyon úgy néz ki,de majd az eredmények megmutatják biztosra.de nem sok jóval kecsegtetett,olyan 90%hogy pcom van :cry:
meséltem neki h a korábbi dokijaim fogamzásgátlóval kezelték,erre ő"rázta a fejét és mondta,nagyon nem kellett volna :!: :!: :!:
lesznek vizsgálatok,laborban megnézik a pajzsmirigyet,inz-eh-t,tsh,ft-4
ft-3
atpo

ezeket kérte,holnap meg is csinálják.
kérdeztem őle a terheléses inzulint,erre az asszisztensnő"úgy látom tájékozott ebben a témában :D ha akarom inni azt a cukros löttyöt akkor szivesen elküldenek rá :D aztán igy a bbamaradt,de azt mondta ebből az inz vizsgálatból ki fog derülni ha valami nem jó.

páromat is elküldi andrológiai vizsgálatra.engem pedig miután elmúllik menni kell átjárhatósági vizsgálatra,már csak azért is mert sok gyulladásom volt régen és emiatt meg akarja nézetni hogy nincs e gond.

KépKép
bettike83

JÓL KIHALT MÁRA EZ A TOPIC,HÁT HOL VAGYTOK CSAJOK? :)

KépKép
bettike83

bettike!
kellett volna kérned a terheléses insulint... mert ezek az éhomiból (gondolom ez akar lenni az "inz-eh") nem fog kiderülni, hogy extra cukor-bevitelre mennyire dolgozik túl a hasnyálmirigyed...
szóval pont a legfontosabb maradt le...
holnap reggel nem tudnál még gyorsan egy beutalóért visszamenni a dokihoz? még a vérvétel előtt...

csajok!
szed valaki metfogammát?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Bettike!
Na ezek naggyon szuper hírek!!! Úgy látom most sínen vagy!Hajrááááááá! Talán végre kikaptál egy alapos dokit aki tájékozott. Végül hova és kihez is mentél???

Hunci!
:oops: :roll: köszi......
Szakmailag teljes mértékben egyet értek veled nevelés terén. Így hát lehet engem is megkövezni, mert én bizony egy szigorú és következetes óvónéni vagyok. Szeretem a napirendet, így mindenki tudja hogy mikor mi következik, és azt hogy ha mindenki tudja hogy mivel meddig mehet el. Ilyen pl a hiszti is. Nem fényezni akarom magam, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a szigorúság ellenére szeretnek és biztonságban érzik magukat a gyerkőcök; jobban mint ott ahol az óvónéni "mindent" enged és a fejére nőnek a gyerekek. Én csúnya szóval mondva "követelek" de adok is!
Mondjuk sokszor nem is a gyerekkel van ám a gond hanem a felnőttel; néha elkelne nekik is egy kis pedagógia,pszihológia, gyermeklélektan. Kevés az együttműködő szülő sajnos.Persze kivételek mindig vannak és lesznek! Nagyon sokszor találkozom azzal a problémával, hogy a héten valamit megszokik a gyerek az oviban, és a hétvége azt nagyon szépen tönkre tudja vágni, mert otthon nincs korlát,szabály,napirend.....ezáltal az oviban hétfőn mindent kezdünk elölről....... :evil: Értem én hogy gyerek, meg szeretjük, meg minden, na de ne ő irányítson már minket mindenben. Annyiszor találkozom azzal, hogy Hajninéni/óvónéni csináld ezt vagy azt mert anya,apa is csinálja ha mondom; meg te azért vagy itt hogy nekem megcsináld.... :O (ilyen pl az etetés, orrtörlés,öltöztetés)
DE mondom, vannak és lesznek kivételek!!!!!!!csak sajna egyre kevesebb......

Nah szakmai rizsát befejeztem. :lol:

Chrissy!
Hát ja szép ez a -kg, de lehetne jobb is, de aki lusta az megérdemli hogy nem mennek a kilók. :D Na de majd most, bár rázós egy május lesz az oviban, de lehet pont a mozgás lesz jó levezetésnek.
A kíváncsiság engem is hajt rendesen meglepi terén. :D

hajni...
Budaörs

Köszi lányok a bíztatást, igyekszem, de nehéz.

Kacsi,

örülök, hogy jól telt a hétvégétek, és sikerült egy kicsit kikapcsolódnod.

Monyó,

sajna nem tudok fejni. van kézi, és elektromos fejőm is, de nem megy egyikkel sem. kézzel se túlságosan. úgyhogy babó kap egy kis pótlást is tápszerből. ma írt fel egy új fajtát doktor néni, ami hasfájós babáknak van. nagyon különleges lehet, mert abban a gyógyszertárban ahol ma próbálkoztunk, még csak nem is szállítanak ilyet. úgyhogy holnap próbálkozunk tovább. amúgy ma voltunk 4 hetesek. 3950gramm és 56cm Rebeka. ez azt jelenti, hogy nőtt 1cmt, és mióta hazajöttünk hízott 600grammot.

rakok néhány képet is:

Kép

Kép

Kép és így alszunk szopi után (sajnos nem mindig sokáig)

Kép
gota79

j

azt mondta a doki h ebből már látni fogja ha magasabb az inzulin.sajnos már nem tudok kérni mert kedden meg csütörtökön van.különben kértem én de egyenlőre nem akart adni csak az éhgyomri.

mert az éhgyomrin nem jelzi ha van valami?de azért biztos jelez valamit...

hajni

ez nem az a doki akinél kezdtem,hanem a meddőségi ambulancián egy másik dokinál voltam.

KépKép
bettike83

Gota, gyönyörű Rebeka. :D

Bettike, van akinek teljesen normális az éhgyomri inzulin és cukor.

Hunci, Hajni! Egyetértek veletek a gyerekneveléssel kapcsolatban. Bár sem pedagógus, sem anyuka nem vagyok. Én is azt mondom nem szabad mindent a gyerekre hagyni.
mókica

Bettike!
Alapjában véve tényleg a terhelés a jó, de nálam is magas volt az éhgyomri érték így már meg sem terheltek. Mondjuk nekem mellé volt egy cukorterhelésem, amin már látható volt a cukor magas kilengése...
De pl. a férjemnek tökéletes volt az éhgyomri inzuja, de a 2órás terheltje elszállt egészen 116ig. :cry:

Gota!
Atyaég, milyen hajasbaba Rebeka! Szinte egy divatos frizurát is lehetne a hajából csinálni. :D :shock:
Gratula a növéshez, és a gyarapodáshoz is.

hajni...
Budaörs

bettike!
ha az éhomi insulinnal van baj, az csupán annyit jelez, hogy az nem OK. abból sosem fog kiderülni, h terhelésre mennyi lenne (és még ha esetleg kicsit magas is, korán sem biztos, hogy a terhelt is rossz lenne)... szóval sztem semmit nem ér önmagában ez a vizsgálat. de az orvosod tudja :?

gota!
mindig elcsodálkozom, milyen gyönyörű haja van a csajszinak :)

no, puszi!
uh után jelentkezem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, paraszt vagyok...

jó reggelt!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

legközelebb kérek azt is,de annyira nem akart adni....mikor megyek a 3.napi laborba akkor arra is kérek..csak nem akartam már elöször annyira rámenős lenni :D

KépKép
bettike83

de mit okoz ha nem derül ki pl terheléses inzulinnál a baj?

KépKép
bettike83

http://www.anyaleszek.hu/pcos-a-leggyak ... gnek--cikk

itt sok dolgot irnak a pcorol..én is átolvasgattam.

KépKép
bettike83

[quote="bettike"]d írta:bettikee mit okoz ha nem derül ki pl terheléses inzulinnál a baj?

időskori cukorbetegség lehet belőle, ha nem kezelik... márpedig normál (nem terhelt, csak éhomi) insulinra és cukorra nagyon kevés orvos adja meg a metformint.

velünk minden OK.
7,2 mm-es a babóca és ver a szíve, de nagyon :)
6w4d-sek vagyunk :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Reggel óta görcsölget a hasam, és az előbb, mikor WCre mentem, úgy nézett ki, hogy meg fog jönni!
Össze vagyunk törve!
Mostanában nem jövök!
Köszönök minden támogatást!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Juli!
Hát ez fantasztikus hír!Szívből Gratulálok!!!tudtam én, hogy nem lesz gond. :)

Meli!
Ne máááááááááááár!!!! :cry: :cry: :cry: Ez már tuti, már meg is jött?
Megértem, hogy most nem akarsz jönni. de azt tudnod kell, hogy várni fogunk vissza, és hiányozni fogsz. Remélem minél hamarabb visszatérsz közénk!!!!
Nagy nagy ölelés Neked!!!!!Pussssssz

hajni...
Budaörs

hajni!
köszi :)

melinda!
sajnálom :(
azok a "p"-betűk micsodák? mit jelent?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Lányok a tanácsotokat kérném,ha tudtok adni persze, pé-vel kapcsolatban.
Az a baj,hogy nálunk ugye nehéz követni mikor is van pé. :oops:

Na most ugyebár mérem a hőmet,de ha volt is pé csak később derül ki, hogy volt. Előző hóban is így jártam és akkor pont nem voltunk együtt apácskával se előtte sem utána és még a tüneteit sem észleltem.
Szexizni meg nem lehet minden nap.
Most meg megint megvolt a tojcsi meg most is olyan nyúlos, tegnap óta a méhszájamat is alig érem el, ja és a hőm is leesett.De az elmúlt napokba már belefáradtam ebbe a dologba.
Ti miről szoktátok tudni,hogy van-e pé? Persze uh. kivéve.
Lehet,hogy hülyeséget írok vagy kérdezek,de hátha valaki tud segíteni. Vagy ti is csak így vagytok vele, mint én. :oops: :oops: :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki!
minden nap nem lehet... de biztos ami biztos alapon 2naponta belefér. és akkor tuti eltaláljátok.
másik lehetőség: kezdetben minden alkalommal együtt voltunk, amikor 2-3 tizednél többet változott a hőm. az alap-elv ugyanaz :) hátha utána fent marad ;)

nálunk ez kicsit bajság is volt :oops: mert éppen ezért nem tudjuk, hogy mikor készült a babó :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli ez jó, hogy nem is tudjátok, de a lényeg, hogy ott van a kis drága a pocakodban! :D
Nálunk nehéz lesz a két nap,mert eddig általában csak hétvégente voltunk együtt mert hétközbe fáradtak voltunk.
De a hőváltozás nem rossz tanács.Most azért felraktam görbit is.

Gota még nem is mondtam, hogy gyönyőrű a kislányod!

Hunci gratula a 80-hoz is! Nem semmi azért. Én nem tudom bírom-e addig valaha. Nekem a max126kg volt még tavaly. Igazából január óta diétázom igazán. De mint a vonalzómon is látszik az elsődleges cél 95kg. 10 éve voltam utoljára ennyi.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Meli! Ez akkor most mit jelent? Már meg is jött??? Jaj, annyira sajnálom!!! Erre nincs is szó... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Várunk majd vissza!

Juli! Neked gratula a szívhanghoz!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli,jaj ne máááááááááár......... :(

Julcsi, grat a szívhanghoz.

Nanicke, drukk hogy pé legyen.
Átlag 2-3 naponta szereti az tuti jó. Én pé előjelem: kevés patti, pici szurka. Utána jel: enyhe mell feszülés.....

Lucuzs veletek mi van?
mókica

Niki!
remélem tegnapelőtt volt sex :!: :lol: :D

csajok!
köszi a gratulációt mindenkinek...
alig várom már, hogy elteljen ez a 3 hét, és újra lássam/halljam a kis babócámat :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Lányok,
de régen jártam erre

Julikám,
mega-giga gratula a szívhangocskához!! :D Lám megvan a 10. évfordulós ajándék, ez annyira fantasztikus :D

Meli,
vérzik a szívem miattatok :cry: :cry: :cry:
Ez már biztos...? :cry:
Közben próbálnék konstruktív lenni... a miómát megnézték beülti előtt?

Nanicke,
mi ennyit sem tettünk az ügy érdekében, 2 naponta szex, úgy nem lehet lekésni róla. De nem görcsösen, persze. Drukkolok!

Hunci és Hajni,
maximálisan egyetértek a nevelési elveitekkel, és Hunci, neked külön elismerés és tisztelet, amiért ilyen józan ésszel vagy képes felmérni a dolgokat!!!! :D

U.I. a sokat kért, kérdezett voni...

Holnap 3D UH! És hétvégén a képekkel megyünk beközölni a hírt a családdal is végre! Mert azon kívül már mindenki tudja...

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Gratulálok a sok jó hírhez!

Melivel kapcsolatban csak annyit írnék, hogy tökéletesen átérzem a helyzetét, hogy nem akar jönni. Bevallom, ezzel én is így vagyok...

Az előbb írtam egy hosszabb hsz-t ennek kifejtésére, de kitöröltem, mert rájöttem, hogy sokaknak rosszul esne. Sajnos utolért megint a mély szomorúság. :( Úgy érzem, hogy nem tehetem meg a többiekkel azt, hogy panaszkodom és lehúzom a hangulatot, miközben szerencsére a többség most nagyon boldog és bizakodó. Majd ha jobban leszek jövök, ha még befogadtok.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Köszi lányok!

Julcsi igen megvolt! Szombat, hétfőn, és kedden is. :D :D :D
Mivel nem tudtam mikor van pé. :oops: :oops:
A görcsökkel,hogy álsz? Vannak még?

Eclipse! Mindig a család az utolsó! De ez nálam sem lenne máshogyan. :D

Kacsi! Szerintem ha panaszkodsz és kiírod magadból valamennyit biztosan segít. Engem nem untatnál vele és nem húznál le.
Sajnálom ami veletek történik.Mi ugye nem rég álltunk neki a babának,de biztos vagyok benne, hogy én is így érezném magam mint te vagy mint Meli.
Bár azt töredelmesen bevallom,hogy most is úgy érzem nekem soha nem jön össze,de még nekem van reményem, mert ilyen nagy csalódásaim még nem voltak.
És ezzel biztosan nem vagyok egyedül!
Ha gondolod nekem privibe is írhatsz.

Lucuzs te,hogy vagy nálatok mi újság?

Mók-ról nem tud valaki? Már rég járt erre!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke!

Köszönöm a hiányolást, vagyok és olvaslak titeket minden nap.
Örülök a fogyásodnak, nagyon jól haladsz. Nálunkminden rendben, persze súlyal nem kicsit küzködök, de hozzátartozik az igazsághoz hogy a baabvárás leg elején nem tartottam a diétát, és hányós se voltam. Nem is tudom mit vártam... Most iszom a levét. Hál égnek cukor, és vérnyomás teljesen rendben, babó jól van, jövőhét szerdán megyünk afp-re. Hangulatilag lenyugodtam, betegállományban vagyok. A pajzsmirigyem nem termel rendesen, már l-tiroxint is kaptam, és sokat pihenek. Néha már kezdem elhinni hogy tényleg ott van a pocakomban babókánk!

Kacsi!
Sajnálom a történteket, de ne tűnj el, mert nagyon kedvellek /ha még látatlanban is /.
És én icsak azért nem írok, mert ciki babásan ide írni a problémáimat, pedig küzdök rendesen, főleg ezzel a diétával... :twisted:

Meli!
Nem tudom mit írhatnék, nagyon remélem hogy ez a sok munka, és várakozás meghozza a gyümölcsét, és nemsokára te is látsz dobogó szivecskét! Én ezt kívánom nektek, és sok sok kiatatrást, és erőt!!!

Kép
mók

Sziasztok!

Aztamindenit, most látom hogy már eclipse és mók is hol tart a kismamiságban! :shock: Ez nem semmi. Naggyon szalad az idő.....sajnos.....valahogy nem így képzeltem el magam 30évesen....jójó még van 2 napom, de akkoris... :cry:
Engem most ez visel meg a legjobban. Nem érzem magam ennyinek, de valahogy nem ezt szántam magamnak ebben az életkorban....

Kacsi!
Teljesen megértelek Téged is. De tudd, hogy engem nem zavarna semmi amit írsz. Azért vagyunk egymásnak, hogy meghallgassuk, buzdítsuk, próbáljunk tanácsot adni. Nagyon sokat tud az is a latba nyomni, ha kiírja magából az ember. Főleg akkor, ha nincs olyan ember a környezetben, akivel lehetne bizonyos dolgokról beszélni, és még meg is érti miről beszélsz.....
Szóval ha késznek érzed magad, akkor gyere, várunk vissza sok sok szeretettel Téged és Melit is!!!

Nekem Ranita is hiányzik.......
:(

hajni...
Budaörs

Sziasztok :oops: !

Lucuzs mondta, hogy hiányoltatok, itt vagyok. Olvaslak benneteket és mindig drukkolok, akinek kell, csak éppen nem írok. Azt nem tudom megmondani, hogy miért nem :oops: . Talán csak annyi, hogy egy kicsit szeretném hanyagolni ezt a témát, nem akarom, hogy mindig itt járjon az agyam. Nálunk a bébi projekt most áll és itt meg csak a szívem fájdítom.
Amúgy jól vagyok, nem vagyok depis meg szomorú, semmi ilyen..... :D . Sőőőt, most nagyon is jól érzem magam.
Úgy volt, hogy májusban jön a következő lombik, de elmarad. A munkahelyemen problémák voltak, már január óta itthon csücsülök :evil: . Van már más, egy hét múlva kezdek, de ez azzal jár, hogy halasztanunk kell. Először nagyon megviselt a gondolat is, most már inkább örülök neki. Az elmúlt 2 és fél évem minden hónapja a babatéma körül forgott és most úgy érzem nagyon jót tesz a lelkemnek a szünet. Nem görcsölök, nyugodt vagyok, örülök a tavasznak. Ja és még iskolába is járok. Úgyhogy nagyon elfoglalt lettem :D , nincs időm rágódni.....

A lombik után volt egy anovulációs ciklusom, elmentem a maszek nődokimhoz, már június óta nem jártam nála. Csinált egy ultrahangot és még ő is meglepődött, hogy a petefészkeim kimondottan szépek :D . Nagyon örülök neki. A metet kb másfél hónapja felemeltem 2*500-ra, majd jövő hónapban megyek vv-re. Úgy ahogy tartom mellette a diétát is, 64 kilóról indultam, most 59 vagyok(170 cm), a cél az az 58 volt, valamikor fénykoromban voltam ennyi :D .
Viszont a dokim kiakadt azon, hogy átjárhatósági nélkül 2 inszemináció után a lombikot javasolták, így kövekező hónapban lesz egy átjárhatósági vizsgálatom :roll: Kíváncsi leszek rá, hogy mi lesz az eredmény, meglepetésként talán az érne, ha átjárható lennék. A doki azt mondta, ha átjárható leszek, hallgassak rá és ne csináltassak több lombikot, max inszeminációt, mert minden olyan szép most bennt, az eredményeim is rendben vannak......Ha meg nem lesz átjárható, akkor marad a lombik, de hogy mikor, az még a jövő zenéje....

Hát ennyi van velem.

Kacsi,
veled izgultam és nagyon sajnálom, hogy megint ez lett a vége. De tovább kell menni!

Meli,
sajnálom :cry: :cry: :cry: Tudom sovány vigasz, ha azt mondom, majd a következő. Nálunk az az igazságtalanság, hogy egy évben 2-3 alkalmunk van arra, hogy teherbe essünk és mikor nem sikerül, azt bizony nehéz feldolgozni :cry:

Hajni,
aranyos vagy, hogy hiányoltál :D
Én a télen múltam harminc, hát én is számot vetettem.... :cry: De azért ahogy olvasgattam, most már te is alakulóban vagy :D , lesz ez jobb is, aztán jön a babátok :D .

J,
ne haragudj, ha ezt mondom, de te nekem valahogy egy óriás meglepetés voltál :D . Gratulálok a dobogó szivecskéhez :D .

Bocsánat attól, akinek most nem írtam, de mennem kell ébreszteni. Próbálok majd kicsit többet jönni!
ranita1979

Ezt még nagyon akartam.

Mókica,
az írásokból úgy veszem ki, hogy ti is továbbléptetek :roll: és már nemcsak spontán próbálkoztok. Ha így van , kár, hogy azért nem tudhat róla mindenki. Én azért drukkolok neked!
ranita1979

sziasztok.

Lanyok nagyon sajnalom hogy nem jott ossze,lessz babatok ez tuti.
Talaljatok egy pcos not a neten aki orokbefogadott mert nem lehetett babaja,lehet hogy enyhe tulzas mert nem olvasom az ossz forumot de szerintem az egesz babaneten alig talani olyat akinek sehogysem jott ossze.
nezetek meg tucsit(hazitucsok)vagy babaimadot,ok tul voltak a 10ik probalkozos evukon es megis sikerult,lesz babajuk hamarosan.
tudom hogy minden szo keves,es persze en konnyen beszelek de igazabol hiszem hogy lessz mindenkinek babaja csak el kell jonnie a nagy pillanatnak.

kacsi nyugodtan ird ki magadbol a banatot,amin keresztulmegy azt csakis sortarsak ertik meg,baratno meghalgathat de igazabol csak mi ertjuk meg menyire faj azok akik keresztulmentek ezen a torturan.

meli,mi ujsag,tenyleg megjott?nagyon sajnalom,tenyleg

Gota Rebeka baba gyonyoru,csodaszep haja van.
en fejek ha ugy erzem keves a tejem,nem baj ha nem jon semmi,a lenyeg hogy stimulaljam a mellem,kovetkezo szopinal mar tobb a tej.kezzel fejek,jol atdogonyozom a mellem,jobb mint geppel.

nanicke,nalunk a 2naponta akcio nem jott be,folyton vita volt belole igy mi akkor csinaltuk ha kedvunk volt.Volt hogy egymas utan 3napig de volt hogy egy hetig nem volt semmi.
megerzem a pet,akkor olyan etvagyam van a sexre hogy csak ihaj,mas jelem nincs,de ez is elegnek bizonyult.

hajni,Hunci ugyik vagytok ezzel a fogyas dologgal.
fogyokuraval egyszer fogytam eletemben 6kg ot.sajnos ha valami bajom van rogton etvagytalan leszek ennek koszonhetoen 10kg am ment le s5honap alatt,kicsit sresszelt a fogigatlo szedese.
fogi elott voltam 80kgam,terheseg elott 70,most vagyok 68-67,meg lemenne 2-3kgam es olyan lennek mint fenykoromban,csak a borom nagyon megnyult sajna.
gyerekneveleshez meg nem ertek,nem igazan megy ez nekunk,most probalunk napirendet kialakitani de az sem megy sajna.

ranita,orulok hogy irtal,(olvastalak a mehen kivulieknel)sajnalom hogy nem jott ossze.

eclipse,lucuzs poci latszik mar?mikor kapunk fotot?

mokica te hany cm er vagy?

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Ranita, jó hogy leírtad ezeket.
Nekem Nocci, Hófehérke is hiányzik...

Monyo,
a 12. hétig semmi pocim nem volt, olyan lapos voltam mint az alföld, aztán az utóbbi bő két hétben beindult, de nagyon nagy sebességgel! :shock: :shock: Szinte naponta nő a pocim! Már nagyon látszik, le sem lehet tagadni, és tegnapelőtt történelmi pillanat volt, a villamoson átadták nekem a helyet, mert látták hogy babás vagyok! :D :D

Lucuzsnak gyönyörűűűűűű pocija van, az inszemes topikba már tett fel képet, de ha szépen megkérjük, biztos ide is fog :wink:

Mi ma megyünk este 3D UH-ra, vasárnap a képekkel felszerelve megyünk beközölni a hírt, anyák napja + édesanyám szülinapja! 2 nagymama, 1 dédnagymama jelölt :D

Hétfőn fogok tudni képeket hozni, a babáról és a pociról!

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok

ranita

ezek tök jó hirek,végre szépen alakul minden :)

melinda

nagyon sajnálom :cry:

eclipse

én is láttam lucuzs pocakját,nagyon szépen kerekedik,de sztem te is biztos alakulsz :)

juli

nagy nagy gratula a picihez :)

itt a görbém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... f31e76470f
_100402_100430_1272585600_.png

KépKép
bettike83

Meli,

sajnálom nagyon. biztosan megjött amúgy?

Kacsi,

engem egyáltalán nem zavar, ha kiírod magadból a problámádat.

Juli,

grat a szívhanghoz.

Kép
gota79

jól behalt ez a topic is úgy látom...gyertek lányok :!: :!: :!:

KépKép
bettike83

Segítsetek szerintetek mi lehet velem? :( :(

Iszonyatosan görcsizek rosszabb, mint mikor meg szokott jönni.
Annyira feszül jobb oldalt a petefészkemnél, hogy alig bírok ülni is.
Álva és mászkálva jobban érzem magam.De most itt ülök a gép előtt és nyugisabb. Hullámokba tör ki ez az érzés.

Ferti szerint pé már megvolt én meg már nem tudom eldönteni.
Elvileg most a jobb oldalt lenne pém vagy volt!
Most mi lehet ez vajon pé vagy esetleg babó csinál ilyeneket.
Mert én már nem tudom csak azt, hogy fáj nagyon. :( :( :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke

beágyazódásnál szokott mensi szerű görcs lenni,meg hasszurka ilyenek.
a pédnek volt jele is,tojfehérje?

KépKép
bettike83

a beágyazódás a pé utáni 7-11 nap szokott lenni,legalábbis igy olvastam :)

KépKép
bettike83

Hát ez az,hogy én most még elvileg a 4.dpo vagyok.
Volt tojásfehérje,alacsony hő,magasan lévő méhszájam is.Szóval szinte minden jel.
De a múlt hónapban is voltak ilyen tüneteim a 14.nap de aztán csak a 40. napon lett pé,ami meg fel sem tűnt mert nem észleltem a tüneteket. Mert akkor is jelölt ferty pét,de aztán 1 hét múlva le is vette. :evil:

De most az a poén,hogy már vagy fél órája nem is fáj.Jól vagyok.
Csak el ne kiabáljam. :oops: :oops: :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

akkor nem tudom.kellene folytatni ezt az idei szép babás átlagot :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok! Én is jelentkezem, jó rég írtam, de azért olvasok.

Megkezdődtek nálunk az új szoba építésének munkálatai. Így van feladatom bőven, leginkább apát irányítani. :wink: :lol:
Bogi kedd óta oviba jár megint, két és fél hónapot hagyott ki a betegeskedés miatt.
Hétfőn voltunk Tapolcán elköszönni. :lol: Bogi is elkísért minket. Nagyon boldog volt, hogy végre jöhetett.
Pénteken megvolt a kombinált tesztes vv-m, eredmény csütörtökre várható, de úgyis minden rendben lesz!!! :D

Kacsi! Én is szívesen hallanék rólad többet, akkor is, ha nem vagy jó hangulatban.

Ranita! Jó, hogy bejelentkeztél, és bocs, hogy még nem jutottam el a közvetítésig. :oops:

Hajni! Azért boldog szülinapot!!! :lol: A 3.x meghozza neked is a várva várt babát!!! :D

Mindenkinek puszi!!!!

és akkor a pocakfotó:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,

nagyon csini vagy!

Kép