Sziasztok!
Van itt élet
! Nálunk most van csendes pihi,és mivel nagyon jó a kedvem /jó időnek hála/,fosni fogom a szót...
Örülök,hogy megosztottátok a napirendeteket,azóta sokkal lelkesebben hanyagolom a házimunkát
Nálunk most az alvás kicsit rendeződött,Vencel előrébb hozta az esti lefekvést,így kb. 11 órát alszik éjszaka, és a napközbeni alvás is kicsit hosszabb lett
Képzeljétek! Egy 6000 Ft-os parkolási bírságunk alól felmentettek,mert nagyon szívhezszóló levelet írtam nekik
Ja! A múltkori koccanásból viszont minket hoztak ki bűnösnek
Judit!
Még mindig nem vagytok teljesen jól
? Küldök sok-sok gyógypuszit Lénának,meg persze Neked is. Dokinénitek szégyellje magát,mi aztán tudjuk,hogy mindent megteszel a szopiért,pedig már más rég feladta volna. Én büszke vagyok Rád
! Miért akartok a Gekkóba menni? csak úgy programnak,vagy a mozgásfejlesztés a főbb cél? Mert szerintem ha fel akarod "méretni" Léna állapotát,esteleg szakemberre akarod bízni a fejlesztést,akkor ahhoz tényleg nem kell ennyit fizetned,ahogy Szilvi is írta. De egyébként meg ha Neked tetszik a hely, és ennyi pénzt megér Neked,amit nyújtanak,akkor meg ne hagyd ki. Köszi a segítséget kép ügyben,most pont fogok albumot csinálni a taliról,és berakok valami cukit pluszban Vencelről,hála Tündének és a kölcsönalbumnak.
Szilvi!
Gratula a 9 hóhoz
! írnál kicsit bővebben erről az előadásról? Helyszín,időpont. Még sosem hallottam róluk,viszont a téma nagyon is érdekelne!
Noresz!
Hurrá,nagyon örülök Nektek
! Csak nem vagyunk olyan rémes banda,ha valaki csak úgy csatlakozik hozzánk
... Igaz,hogy Léna így lescúszik a legifjabb címről,de ő lesz Máté legújabb nagy és okos barátnéja
Az oltáshoz gratula, nagyon ügyi Máté! nekem nem hullik a hajam, az Elevitet én sem hagytam abba. Írjál jó sokat magatokról,merre laktok,mivel foglalkoztál,stb., hogy jobban megismerjünk!
Zsófi!
Nem semmi Gergő a labdagurítással, az meg pláne szép Tőle,hogy ilyen igazságos a szüleivel
Bogi!
Remélem,hogy tényleg csak rossz szokásról van szó és hamar elmúlik. Ez a bizonytalanság,aggodalom tényleg szörnyű
. De emlékszem nemrég még valami mozgásfejlődésbeli,vagy rossz fejtartásos probléma volt /bocs,hogy nem tudom pontosan/,most meg már miket csinál a kiscsaj
És szép is. Ezt a képhez fűztem hozzá.
Ági!
Dopping
A foglalkozás a Rákóczi-kertben van,de át fogják rakni a Radnótiba. Nagyon jó,egy csomó olyan mondókát hallottam,amit előtte soha és amit a babával lehet elmutogatni,eljátszani.
Ini!
Én is sajnálom egy picit,hogy passzoltam Párizst,de úgy érzem jó döntés volt,úgyhogy beérem egy-két jó képpel. Lehet művészi-galambos is,az Eiffel tornyot már úgyis mindenki látta ezer képen
Jó,hogy írtál az elválasztódásról,már épp én is akartam kérdezni.
Andi!
Nagyon jó a kutyás kép,bár csak megtekintés után olvastam a szöveget,kicsit megijedtem
Hajni!
Én a kajabrümmögtetést a világ felfedezéséhez,megismeréséhez tett egyetlen apró lépésnek tekintem. Igen,most az jött el,hogy gargalizálnak, berregnek, stb, miért ne próbálnák ezt ki kajával is? Még én is kiváncsi lennék,meddig tudom elberregni a zöldborsót
. Nálunk az egyik kajánál még kanalat is kap hozzá,hogy kisérletezzen. Persze nem mérhető a mennyiség,ami ilyenkor a szájába kerül,de nem is ez a fő cél. nekem meg van 4-5 váltás etetős pólóm. Persze ez attól is függ,ki mit mennyire képes tolerálni. Úgy látom,hogy a "nem szabad" akkor lesz majd az igazi,ha már képes lesz megérteni a miérteket. Hiába nem szabad ma,Vencel másnap is próbálkozik,mert nem érti,hogy forró,hogy megráz és hogy ez milyen következményekkel jár. Mi egyenlőre próbáljuk neki biztosítani a "nem szabad-mentes" életet. Nálunk azt nem szabad,ami veszélyes rá,másokra,vagy a környezetére. Ma ez a konnektorokat és a tűzhelyet jelenti. Az az alap,hogy amit mi elérhető helyen hagytunk számára,az a mi hibánk,Ő még nem érti,miért ne lehetne az egyik tárgyat,ha a másikat meg lehet. Pl. a fiókhúzogatás nagyon sokat segített az egyensúlyozásban,felállásban. Azt gondolom,hogy mire iskolába megy nem a kajaberregtetés lesz e legkedvesebb játéka. Később már persze lesznek fokozatok,hogy nem illik,nem szabad,tilos,stb.,csak most nem szeretném egy kategóriába sorolni a konnektort és a kajaberregtetést.
Kedves Mindenki!
Amit fent leírtam Hajninak,az természetesen Vencelre és ránk vonatkozik, tudom,hogy minden baba más és mindenki másképp csinálja. lehet ezzel egyetérteni,vitatkozni,sőt,el is várom,anélkül ,hogy provokálni akarnék bárkit. Egész egyszerűen szerintem ez még érdekesebb,mint a "milyen pelenkát használjunk?" jellegű fejezetek. Persze az is érdekes. Ja! és nem is Andival kötekszem.
Manga!
Te meg csak jössz,tanácsot adsz, oszt csá
? És mi van Veletek?
...közben két órája kezdtem írni ezt a hsz-t,mert Huncipanci félóra után felébredt,de négykézláb állva,fejét rámhajtva visszaaludt
Maga volt a mennyei gyönyör a szuszogása
!
Puszi:
Buksi