Sziasztok!
Eltűntem, hírzárlat volt, mert api itthon melózott csüt - péntek, és ilyenkor egész nap kell neki az internet... jaja és mennyi minden törpééént!
CSajok!! (BEtti, Ana, Leti) - Jónás módszer ide vagy oda én olyat hallottam egyszer, pasi mondta, hogy nekik mindkét baba teliholdkor jött össze!! És ugye tegnap és tegnapelőtt mindenki megnézte jól a holdat, mert annyira teli volt hogy csak na!!!
hihihi, tehát ez is jelenthet valamit!!
Betti: igen, szép a görbe, a trifázis, 3 fázis, jól elkülöníthető úgymond mintha hullámok lennének, vagy félkörök!
http://babatervezok.otthona.net/k-tri.shtml - itt láthatsz a példagörbéknél minden fajtát de trifázisosat is,én sokat nézegettem ezeket meg van itt az lh és hcg tesztelésről is leírás...
Leti: hát egyem a kis szádat, hogy hogy jár, mint az enyimééééééé uram szerint mint a kacsa segge!!!
CSillagom: szegényke, mármint kisfiad... buta betegség fúj fúj menjen tovább!!
Baba: utálom a mérleget... nem szimpizek vele....
ennek ez az eredménye:
Majális: ma anyósom szülinapja van.. megyünk le Hertelendre, ott van kis nyaraló, jön uram kislánya , meg ott lesz uram tesója meg a kis család ott is, szerintem sütögetés lesz... én meg növesztem és süttetem a pocakomat