Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként most nem hiszek a Fertynek, mert szerintem 1 nappal előbb volt az ovum. Aznap reggel arra ébredtem, hogy egy kib...nagy szúrás jött a jobb petefészkembe. De tényleg nagy volt, sose éreztem ekkorát, most már tudom, milyen, amikor a késszúrás szerű fájdalmat emlegetik.
Vendég

háhá laptetű

Ana, most ketten megosztjuk ezt, jó? Együtt lépünk a babásodás mezsgyéjére! A többiektől bocsika, de most mi koncentrálunk erre a hónapra. Hallod, Ana???!!!
Vendég

Nem csoda, hogy ennyi laptetűm van, mindig csak én irogatok, mindig szófosásom van.

De ez azért van ám, mert itt jó a banda!!!

:oops:
Vendég

:lol: Leti a lényeg, hogy jól érzed magad :)
Holnap reggel majd csinálj meg jóstesztet a legelső pisiből, és hasonlísd össze őket... :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

sziasztok !

én is bekukkantottam :)

velem semmi extra,tegnapelőtt levették a pajzsmirigyes,meg az inzulinos vért.majd nemsokára megtudom az eredményt.

mindenkinek megy a drukk aki szeretne zebrásat pisilni :D

KépKép
bettike83

ana és aki még irt privit iwiwel kapcsolatban

nem kaptam levelet senkitől,hát hova lett :?: :?: :?: :?: :shock:

és itt a görbém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 99200_.png

KépKép
bettike83

Betti!!!

Ez nagyon szép kis görbe. A régiek is ilyenek. Azon is volt így pe. ÉN azt hittem,hogy neked nincs, és nagyon hosszú a ciklus. De ez a görbe szép.

Írok másik privit.

Letti: isten szóljon belőled, szerintem hagyd a francba azt a tesztelést, várj türelemmel, ne akard idő előtt tudni. Hidd el, koncentrálj másra. Nyugalom kell most neked. Szorítok!!!!! Hidd el a varázslathoz nagy türelem és nyugalom kell. Én is azért maradok még jövő héten is itthon. Nem érdekel sem a főnök sem a munkatársak véleménye. Ez az én életem.

Kép

Kép
anabana

Betti a régiek is ilyenek? Ez kérdés csak lemaradt.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Baba, igazad lehet, hogy ez necces...

Ana, neked is igazad van. Nem csinálok többet. Ha van "valaki", akkor legyen meglepi - majd a jövő hét 2. felében!

Megint elkapott a gépszíj, de most már magamhoz tértem.

Szép napot, LÁnyok!
Vendég

ana

a régiek nagyon rusnyák voltam,mind egytől egyik..ez az első ami valahogy kinéz,értelmesen.

mai:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 85600_.png

KépKép
bettike83

Lányok!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon alacsony a részvételi arány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már több napja!!!!!!!!!!!!!
Vendég

leti

sztem mindenki csavarog,kirándul,kint van a szabadban :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Betti ez nagyon szép görbe, mondhatnám azt is tökéletes.Mi ez a kiugrás?
Maresz , Csillag mi lehet ez a kiugrás a Betti görbéjén?A beágyazódás is lehet?
Én azt hiszem nem csak esés hanem ugrás is lehet.

Lettikém szia. Hogy vagy. Ma már neg az lh. Annyit szexeltünk, ha most sem sikerült, akkor nem tudom mikor. Nagyon sokat pihenek, ma is aludtam délelőtt, remélem a nyugi segít.

Kép

Kép
anabana

ana

hátha tud benne seigteni csillag.

én sem tudom,érdekes,mert ugye az előző napi 36.8 lett a következő meg már 37.3,érdekes..

drukkolok hogy nem csak hiába téptétek a lepedőt :D :D
bár az élvezet sem rosz ám :wink: :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ana, ti most akkor mindent megtettetek. Most már aztán babásodjunk!

Jó neked, hogy ennyit pihensz...de megérdemled! Csak így tovább! Én amikor októberben szabin voltam, terhes is lettem :lol:

Múlt héten is szabin voltam...Ezért mondom, 1 hét csúszással van pé-nk, egy hét csúszással voltunk szabin, úgy látszok, együtt mozgok a Kosokkal (a párommal szó szerint :wink: :oops: )

Úúúúúúúúúú de hülye vagyok. Most már elég belőlem. Érzem a nyarat. Voltam kicsit shoppingolni (vagyis csak feltérképezni, annyi szép színes cucc van! De bálna testemre most máshogy kell vásároljak. Basszus.

Betti én is kivi vagyok, mi ez a csúcsugrás ottan a görbéden! A görbék is érzik a tavaszt....
Vendég

én is valamelyik nap nézelődtem,olyan jó cuccok vannak..

te hány kg vagy?

KépKép
bettike83

Le se merem írni...

69.

156 cm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops:
Vendég

Kicsit több, mint 1 éve leszoktam a cigiről, azóta 2 havfonta 1 kiló feljön és nem áll meg a folyamat. Imádok enni, nassolni.

Aztán ugye októberben leálltam a sporttal is, azóta egyszerűen nem tudom újra rendszeressé tenni. Amikor elment a babám, elment a motivációm is.

Pont tegnap felhúztam az egyik gatyámat...hát fúúúúúúúúúúúúúúj
Vendég

ismerem az érzést :?

elég gáz sajnos a súlyfelesleg,és mikor már megvan akkor marha nehéz leadni.

neked nem csinált a dokid hormonszint mérést?

KépKép
bettike83

Nekem nem méreget semmit. De most helyreállt a ciklusom a Closty-tól. Eldöntöttem, hogy minden rendben lesz velem és kész, nem szedek több gyogyót. Csak aloe verát.
Vendég

Hali!

Betti görbéje a trifázisos görbekezdetnek megfelelő, ez a legbíztatóbb görbefajta a babára vágyóknál.

A beágyazódás jele (ha van) lehet hőesés, akár több tizedes is, vagy lehet erőteljes megemelkedés, majd süllyedés is.

Megy valaki valami majálisos programra holnap?

Szép hétvégét!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Szia Csillag!

Jól vagytok? A kicsinyed ugye már nem beteg?
Nem semmi a Betti görbéje. ÉN is túlvagyok a pe n.
Én nem megyek sehová, mert még mindig nem vagyok jól, de már azért alakulok. Holnap 4 re kell vinni a lányomat egy majálisra fellépni. De ennyi.

Maresz, Chris, kinga jól vagytok?

Kép

Kép
anabana

Csillag ti mentek valahová?

Kép

Kép
anabana

Hello!

Itt Pécsett nagyon jó kis programok lesznek, csak az a baj, hogy én Pesten leszek. Párom megy tanfolyamra, én meg elkísérem. És amíg várakozom, elmegyek a barátnőmhöz Fótra, neki 3 hónapos a kisfia. Jól megdögönyözöm. Annyira várom. Nem nagyon fogtam még ilyen kicsi babát! Biztos sírni is fogok, mert csak ha rágondolok, elkap. Egyébként gyönyörű gyerek.

Ana, figyelj. Most már tessék meggyógyulni és azt a plusz egy hetet egészségesen élvezni!

Betti, most esett le, hogy veled is együtt van a ciklusom. A három grácia ciklusa...hihihi :lol:
Triumvirátus. Resszkessetek nődokik!
Vendég

tényleg egyűtt van,eddig nem is vettem észre :) meg ilyen még nem is volt hogy hárman egy napon járjunk :D

akkor trifázisos vagyok,bár még azt nem tudom mit jelenthet vagy mit jelezhet..

KépKép
bettike83

Ana, sajnos még mindig nincs teljesen jól a fiam, köhög nagyon, folyik a nózija egész nap. Nyomatom bele a gyógyszert, vitamint...
Jobbulást!

Leti, jó dögönyözést, és koncentrálj a peluscserére, meg a "nem tudom, miért sír már megint" koncertekre, akkor talán nem kap el... :lol:

Bettike, amikor három fázis látható a görbén, mint pl. 3 szint. Bővebben talán olvashatsz a Hőmérőzés "elavult" topicban.

Jó éccakát!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag!

EGyem meg a kis lelkét. Nagyon makacs betegség, én is már 8. napja vagyok benne. Kitartást kívánok a kis mazsolához.

Gyógyulást neki.!!!

Kép

Kép
anabana

Bettike!!

Azaz boccs!!! Jelöltelek az iwiwen.
Ti CSajok!!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Eltűntem, hírzárlat volt, mert api itthon melózott csüt - péntek, és ilyenkor egész nap kell neki az internet... jaja és mennyi minden törpééént!

CSajok!! (BEtti, Ana, Leti) - Jónás módszer ide vagy oda én olyat hallottam egyszer, pasi mondta, hogy nekik mindkét baba teliholdkor jött össze!! És ugye tegnap és tegnapelőtt mindenki megnézte jól a holdat, mert annyira teli volt hogy csak na!!! :D :D :lol: hihihi, tehát ez is jelenthet valamit!! :D

Betti: igen, szép a görbe, a trifázis, 3 fázis, jól elkülöníthető úgymond mintha hullámok lennének, vagy félkörök! http://babatervezok.otthona.net/k-tri.shtml - itt láthatsz a példagörbéknél minden fajtát de trifázisosat is,én sokat nézegettem ezeket meg van itt az lh és hcg tesztelésről is leírás...

Leti: hát egyem a kis szádat, hogy hogy jár, mint az enyimééééééé uram szerint mint a kacsa segge!!! :D

CSillagom: szegényke, mármint kisfiad... buta betegség fúj fúj menjen tovább!!

Baba: utálom a mérleget... nem szimpizek vele.... :( ennek ez az eredménye:

Kép

Majális: ma anyósom szülinapja van.. megyünk le Hertelendre, ott van kis nyaraló, jön uram kislánya , meg ott lesz uram tesója meg a kis család ott is, szerintem sütögetés lesz... én meg növesztem és süttetem a pocakomat :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

máskor is hallóttam már erről a teliholdas dologról,hát nem tudom :)

mares

szépen alakulsz a pocival.nincs rajtad egy deka felesleg sem,csak a poci nővekedik. :)

na makd utánna nézek ennek.de egyébként jelenthet valamit?lehetne akár babás görbe is???

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 72000_.png

KépKép
bettike83

Betti: az lenne a jó, ha szépen most beállna és nem menne le.... akkor szépen itt is lenne egy puklika.... :D fázis :D

hát, azért ma is 0,5 kg-al valahogy többet mutatott a mumuska... de majd fitti anyuka leszek szülés után... csak drága odabent jól érezze magát!!!! mondjuk totál vicces hogy ha röhögök akkor az egész hasam,mintha oda lenne ragasztva, együtt mozog :D ringatom a kis bentlakó cukorfalatot :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ez aranyos volt mares :) már a ringatás a pocakban kezdődik :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek.

Maresz: Még mindig csinos vagy. Ne aggódj, egyél.

Megnézitek a görbém, én rosszul vagyok tőle, olyan kacifántos ilyen még nem volt.
A peteérés az első neg napon van? Ugye igen? Mondjuk az előzőeket alapul véve mindig 2 nappal utána emelkedik a hőm. Tehát nekem mindig később rajzolja a cover line -t. De hogy miért ilyen későn volt pé m? Fogalmam sincs.

Szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
anabana

21 .napon lehetett az én meglátásom szerint.azon a napon a negativ teszten kivűl volt valami jeled?

ciklus.hu-n a forumon ,van sok rendes csajszi aki nagyon ért ezekhez a görbékhez,én is oda irtam pár napja és rendesek.

",babát sszeretnék de nagyon",ez a topic.

bár most elég kevesen vannak mert midnenki szabatérizik :) de probáld meg.

KépKép
bettike83

Hahó!

Mares! Ne aggódj Nekem a súlyod miatt,mert olyan vagy mint egy csontrakéta! Belőlem 3 Mares kijönne simán!

Letti
Te hasonló alkat lehetsz,mint én a védőnőnél 71,5 kg-ot produkáltam,ennyi még sose voltam,nálam a 62 évekig volt,de ahogy elkezdtem enni a vitamint azonnal híztam. :evil: Mondjuk a 169 cm-em ,még nem olyan veszélyes,de legalább ha a pocakra is menne valami,nem csak a csípőmre meg a fenekemre,az nem lenne nagy baj!

Tegnap felállították a falumájfát,RAKODÓGÉPPEL! Nem ám kézi erő,a sz...t rakodógép,és mivel sehol nem volt kiplakátolva,kemény 10 fő vett részt rajta. Meg is dícsértük a polgármestert,mert ő szervezte!

Kép
Kép
k_inga

Bettike, holnap is várom a görbéd, elég biztató. :lol:

Kép

Kép
anabana

holnap is mérek :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mares, az én Anyukám is Hertelenden lakik...és tegnap estefelé mi is ott voltunk Hertelenden! Egy levegőt szívtunk???? ;)

Ana, végül ma felment a hőd?

Csillag, a gyerek? Jobban van?

Lányok, babáztam, igaz, nem cseréltem pelust, de ott voltam a közvetlen közelben, de nem jelentett gondot...olyan kis aranyos popsi és kis hurkás lábak voltak... Igen, sírásból is volt részem, nagyon akaratos kiscsákó, többször is felvettem, 2x sírt, mert éhes volt, de a másik két alkalommal már megmaradt nálam. Mosolygott is rám, a kis 3 hónapos gyermek.

Betti én úgy hallottam, a trifázisos görbe nagy eséllyel lesz terhesgörbe. Bár nekem volt ilyen, de nem voltam az. Tehát a Ferty-n azt írják, hogy ez is kétesélyes.

Kinga, de legalább te már babás vagy...ilyenkor az ember mentesül egy kicsit :wink:
Annyira jók ezek a kis falusi szokások, de úgy látszik, erre is egyre levesebb az igény...pedig tök jók.
Vendég

JA és nem ment el a kedvem a babázástól. Sőőőőőőőőőőőőőt egész nap megint a mi kis leendő porontnyunkra gondoltam... Hmmmmmmmm...de jó is lenne...
Vendég

leti

én is nagyon szeretek babázni,olyankor olyan jó,kis picikéket megfogni :)
én is várom már h legyen,most nagyon :!: :!: :!: :!:
az ember szive majd meg szakad mikor látja hogy másnak van,bár nem irigységből,hanem mert nekem küzdeni kell,de remélem megéri és egyszer én is babzáhatok végre :) :)

de sztem mindenki igy van ezzel aki már sok ideje vár a csodára :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt Csajok!

Betti: Görbe?

Letti: miért fehér a mai hőd?

NA az én görbém az nagyon szerencsétlen.
CSillag: Mi lett a görbémmel?

Kép

Kép
anabana

KépKép
bettike83

Hello Lányok, jó reggelt.

Azért fehér, mert nem a megszokott időben mértem. 4 órakor szoktunk kelni, akkor szoktam kelni.

Ma 3-kor mértem 36,9-et, amikor végleg felkeltem 6:40-kor, akkor mértem ezt. Sokat gondolkodtam, melyik lehet az igazi, de ezt ettem be...ez jobban néz ki :wink: :oops:

Mindkettőnél fehér lett a karika.
Vendég

Letti!
Én is így voltam, 4:15 kor 36,6. de maradtam ágyba és elaludtam, 6:15 kor 36.7. De én az első írtam be.

Bettike láttam a görbéd, még mindig fenn van.

Kép

Kép
anabana

ana

hát fent van,de elég széen esik is lefele minden nap :roll:

KépKép
bettike83

Bettike az még nem jelent semmit, lehet holnap meg feljebb megy 1-2 tizedet... amíg piri niincs, addig minden lehetséges...
Ana én nem értem a hődet, látványosabban kellene emelkednie...
Leti a te hőd nagyon szépen alakul :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csillag!

Tényleg nem jó hogy ilyen eltéréssel mérek hőt? Én mindig más időpontban ébredek. Ne is vezessek inkább.

Ismered az előzőeket is, ugye nincs semmi bajom?
Ez mostani katasztrófa.

légyszi írj...

Kép

Kép
anabana

Hali!

Görbékről:

Bettike, eddig csodaszép ez a görbe, valóban trifázisos, és nagyon esélyes a babára! Hajráááá

Leti, a tiéd is szépen alakul, csak így tovább :wink:

Ana, bocsi, de én még mindig kitartok az első változatnál, amit a ciklus.hu is jelöl, de kíváncsi lennék, vajon a ferty hova tenné a csíkot :?: Kép

Mares, aztán nehogy úgy járj, mint én, régen mindig borzasztó nagynak láttam a hasamat, akkor 40 kg-os voltam. Most már 90 alatt vagyok, és óriási a belem. Most már tényleg sírhatok, hogy hol a jó régi lapos pocim :cry: Rettentő véknya vagy, ne ríjjá, bár én ilyen csini lehetnék! :)

Kinga, rakódógéppel? :lol: Manapság már minek ásogatnának, végülis igazuk van. :)

Baba, te jó ég, már 26 hetes a babád? :shock: De rohan az idő. Bár te biztosan nem így érzed most.

Bocsi, ha vkinek nem írtam!

Pusz

esthajnalcsillag

Ana, nem hinném, hogy nagy gond lehet, bár nem vagyok doki. Ez a ciklus most tényleg elég összevisszának tűnhet, de beteg is voltál, stb. Valóban nem jó, ha mindig más időpontban mérsz, max. félórás eltérés elfogadott, egyébként befolyásolhatja a görbét.
A hőmérőzés egyébként igazolásnak, alátámasztásnak jó, szerintem a legtutibb, ha LH teszt mellé alkalmazzuk, mert segít megtudni, hogy valóban megtörtént-e az ovuláció. Jóslásnak viszont nem használható, mert nem előre vetít, csak a jelenlegi helyzetet mutatja. Tehát ebből nem fogod megtudni, hogy babát vársz-e, legfeljebb a gyanúperrel élhetsz, ha trifázisos a görbe, vagy van rajta a lutheális fázisban egy nagyobb hőesés a 2-11. nap között, hogy esetleg beágyikó volt, és van esély arra, hogy babád legyen, de bármi történhet. Sokszor megtörténik a fogamzás, a zigóta elkezd beágyazódni, de mégsem marad meg a babánk. És ezt már egy 10-es érzékenységű teszt akár ki is mutathatja, elkezd zebrásodni, majd mégis elhalványul, vagy eltűnik a tesztcsík másnap. :roll:

esthajnalcsillag

Csillag!

Én nem azt várom a görbétől hogy terhes vok -e. Csak adjon tájékoztatást, hogy volt e pé.
Ennyi elég. És az sem gond, hogy nov óta (mióta levették a spirált) még mindig más napra jött meg. 25,29,30. A teszt szerint amiket felraktam volt pé ugye?
A hőm meg majd csak emelkedik.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?