Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés, mert megy a mosógép, és szeretnék takarítani is!
Rólunk: Jól vagyunk, Kendra nagyon szeret bulizni a pocakomban, de bezzeg amikor a CTG-n rajta van, akkor meg játssza a kis "Csipkerózsikát"!
Beszéltem a szülésznővel, hogy magas volt a vérnyomásom, erre most mérni kell itthon és írni, hogy lássák, tényleg itthon is jó. Na már most, tegnap óta mérem, a legtöbb amit mértem, ma reggel volt 135/98/87. Azt hiszem a 160/99 - hez képest ez egészen szép eredmény!
:D
De ami a lényeg:
Csöpplány!
Hatalmas Gratula ITT is!
Balázs nagyon-nagyon szép srác!
Lányok! Írtam Csöpplánynak SMS-t idézem a választ:
"Szia. Köszönöm Balázs nevében is. Mindketten jól vagyunk. Ma láthattam is. Elvileg hétfőn engednek ki, Balázst, még nem tudjuk. Majd mesélek! Puszi"!
Gondoltam megosztom veletek is!
Joly!
Gratula Neked is! Gyönyörű a Babóka! Babázz helyettünk is még!
Csigaby!
Örülök, hogy Anna szépen fejlődik, és hogy minden rendben van! Ne aggódj most már nem lesz semmi, de semmi gond! Hamarosan otthon lehet veletek! És hidd el, olyan gyorsan eltelik ez a május hónap, főleg, hogy minden napra "beesik egy baba"!
Zsu!
Előkerestem Neked tegnap a használatit a mellszívónak! És képzeld, a világ szinte összes nyelvén le van írva, egyedül a Magyar hiányzik!
De viszont a használati egy eléggé jó képpel kezdődik, ami akár egy használatinak is felér. Ha küldesz Neked egy címet, akkor lefénymásolom, és postára dobom Neked, ha az esetleg segít!
Mit gondolsz?
Zsófesz!
Várom az infókat és, hogy a férjednek mit sikerült intézni az ÜGYÜNKBEN!
Holnap megyünk a Városligetbe sétálni, már alig várom. Aztán meg a szülésznőhöz! Kíváncsi vagyok mennyit haladtak az osztályon azóta amióta nem voltunk!
De nagyon eltűntél! Mi a helyzet? Miket csinálsz Te Csajszi!? Kutyád hogy van? Ugye nem ugrott be hozzá senki??
Anita!
Egyébként én úgy vagyok a szüléssel, hogy amikor belegondolok, hogy húha, nemsokára itt van, akkor beparázok, de a következő pillanatban eszembe jut a szülésznő és a doki, akikben maximálisan megbízom, és rájövök, hogy nem lehet baj, hiszen ott lesznek velem!
De biztos a második szülés még meghatározóbb. De tudod azt szokták mondani: Nincs két egyforma szülés!
Charlott!
Várunk a hírekkel! Nagyon izgulunk! Méretek meg minden fontos infót szeretnénk! Tudod infóra szomjasak vagyunk!
:D
De azért nyugi, nehogy felmenjen a vérnyomásod! Minden rendben lesz! Majd meglátod!
Most megyek, de jövök még ígérem!