Új privát üzeneted érkezett!

Kiságy téma:
http://pecsimami.hu/hasznalt_cikk_borze ... kisagy-317
ez ugyan használt de szép és 6500...
vagy veszünk újat min.14000....nem tudok dönteni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Csillag! Köszönöm szépen a véleményt!!! :wink:

Szilvás! Mit nem tudnak variálni egy lelettel! :evil: :x :shock: Nekem simán be kellett másnap menni az sztk-ba, nem küldözgetik sehová se a leletem. De a kórházból se küldözgetik.

Továbbra is várom a babakocsiról a véleményeket!!! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Évi! És ha vesztek egy újat? :roll: Az 2 gyereket is kiszolgál! :wink: És biztos nincs vele semmi gubanc, nem kell felújítani, lefesteni, rácsot pótolni... Szerintem egyszerűbb. Segítsek keresni normális árban? Mennyiért szeretnétek venni? :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,hát igen ez is eszembe jutott.15 ezret adott rá apukám.
Csak attól tartok egy egyszerűbb fajta az pont a nyiklős nyeklős lenne :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt..
Akadt pár percem a köv. vendégig... :)

Kiságy:
Ha új, se biztos, h kiszolgál 2-t...
Én nem szólok bele, elég spórolós vagyok, ha meg tudom oldani olcsóbban, akkor a maradékból tudok mást venni, de nem vagyunk egyformák.
És nem a minőség rovására.
Én is 6250-ért vettem a kiságyat, s ezt nem kell se festeni, se erősíteni....

Csillag!
Neked jó szomszédaid lehetnek! :)
Éjjel - hajnalba mosol... :)
Rám a párom igen mérgesen nézne, ha éjjel a mosógép hangjára kelne... :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,én is erre gondoltam...a maradékból kijönne még ez-az...

Te hol vettél ágyat?

evilany

Ja és az enyémhez is adtak kókuszmatracot, igaz, használt, de levehető mosható a huzat, s van egy olyan tulajdonsága, hogy mivel nem tartja meg a nedvességet zuhannyal is át lehet mosni a matracot, vagy átgőzölni....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

a teszveszen
de fenn van gmailen, meg tudod nézni....

Clárika
Kép
clárika

Ehhez is adnak de én vettem már szivacsmatracot 120x60,8 cm vastag. A kókuszt eladnám vagy elteszem tartalékba,Ha ezt vesszük meg.

evilany

na mindjárt jön a vendégem, majd az irodából írok még du...

Clárika
Kép
clárika

Visszaolvastam. Az az outlet a Soroksári úton volt. A lőszergyártől kifelé, nem messze. Egy ronda barna gyárépület aljában. Nem túl nagy, és nem volt nagyon kiplakátozva, mi is túlmentünk először rajta. Hogy létezik.-e még nem tudom, ez 4 éve volt... De rákeresek a neten, hátha megtalálom.

szilvás76

Clarika,szép ágy!

evilany

Hát Évi, és ha Ti még kipótolnátok 5000 forinttal? Szerintem ennyiért már lehet biztosan nagyon jót kapni! Mindjárt segítek is neked nézni! Pécstől esetleg mennyire messze mennétek még el kiságyért? Ha esetleg ott nálatok nincsen... Pl. itt Veszprémben a bababoltban, ahol tegnap voltunk, volt 22.900-ért egy nagyon masszív kiságy, igaz, az azért volt ennyi, mert volt rajta faragott minta, anélkül azt hiszem olyan 18-20 ezer között lehet. Most nem mondom, hogy gyertek Veszprémbe, csak hogy itt ilyen áron van!
Nekünk hál' Istennek megoldódott ez a kérdés, mert anyósom bátyjának ez a szakmája, és csinál nekünk nászajándékba egy pelenkázó szekrényes kiságyat, így azt az összeget megspóroltuk. :roll: De nekünk ez az egyetlen dolog, amit ajándékba kapunk, minden mást meg kell vennünk!

Babakocsihoz hozzászólás? :roll: Nekem nagyon tetszik, ráadásul megspórolunk 6500 Ft-ot, hiszen nem kell külön hordozó-autósülést venni! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

http://babyoutlet.hu/

igen, ez az...

szilvás76

Hát,nem tudom...rágom még :)

Babakocsi:én nem értek hozzá S majd fél év múlva :)
Elvileg azt is kapunk.

evilany

Barbcsi. Tök jól néz ki. :-)

Ami a kritikus pont szokott lenni: az a kerék...
Ha műanyag agya van, akkor hamar elkopik. Nekünk Apa most fogja megcsapágyazni a mienket. Meg a kerekek mérete. Ha csak és kizárólag betonon (nem hepehupás) tolod, akkor lehet kicsi és bolygókerekű.

Ha sok a "terep", akkor érdemesebb a nagy gumi kerék.

Jó, ha a tolókart át tudod fordítani, praktikus.

:-) Szép. :-)

szilvás76

Viszont Évi, ha használtat veszel, akkor lehessen megnézni mielőtt megveszed!!!!! Szerintem, és akkor látod, hogy nincsen-e semmi baja, stb. Nekem alapban ez a problémám a használttal, hogy mielőtt megveszem, szeretném megnézni, megtapogatni, felmérni milyen állapotban van!!! Ha találsz ilyet, s megnézed, és jó, akkor azt mondom vedd meg, mert tényleg abból a pénzből, ami megmarad, még sok mindent lehet venni! :wink:

Clarika, én is spórolós vagyok, ezért szeretnénk ezt a babakocsit, hiszen 6500 Ft-ot megspórolnánk, ahogy az előbb is írtam, nem kell külön hordozó-autósülés, mert benne van az árban. És az sem utolsó szempont, hogy könnyű, hiszen mégis csak ha nincs itthon senki, nekem kell felemelni!!! Nekem sajna még nincs jogsim, így ha ne adj Isten, bármi baj lenne, és be kéne menni Vp-be, és egyedül vagyok itthon a babával, nekem fel kell tenni a babakocsit a buszra, és bizony "csudajó" buszok járnak errefelé... :shock:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,ezt elvileg meg lehet,mert pécsi.Ha minden igaz(és válaszol az emailre) hétvégén el is megyünk.
(nem tudom miért van 3 ágyuk,csak nem 3-as ikrek??? :shock: :shock: )

evilany

Evi, szerintem kiságyat csak akkor vegyél a teszveszen, ha meg is tudod nézni, és látod, hogy masszív. Mi a szomszédból kaptunk kiságyat, két gyereket szolgált ki, de nagyon masszív. Általában azok az ágyak jobban tartják magukat, aminek "teli" vége van, vagyik az nem rácsos, csak elől és hátul, a két oldala bútorlap.

Kép
xtina75

[quote="clárika"]
írta:
clárika

Csillag!
Neked jó szomszédaid lehetnek! :)
Éjjel - hajnalba mosol... :)
Rám a párom igen mérgesen nézne, ha éjjel a mosógép hangjára kelne... :)

igen...még jó hogy szinte hangja sincs a mosógépemnek...a régivel ezt nem merném megcsinálni :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Szerintem 3-as ikrekről van szó :)

Clárika!
Páromat nem zavarja az ilyen :D
Egyébként is egyszerre keltünk,ment dolgozni... :) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="xtina75"] írta:xtina75ltalában azok az ágyak jobban tartják magukat, aminek "teli" vége van, vagyik az nem rácsos, csak elől és hátul, a két oldala bútorlap.

Nekünk is ilyen van. A két vége "teli. Ha leszereled a rácsot, akkor a hát és előlap fele is lejön, annyi marad, hogy ne essen le a takaró, meg a párna.

Nézem az outlet árakat, hát, azért vannak.

Igen, meg kell nézni. megrángatni kicsit stb...

Mert ha a teszveszen felrak egy bolti képet, az ágy meg lestrapált...

szilvás76

Ha valakit érdekel milyen megmozdulásnak kellett volna lenni a tegnapi napon a gyerekek táncának ............ itt egy példa rá...(mondjuk ők profik)... majd ha meg lesz a mi felvételünk is...azt is beszúrom...
szerintem nagyon baró lett volna ha ez összejön...asszem néztek volna mint a moziban :) :shock: :D

http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás!

Sok a terep, és ennek a valóságban szép nagy kerekei vannak! :wink: Ez nálunk fő szempont volt, hogy nagy kereke legyen, bírja a terepet!
Tolókarja átfordíthatós, erre is figyeltünk! :D
Na hogy a kerekének milyen agya van, hmm, ezt még megkérdezzük délután!

Délután megvesszük!!!! :roll: :D :D :D :lol: :lol: :lol: 8) Lesz végre babakocsink! Ja, ennek van története. Tegnap nézegettem pesti babadiszkontokat, és a google felajánlotta a lehetőséget, hogy babadiszkont veszprém. Rákattintottam, megnéztem, látom a babakocsikat... Hazaér a Tomi, mondom neki: most nem tornára megyünk, találtam bababoltot Veszprémben, meg kellene néznünk... Bementünk, hamar meg is találtuk a boltot, rengeteg jó holmit láttam. Na de a babakocsi volt a lényeg. Megnéztük, hogy vajon melyiket néztem neten. Voltak ott kisbabával sapkát venni, aztán az eladónő odajött hozzánk, mikor mi maradtunk, segíteni. Mindent készségesen elmondott, legyen az jó, rossz tulajdonság, válaszolt a kérdéseinkre. Na mi az ilyen eladókat szeretjük. Nem akar semmit ránk erőszakolni, mindenre őszintén válaszol, a rosszat ugyanúgy elmondja, mint a jót. Aztán mondtuk neki, hogy mit lehetne tenni, ha mi csak 3 hét múlva szeretnénk megvenni. Erre mondta, hogy az internetes oldalukon rendeljük meg, de írjunk egy e-mailt, hogy a veszprémi boltban szeretnénk átvenni. Így köszöntünk el. Itthon elmondtuk, hogy hát láttunk jó babakocsit, és rendelni kellene, hogy esküvő után vehessük meg. A boltban ez volt az egyetlen kék színű, féltem is, hogy elviszik. Erre anyósom mondta, hogy nyugodtan vegyük meg most, ezt még el tudjuk tenni le a pincébe, varr rá védőhuzatot, hogy ne legyen lent semmi baja. Miért nem szóltunk, nyugodtan megvehettük volna. Na ennek nagyon megörültünk, úgyhogy ma megyünk is vissza a boltba megvenni a babakocsit, már csak abban reménykedem, hogy fél nap alatt nem viszik el! :roll:
Csak azért nem veszünk még semmit, mert az esküvős pénzből szeretnénk és mert nincs hová tenni. Esküvő után pedig nekilátunk a szobának, és akkor már lesz helye mindennek! Most meg megvesszük, aztán ezt a 40ezer forintot visszatesszük az esküvői pénzből.
Remélem érthetően fogalmaztam. Ma valahogy nem megy. :D Izgalomban vagyok a babakocsi miatt. Ez az első nagy dolog, amit Bencének veszünk. :wink: :roll:

Még visszatérhetnénk majd a matrac témára, ha Évinek megoldódott a kiságy kérdése!!! Én még mindig abban vagyok bizonytalan. :(

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,visszatérhetünk rá előbb is :lol:
Ez a csaj nem tesz veszes,a pécsimami oldalon és a kép alapján szép,és félig telilapos a hátulja-eleje..nem tudom az jó e...de nekem tetszik...
http://pecsimami.hu/hasznalt_cikk_borze ... kisagy-317

evilany

Nagyon jó a kókuszmatrac...de nekünk is sima szivacs matracunk lesz(ez járt az ágyhoz-és én sem szeretnék nagyon költekezni...elmegy másra is)...anno sem voltak ilyenek és mégis felnőttek a gyerekek...illetve felnőttünk és nem lett a szívacstól semmi bajunk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó választás! :-)
Tök izgi!!! :-)

szilvás76

Én a tesz veszen vettem meg a matracot,120x60,8 cm vastag szivacs,huzattal,természetesen új,kereskedőtől. Üdülési csekket elfogad,és az nekünk kapóra jött :oops:

evilany

Nyah,felhívtam,az egyik ágy megvan még,szombaton megnézzük.Csak már lapra van szerelve,akkor hogy rángatom meg??? :? :?

evilany

A jó hír viszont hogy a kiságy itt van 3 napja és a cicák nem mennek bele...attól féltem abban tanyáznak majd,de nem,le se sz*rják :)

evilany

Sziasztok!
Barbi babakocsit megszavazom. Nekem tetszik és ha jól néztem akkor hasonló a Graco-hoz. Kinézetben. Hordozót rá lehet pattintani a babakocsira? Ez nem fontos dolog, csak az én becsípődésem :)

Évi kép alapján jónak tűnik a kiságy. Nekünk is telelapos a vége. Bence őszig ágyként is használta.

Bekri jó az eredményed. Gratula.

Szilvi veled mindig szórakoznak a laborosok-házidoki. :?

Ki kellene lépnem a városba, de még nem jöttek az egyik ruháért
:roll:

királylány

Jahh. Megbeszéltük a 4D-t. Nem megyünk. Gábor azt mondta felesleges. Ő csak azt szeretné tudni, hogy fiú e vagy lány.De ezt már nagyon :lol: Azt meg itt is meg fogják majd mondani. 4 hét múlva kell mennem. Majd megkérem a dokit, hogy egy 3D-s képet készítsen nekem a fejecskéjéről. Máshová tesszük azt a pénzt :)

Érzem a lábát -gondolom, hogy az - a bordáimban időnként :lol:

királylány

Oksa Évi! :D

Szerintem jó ez a kiságy! Nekem tetszik legalábbis! Csak feltétlenül nézzétek meg, mielőtt megveszitek! Ráadásul ha pécsi, akkor ez lehetséges is! :wink: Én kívánom, hogy végre sikerüljön a kiságy! Nem tudom, mondtam-e már, tiszta szita az agyam :oops: , de nagyon szép lett a babasarok!!!! :wink:

Hát én mindkét matractól "félek". :( Nem tudom, megpróbálom összegyűjteni mindkettő előnyét és hátrányát. Igazad van, Csillag, mi is felnőttünk nélküle. De mégis... Egy szivacsmatrac 6000 Ft, míg a kókuszmatrac 6500... Az az 500 Ft meg nem nagy különbség, ha jobb a szivacsnál. Vagy nem? Vagy tudtok olyan boltot, ahol olcsón lehet venni szivacs matracot??? Veszprém, Fehérvár, Győr, Bp. jöhet szóba!!! Előre is köszi! :roll: :wink: Ircsi!!! Ha leszel, légy szíves mint kismama és mint orvos is mondd el a véleményed a matracokról!!! :roll: Nagyon érdekel engem! És akkor levonom a végkövetkeztetést, hogy mit mondanak többedik babás mamik, mit mondunk mi első babások és mit mond egy orvos! :D :lol: Statisztikát készítek! :lol: Úgyhogy mindenki mondja el a véleményét, aki még nem tette, és akkor eldöntöm, mi legyen. :D :D

Na de most megyek, tegnap sikerült venni itt Vámoson a zöldségesnél sóskát :lol: 8) , megyek csinálok sóskamártást ebédre magamnak. Olvasó üzemmódban maradok, aztán jövök.

Többiek? Mi lesz nálatok az ebéd? Megint lopok ötletet, mondjuk a jövő hétre... :roll: Ha nem bánjátok... :D
Dia, merre vagy? ilyenkor már szoktál jönni.... :roll:
Bévi, veled mizujs?

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi hát nekem nem az a tapasztalatom h.500 ft a különbség a matracok között :shock: járva az itteni boltokat...inkább 2x annyi a kókusz...pl.szerdán néztem Komlón,kókusz 8 ezer,szivacs 4.5...én 3600-ért vettem,és 8 cm vastag.
Csak azt nem tudom,erre kell tenni gumilepedőt majd???

evilany

Na,mire írok, hogy merre vagy Dia, addigra jelentkezel! :lol: :lol: :D :D

Kérdésedre válaszolván: igen, rá lehet pattintani a hordozót!! Nekem is tetszik ez is benne. :) :) 8)

Remélem, mire legközelebb mész, addigra megmutatja magát!!! :wink: Mi meg addig kötjük a fogadásokat! :lol: :D

Nekem is előszeretettel "akasztja be" a kis tappancsait a bordáim közé. :) Tegnap este megint úgy aludtunk el, Tomi keze a pocimon, hát fél perc se kellett a mi fiúnknak, és máris produkálta magát az apukájának! :D Apuka legnagyobb örömére! :roll: Aztán elaludt, Bence még picit mocorgott, de szerintem érezte, hogy apukája már nem figyel, hiszen nem simizte a pocim, és elaludt ő is. Mondtam reggel a Tominak, hogy szerintem Bence születése után is ilyen lesz: apukájának majd produkálja magát, aztán együtt alszanak el... :roll: Milyen szép is lenne. :) Azért az anyukáját is szereti ám, főleg ha megcsikizem :D.

Na jól van, megyek sóska mártást készíteni. Ráérős, grafomán kismama vagyok, ahogy Ircsi mondta... Pedig lenne dolgom, csak nehéz tőletek elszakadni. :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Évi!

Veszprémi boltokban csak a Brendonban találtam szivacsmatracot, ott 6000 Ft! (ami 8 cm vastag, ha szivacs lesz, 8 cm vastagat szeretnénk szerintem...) :shock: Míg a kókuszmatrac a pesti babadiszkontban 6500 Ft!!!!!!! Majd délután megérdeklődöm a veszprémiben mennyi. De ezen nagyon meglepődtem!
Szerintem kell tenni rá gumis lepedőt, de majd a tapasztalt kismamik megmondják! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.04.30 09:34-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Az enyém még mindig Buddha pózban van szerintem...és soha,soha nem rúg az apjának :shock: bújkál :)

evilany

Matrac. nekem Antiallergén, gyógyászati.
Brendonos.

Kókusz drága volt akkor, meg ismerőseim nem voltak megelégedve vele. (talán már írtam)
Az egyiknek bepenészedett (!!!) , visszavitte, és szó nélkül visszavették! Nem kötekedtek, kérdezősködtek, gyanítom, nem az első lehetett. A másik arra panaszkodott, hogy szúrt a matrac. Nem volt rajta síma szivacs.

Ami rétegelt, az meg gondolom drága.

Gumilepedő.
Amig pici volt, és nem volt valós veszélye annak, hogy kifolyik a pisi, nem használtam. Pár hónapja, amióta szobatisztást játszunk, azóta használom. Felül a lepedő alá, a szivacsra teszem, oldalt kb 15-15-cm nyit vissza tudok hajtani. praktikus dolog.

Amúgy a szivacsot, ha ilyen szép idő van hétvégén egy egész délelőttre kiteszem a napra. Ártani biztos nem árt!!! :-)

szilvás76

Barbi itt vagyok. Reggelről elintéztem a bevásárlást, így épp 9-kor estem be az ajtón. Persze már itt toporogtak rám várva. Jellemző, hogy mikor kések sorbanban állnak, míg amikor időben itt vagyok akkor a kutya ide sem néz.

Matrac: biztosan nagyon jó a. kókusz, de nekünk sima van. Nem veszünk újat. Ha nem lenne lehet elgondolkoznék rajta én is. Most nincs jelentős különbség a kettő között. Anno volt....

királylány

Gumilepedőnek akkor lesz jelentősége ha már nem hord pelust. Nekünk nem volt. Egyszerűen nem pisilt be. Vagyis igen, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor. Szobatisztaságát anyósomnak köszönhetem aki nyáron a kertesházban rászoktatta mikor ott volt :lol: Otthonra szinte szobatisztán kaptuk. :lol:

Na kilépek a városba, gyorsan körbeszaladom, utána bekukk.

királylány

Szilvás! Igen, a múltkor írtad. Ezt be is jegyeztem a hátrányok közé. :) Esetleg nem tudnál a matracotokról beilleszteni képet? Brendonban én most csak ilyet találtam:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/27532?storetype=store&store=40

Ilyesmid van? Ez most 18.000 Ft! :shock: :shock: Vagy van a brendon outletben is tán? :roll: Na mindjárt meglesem.

És Dia, a szivacs matracotok milyen vastag? Ha szivacsot veszünk, én 8 cm vastagra gondoltam... Vagy az túl vastag? :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Én is 8 cm-est választottam,szerintem az pont jó,bár az 5 cm-sre se mondanám h.vékony. És amit néztem abból az 5 cm-est se lehetett benyomni.
Gumilepedő:OK,akkor nem teszek én se.Majd...

Fú lányok a héten nagyon lusta voltam...semmihez nincs kedvem...épp csak a minimális házimunkát végzem el :shock: mosogatok,feltörlök,porszívózok,főzök...ma vasalni kéne de inkább most kozmetikázok,arcradir,pakolás,krém,stb...majd holnap vasalok :lol:
1 körül megyek el,melóhelyre táppénzes lappal,aztán a városba,ott lesz randim Mikivel,megyünk ebédelni,bababoltba,tescoba...

evilany

Évi! Én sokkal lustább vagyok nálad! :shock: Te mindig sok mindent csinálsz, én meg már attól kifulladtam múltkor, hogy palacsintát sütöttem, tésztát főztem, mosogattam... Pedig hetente 2-szer járok tornára, minden nap sétálunk, szóval nem csak úgy vagyok, lustálkodok... :oops: De amikor tanulnom kell, aközben nem lehet mászkálni, bár már az ülésből is elegem van néha.
Kikapcsolódás néha nem árt ám! Szépítsd magad, aztán sétáljatok sokat Mikivel, és jó vásárlást! Mi fél 2-kor megyünk vásárolni: bababolt, Lidl, Interspar, Penny...

Na akkor várjunk: a kiságyba betettétek a matracot, rá a bébipárna, bébipaplan és a baba bele,ennyi? Semmi lepedő alá? Vagy csak félreértelmezem? :oops: Vagy matracvédő huzatot esetleg tettetek még alá? :roll:

Kép

Kép
barbcsi

De,huzat és lepedő biztosan kell.Rá a paplan. Bár nem tudom mennyire fog kelleni az elején paplan. Augusztusban..barátnőm kislánya tavaly júl.28i.csomó ideig pelenkával takarták csak annyira meleg volt.Meg hát én vettem hálózsákokat is alváshoz.

evilany

Barbcsi, ránézésre ilyen, de akkor nem ennyibe került...
:shock:

Agyaltam, hogy is volt anno.
Na, ...akkor még Anyuéknál laktunk, oda utazóágyat vettem ideglenesre. Amit kiságyat vettünk az outletben, kaptunk hozzá matracot, azt raktuk az ideiglenes kiságyba.
A rácsost az új lakásba tettük, és vettük a szupi matracot (140x70) hozzá. Az utazóágy a mai napig Anyuéknál van, Bende néha kisbabásat játszik, és abban alszik. :-)

szilvás76

Paplant és a kispárnát elfelejtheted, amig pici.

Én nem raktam párnát a feje alá, csak egy pelust a bukás miatt.

Azt mondták (főleg a hason fekvő babáknál) veszélyes lehet, mert ha belekeveredik az arca, és nem tudja még megemelni a fejét, nehogy megfulladjon.

Betakaráshoz pelus, majd babapléd (a polár tökéletes, mert könnyű és meleg) aztán meg kapott gyapjútakarót. De akkor már sokat mocorgott, lerugta.

Maradta a pléd, meg egy darabig a hálózsák.

Mindent csak praktikusan! :-) Józan parasztésszel. ;-)

Ja, a matracra persze kell lepedő!!!!! Bár van mosható huzata is, de azért nem árt. Meg mondom, én pelust terítettem a feje alá.

szilvás76

Szilvi én is ilyesmit tervezek. (na persze könnyű így végigkísértem Enikő első 1 évét pont most :) )

evilany

Szilvás! Mi is veszünk utazóágyat, mivel ha hazamegyünk anyáékhoz, ott arra lesz szükségünk, hogy tudjon hol aludni Bence! :wink: olyan utazóágyat néztünk ki, amihez van pelenkázó lap is, és lecipzározható az oldala, hogyha nagyobb lesz, ki tudjon mászni rajta! :wink: Plusz ez azért is praktikusabb anyáékhoz, mint egy kiságy, mert ha nem vagyunk ott, akkor csak simán összecsukják utazótáska méretűvé, és azt bárhová el tudják tenni! :D Na most akkor az utazóágyba is kell még matrac, vagy az úgy jó, ahogy van? :idea: Elbizonytalanodtam. :?

Kép

Kép
barbcsi

Mi lenne velem lányok, ha Ti nem lennétek!!!! :roll: :roll: :wink: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Az utazóágy alja harmonikaszerűen összehajtható. Kemény önmagában. Persze, kell bele.

A mi utazóágyunkat egy kb 100 cmx20cmx20cm körüli "kézitáskává" lehet összecsukni. Tök jó. A Lehel térnél a Mária bababoltban vettem.
Nagyon megérte!
Pláne kétlakiságnál vagy sok utazásnál! :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?