Szilvás!
Sok a terep, és ennek a valóságban szép nagy kerekei vannak!
Ez nálunk fő szempont volt, hogy nagy kereke legyen, bírja a terepet!
Tolókarja átfordíthatós, erre is figyeltünk!
Na hogy a kerekének milyen agya van, hmm, ezt még megkérdezzük délután!
Délután megvesszük!!!!
Lesz végre babakocsink! Ja, ennek van története. Tegnap nézegettem pesti babadiszkontokat, és a google felajánlotta a lehetőséget, hogy babadiszkont veszprém. Rákattintottam, megnéztem, látom a babakocsikat... Hazaér a Tomi, mondom neki: most nem tornára megyünk, találtam bababoltot Veszprémben, meg kellene néznünk... Bementünk, hamar meg is találtuk a boltot, rengeteg jó holmit láttam. Na de a babakocsi volt a lényeg. Megnéztük, hogy vajon melyiket néztem neten. Voltak ott kisbabával sapkát venni, aztán az eladónő odajött hozzánk, mikor mi maradtunk, segíteni. Mindent készségesen elmondott, legyen az jó, rossz tulajdonság, válaszolt a kérdéseinkre. Na mi az ilyen eladókat szeretjük. Nem akar semmit ránk erőszakolni, mindenre őszintén válaszol, a rosszat ugyanúgy elmondja, mint a jót. Aztán mondtuk neki, hogy mit lehetne tenni, ha mi csak 3 hét múlva szeretnénk megvenni. Erre mondta, hogy az internetes oldalukon rendeljük meg, de írjunk egy e-mailt, hogy a veszprémi boltban szeretnénk átvenni. Így köszöntünk el. Itthon elmondtuk, hogy hát láttunk jó babakocsit, és rendelni kellene, hogy esküvő után vehessük meg. A boltban ez volt az egyetlen kék színű, féltem is, hogy elviszik. Erre anyósom mondta, hogy nyugodtan vegyük meg most, ezt még el tudjuk tenni le a pincébe, varr rá védőhuzatot, hogy ne legyen lent semmi baja. Miért nem szóltunk, nyugodtan megvehettük volna. Na ennek nagyon megörültünk, úgyhogy ma megyünk is vissza a boltba megvenni a babakocsit, már csak abban reménykedem, hogy fél nap alatt nem viszik el!
Csak azért nem veszünk még semmit, mert az esküvős pénzből szeretnénk és mert nincs hová tenni. Esküvő után pedig nekilátunk a szobának, és akkor már lesz helye mindennek! Most meg megvesszük, aztán ezt a 40ezer forintot visszatesszük az esküvői pénzből.
Remélem érthetően fogalmaztam. Ma valahogy nem megy.
Izgalomban vagyok a babakocsi miatt. Ez az első nagy dolog, amit Bencének veszünk.
Még visszatérhetnénk majd a matrac témára, ha Évinek megoldódott a kiságy kérdése!!! Én még mindig abban vagyok bizonytalan.