Babarózsa, ez jó, jópofa a párod
azért szerintem jobban teszed, ha nem rá hallgatsz, és veszel pár cuccot, még ha csak a legszükségesebbeket is.
Én ma kivertem a balhét, hogy mindjárt szülök, és üres a babaszoba, úgyhogy sikerült kicsikarnom egy 3 órás soppingolást, ami alatt kb. 50%-ban be is szereztem mindent. Ez nulláról indulva elég jó teljesítmény.
A legjobban a kiságynak örülök, mindenkinek ajánlom még1x: budaörsi Kikában 29e ft-ért átalakítható (4-5 évesig jó), natúr fa kiságy, kókuszmatraccal, teljes ágyneműszettel, baldachinnal, meg olyan párnácskával, amit a kiságy oldalára kell kötözni. Masszív német gyártmány, bár egyedül is sikerült összeraknom, amiért is nagyon büszke vagyok magamra.
Bcickany, a MOM parki C&A-ban voltam a héten. Itt alig van választék kismama/bébiruhában (lehet, hogy azért, mert még csak 2 hete nyílt meg), és szerintem elég drága is.
2 jó dolgot találtam csak: szoptatós melltartót kb. 2e ft-ért és végiggombolós pamut hálóinget 1600ért. Csak kisegérkés, és ezért nem vettem meg, elég dedósnak találtam. Végtére is a gyereket szokták ilyenbe öltöztetni, nem az anyját... De holnap v. azután visszamegyek érte, mert már látom, hogy ennél jobbat nem találok. Pláne nem ennyiért. Ma láttam pl. 1 lila, műanyagcsipkés, margarétás+masnis okádékot 2x ennyiért.
A 2in1 kismamaboltban a Lövőház utcában a Mammut mögött nagyon szép ősz/téli kismamaruhák vannak, csak ugye egy szövetnadrág, kord vagy farmer 12-15 ezer.. én már 1,5 hónapra nem veszek ennyiért gatyót, de ha a 20. hétben lennék, még meggondolnám. ja, és az új kollekció mellett csomó leértékelt (régebbi) cucc is van, értelemszerűen.
Érdekeseket írtatok hordozó ügyben. Úgy tudom, a Römer Baby safe a legbiztonságosabb, de persze egy vagyon lehet (30e fölött). Megpróbálok lőni a neten. Nem tudjátok a hordozókendőt lehet már újszülött kortól is használni? Mert ilyet is szeretnék, vagy kengurut. Még nem tudom. Lényeg, hogy nem akarom kockáztatni a baba egészséges fejlődését. De pl. az afrikai törzsekben/indiában is az asszonyok efféle kendőkben hordják magukon a porontyokat, nem?
Pólyám nekem is van, szintén még az enyém volt, a nagyikám eltette. De hát sajna elég funkciótlan "ruhadarab". Melegnek nem elég meleg, és nem tudom, hogy megy bele a hálózsákba a gyerek pólyában...??
na, eleget szónokoltam, üdv mindenkinek!
votiv (mindjárt 34)
ps, Ada, gratula a maratonhoz!!!