Helló Csajok!!
Ahogy ígértem itt vagyok most bővebben
Szrityi- Ma már én is kicsit jobban vagyok, de ilyen sokáig, gyakorlatilag hétfő óta, rég nem voltam beteg, általában pár nap alatt átmegy rajtam, most meg
Na mindegy a lényeg, hogy már tudok nyelni, juhuhuuuu
Mikor lesz neked a lapod?Hát gondolom, hogy rémisztő lehet egy kicsit...Egyébként miért kell kivenni a petevezetőt??Mert attól, hogy elvan záródva még maradhatna, vagy nem??
Bri- Nagyon boldog szülinapot Apácskádnak
El sem hiszem,hogy végre veled van, biztosan kiugrassz a bőrödből
Élvezzétek csak egymást, megérdemlitek ilyen hosszú koplalás után
...Doki bácsival nem tudom mi a szösz van, kb 2 hete írtam neki e-mailt, hogy hogy vagyunk meg elküldtem a baba ultrahangos fotóját, meg hogy mennyire hálásak vagyunk neki, meg hogy mindent köszi, de nem válaszolt azóta sem
Gabi- Nálunk szerintem nincs ilyen kombinált teszt
Vagy is hát nem tudom, erre a tarkóredő mérésre mondta a doki, hogy ez az egy vizsgálat van ami fizetős ( 50 euro), de nem említett semmi mást, majd lehet ha elvégzi ezt akkor fogja mondani, hogy mi a következő
Mondjuk ami fura, hogy a barátnőm is ugye itt kint szült, és neki ez a vizsgálat nem volt kötelező, hanem azt mondta a doki ha akarja akkor elvégzi, ha nem akkor nem.....Nekem meg úgy mondta, hogy kötelező....Lehet a korom miatt????
Vanili- De jó, hogy azért be be kukkantasz!!
Mi jót fogtok csinálni a hétvégén?
Angyli- Nagyon drukkolok, hogy spontán sikerüljön a baba
Vagy így vagy úgy de Anyuka leszel, ez biztos
Jó hétvégét!
Melike- Hétfő mindjárt itt van.....Tesztelsz akkor hétfőn????
Juujj de izgi!!!
Betty- Köszi a képdicsit
Nagyon szép hétvégét nektek!!Szerintem se izgulj a kórház váltás miatt, még az is lehet, hogy jót fog tenni
Ancsuka- Nagyon nagy drukk a csütörtöki laop-hoz és gratula a szuper eredményekhez!!
Suzy- Ez jó, lehet tényleg névnapot ünnepelt
Na majd hétfőn elsütöm neki
Nekem még nem látszik a pocimon semmi, bár már egy kg-t híztam
Viszont estére sokszor felpuffad
Nagyon örülök, hogy Apjuknak kutya baja!!
Én ma megyek vásárolni, a tesóm kisfiának is most volt a szülinapja, a barátnőm kisfiának meg most lesz, megyek ajándékot vadászni, aztán lehet, hogy foci meccsre, este meg az egyik barátunk hívott át hozzájuk, mert még nem láttuk a lakását, úgyhogy jövök-megyek, közlekedek
Holnap meg grillezés lesz nálunk, ha az idő is úgy akarja
Úgyhogy hétfőn jövök!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!
Ancsa