Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :!:

Betty :!:

Valóban rövid volt most ez a ciklus :wink:

Hiszem, hogy májusban már bővebben fogsz tudni irni és jó hirekkel fogsz szolgálni :wink:

ancsuka :!:

Drukk a laparhoz++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Nagyon örülök, hogy minden rendben van a pároddal :wink:
Ahogy tudsz ugy jelentkezel drága elég kellemetlen lehet a rosszullét :wink:

További kellemes napot lányok :wink:
Vendég

Helló Csajok!!

Ahogy ígértem itt vagyok most bővebben :wink:

Szrityi- Ma már én is kicsit jobban vagyok, de ilyen sokáig, gyakorlatilag hétfő óta, rég nem voltam beteg, általában pár nap alatt átmegy rajtam, most meg :roll: Na mindegy a lényeg, hogy már tudok nyelni, juhuhuuuu :D Mikor lesz neked a lapod?Hát gondolom, hogy rémisztő lehet egy kicsit...Egyébként miért kell kivenni a petevezetőt??Mert attól, hogy elvan záródva még maradhatna, vagy nem??

Bri- Nagyon boldog szülinapot Apácskádnak :D :D El sem hiszem,hogy végre veled van, biztosan kiugrassz a bőrödből :D Élvezzétek csak egymást, megérdemlitek ilyen hosszú koplalás után :D ...Doki bácsival nem tudom mi a szösz van, kb 2 hete írtam neki e-mailt, hogy hogy vagyunk meg elküldtem a baba ultrahangos fotóját, meg hogy mennyire hálásak vagyunk neki, meg hogy mindent köszi, de nem válaszolt azóta sem :shock: :shock:

Gabi- Nálunk szerintem nincs ilyen kombinált teszt :? Vagy is hát nem tudom, erre a tarkóredő mérésre mondta a doki, hogy ez az egy vizsgálat van ami fizetős ( 50 euro), de nem említett semmi mást, majd lehet ha elvégzi ezt akkor fogja mondani, hogy mi a következő :wink: Mondjuk ami fura, hogy a barátnőm is ugye itt kint szült, és neki ez a vizsgálat nem volt kötelező, hanem azt mondta a doki ha akarja akkor elvégzi, ha nem akkor nem.....Nekem meg úgy mondta, hogy kötelező....Lehet a korom miatt????

Vanili- De jó, hogy azért be be kukkantasz!! :wink: Mi jót fogtok csinálni a hétvégén?

Angyli- Nagyon drukkolok, hogy spontán sikerüljön a baba :wink: Vagy így vagy úgy de Anyuka leszel, ez biztos :!: :wink: Jó hétvégét!

Melike- Hétfő mindjárt itt van.....Tesztelsz akkor hétfőn???? :D Juujj de izgi!!!

Betty- Köszi a képdicsit :wink: Nagyon szép hétvégét nektek!!Szerintem se izgulj a kórház váltás miatt, még az is lehet, hogy jót fog tenni :wink:

Ancsuka- Nagyon nagy drukk a csütörtöki laop-hoz és gratula a szuper eredményekhez!! :wink:

Suzy- Ez jó, lehet tényleg névnapot ünnepelt :D :D Na majd hétfőn elsütöm neki :D Nekem még nem látszik a pocimon semmi, bár már egy kg-t híztam :oops: Viszont estére sokszor felpuffad :!:
Nagyon örülök, hogy Apjuknak kutya baja!! :wink:

Én ma megyek vásárolni, a tesóm kisfiának is most volt a szülinapja, a barátnőm kisfiának meg most lesz, megyek ajándékot vadászni, aztán lehet, hogy foci meccsre, este meg az egyik barátunk hívott át hozzájuk, mert még nem láttuk a lakását, úgyhogy jövök-megyek, közlekedek :D Holnap meg grillezés lesz nálunk, ha az idő is úgy akarja :wink: Úgyhogy hétfőn jövök!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

Örülök, hogy sokkal jobban vagy drága :wink:

Köszi a drukkot a spontán babához, mert lombikra nem megyünk többet ezt a párommal tutira eldöntöttük ha adja az Isten, akkor spontán legyen :wink:

Jó vásárlást, jó szülinapozást és grillezést Nektek :wink:
Az idő nagyon szupi hozzá, ezerrel süt a nap :D
Nektek is szép hétvégét :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan megírom,hogy megjött a kombinált teszt eredmény!

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 34 000
Kozkázat az Edwards-kór előfordulására: 1 : 35 000

Örülünk!
Hétfőn jövök bővebben!

Ma voltam dolgozni,de csak óvatosan!!!

Puszi mindenkinek!!!

Ja Suzy!
Örülök apa jó eredményének!
És már hánysz is? :?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :!:

Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babával :wink:
Csak óvatosan a melóval :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
További kellemes napot lányok :wink:
Vendég

Szuzy
örülök, hogy Apival minden rendben, és minden eredmény negatív lett, nagy kő esett le a szívemről...
Nem, nem tűnök el, csak kicsit ritkábban vagyok (úgy értem nem minden nap) :wink:
Még mindig nagyon rosszul vagy te szegény :?: :roll: De lesz ez majd jobb is nemsokááá :wink:

Angyli
igazság szerint konzi után sem nagyon szeretnék nyilatkozni.... :roll:
Megírom, mi volt, meg minden, de utána időpontokat nem mondok, mert nem szeretném nagy dobra verni most sem...
Tudom, hogy drukkoltok magatokban, és ez nekem bőven elég :wink:
Remélem megértitek....
A blogomban minden le lesz írva úgyis :wink:

Csoki
remélem jól vagy :!: Azért ha tudsz, adj ám füstjeleket magadról :wink:

Meli
neked továbbra is mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++egy kalappal hétfőre, persze csak ha mersz tesztelni akkor már :wink:

Gabi
örülök a jó eredményeknek, de te hogyhogy dolgozol most meg :?: :roll:

Bri
remélem élvezitek az együtt töltött időt Apácskával :wink:
Majd mesélj :!:

További szép hétvégét mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty :!:

Teljesen megértem az álláspontodat drága :wink:
Vendég

Sziasztok,

Gabi:
Sajna nem értek még hozzá, de gondolom a teszt eredmények jók igaz? Most már fogsz járni dolgozni? Nagyon vigyázz magatokra ne erőltesd túl magad.

Gyancsi:
Doki bácsi szerint azért kell kivenni mert a hasüreg felé van elzáródva, ami azt jelenti, hogy mivel alapban a petevezetőben van folyadék az így csak a méh felé tud ürülni amikor ( normális esetben ) picit több folyadék van benne. Ha beteszi az embriókat ez "kimoshatja" és ezt nem akarja kockáztatni!
De már megvan az időpontom csak kicsit úgy vagyok most vele mint a Betty nem szeretném elkiabálni, mert annyi minden jött már közbe alapban is. Ha megvan úgyis elmondom addig meg gondoljatok rám is.... :lol: :wink:

Suzy: Én is örülök, hogy Apával minden OK!!!!!!!

Bri: Neked köszönöm a pozitív példát nagyon jól jött... Jó Apázást, majd azért gyere mesélj!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Csajok csak egy gyors bekukk :oops: Tegnap megtortent eletem egyik nagy csodaja :arrow: Kép

Kimondhatatlanul boldog vgyok :D
Most marha gyors leszek mert kozben mennem kene :oops: Nem tudtam visszaolvasni sem :oops: Szulcsinapos koszonteseket koszonojuk!!!! :D

Drukkok mennek es remelhetoleg kesobb tobbet is tudok jonni :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocsi, nem tudok visszaolvasni, majd pótolom, igérem!

Bri,
hatalmas gratula!Sok boldogságot kívánok Nektek! :D :D :D :D

Hát, én nem bírtam tovább, tegnap teszteltem egyet.Természetesen negatív lett.De még csak ET+8on voltam!Szerintem ez nagyon korai!
Többet ilyen nem lesz, következőre pénteken tesztelek ET+13-on, de akkor a férjemmel együtt, mert ő hoz nekem mindig mindenben szerencsét!Úgyhogy én csak odaadok majd neki mindent, amit kell, és ő meg tesztel majd helyettem! :oops:

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri
Szívből gratulálok, legyetek nagyon boldogok :!: :lol: majd, ha lesz időd gyere mesélj :!: :wink:

Meli
Továbbra is drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Akkor jó :wink:
még mindig rosszul vagyok, de már megszokom lassan, csak a hajnali a legdurvább :!: :?

Hogy telt a hétvégétek :?:

Mindenkinek egy nagy csokor drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és puszika :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Mindenki!!

Angyli- Ez tuti, hogy nem akartok semmiképp sem lombikozni????? :roll: Na de szerintem nem is lesz rá szükség, mert spontán is összehozzátok!! :wink: Hajrááá!!!

Gabi- Gratula a jó eredményhez :D Hogy hogy voltál dolgozni?????

Betty- Abszolut megértem amit írsz, annyit írj és akkor mikor úgy gondolod....Mi itt leszünk :wink: Majd megyek a blogodba kiváncsiskodni maximum :D

Szrityi- Így már minden világos!!!Azért drukkolok így is, hogy nem tudom mikorra kell :D

Bri- Hatalmas Gratula, ez annyira szuper :D :D :D Nálunk is így volt, otthon voltam 2 hétig a szerelmem nélkül ( előtte mindig mondta, hogy semmilyen gyűrűre se számítsak, mert ő nem olyan , nem hisz benn és kész)......Aztán mikor jöttem vissza, itt várt a lakásban, mindenhol gyertyák és odaadta a gyűrűt...Hát én úgy sírtam :oops: Csodálatos volt....Ezek a kis buták akkor tudják igazán értékelni, hogy mit jelentünk nekik, ha hosszú ideig nem látnak :wink: Nálatok is ez megtette a hatását :D

Melike- Szerintem is nagyon korai volt még az a teszt!!!Nagyon szorítok péntekre!!!!+++++ :wink:

Suzy- Már csak pár hét és vége a rosszulléteknek :wink:

Hát csajok én ma megjártam ezt a szemét dokit, aki szószerint egy igazi szemét, köcsög volt, azt hittem leütöm olyan flegmán beszélt velem....Mindenre közölte, hogy az nem indok az otthon maradásra, mondtam, hogy emelgetnem kell, meg sokat állni és nagyon félek, hogy a babának akire ilyen sokat vártam ettől valami baja lesz, hogy emiatt stresszben vagyok, erre közölte, hogy akkor menjek pszichológushoz :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Nem sok hiányzott, hogy megfejeljem a rohadékot :evil: :evil: 4 hétre végül csak kiírt és közölte, hogy ha fáj a derekam akkor menjek az othopédiára és onnan szerezzek papírt :!: Úgyhogy leszarom, megyek az orthopédiára és kisírok valamit, nehogy már ez a köcsög nyerjen.....A legviccesebb, hogy hivatkozott az anyavédelmi törvényre, hogy csak az abban foglaltak alapján lehet valakit kiírni...Hazajöttem, megnéztem....Tudjátok mi van benne???Hogy nem szabad olyan munkát végezni ahol 5 kg-nál többet kell emelni illetve ahol hajolgatni kell :shock: :shock: :shock: Ez totál hülye, hát én pontosan ezeket csinálom és ezt mondtam neki!!!!!Kész vagyok Csajok!!

KépKép
gyancsi

Gyancsi,
hogy milyen szemét emberek vannak? :roll: :evil:
Nem is tudom minek megy az ilyen orvosnak!
De ne is idegesítsd magad ezen, hagyd a fenébe, próbálj meg ortopéd papírt szerezni, és akkor nem lesz gond a táppénzzel!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gyancsi
nem semmi a történeted :x Valahogy pedig ki kell íratnod magad :!:

Bri
itt is Kép
Legyetek nagyon boldogok :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok.
Megint csak gyors leszek és este visszaolvasok ígérem.
Most jöttem a dokitól, megvolt a kukucskaszemle, a műtétért felelős dokinak kellett megnéznie.
Közbe találkoztam avval a dokinővel akihez át akartam menni, biztos emlékeztek rá ez még tavaly volt. Szóval nagyon rendi, leült velem beszélni és mi lesz hogy lesz. Azt mondta, hogy nehogy endometriozist találjon mert akkor újra injekciós kezelés 6alkalommal és akkor megint egy darabig, nem sikerülhet a baba. Viszont azt mondta 2010-ben baba lesz.
Igazából most nagyon, de nagyon be vagyok parázva mi lesz ha tényleg azt fog találni, mert akkor minden de minden ugrik, mondjuk nem teljesen értem ha az endot kiszedi akkor miért kell utána az injekciós kezelés hiszen az endometriozis fő ellenszere a terhesség és nem értem miért nem mehetnénk műtét után egyből a Káliba. Így most mindenkitől még nagyon drukkot és szorítást kérek, mint valaha eddig, mert ha endo van akkor ugrik minden vagyis egy darabig biztos, a dokinő szerint, ugye az injekció miatt. Este jövök és mindenkit elolvasok, addig is megy a drukkom mindenkinek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Kellemes hetet kivánok lányok :!:

Bri :!:

Gratulálok, sok boldogságot kivánok én is :wink:

Melinda :!:

3-4 nap mulva csinálj másik tesztet, nagyon bizom benne, hogy az már kétcsikos lesz :wink:
Megy a sok drukk+++++++++++++++++++++++

Igen ezt már megbeszéltem az emberrel, hogy nem vágunk bele ujabb lombikba, mert bizom benne, hogy nem lesz rá szükségünk :wink:

Ez tényleg szemét doki, csesszél ki vele, menj az ortopéd dokihoz majd ő ad Neked papirt arról, hogy igenis nem dolgozhatsz, mert emelgetned kell a melóhelyen és az nemigazán előnyös egy kismama számára :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!!! :lol:

Bri!

Kép
Sok boldogságot nektek!!!
Biztos szépséges a gyűrűd is :lol:

Betty!
Én is megértelek és jól tudod,magunkban nagyon drukkolunk neked (is)!!!

Szrityi!
Az eredmények jók,igen!
Na akkor most egyfolytában gondolok rád!

Meli!
Az ET 8 korai,7-en nekem is nega volt sőt 13 is haloványka.
Drukkok továbbra is mennek Kép

Gyancsi!
Hát ez a doki igazi szemétláda :twisted: Én a háziorvosommal írattam ki magam,vele simán ment,mert jóba vagyunk.

Ancsu!
Nagyon drukkolok,h ne legyen endó+++++++++++++++++++++++

Hát csajok ez a munka dolog csak hirtelen alkalom volt,mert bajban voltak a munkahelyen és felajánlottam,h besegítek.
Legalább kicsit kizökkentem a tunyulásból és a pénz is jól jött.
Megyek majd még,ha kell,mert jó volt újra dolgozni.
Jó lenne heti 1 napot menni :roll:

Ma apával ablakot pucoltunk és függönyt mostunk! :lol:

Puszi mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal!
Mielőbbi spontán babát kívánok!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ha csak beugrós voltál az jó, mert legalább pénzt is kapsz érte főleg ha nem megeröltető a meló, nagyon vigyázz Magatokra :wink:

Köszi a drukkot, majd jön a baba ha eljön az ideje :wink:
Vendég

Eloszor is koszonom a sok gratulaciot 8)

Melinda
Pontosan meg korai volt ilyenkor meg barmi lehet latod a lanyok nekem meg a 14.napon is mikor nega volt biztattak,hogy meg varjak :wink: Drukkok mennek a pozi teszthez!!!!!

Betty
Mikor irtam olyat,hogy uncsi vgyok :oops: Kivancsi leszek dokidnal mi lesz...mar csak egy het :wink: Mit meseljek tiszta kalamajka az egesz napom miota megkerte a kezem :oops: :lol: Gyurut nezunk a hazassagot probalja minnel elobb elintezni es minden szalon megyunk itt legyen M.orszagon milyen papir kell hol menni ido aaah :x Tablat mar megse merem kerdezni :oops:

Szrityi
Azert is irtam azt a peldat mert tudtam ezzel segitek :wink: tobb lanyrol nem tudok aki ilyen cipoben jart...majd most te leszel a masodik :wink: Mikor lesz a lapar? :roll:

Ancsu
Igen apacska jott es itt van a lenyeg ez a reszletek nem is szamitanak :wink: :lol: Csutire egy kalappal!!!!!Nekem ismim mikor az endojat megszuntettek fel evig szedte a fogigatlot es utana indult lombikra :roll: nem tom miert nem ment o is egybol de hogy ne jojjon vissza az endo fogigatlozott :roll: aztan sutty ikres kismami lett az elso lombiknal :wink: :lol:

Suzy
Nana,hogy jobb a kedvem,hogy o ittvan...imadom ezt az embert :lol: Most olvasom mi volt paroddal meg jo,hogy jol sult el es nincs semmi baja :roll: neked meg jobbulast :wink:

Gyancsi
Annyi a dolga a dokinak en ezert utalok email-t irni neki.Altalaban rakuldok egy sms-t,hogy irtam emailt akkor tuti megnezi :roll: De most nem volt fontos igy nem tettem meg nekem sem jott valasz pedig volt benne egy szer amirol kerdeztem :roll: Ugyhogy lehet telefon lesz a vege neki :? te is ha felhivod es tudod kulfoldrol beszelsz bekapcsolnak 8)

Dokidtol meg megkellett volna kerdezni ha nehat baja lesz a babanak mert o nem ir ki a kovetkezo lombikot allja nektek?????Mas orszagban pl amcisban 15ezer $ szedp lenne ha ezek utan megdolgoztatnanak es elmenne a baba...tudta hogy lombik bebi???Nem ertem a dokid de en beolvastam volna neki...a bunkoja.

Angyal
Spontan babahoz hajraaa!!!

Gabi
Orulok,hogy jok az eredmenyek na de miert is ne lennenek :wink: :D Akkor ez a beugras azt jelenti,hogy amugy nem mesz meloba csak aznap voltal?? :roll: Koszonom a szep kepet :P A gyurum pedig csudaszep 8) :wink:

Mindenkinek pusszantyuuuu es sok drukk!!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Már hajnali 3 óta fent vagyok, már mennék haza a melóhelyről :!: :? ma fogom a profnak megmondani, hogy kismami vagyok, egy kicsit izgulok :oops: :wink: tegnap végre vettem a mérlegbe elemet és ráálltam, de bát ne tettem volna, azt hittem nem jól látok :shock: 70kg vagyok, de gondolom azért is, mert egy héten jó, ha kétszer el tudok menni nagy WC-re :roll: :cry:

Remélem mindenki jól van :?: :!: :roll:

Bri
köszi :!: :wink: örülök, hogy boldog vagy :wink: biztosan csodálatosan szép a gyűrűd :roll: :wink:

Gabi
Örülök, hogy jól vagy és, hogy egy kicsit dolgoztál és a pénz mindig jól jön azt hiszem mindenkinek :!: :wink:

Meli
Drukk a pozi tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
És ki az a doki :?:
megy a drukkom ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Drukkom megy Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többiek merre vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!

Melike- Május 27-re kaptam időpontot az orthopédiára, sajnos előbb nem volt.....Most már beletörődtem, hogy mennem kell dolgozni még majd, de majd minden második héten elmegyek betegállományba :wink: Aztán remélem kapok majd valami papírt az orthopédián, ami jó lesz ennek az állatnak :D

Betty- Egy hét múlva konzi?????Azta , hogy elrepült az idő :shock: :wink:

Ancsu- Nagyon drukkolok, hogy ne endo legyen++++++ :wink:

Angyli- Annyira tetszik a hozáállásod, ennek meg lesz a jutalma, ahogy itt mindenkinek Lányok :D

Gabi-Ja, így már világos :wink: Néha-néha nem rossz bemenni dolgozni, de azért ne vidd túlzásba :!:

Bri- Akkor most fenekestül felfordult az életed ezzel az eljegyzéssel, annyira jóóóóó :D És hol tartjátok a lagzit ??Amcsi vagy Japo vagy Magyarország???

Suzy- Most nem számít, hogy hány kg vagy ( bár én is mindennap mérem magam, mert nekem Anyum és tesóm is nagyon sokat hízott, tesóm 30 kg-t :shock: )....Szerintem abból a 70-ből mimum 5 volt a kaka :D

Holnap van a barátnőm kisfiának a szülinapja, videot csinálok, a barátnőm kért meg és van egy szám a Cserháti Zsuzsa-Édes kisfiam , ez lesz alatta, de túl rövid és nem akarom mégegyszer ugyanezt betenni, nincs valami ötletetek ami passzolna egy egy éves gyerek videójához???Valami hasonló, mint ez a Cserháti szám :roll:

KépKép
gyancsi

Köszönöm, szintén drukk a spontán babához++++++++++++++++++

Nagyon szoritok Mindenkiért++++++++++++++++++++++++ :wink:

Puszi lányok :wink:
Vendég

Bri :D sok sok szeretettel gratulálok az eljegyzésedhez :D és hogy milyen szerelmesen vártad és milyen nagy dolog történt :D !! Nagyon örülök a boldogságodnak! Most az jutott eszembe, hogy minél jobban vár az ember valamit vagy hogy dolgok amiket ki kell várni mekkora nagy örömöt okoznak mikor bekövetkeznek (persze hogy a babára is gondolok :wink: - fel fogunk robbanni a boldogságtól :lol: :lol: ).

Gyancsi és ez volt a magyar doki? Szuper.... Micsoda paraszt.

Suzy nyugi a kilók miatt, igen attól is lehet amit irtál meg víz is felgyülemlik a hormonok miatt. Lényeg hogy minden ok :wink: .

Betty tényleg ritkán jössz (mondom én 8) ). Tegnap megjött, és bár bízom a csodában, azért nagyon nagy csoda kéne hogy történjen... (én megelégednék a kisebb csodával is, modjuk ha sikerülne a fagyikás :) ). Olvastam hogy eleged van kicsit, hát totál megértelek. Drukk a konzihoz!

Gabi szerintem jó ötlet ha kicsit kimozdulsz, a heti egy tényleg jó lenne. Főleg hogy szuperül vagy és szuperül alakul minden :D .

Melinda +++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Puszi
Vanili
Vendég

Gyancsi
Kovács Kati- Mama kérlek hm :?: Csak egy ötlet... :wink:

Bri
utóbb írtad, hogy írjak én valamit magamról, mert te biztos uncsi vagy, erre írtam, hogy dehogy vagy uncsi 8)
És az esküvő kb. mikor lesz :?: Vagy azt még nem tudjátok :?:
Most biztos nagyon jó kedved van minden nap, emléxem én is extázisban voltam :lol:
Igen, a táblival most le vagyok maradva, majd össze kell állítanom :oops: bár ha akarja, valaki át is veheti, mert én mindig lemaradok mostanság :roll:

Szuzy
kivi vagyok, mit szól a prof a bejelentéshez, majd írd meg :wink:

Meli
továbbra is megy a drukk++++++++++++++++++++++++

Ancsu
neked is gigamega drukkok mennek++++++++++++++++++

Én: múlt héten egyik nap nagyon ki voltam készülve (másik topicban írtam), de magam sem értettem miért....
Tegnap megtudtam, hogy egy nagyon jó, és közeli ismerősöm meghalt sajnos balesetben akkor.....talán valami tudatalatti telepatika volt vagy mittudomén.....talán megéreztem azt, amit még nem is tudtam...
Mindenesetre Ő nagyon jól tudta, hogy miben vagyunk, és hiszem, hogy segíteni fog minket odafentről...

Nem tudom, hogy volt-e valaki már hasonló helyzetben, vagy hisz-e az ilyesmiben, de velem megtörtént...

További szép napot mindenkinek :!:

betty615

Sziasztok

Bri, gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Gyancsi, ez a doki tényleg nagyon szemét! Nem tudsz átmenni máshoz?

Ancsuka, az endó legjobb ellenszere a terhesség, egyzserűen nem értem, hogy miért inkább a mestreséges hormonokat akarják beléd nyomatni! Ezt akkor szokták, amikor egy nő még nem akar gyereket! Szóval ne engedd! Én is azt mondtam a dokimnak tavaly, hogy én inkább a terhességet választom!Mert, ha lejár a 6 hónap hormonkezelés utána ugyanúgy visszajöhet! Szóval szerintem ezt gondold át!

Angyal, drukkolok a spontán babához!

Suzy, remélem jól vagy?

Gabi, gratula az eredményedhez!

Betty, ti mikor kezdtek? Sajnálom az ismerősödet!

A többieket puszilom!
Vendég

Zsu :!:

Köszi :wink:

Drukk a 2.-ik lombikhoz+++++++++++++++++++
Vendég

Betty
Jajjj, nagyon sajnálom, Én egyébként hiszek az ilyen dolgokba, hogy nem minden ilyen dolgot egy emberi szervezet meg tud érezni már jóval előre :!: :roll: remélem sikerül idővel feldolgoznod a történteket :!: ehhez kívánok sok erőt :!: hány éves volt :?: (nem muszáj róla beszélned, ha nem akarsz :!: )

Zsu
Örülök, hogy jelentkeztél :wink: jól vagyunk, remélem Te is jól vagy :!: :?:

Vanili
Örülök, hogy Te is meg vagy, a piri már elhúzhatna Tőled is jó messzire :!:
egyáltalán nem aggódom a kilók miatt, csak meglepődtem egy pöttyet!!!

Rólam:
Na megmondtam a drága főnökömnek, aki természetesen nem annyira örült az Én örömömnek, de hát ez engem már annyira nem érdekel, Én korrekt módon szóltam azt hiszem időben, a közvetlen főnökömmel nagyon jó a viszonyom és nekem ez a legfontosabb, aki megért és elfogadja más örömét az tud ennek örülni, aki meg nem az meg nyaljon sót :!: :roll: dolgozni fogok ameddig bírok, amikor úgy érzem nem megyek, előre nem tudok semmit, de jól érzem magam, pihenek, azt csinálok, amit szeretnék és bírok :!: :wink:

Mindenkit puszilok, drukkjaim mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++további szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty- Tényleg az a szám is jó lett volna :shock: Miért nem jutott eszembe???Halász Judittól a Boldog születésnapot nyomtam be végül, az mindenképpen passzol a témához :wink: Én hiszek az ilyesmiben abszolut, hogy az ember megérezhet dolgokat, amikről nem is tud....Csak akkor még nem tudja, hogy mi az amit érez.....Aztán utólag szokott kiderülni!!Van egy könyv, a címe: Amira nincs magyarázat, nagyon jó, tele van ilyesmi dolgokkal :wink:

Vanili- Úgy örülök mikor jössz, annyira jókat írsz mindig :D Tudod már mkor szeretnéd a fagyikáidat visszakapni??Vagy még nem döntöttél?

Zsu- Sajnos bármit csinálok ennél a f@sznál fogok kikötni, mert ő az egyetlen dokker aki illetékes ilyenben, de nem baj, kiböjtölöm a dolgot :D Már abba is beletörődtem, hogy dolgoznom kell majd, végül is sokan úgy csinálják nem igaz?? :wink: Akkor nekem is menni fog!!!

Suzy- Toljál ám jó magasról a főnökre, aki nem tud a másik örömének örülni, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt :wink: A legfontosabb, hogy ti boldogok vagytok :D

Jelentem kész a videó , ez nagy öröm számomra, mert napok óta ezzel szenvedtem :D

KépKép
gyancsi

Suzy
Egy ilyen jelentesu gyuru mindig a legcsodalatosabb annak a szemelynek aki kapta :wink: Igy nana,hogy gyonyoruseges 8) :lol:
Kilokkal meg jol mondja Gyancsi nem kell foglalkozni figyelj oda hogy az eves ne essen at a lo tulso oldalara de te most amugy babat varsz...ez van :roll: Latod en meg baba nelkul is hizok :oops: :lol: :oops: Ahogy mondod akinek nem tetszik nyaljon sot :arrow: legalabb ugy csinalhatott volna mintha orul :evil:

Gyancsi
De fel am...En magyarorszagon szeretnem de errol meg nem beszeltunk :roll: o meg a lagzikat is utalja :oops: de ugye a lagzihoz is ido kell igy csakis jovore lehet(csak akkor meg azon gondolkodom mi lesz ha nagy hassal leszek? :shock: baba vgy babakkal? 8) ) Ez a konyv erdekel ki irta? "erre nincs magyarazat"

Angyal
Koszi hetvegen belehuzunk valami halovanyka csikom mar va :shock: 2napja nyomom az lh-kat ma lesz a 3. 8)

Csoki
Koszi szepen mindig olyanokat tudsz irni :oops: :P En sem tudom mi lesz ha babat varunk de en most olyan jol erzem magam a boromben,hogy a babasodas annyira nem is izgat :oops: Ti nem kezdtek egyet nyaron?Marmint projekt :roll:

Betty
Na majd most megprobalok hozzad is lejutni (ugy nez ki megint maradok vagy masfel honapot legalabb :x :roll: )Eskuvorol fentebb irtam Gyancsinak 8) De papiron hazasok leszunk remelhetoleg 2honapon belul :roll: Es ugy ahogy mondod minden nagy egy rozsaszin felhoben vgyok...mint pl a mi mezonk 8) Masnak erzem magam fontosnak es elkotelezettnek ami ngyon jo erzes.Es hat ugye az hogy a parom aki csak egyszer akart eleteben hazasodni engem valasztott es ugy is,hogy elorelathatolag o 3gyereket szeretne es nekem meg egyet is nezeh osszehozni...na ezek ngyon meghato dolgok szamomra :oops: :)

Sajnalom a kozeli baratotokat :!: :!: En is mindig abban bizok,hogy keresztpapam segit nekem odafentrol :roll: bar mar 5eve varok ra... :?

Zsu
Koszonom!!!Figyu mar neked nincs bajod a fogigatloval?Most azt szedsz nem :roll: Nekem a libidomat ngyon befolyasolta :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, a fogigátló nekem is befolyásolja a libidómat, meg állandó fejfájást okoz.Szóval már alig várom, hogy elfogyjon.Utálom.
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyors életjel!Megvagyok még,csak tegnap vásárolgattam meg virágot ültettem az erkélyen,elmentünk este hambizni és jól elfáradtam!

Jövök majd bővebben,ma megyünk végre a TB-be elintézni a TAJ kártyámat,mert még mindíg a lánykori nevem és régi címem szerinti. :oops: szept.29 óta nem volt időnk elintézni :lol: :lol: :lol:

Pusz mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!!

Bri- Hát igen, egy lagzit megszervezni nem túl egyszerű, főleg ha tényleg majd esetleg itt tartjátok, mert kintről intézni az azért nem piskóta, de nem lehetetlen :wink: Sajnos az íróját nem tudom a könyvnek, a párom mesélt róla nagyon sokat, ő is régen olvasta, csak a címét tudom: Amire nincs magyarázat!Majd megpróbok utána járni, hogy ki írhatta! :wink: Másfél hónapot itthon leszel???Mert én is megyek haza május 8 vagy 9-én, ha úgy lesz időd összefuthatnánk esetleg dumcsizni egyet :wink:

Gabi- Jó ügyintézést!!

Csajok én ma reggel voltam vérvételen ( általános kivizsgálás, súly, magasság, vérnyomi, stb) és éhgyomorra kellett menni, alig vártam, hogy hazaérjek, megjutalmaztam magamat bundáskenyérrel és újhagymával :D :D

KépKép
gyancsi

Május 27-e kicsit még odébb van, de nagyon jó, hogy kéthetente kiiratod Magad táppénzre a melóhelyen meg óvatosan dolgozz, ugy, hogy más is hozzáférjen :wink:

Ha a kezedben lesz a papir jól dörgöld az orra alá az undok dokinak, vajon hol vette meg a diplomáját?
Igen elgondokodtató, hogy milyen orvosokkal vagyunk körbevéve, tisztelet a kivételnek
:wink:

Valóban pozitivan állok a babához, mert negativ gondolkodással célba nem lehet érni.

Örülök, hogy minden rendben van Veletek, egészségetekre a bundikenyeret az ujhagymával az egyik legjobb hami :D

Magasról tojj az ilyen emberkékre, a Ti egészségetek mindennél fontosabb :wink: :!:

Hajrá hétvégén de addig is érezzétek jól Magatokat :wink:

Mi is ugyanezt tesszük és egyszer valamikor be fog következni a csoda :wink:

Örülök, hogy minden rendben van Nálatok is, jó ügyintézést :wink:

Vendég

Gabi, én az értékekhez nem értek, de biztos jók.

Betty, érthető, hogy nem akarod nagy dobra verni, aki a blogodat olvassa, képben lesz.

Szrity, nem semmi ez az egész, de hátha így sikerülni fog a baba.

Bri, de jóóóóó GRATULÁLOK. Az ismidet nem egészen értem, mert én injekciós kezelést kaptam, hiszen előtte fogigátlót szedtem és mégis előjött az endo. Viszont az endos oldalon totál más van írva ezért enm értem.

Suzy, remélem a prof jól fogadta a jó hírt.
Most olvasom, hát nem semmi ez a prof :(

Melinda, szerintem egy kicsit hamar teszteltél, pozi lesz az, csak apával tesztelj ;)

Ancsi, de milyen doki mondta ezt a házidokid vagy a a nődokid? mert ez totál hülyeség engem azonnal kiírna, mert beszéltük is, sőt a házi doki is,.

Zsu, igen én is pont így gondolom, hsizen ezt is olvastam, hogy endo legjobb gyógyszere a terhesség, és nem értem miért akarna megint injekciós kezelést, hozzáteszem ezt egy másik doki mondta nem az enyém, majd az enyémtől is megkérdezem ha már túl vagyok rajta és endot talál.

Ancsu

ancsuka

Reggel óta görcsölget a hasam, és az előbb, mikor WCre mentem, úgy nézett ki, hogy meg fog jönni!
Össze vagyunk törve!
Mostanában nem jövök!
Köszönök minden támogatást!
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda, remélem nem...... szorítok nagyon.

Lányok segítsetek aki tud, eddig volt császárral együtt 6műtétem ha jól számolok abból egy lap is volt, de soha nem kaptam beöntést, sőt az utlsó 2-nél katétert sem kértem, mert császárnál nagyon megjártam.
Szerintetek a laponál most adnának beöntést? mert akkor én hazajövök az tuti, ha eddig megúsztam a beöntést akkor most is megakarom, de a dokival ezt előzőleg nem beszéltem meg.
szerintetek?
Ma már voltam wc-n sőt figyeltem is mit eszek...

Ancsu

ancsuka

Kép

Bri!
Igen,most csak beugrottam dolgozni,de jó lenne menni,mert kicsit lekötne,meg a pénz se jön rosszul,de csak heti 1 alkalom lenne.
Hú akkor mostanában megint jó elfoglalt leszel!Bloggal mi lesz???
Lehet,hogy keresztpapád arra várt,h összeházasodjatok,nem?

Vanili!
És te mikor mész a fagyikért?
Sajnos mostanában nem vagyok szuperül (visszajött a hányinger :? ).

Betty!
Én hiszek az ilyesmiben,szerintem simán érezhetted a bajt!És,ha közel állt hozzád akkor segíteni fog fentről. :wink:

Zsu!
Hogy álltok a vizsgálatokkal?Munkakereséssel hogy állsz?

Suzy!
Hát ha egy születendő babának nem tud örülni a főnököd,akkor nem sok boldogsága lehet az életben!
ÓÓÓ a mérlegeléskor én se hittem a szememnek! :oops:

Gyancsi!
Vérvételre én is úgy járok,h viszek kaját,mert rögtön utána ennem kell. :lol:Főleg,h legutóbb megkínzott a nő.Remélem az AFP-hez nem ő veszi le a vért :?
Hát ez a doki mizéria nem semmi.Nekem még a nőgyógyászom mondta,h ő is kiírhat,ha a házidokinál van valami akadékoskodás.

Ancsu!
Én még nem voltam műtve,így nem tudok segíteni.De a beöntés nem hangzik jól.

Meli!
Ne add még fel!!!

Taj-kártyám elintézve."Csak" 61-en voltak előttünk,de végeztünk 1és fél óra alatt.Kb.3 perces ügyintézés volt. :?
Még az adókártyát kell elintézni és meglesz minden papírom végre.Ja nem,mert a forgalmi is az én nevemen van,de szerintem azt még hagyom.(7 év alatt 1× igazoltattak :lol: )

Kép
cukigabi
Budapest

hát lányok, izgulok rendesen, már aludni sem tudok.

Gondoljatok rám, majd suzyt informálom, más telcsiszáma nincs meg aki itt lenne Magyar földön :)

Puszi

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Csajok!

Ma nem mentem dolgozni és holnap sem egy kis szabit vettem ki, úgy gondoltam ez most nagyon kell nekem :!: iszonyatosan rosszul vagyok mostanában, látjátok nem is nagyon jövök, de továbbra is boldog vagyok és örülök a kismamaságnak :!: :wink:

Ancsu
Nagyon fogok szorítani, hogy minden rendben legyen, majd továbbítom a híreket, ha írsz :!: a beöntéssel kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert soha életemben nem kaptam olyat :roll: :!:

Gyancsi
Igen, ez így van, nem is foglalkozom vele, csak olyan furcsa ez számomra, főleg, hogy ez az ember szülész-nőgyógyász :shock:

Bri
Remélem jól telnek a napjaitok együtt :roll: :?: :wink: a gyűrű egyébként arany :?:

Angyli
Így van, ahogy Te is írod :!: egy fityiszt az ilyennek :!: :wink:

Meli
Az még semmit rosszat nem jelent hidd el, csak nyugi van és nem feladni :!: szorítok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
Visszajött a hányinger :?:
örülök, hogy a papírokat el tudtátok intézni :wink:

Szép napot, csodálatos idő van és az is lesz a hétvégén :!:

Ki mit fog csinálni május 1-én :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!

Ancsu!
Gondolok rád és megy a drukk!!!

Suzy!
Igen visszatért a hányinger,de nem olyan gáz amilyen volt,szerencsére.Meg megint nem tudom mit egyek.
Húú akkor te csináltál magadnak egy jó hosszú hétvégét :lol: :lol:
A rosszullétek,ha jól emlékszem nekem is ebben az időszakban tetőztek.De erősek vagyunk,kibírjuk.Kitartás!!!
Párom dolgozik egész hétvégén,így mi nem csinálunk semmit :? Talán egy kis séta,stb...

Puszi mindenkinek!!!
:lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
kaja szempontjából eszméletlen, hogy mennyire finnyás vagyok, azt sem tudom mit egyek, sokszor kinyitom a hűtőt, de semmit nem kívánok mostanában, főzéssel is állandóan bajban vagyok, a férjem állandóan bolognait enne, na azt meg meg nem bírom enni :roll: :wink:
szombaton lesz unokaöcsém 2 éves szülinapi partija, ahol grillezni fogunk, hátha majd azt megkívánom :!: :wink:

lassan indulunk a fülészetre, apácskának fáj a füle már egy hete és nem hajlandó elmenni az orvoshoz, férfi a lelkem javából, hihetetlen, hogy mennyit tud variálni, csak orvoshoz elmenni nem :!: :roll: haragszom érte, mert mindig megvárja, hogy nagyon fájjon neki, de hát ha bírja a szenvedést :?: :roll: olyan kis buta, így most megfogom a kezét és elvsizem, pedig sort sem kell ülnie, mert anyukája az SZTK-ban dolgozik és Ő soron kívül be tudja vinni, de még sem, kell, hogy a másik anyukája vigye el, komolyan sokszor olyan, mint egy kisgyerek és Én ezt nagyon nem díjazom sokszor :!: :!: :!: :wink:

Akkor most Gabi Te már nem dugod az utrót :?: 12 hétig kellett ugye :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nincs már utró!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!!

Angyli- Most május 24-ig egyáltalán nem dolgozom, utána elvileg kéne, de képzeljétek hogy felhívott a főnököm,hogy vigyem vissza a belépő kártyámat meg az egyenruhát :shock: :shock: Kérdem,hogy minek???Azt mondja, hogy nem otthon marad most már a szülésig????? :shock: :shock: Mondom nem, csak 4 hetet!!!Ez full hülye, meg se nézte a papírt amit odaadtam neki :shock: ...Tényleg a mozgás vagy fogyás miatt csinálod a futást??

Ancsu-Mára egy nagy kalappal :wink: ...Sajnos nem értek ehez a beöntés dologhoz, szerencsére nekem még sosem volt benne részem....Ez a doki a tiszti orvos volt, akihez a nőgyógyászom küldött....Na de mindegy, már nem akarom, hogy az egész oldal ezzel barommal meg velem legyen tele, lesz ahogy lesz, ahogy a sors és ahogy a jóisten akarja, ha itthon maradhatok akkor maradok, ha mennem kell melózni, akkor azt is elfogadom :wink:

Melike-Mensi szerűen nekem a mai napig görcsölget a hasam, úgyhogy kérem szépen nem feladni!!!!!Vagy mit jelent az az úgy nézett ki, hogy megfog jönni???Volt vérzés?Nagyon szorítok, hogy ne az legyen :? ++++++++

Gabi- Frankón vissza jött a hányinger???? :shock: Nem semmi :wink: Te mennyit híztál eddig??Csak, mert írtad, hogy mérlegelésnél nem hittél a szemednek :wink:
Nagyon ügyesen intézkedtél, jobb az ilyeneken minél hamarabb túl esni :!:

Suzy- Sajnálom, hogy nem vagy jól, de gondolom ezt te azért annyira nem bánod :wink: Hogy a főnököd még szülész-nőgyógyász is ráadásul????Na most aztán meglepődtem :shock:
Mi kertészkedni akarunk apjukkal, meg ablakot pucolni, annyira cuki, mondta, hogy együtt csináljuk , mert nem akarja, hogy egyedül bűvészkedjek :D Apácskádnak jobbulást!!!
Várom nagyon az Ancsuka híreket :D

Na én megyek reggelit csinálok!!
Puszi mindenkinek

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Nem tudom mennyit híztam,mert rég mértem magam,csak akkor meglepődtem,mert soha nem voltam ennyi.Szerintem a szurik is betettek,meg mondom rég mértem magam.
Mióta a clostit szedtem 1 éve,azóta kúsznak a kilók. :?
Hányinger nem vészes,de tény,h visszajött.

Kép
cukigabi
Budapest

Melinda :!:

Fel ne add drága, másnak is volt igy és mégis baba volt a pocakban :wink:
Drukk továbbra is++++++++++++++++++++++

ancsuka :!:

Tudomásom szerint laparnál nincs beöntés, mivel altatásban csinálják :wink:

Drukk, hogy minden rendben legyen+++++++++++++++++++++

Jól tetted, hogy szabit vettél ki, nagyon szép azi dő sétálj, egyél-igyál ,fagyizz, pihenj :wink:
Már nem sok idő és elmulik a hányingeres korszakod :wink:

A párod fülére ajánlani tudom a Flucinar kenőcsöt, anno a férjem is használta, mert ő is elég fülfájós volt + sót felmelegiteni beletenni pld. egy zokniba és rátenni a fülre utána mindig jobb :!:

Május 01-e még rejtély, hogy mitf ogunk csinálni de tuti kimozdulunk itthonról :D

Bocs, akkor elnéztem az irásodat, igy mégjobb, hogy nem melózol drága :wink:
Jó lökött egy főnököd van, az eszét ha van neki egyáltalán a zsebében hordja tuti :wink:

A futást és a felülést egyrészt a fogyás miatt másrészt a jobb közérzetért és nem utolsósorban a baba miatt csinálom, hogy mihamarabb sikerüljön :D :D

Tudod fő a pozitiv gondolkodás :wink:

Vendég

Ancsu írt az előbb, 1 órát volt bent a műtőben, kicsit még fáj neki, de jól van :!: ha ír még majd megírom nektek :!:

Angyli
köszi a tippet, nem tudom az orvos mit fog mondani, mindenképpen jó, ha ránéz egy szakember :!:

Gyancsi
együtt a legjobb bármit is csinálni :lol: mi most takarítunk, apácska dolgozik már holnap meg vasárnap, aztán megyünk a városba meg az orvoshoz, mert délután rendel :!:

Gabi
én most bevettem egy magne b6-ot, nem sokat használ, de hátha :!: :?

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Nem voltam pár napig, mert hétfőn feküdtem be a kórházba, kedden volt a lapar-hystero műtét és ma jöhettem haza. Minden rendben van "odabent"
Rendesen húzódik a sebem így sajna semmi pozició nem jó.Jövő hétfőn megyek varratszedésre.
Írtátok páran, hogy szurkoltok, köszönöm szépen így utólag is nagyon jól esett.

Bri:
Gratulálok és én tiszta szívemből azt kívánom legyen olyan boldog a házasságod mint amilyen az enyém!!!!

Pár nap múlva ha már kicsit jobban leszek írok majd részletesen, meg hogy miért is nem mondtam előbb,de most nem megy.....
Csak annyi nekem nem volt beöntés hanem bélmosó port kell inni hát konkrétan borzasztó volt az íze.

puszi mindenkinek!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Örülök, hogy jól van ancsu remélem, hogy jó lett az eredménye :wink:

Szivesen :wink:

Természetes, hogy a dokinak is látnia kell a párod fülét, ettől függetlenül irtam a Flucinar kenőcsöt, amely kifejezetten fülfájásra jó :wink:

szrityi :!:

Örülök, hogy minden rendben van Veled is :wink:
Drukk a spontán babához++++++++++++++++++++

Vigyázz Magadra :wink:
Vendég

Angyli- És fogytál már??Gondolom, hogy igen, mert nagyon kis szorgalmasan csinálod a futást :wink: Gondolom a jobb közérzet is meg van :D

Szrityi- Nagyon örülök,hogy túl vagy rajta és a fő, hogy minden rendben, így már semmi sem állhat az utatokba :wink: Nem kell mindent az orrunkra kötni, csak amennyit jónak lát az ember :wink:

Suzy- Azt nem írta Ancsu, hogy mi az eredmény??Hogy minden rendben van-e??Apácskádnak délutánra egy nagy kalappal!!! :wink:

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?