Új privát üzeneted érkezett!

Most jöttem meg, voltunk UH-os szűrésen, csípő, has és koponya, minden negatív hála istennek. Vicces módon egy ismerős orvosnő csinálta, aki anyuékkal lakik egy házban, volt egy kis protekciónk:) De így is uannyiba került :(

Meg volta, edzeni, kezdem visszanyerni az erőmet, bírtam másfél óra kardiót meg 150 hasprést. Az alakomat, azt sajnos messze nem :( Ezek a tükrök olyan kegyetlenek a teremben! Mindehonnan látom azt a tehenet, és nem hiszem el, hogy én vagyok :(

Buci a tegnapi jókisfiúságot hajnalig folytatta, akkor viszont nem akart visszaaludni a kiságyban, csak ha magunk közé vettük és lapítottuk... szóval fél 4 óta nem sokat aludtam. Most bezzeg 3 órája húzza a lóbőrt.

Reni, sajnállak a gyomorproblem miatt!!! Nekem is diétáznom kellene, mert nem, tudok olyan gyorsan leállni a szoptatós étrendről, mint a szoptatástról. Zabálok, de sajnos éhes vagyok. Részben a hüly vas miatt, amit még mindig szednem kell...

Ja és a slusszpoén: megjött a mensim, pont akkor, amikorra az orvos UH alapján jósolta. Most elkezdeném szedni a fogigátlót, de már nem emlékszem, hogy kell elkezdeni, a ciklus elején, vagy végén? Mondjuk az elejéről már lecsúsztam...

boruska

kakti, mi sajnos már eljutottunk a szteroidos krémig, de semmi nem használt az arcára meg a fülére, meg a koszmójára (a babe sampon sem :( ) Most egyszer kentem be vele, és sokkal jobban néz ki, de én sem vagyok lelkes miatta.

boruska

Kakti, 5 kilós Lénám üdvözletét küldi 5 kilós Lilinek :wink:
Az ekcéma miatt ne aggódj, el fog múlni. Szteroidos krémet semmiképpen ne engedj később sem. ELIDEL-t irass fel, ha a mostani nem használ, nem szteroidos, viszont elsőre úgy tudom bőrgyógyász irhatja fel. Pont ilyen kis arcközeli felületekre ideális.
Á hogy én miért vagyok tapasztalt ilyen témákban :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi

ja, mi is megütöttük az 5 kilót!!

ildi, ezt a krémet kevertette a gyerekorvos, azt mondta, hogy nagyon pici benne a hatóanyag. De most aggódom...

boruska

Boruska, sajna ekcémára hajlamos gyerekek általában durván koszmósak is :shock: Lénus fején se segít a Babe, de azzal mosom, jobbat nem tudok. Lillánál is sokára és csak brutál kaparós módszerekkel szabadultunk meg a koszmótól.

KépKép

KépKép
beneildi

Nekünk is volt ilyen keverős, de én úgy vagyok vele és bőrgyógyász is megerősített benne, hogy ha nem muszáj minek. Ne aggódj, ezekben tényleg kevés szteroid van, mi is használtunk ilyet.

Heim Pál bőrgyógyászatán brutál sokan vannak és szar egy hely, de a bőrgyógyászaik nagyon tudnak. Minket mindig ott raknak rendbe. Sajna Lillánál érik egy újabb látogatás :roll: Akinek tartósan megmaradnak az ilyen problémái érdemes elmenni a babával majd ide, de előbb várjátok ki a gyerekorvosok praktikái használnak-e.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, Bori!

Szaliciles alkoholt nem próbáltátok? Azonnal leszedte a koszmót és baromi olcsó! Egy próbát csak megér, nem?
Vendég

Nóri, és azt így kell kérni a patikában? vagy orvos írja fel?

boruska

sziasztok!

Mircusnak van valami fura bőr-kiütés féle a füle előtt az egyik oldalon, olyan fél kisujjhegynyi, de már 1 hete ott van, tegnap volt a doki, hát nem elfelejtettem rákérdezni?
szóval olyan rózsaszín eper szerű, pöttyös, kicsit kiemelkedik...

Tesóméknak a Biankájuk belázasodott tegnap ma vitték dokihoz, hát én megőrülnék, így is sokat gondolok rájuk.
Ma voltunk apukámmal meg a lányommal temetőben a nagymamámnál.Gyönyörű volt a temető is és ez Zebegényben van hát nem semmi a kilátás.
NÓRI, ha nem voltál még, feltétlenül menjetek arra egy kört, nem a temetőbe akarlak kirándultatni, de van ott egy kálváriadomb és egy kilátó.

Na ha ezt elolvassátok azt gondoljátok majd:úristen ezt a hülyét!!!
Eddíg se voltam semmi, de tegnap tetőzött a hülyeség :D :D

Szóval estére olvasztottam egy kis nem régebbi mint egy hónapos lefejt tejet.Meg volt még délutánról is kb 30 ml, gondoltam majd összeöntögetem, a védőnő tanácsolta annakidején, h. öntögessem csak össze amiket lefejek és adjam azt estére.
Amikor elraktam nagyon odafigyeltem h. mindent előirás szerint csináljak, sterilizálás, tejgyűjtő zacsi ,olvasztás először hűtőbe majd szobahő, majd melegítés vízben stbstb ragozhatnám
DE!
Fölolvasztom a tejet, látom, túrós és sárga, még reménykedtem hogy ez ilyen "ütős"tej azért néz így ki.megkóstoltam, romlott volt..
Fogom a maradék 30 ml-t ami a sima hűtőben volt napközben, tétováztam h. pöcsöljek e annyival.Előtte megkostoltam, az is romlott volt, de még nem az a kaukázusi kefír , hanem még az amit a kávémba beletennék plusz egy cukorral.
Eszembe jutott h. két napja is fura íze volt egy lefejt adagnak de én odaadtam a Mircusnak.mittudom én milyen ízűnek kell lennie-gondoltam.
Kár volt.
Szerintem az is romlott lehetett.
Szoval a kiscica-bogárnak lehet már bélflórája rendesen, ha ezt kibírta és ki tudja volt e még ilyen alkalom...
pffff
szal gratulálhattok az anyukának-nekem
mit fogok még elkövetni a lányom ellen amíg felnő???
anyám mindíg félregyógyszerezettminket-inkább a tesómat....

zsó
Kép
pcd1985

Nóri, ha megyek gyógyszertárba veszek, veszteni nem sokat veszthetünk. Tényleg ahhoz kell recept?

KépKép

KépKép
beneildi

Zsó, jó hogy kidobtad, ha nem érezted jónak, de bizti az összes romlott volt?
nem követsz el semmit Mirci ellen, nyugika :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát csaknem volt az összes romlott, de talán ha más is csinálja ezt tanulhat az én hülyeségemből.színéből szagából a nem lefagyasztottnak észre se lehetett venni.
ööö
az ingatlan.com-on nyomulok és albérletet nézek....
ha valaki valamit tud akkor.. :oops: :oops:

zsó
Kép
pcd1985

A szaliciles alkohol NEM vényköteles és így kell kérni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!
Az én Cincikém olyan nyűgös ma (gondolom, a szuri miatt), hogycsak na... Folyton elalszik, aztán fél órán belül felsír... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Egy mondat erejéig visszatérve a tegnapi nyelvészetre:

Sólyom László sajtótájékoztatón ezt mondta ma (Orbán Viktorra utalva):
- Megkérdeztem, fel-e készült....
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Hát egy Köztársasági Elnöknek nem kellene tudnia helyesen beszélni???????

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Képzeljétek, délután riasztott a légzésfigyelőnk... Boti a kiságyában aludt, én a nappaliban olvastam. Gyorsan beszaladtam, kikaptam a kiságyból, rákiáltottam, majd rátettem a mi ágyunkra, gyorsan felkaptam, ránéztem, hát olyan volt, mint aki nem lélegzik, de ezt nem is tudom pontosan megmondani, annyira megrémültem... Nem fehéredett/szürkült el, de abban a pár másodpercben szerintem tényleg nem lélegzett... És nagyon bepisilt, az egész ruhája a hátán csupa pisi volt... Bár ez szerintem csak a pelus hibája. Egyébként jól van Boti, előtte sem vettem észre rajta semmi szokatlant és most is teljesen normálisan viselkedik. De nagyon megijedtem.

Kép
erusverus

Jajj Erusverus. Szörnyű lehetett. Én is ettől parázok. :cry:

Összevesztem az embőccel. Tiszta idióta. 1 percet nincs a gyerekkel, ha meg hazajön csak dumál mintha ő mindent jobban tudna. Ááááá. :x

Na megyek készülődök a fürcsihez.

Jó éjt

bellerreni
Eger

Idegbajt kapok ettől a.... nem is tudom mit mondjak rá. Elvitte sétálni a gyereket, mondom 8-ra legkésőbb hozza haza. Erre most hívom, hogy hol van? Ő még az anyjánál beszélget. 20 percre lakik az anyja gyalog. Azt mondja minek siessen amikor csak 9-kor kell ennie a gyereknek. Hát szerintetek normális? Pedig tudja nagyon jól, hogy fél óra mire végzünk a fürdéssel. Nem tudom mit csinálok ezzel a hülyével ha hazajön...

bellerreni
Eger

reni: Oszd ki rendesen, különben fél szavakból nem ért. Végül is férfi, célzásokból nem értenek nagyon.

erusverus: Tényleg szörnyű lehetett, nem irigyellek. Azért örülök, hogy jól vagytok.

Szabó dokis anyukák: Tegnap megszületett a dokink kisfia Álmos. Írtam is a fórumára hogy remélem hallgat majd a nevére. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Egész nap kendőztünk Benővel, szörnyen nyűgös mostanában, de így is sikerült megsütni "Ali baba csókját". Bár nem voltam a legnyugodtabb, mikor mocorgott, én meg a nagy késsel aprítottam a fügét... Apáéktól kaptunk egy légkeveréses kis sütőt (olyan mint a TVshopban), mert a tűzhelyünk rémes, használhatatlan. Ezt akartam kipróbálni és egész jól sikerült.

Ildi: köszönjük szépen a dicséretet! :D

kakti: remélem megússzátok a steroidos krémet!

Erusverus: ez tényleg rémisztő lehetett! De jó, hogy Boti jól van. Én is csak úgy vagyok nyugodt, ha be van kapcsolva légzésfigyu a gyerekágyban.

Reni: szerintem is mond meg neki egyenesen. A pasik SEMMILYEN célzást nem értenek. ;)
zuzmooo

Pasik... pfff... :?

dalika

Szteroidos krémhez a héten nekünk is lett szerencsénk. Kezdődött egy kis fül előtti koszmó-szerűséggel (doktornő már mondta, hogy szeborrheás dermatitisz lesz), gondoltam, veszek Babé sampont, úgy dicséritek, azzal lemosom. 4 alkalom után Emő egész feje pöttyös lett, a fejbőre, arca, nem létező nyaka és a háta teteje is, a fülei meg égő vörösek és hámlottak. A sampon volt a ludas. Visszatértünk a gyógyszertári fürdetőre. Kaptam sok tanácsot, hogy mire figyeljek az érzékeny bőrű leánykámnál. Jó kilátások. Most már viszont egész szép újra a bőre, s a fül előtti lerakódás is eltűnt.

Bori meg asztmásan köhécsel - épp most is. Álmában. Pedig nem volt beteg mostanában.

Amúgy jól vagyunk, holnap készülünk délután utazni, a bátyám végre megnősül, szeretnék ott lenni. Ez egy éjszaka ott töltésével jár - majd beszámolok róla.

Emő elalvási nehézségei kezdenek kicsit kezelhetőbbé válni, de még mindig nehéz, ma vettem Sedatif PC-t az esti rendszeres programok esetére. Kisasszony 2 hónaposan 4,57 kg volt. Szépen tartja a fejét, sokat nézelődik, és a sok kendőzés "ellenére" egyre többször azt szereti a legjobban, ha a kiságyában nézelődhet háton és hason fekve is.

Helyesírás volt régen téma: én is gyakorta szerkesztem át az írásaim, ha hibát találok bennük. Fősulin a szakdogám helyesírási, nyelvhelyességi témájú volt, akár vicclapnak is beillett volna, annyi sületlenséget szedtem össze az utcán (utcai feliratokat elemeztem ki).

Kakti,
neked megvan a Mozart requiem kottája? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretném!

Most ennyire futotta. Nagyon hiányoztok ám nekem, de ha egy nap nem jutok géphez, esélyem sincs a visszaolvasásra, meg sokszor erőm sincs a gép előtt ülni. :cry:
ktc

Ma voltunk UH kontrollon Levivel. Doki szerint szépen kinövi a vesemedence tágulatát, már alig van. Hurrá!

Pasik téma. Lányom ma kibulizta atyjánál csináljon pizzát vacsorára. Párom, ezer dolga közepette nekiállt. Az első tepsi 9-kor :shock: került ki a sütőből. Számos követte. (Gyermekek legkésőbb fél 9-kor ágyban szoktak lenni.) Kicsit zsörtölődtem magamban, mindig ez van, ha Apa vmi finomat csinál: megkésünk. De néha-néha lehet és nem dől össze a világ :) .

Kakti Ezt a járókát már én is néztem többször. Nekem tetszik, az ötlet jónak tűnik, szerintem jó, hogy variálható. Persze tapasztalatom nincs róla :( . Majd Neked lesz és beszámolsz :D .
pammut

Jó reggelt!
Mi van itt? Mindenki vidékre utazott??? :lol:

Köszi Pammut, te voltál az egyetlen, aki ránézett a járókára! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, nekem tetszik a kinézett járókátok. Nagy előnye, hogy lesz Lilinek helye a mozgást is gyakorolni benne.
És Tesóbabának jó kerítés lesz Lili elől :wink: Amúgy egy idő után nem tűrik a korlátokat, de pl. Lilla csak könyveket pakolt egy pár hónapig, azon felül nem rendezkedett csak a saját cuccaival, remélem Léna is ilyen lesz.

KépKép

KépKép
beneildi

jó reggelt!

csak félva mondom ki, hogy valószínű, hogy az elmúlt napok kűzdelme miatt Levente tegnap este 9-től ma 6.30 ig aludt :oops:
Remélem ez már tényleg azt jelenti, hogy kezdünk kilábalni a betegségből

kakti: milyen volt Lili éjszakája?
Játszóka tök jó, és pont azért amiért írtad, bár ha kint a fűben teszed le, akkor gondoskodni kell róla, hogy a kis bogárkák ne csípjék meg Lilit.
Szandi gyerekkora óta ekcémás, egyrészt öröklődhet is, de valóban ki is lehet nőni. Én is azt mondom, mint Ildi, hogy előbb próbáld meg szteroidos krém nélkül

boruska: 150 hasprés :shock: Én egybe csak 50-et szoktam, de azt naponta többször, és előkerült a hullahopp karika is, és a LegMagic a segg és combokra :)
Néztem a blogotokat Berci csuda édes ahogy a kis gomb szemeivel sasol rád ahogy veszed fel :)
nem a menszi 5 napján kell elkezdeni?

zsófi: biztos hogy lejárt a tejcsi? Mert felolvasztva a szaga valóban savanykás, de szerintem nem jelenti, hogy lejárt :wink:

erusverus: sajnálom ami történt. Tökéletesen átérzem. Tudod nekünk is volt már risztásunk, és kezdetnek ugye a szülés utáni horror amikor csak a szerencsén múlt, hogy időben érzékeltem...
Tényleg lehetetlen leírni hogy ilyenkor mit érez az ember...
De egy biztos: - megérte a légzésfigyelőbe befektetni
- szerencse hogy épp a közelben voltál. Én rettegek attól, hogy mi van ha épp zuhanyzok/porszívózok vagy bármi és nem hallanám...

reni: mi volt este?

ktc: remélem nálatok is minden szépen helyre jön

pammut: így van, néha belefér egy kis csúszás
stephie

Kakti, megnéztem én is, csak nem volt időm reagálni, de most gyorsba:
nekünk is volt hasonlóan nagy járókánk (Apával ketten mi csináltuk :D ). Sokáig nekünk is bennt volt a szobában. DE a gyerek egyedül nem volt benne hajlandó megmaradni, tehát semmivel sem voltunk vele előrébb. A nagyságával efoglalta az egész nappalit, úgyhogy kerülgethettük... Nagyságának egyetlen előnye az volt, hogy mi is befértünk a gyerek mellé kényelmesen.

A tervezésről csak annyit, hogy Apa addig méregette a rácsok távolságát, hogy a kutya ne férjen be, hogy a kutya első dolga a felállítás után az volt, hogy bement két rács között...

Szabadban én nem használtam.

dalika

Kakti
Mit mondott a fogdokid? Adhat vagy nem szoptatás alatt injekciót?

Járóka
Ugy akarod kitenni Lilit az udvarra, hogy te nem vagy ott?
Mert ha ott vagy sztem felesleges a járóka, mert anélkül szabadon tud "mászkálni".
Multkor mondtad hogy külön szobában alszik, igy én csak a szoba ajtajára tennék ilyet ha bent vagytok és akkor ott azt csinál amit akar.

Nekünk még nem volt kész a lépcsőburkolat - ezáltal nem tudtam védőkorlátot/ajtót vagy mit tudom én minek hivják a lépcső aljára tenni, hogy ne menjen fel Reg. Iszonyat fárasztó volt egész nap rohangálni utána fel le a lépcsőn.
DE megvan az előnye. Most már olyan magabiztosan közlekedik a lépcsőn!!!! A 4 éves unokatestvére nem közlekedik ugy a lépcsőn ahogy ő.

Akkor nagyon mérges voltam a férjecskémre, hogy nem rekesztette el a lépcsőt, de mostmár utolag örülök neki... :)

Regi mikor már nagyobb volt, csak aludt a járokában, én mindig kitettem a szönyegre, hogy kuszon mászon. Mondták is a nagyszülök, hogy sosem fog felállni, mert nem tud miben megkapaszkodni. Aztán most mégis jár - kétlábon. :lol:

Ezeket csak azért meséltem el, hátha segit a döntésben. De ugye nincs két egyforma gyerek sem, meg ez csak az én véleményem.

K

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Hát azért a kutyák miatt ha kint vagyok is, jobb, ha saját mozgástere van...

Fogdokihoz este megyek... De most hívtam a gyerekorvost: nyugodtan lehet érzésteleníteni. (hurrááá)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Igen, Anita, valóban így van, már én sem merek nappal, mikor egyedül vagyok itthon Botival, pl. zuhanyozni, porszívózni. A gépi epilálást is 3 napja csinálom, részletekben, mikor apa már itthon van...

Ma reggel kicsit többet köhögött Boti. Eddig, gondolom, csak ha a por vagy valami szösz birizgálta, vagy ha félrenyelt, akkor köhintett egyet. Mikor kell orvoshoz menni? Nincs se hőemelkedése, se láza.

Kakti, szerintem is szuper ez a nagy járóka. Nálunk fele ekkorát is nehezen állítanánk fel... :? De mi is akarunk venni, csak nem fából, hanem olyan műanyag, sűrűn szőtt oldalút.
Néha én is körbenézek a mi kis lakásunkban, és csak lesek, hogy mennyi babára veszélyes dologgal vagyunk körülvéve... Lesz mit elpakolni, átrendezni!

Fiús anyukák! Mikortól lehet/érdemes a fitymát hátrahúzva fürdetni?

Kép
erusverus

Kakti
a kutyuk kimentek a fejemből. :oops:
Igy már érthető a dolog.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

erusverus: nekem mindenki azt mondta, doki, védőnő, anyukák, hogy fitymát nem húzogatunk!
Az unokatesóméknak még régen kellett húzni, de mégis letapadt, utána műtötték és utána sokkal rosszabb volt. Így a 3 fiúnál már nem húzogatták és nem is volt gond.
Én annyit szoktam, hogy fürdés közben a végét kicsit megmorzsolom, állítólag az is nyújtja (talán épp itt írta valamelyik fiús anya, hogy ő így csinálta)

zarja: az előbb elfelejtettem mondani, hogy megnéztem ám Bulcsú videóját is a "panaszkodásról" :D Hát valóban nagy színész a fiú. Nekünk Levi ha panaszkodik, akkor úgy ordít, hogy bevörösödik tőle, de biztos van a nyakán valami kikapcsoló gomb, mert abban a percben, hogy felvesszük, elhallgat :D
stephie

Erusverus, én azt csinálom, ha alszanak, hogy mindenhova viszem a bébörző vevőjét, így epilálás közben is hallom ha van valami :)

dalika

Kakti! Én is megnéztem ám tegnap a járókát csak nagyon felhúztam magam az embőcön és elfelejtettem reagálni rá. Bocsika :oops: A kutyik miatt lehet, hogy tényleg hasznos lenne kintre, de bent az tényleg jó ötlet, hogy csak az ajtóra tesztek rácsot és bent azt csinálhat amit csak akar.

Erusverus. Én kezdettől húzogatom. Mindig csak annyi kicsit amennyit enged, de nekünk már szépen nyílik. Már legalább 3x akkor a lyuk, mint volt. :roll:

Anita! Rájöttem, hogy ha ordítok vele semmire nem megyek csak összeveszünk, úgyhogy mikor hazajött szépen megkértem, hogy ha legközelebb azt mondom, hogy hozza haza legkésőbb 8-ra akkor legyen szíves és hozza haza. Először megpróbált okoskodni, de mégegyszer megkértem és azt mondta rendben. Hát majd meglátjuk hatott-e ez a módszer :roll:

Ééééén is akarok hasprést csinálni. A kedvencem a hasazás, de nekem nem lehet a cystocele miatt :cry:

Megyek mert kimosott a gép

bellerreni
Eger

Jah és 1x már nekünk is bejelzett a légzésfigyelő. Hát életemben nem ugrottam még fel olyan gyorsan az ágyból, mint akkor. Én nem merek nappal semmi olyat csinálni, hogy ne halljam. Akkor porszívózok, ha ébren van és játszik a szőnyegen.

bellerreni
Eger

Hát ha nekem fiam lenne, tuti elgondolkodtam volna a körülmetélésen... Nem vallási okokból, hanem higiéniai szempontból. Lehet, hogy akkor, pillanatnyilag fáj, meg macerás pár napig a kezelése, de a későbbiekben sokkal jobban tisztán tartható - szerintem. De lányom van, így szerencsére nem kell ezen gondolkodni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita! Én voltam aki ezt írta :lol: De én egy picit meg is húzom előtte és odalötypölök egy kis vizet és utána morzsolgatom.

bellerreni
Eger

Uhh Kakti! Hogy te milyen drasztikus vagy :shock: Higiéniai szempontból igazad van, de én nem merném megcsináltatni.

bellerreni
Eger

Hát azért körülmetélés nélkül is tisztán lehet tartani a fütyköst. :lol:
Erusverus, nekem a gyerekdoki azt mondta hogy kell húzogatni. Mivel azonban még nagyon pici, konkrétan visszahúzni nem lehet, csak mindig annyira amennyire engedi. Nekünk is sokat bővült a lyuk a kezdetekhez képest. Szerintem muszáj is, mert elég sok szmötyi összejön egy nap alatt is a bőr alatt. Nem szeretnék piros, gyulladt kukaccal orvoshoz menni. :roll: Ja, és a fürdésnek ezt a részét élvezi a legjobban. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Azt elfelejtettem mondani, hogy a gyerekszoba ajtaján már kezdetektől van ajtórács. Az a lakás egyetlen tabu helyisége a kutyák számára. Érdekes, mert már meg is tanulták. Ha nyitva felejtjük, mert mi is bent vagyunk, csak leülnek kint és onnan néznek befelé, de nem jönnek be. :) Kis okoskáim... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Erusverus, én nem húzogattam a most 6 éves kisfiamnál és kábé 5 éves kora óta csináljuk, hogy ő huzigatja a fürdésnél és meg is mossa, ezáltal elkezdett szépen hátrajönni lassan hónapok alatt. Ő érzi, hogy mennyire szabad húzni, mert ha én próbálom lehet, túlhúzom és bereped, akkor meg baj van.
De mindenki mást mond amúgy. Valaki már születéstől javasolja, valaki meg egyáltalán. Legyen okos az ember..
lara

Én a két fiúnak húzkodtam. sajnos így is letapadt nekik, el kellett mennünk gyereksebészetre, ahol szondával megcsinálták.
Nem volt vészes, egy pillanat alatt megvolt, utána picit érzékenyebb volt nekik fürdésnél, pisilésnél...
viszont szerintem még most sem tökéletes nekik, de már nem engednek hozzányúlni....majd még meg kéne nézetnem újra.
körülmetélést nekem is javasolt egy gyerekdokker, de én is úgy voltam vbele, hogy túl drasztikus, végleges. majd ők metéltetnek ha akarnak :lol: :lol:

csajok, lenne egy indiszkrét kérdésem, házhoz járó gyerekdokiknál mennyit illik adni, mi most az árfolyam?

a másik, volt már itt téma, fülbevalónk még nincsen. mikor kéne belövetni?

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Okos, szopis anyák! Mi a fenét csináljak? Annyira begyulladt az arcüregem, hogy lüktet a fejem. Lámpa, aszpirin, panadol...stb. nem segít. Sinupretet is szedek, meg oscillot. De már egy hete tart. Sajnos erre antibigyót kéne szednem, de azzal lehet szoptatni? Én szoptatnék mondjuk, de azért kellene valami megerősítés...
Vendég

juti: nekünk amikor kijött oltani akkor adtam 3 ezret, de előtte ő már volt kétszer hogy ránézzen, hogy Levi sárgasága hogy alakul.

a kukira épp ezt mondtam én is, hogy húzkodták, aztán mégis sebészet lett a vége. Egy a lények, mindenki tegyen belátása szerint, bár szerintem még most nem vagyunk lecsúszva semmiről.

Kicsit OFF (ne haragudjatok)
Most beszéltem sógornőmmel, ugye hétvégén ott voltunk szülinapozni, szegény apósomnak el kellett jönnie onnan, mert megint belázasodott :( Ma kellett visszamenni megint a kórházba kontrollra, már ki se engedték, vértranszplantáció közben rosszul lett, kemo-t nem kaphat mert lázas, és beszélni is alig bír :cry:
Sajnos most már 1 hét se telik el kórház nélkül :( Sajnálom Papát, nagyon szeretem, ritka jó ember ő is és anyósom is, ráadásul nem tudom Imi hogy fogja feldolgozni, ha az apja elmegy... Még ő is meg az anyukája is abban reménykedik, meg fog még ő erősödni..
Nem tudom, lehet, hogy nekik jobb így a homokba dugni a fejüket, de én láttam, hogy mennyire összeesett a két hét alatt amíg nem láttuk őket..
stephie

Nóri, nekem kétszer volt mellgyulladásom, mindkétszer kaptam antibiotikumot. Először Augmentin Duot, másodszorra Aktil Duot. Akkor sem hagytam abba a szoptatást. Valamennyi átmegy a kicsikbe is belőlük, de ezek mellett lehet szoptatni, nagy bajt nem okoznak. Ha jól tudom, esetleg a székletük változik meg, hígabbá válhat talán.

Kép
erusverus

Kukimosás: szóval elmondhatjuk, hogy kétféle álláspont létezik ebben a kérdésben is... :? Én eddig nem húztam hátra, de lassan, lehet, hogy enyhén megpróbálom olykor-olykor. A körülmetélést tuti nem csináltatnám meg neki, ha nem muszáj. Mivel igencsak vizuális típus vagyok, még elképzelni is érdekes... Milyen az... :shock: De nem akarok megbántani senkit, aki erről másképp vélekedik!

Kép
erusverus

Nóri, mielőbbi gyógyulást!

Anita, sajnálom a nagypapát... Átérzem a helyzetet, nálunk az apai nagyapámnak volt prosztatarákja, de évekig nem beszélt erről a család, mert a papa egy ideig titkolta még a mamám előtt is, csak apum tudott róla... Ez többek között azért volt nagyon rossz, mert azt, hogy elment, sokkal nehezebben dolgozta fel a család, hiszen a vége felé szegénynek már nagyon gyorsan romlott az állapota, és pl. a mamám nem tudott lelkileg felkészülni (ha lehet egyáltalán...) arra, hogy elveszíti a férjét...

Kép
erusverus

Bekukkantottam Botihoz: alszik a kiságyában és úgy jár a kis szája, mintha szopizna. :) Ezt már nem először látom, mégis olyan vicces.

Kép
erusverus

Nóri: Augmentint nyugodtan szedhetsz. Nekem a fogam miatt kellett, de a mellgyuszimra is ezt javasolták. Átmegy a tejbe, de nem halmozódik fel.
zuzmooo

Nóri lehet szedni! Itt Augmentint ír az orvos, a másik házi doki Maripenre esküszik. Nem tudom melyik hatékonyabb.

Mi 2000 Ft adunk a dokinak. Utcánk végén lakik, szóval csak pár csepp benzinbe kerülünk neki. Lilla szokta odaadni csokival-kávéval egybecsomagolva :lol: :lol: Sok vagy kevés nem tudom, én itt a helyi átlagot adom. Itt oltani nem jönnek ki, azt csak az egészséges rendelésen csinálják.

Anita sok erőt kívánok Nektek :!:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?