sziasztok!
Mircusnak van valami fura bőr-kiütés féle a füle előtt az egyik oldalon, olyan fél kisujjhegynyi, de már 1 hete ott van, tegnap volt a doki, hát nem elfelejtettem rákérdezni?
szóval olyan rózsaszín eper szerű, pöttyös, kicsit kiemelkedik...
Tesóméknak a Biankájuk belázasodott tegnap ma vitték dokihoz, hát én megőrülnék, így is sokat gondolok rájuk.
Ma voltunk apukámmal meg a lányommal temetőben a nagymamámnál.Gyönyörű volt a temető is és ez Zebegényben van hát nem semmi a kilátás.
NÓRI, ha nem voltál még, feltétlenül menjetek arra egy kört, nem a temetőbe akarlak kirándultatni, de van ott egy kálváriadomb és egy kilátó.
Na ha ezt elolvassátok azt gondoljátok majd:úristen ezt a hülyét!!!
Eddíg se voltam semmi, de tegnap tetőzött a hülyeség
Szóval estére olvasztottam egy kis nem régebbi mint egy hónapos lefejt tejet.Meg volt még délutánról is kb 30 ml, gondoltam majd összeöntögetem, a védőnő tanácsolta annakidején, h. öntögessem csak össze amiket lefejek és adjam azt estére.
Amikor elraktam nagyon odafigyeltem h. mindent előirás szerint csináljak, sterilizálás, tejgyűjtő zacsi ,olvasztás először hűtőbe majd szobahő, majd melegítés vízben stbstb ragozhatnám
DE!
Fölolvasztom a tejet, látom, túrós és sárga, még reménykedtem hogy ez ilyen "ütős"tej azért néz így ki.megkóstoltam, romlott volt..
Fogom a maradék 30 ml-t ami a sima hűtőben volt napközben, tétováztam h. pöcsöljek e annyival.Előtte megkostoltam, az is romlott volt, de még nem az a kaukázusi kefír , hanem még az amit a kávémba beletennék plusz egy cukorral.
Eszembe jutott h. két napja is fura íze volt egy lefejt adagnak de én odaadtam a Mircusnak.mittudom én milyen ízűnek kell lennie-gondoltam.
Kár volt.
Szerintem az is romlott lehetett.
Szoval a kiscica-bogárnak lehet már bélflórája rendesen, ha ezt kibírta és ki tudja volt e még ilyen alkalom...
pffff
szal gratulálhattok az anyukának-nekem
mit fogok még elkövetni a lányom ellen amíg felnő???
anyám mindíg félregyógyszerezettminket-inkább a tesómat....