Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Végigolvastam a tegnapi termést. :)
Már nem is tudom, kinek mit akartam írni.

Évi, nekünk is ilyen kukánk van. Nekem az ismerősök azt mondták, hogy nagyon jó. Ok drága bele az a zsák, de lehet sima zsákot is belerakni és akkor meg van oldva a dolog.

Melisch, igen a pocim nem olyan nagy, de magamhoz képest igen. Most is csak 53,5 kg vagyok ruha nélkül. :?
Én 49 voltam az inszem kezdésnél és lefogytam vagy 2 kg-t az elején. Szerintem, hogy nem szúrtam a hormonokat.

Már én is ettem Béres Alexandra diétás fagyit és nagyon fini volt. De szerincsére nyáron majd csinálok magam fagyit. Még anyukáméktól kaptam 16 évesen egy fagyigépet. És még most is jó, tehát saját készítésű eper, csoki, citrom fagyi lesz. :D :D :D

Tegnap is szuper volt a szülésfelkészítő. A téma most az első napok otthon volt. Elmondták, hogy mit érdemes beszerezni és mi felesleges otthon a gyerkőcnek.

Most megyek dolgozni, mivel sajnos van mit csinálni. :?

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok, ma már nemigen leszek... :-)

szilvás76

Szilvi már mész is?

királylány

Még pakolászok, de f2-kor megyek. Remélem. :wink:

szilvás76

Szép délutánt!

Megebédeltem. Most jó lenne lefeküdni egy kicsit. Elbújt a nap is...

királylány

Én benyomtam egy Capuccino-t. :-)
Nagyon finom volt, jól esett. Mindjárt Kisasszony is biztos szambázni fog.

szilvás76

Szilvás! Bendének jobbulást! (Tomi is köhög, folyik az orra napok óta, biztos van valami a levegőben :?)

Királylány! Itt is elbújt a nap :( Egészségedre! Mit ettél ebédre? Én rizses husit :P Én is várom ám már a csütörtököt, hogy kiderüljön kit rejt a pocid!! Bár én nem a csokira hajtok, hanem kíváncsi fáncsi vagyok!!! :D :D :D De szerintem megint fiú lesz. Fogadjunk? :lol:

Bévi! Nagyon édes Lili!!! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok.

Csajok, lehet fogadásokat kötni Diáékra! :-)

Na tényleg pussz Mindenkinek.

szilvás76

Barbcsi instant levest, brokkolisat és kettő darab barackos gombócot. Fullon vagyok.

Nem bánnám ha még nem derülne ki a neme. És nem, nem fogadok. Szerintem is pasi, de ennél nagyobb gondom az életben ne legyen. Bár a tegnapi beszólás nem tetszett: már megint fiú? Az a hangsúly....Ehh :twisted: Mondtam, ha fiú, akkor tuti nem jön haza terhesen - a nőnek 3 lánya van - :lol: Nem tudtam kihagyni. :lol:

királylány

Szilvi: :lol: :lol: :lol:

Tegnap Bence azt mondta, jobb lenne ha lány lenne, mert akkor a lány majd nekem segít, ő meg az apjának. Mondom neki erre, hogy de jó lesz az is ha fiú lesz, lesz kivel autóznia, stb. Erre ő: de anya, akkor neked ki fog segíteni?! Egyem meg. Olyan aranyos volt.

királylány

Piszok leszek, majd nem árulom el :lol:

királylány

Naaaaaaaaaaaa áruld el majd nekünk.......!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Nagyon édes Bence!!! Gondol az anyukájára is!!! :) :) :)

Szilvás: Köthetjük. :D :D :lol: :lol:

Már nekünk is csak 100 nap van hátra, holnap belelépünk a bűvös 2számjegybe. Rohan az idő, mindjárt szülünk! :shock: :P :D 8)

Kép

Kép
barbcsi

Na majd meglátom hogyan áll a fogadás :lol: De kár volt elárulnom én mit gondolok.....Mindegy. Sok lehetőség nincsen.

Nagyon szalad az idő, pedig most olyan jó ez az időszak.

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Piszok leszek, majd nem árulom el :lol: [/color]

Dia,

Úgysem bírod ki :P 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Tina nem ismersz te még engem :!: :lol: Kérdezd csak meg a férjemet, ha valamit nem akarok elárulni akkor nagyon megy a titkolózás.

királylány

Ilyen vagy velünk? :D Itt drukkolunk mindenkinek, hogy minden rendben legyen, szép és egészséges babáitok legyen, és te titkolózol? :D :D Hát szép. 8)

Kép
xtina75

Dehogyis vagyok olyan. Csak ha akarok akkor nagyon tudok titkot tartani. 8) :lol:
Ha megtudom elárulom kék vagy rózsaszín. Bár a kéket nagyon utálom. Úgyhogy inkább zöld vagy rózsaszín :lol:

Nálatok jobban már csak az apja kíváncsi! Tiszta izgalomban van, hogy mi lesz. Mondtam neki egy ember csak egyfélét tud - tisztelet a kivételnek :wink: :lol: - csak azt nem tudom hogyan magyarázom ki magam, ha rózsaszín lesz. Bár ezt elképzelhetetlennek tartom az én esetemben.

királylány

Nekem, ha kisbabám lesz, csupa bézs 8) cuccai lesznek, így nem kell izgulni, mikor derül ki a neme, jajj most televásároltam magam rózsaszín cuccokkal - vagy kékkel...

Kép
xtina75

Bencének sem volt kifejezetten kék cucca, így az jó lesz most is, akármi lesz. Egy a lényeg 50 cm legyen :lol: Most, hogy nagyobb meg ahogy nőlt egyre inkább pasis cuccai vannak, de elég hülyén nézett volna ki fodrosban. :lol:
A Tescoban egyébként a kisfiúcuccok most tele vannak drappal. Olyan aranyosak. A lányosra rá sem néztem.... :roll:

királylány

Többiek vajon merre tekeregnek?

királylány

Szilvás jobbulást nektek!

Csajok remélem nem haragudtatok meg nem arra akartam célozni, hogy pici a baba csak én nagyon meglepődtem mennyire hirtelen megnőtt a hasam, gondoltam mindenki így volt vele aztán láttam a képeket és ti nem voltatok olyan kerekek...na persze ez alkat kérdése és olyan kicsi súllyal mint ti vagytok nem is várhatunk nagyobb "babaházat".

Én már nagyon ütöm a 63 kg-t, tehát már plusz 8 kg :shock: na de a sok édesség nekem is betett ezért is szeretnék cukor terhelést. Aztán húsvét előtt a dokim nagyon elővett, hogy tessék vigyázni így kicsit lejjebb adtam. Nem tudom miért de nem kellett csak a lekváros kenyér + vaj reggelire vagy a nutellás. Na bepakoltam belőle 3-4 szeletet oszt jó napot, estére meg volt, hogy csokit is zabáltam. Na de az ünnepek után már nem ettem csak inkább sajtkrémes/vajkrémes kenyeret felvágottal 2-3 paradicsom és uborka hozzá. Azonban ettől estére megint ég a gyomrom így szedek gyógyszert rá nem kínlódok vele. Csoki meg már nincs egy ideje otthon nehogy elcsábuljak.

Csillag meg kell szoknod a hajad majdcsak megnő. Én is jártam már úgy, hogy a rövid hajat annyira rövidre nyírta az a fodrászom, akihez évekig jártam, hogy 2 napig sírtam vagy 5 éve. Öcsém megunta és elvitt az ő fodrásznőjéhez aki azt mondta kislány ki tépett meg így :shock: nekem is szőke tincseket rakott bele, mondván dúsabbnak fog tűnni, na de megnőtt :lol: Nekem pl a hosszú haj nem áll jól.

Dia én is kiváncsi vagyok ki bujkál a pocakodban.

Tina én is olvasgatom a receptjeidet és jó lesz majd tudni hol kell keresgélni szülés után, de addig szándékozom elmenteni én is őket. :lol:

Kép
Kép
melisch

Itt olvasgatok, és tűkön ülök holnapig, hogy vajon tényleg eltitkolod-e előlünk vagy megmondod... :roll:

Xtina! Jó a férj és feleséges vonalzód!!! :wink:

Nekünk a kék holmik tetszenek nagyon. Mindkettőnknek a kedvenc színe. Még a drapp, zöld is szóba jöhet, de zöldből nem az erősebbik fajta, én inkább a pasztell- és babaszínekért vagyok oda. Ha kislány lett volna, akkor sem rózsaszínt veszünk neki, hanem inkább lilát, vagy ahogy Tina mondta, bézseset. :) Nem szeretjük a rózsaszínt.
De hát Bence 100%-san Bence, minden egyes alkalommal mutogatja-ékeskedik a férfiasságával :D :D :lol: :lol: :roll:

Azért is vagyok ilyen csendben, mert közben gyűjtögetem, hogy Pesten melyik boltból mit szeretnék megvenni és mennyiért. Elvégre 4 hét múlva megyünk, ne akkor kelljen kapkodni! Szeretek előre készülni! Így írom a listát :wink: Meg aztán, egyszer szándékozunk csak felmenni, sorrendet is kell állítani a boltok között, hogy melyik meddig van nyitva, hol van Pesten. Jelzem, babadiszkontokba és nagykereskedésekbe megyünk, ahol nagyon jó árak vannak, és olcsón beszerezhetőek a holmik! :roll: És van 1-2 dolog, amit itt Veszprémben a Brendonban veszünk meg,mert -bármilyen meglepő is-, de itt olcsóbb...

Kép

Kép
barbcsi

na én imádom a rózsaszínt és különben is olyan aranyos ruhák voltak. Mondjuk én is bajban leszek ha végül is mégsem kislány.

Még nem is mutattam nektek az újabb adag babaruhákat, na fellököm gmailre. Kaptam sógornőmtől is párat, mondjuk azok nem újak de jó minőségűek. Én inkább made in thailand-t kaptam ujanon, vagy hazait ezek meg németek. Meglátom melyik hogy viselkedik majd.

Kép
Kép
melisch

Melisch! Nem sértődtem meg, bár néha rosszul tud esni, hogy ha valaki azt mondja milyen pici a pocim... Biztos a hormonok... :( :cry: De aki engem várandósság előtt ismert, az tudja, hogy hozzám képest igenis nagy pocim van!!! Hiszen nem is volt pocim, 41 kg voltam, most meg már 48 kg vagyok!!! :D :D :D Szóval +7 kg! Aminek én úgy örülök, mint majom a farkának! :lol: Amúgy mindenki csodálkozik, mert az én pocakomban nem éppen egy pici baba rejtőzik, múlt csütörtökön volt 902 g Bence!!! 8) :lol: Doki így 1 héttel idősebbnek állapította meg a koránál! Szóval pici pocimban hatalmas Bence rejtőzik :roll:. kíváncsi vagyok mennyit hízok még a szülőszobáig és Bence milyen súlyú lesz, ha már most ilyen kis vasgyúró. Doki is megjegyezte, hogy milyen húsos pofija van és milyen kerek pocija. :D Anya meg csak csodálkozott, hogy hol fér el bennem? :D

Kép

Kép
barbcsi

Barbi ha holnap nem mondom meg, hogy fiú e vagy lány az azért lesz mert nem fogom tudni. A dokim nem mondja meg előre, csakis és kizárólag akkor ha ő 99%-ban biztos benne. A 30. hét előtt nem nagyon szokott nyilatkozni. :wink:

Melisch reggelire nekem is a lekváros kalács csúszik jobban. Nem tudom miért, mert alapvetően nem vagyok édesszájú. Illetve nem voltam ennyire az. De igyekszem visszafogni magam és havi egy vagy két kalácsot engedélyezek. Kenyeret nagyon ritkán eszem, inkább a kifli jöhet 1-1db vacsira vagy reggelire. Az elején bár nem kívántam az édességet csak pirított vajas - mézes kiflit tudtam reggelizni :)

királylány

Simán ki tudnám várni míg megszületik. Olyan szép meglepetés lenne :) De ezt az uram úgysem hagyja 8)

királylány

Barbcsi ne essen rosszul légy büszke arra, hogy a pocid méretét csak a baba adja. Nekem sajnos jött háj is nem kevés :oops: fenekemre is tettem, mondom és párnázom is a babát.

Dia kalács ne is mond húsvétkor nálunk a menü sonka kaláccsal ami jó édes. Na abból mennyit ettem, még úgy üresen is :oops: az is lecsúszott lekvárral :lol: :lol:

Egy ismerősöm mesélte, hogy neki egy ismerőse úgy szült, hogy nem akarták tudni a 2. baba nemét és csak szüléskor tudták meg, hogy a 2.-is is kislány :lol: na és hogy hívják a lányokat??? :lol: :lol: nagy Petra kicsi Dóra :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.04.28 14:14-kor.

Kép
Kép
melisch

Értem, Dia. Na de azért reménykedem, mert már tényleg kíváncsi vagyok nagyon. :roll:

Melisch! Nagyon szépek a kisruhák!!! Nem akartalak megbántani!!! Mindenkinek szíve joga, hogy melyik szín tetszik neki. Csak annyit mondtam, hogy én nem rajongok annyira érte. De ezzel nem téged akartalak megbántani! Nagyon tetszenek a babaruháid!!! :wink:

Hát Dia, én nem biztos, hogy kibírnám szülésig. Jobb is, hogy őurasága megmutatta magát és meg is mutatja, ahányszor csak teheti :D! Tényleg, a nevekkel hogyan álltok? Fiú is, lány is van?

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi nem zavar ha valaki kritizál és nagyon szeretem a rózsaszínt a kéket nem annyira, még a baby kéket és kb annyi. Rengeted rózsaszín ruhám van nekem is, szerintem nekem az a szín áll jól, vagy a bordó. Férjem meg utálja, de már megszokta ő úgysem szólt bele soha. Vannak zöld ruháim is azokat csak a férjem miatt vettem, hogy nem menjen falnak a sok rózsaszíntől :lol:

Kép
Kép
melisch

Hát az uram ma nagyon vicces kedvében van. Előbb beszéltem vele telefonon. Kérdezem tőle:
-Holnap mit viszel ebédet?- merthoyg dolgozik
- Nem tudom...- jött a válasz
Erre mondtam neki:
- Menj ki a konyhába a mélyhűtőhöz

Két polcos mélyhűtőnk van, pici...
Kimegy....
- Van zöldborsó - kérdezem én
- Nem tudom, nem látom-mondja ő
- Nyisd ki- mondom én
- Jaaaa! Azt nem mondtad, csakhogy jöjjek ki a mélyhűtőhöz- feleli

Van humora. :lol:

királylány

Melisch: én is híztam, nem csak pocira, hanem popsira, cicire és arcra is. :oops: Vannak kis párnácskáim nekem is, de a pocim az tényleg csak Bence. Sosem híztam, hiába ettem sokat, mindig vékony voltam, ezért féltem a terhesség elején, hogy mi lesz, ha így sem jönnek rám a kilók. De szépen jönnek, és mindig öröm állni a mérlegre és azt várni, hogy ugye híztam. Nagyon nagyon jól érzem magam a bőrömben, teljesen kivirultam, és ezt mindenki észreveszi. Boldog kismama vagyok, és örülök, hogy a Tominak továbbra is én vagyok a legszebb, sőt meg is dicsért, hogy milyen jól áll nekem a kismamaság. :roll: :roll: Ez a legnagyobb bók, amit valaha kaphatok. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbi Bence anno megmutatta magát. Úgy szét vágta a lábát a 22 héten, hogy ihaj!

Lány: Petra
Fiú: Áron vagy Máté. Előbbi nekem, utóbbi az apjának tetszik. Ebben nem jutottunk még egyezségre. Nekem a Máté annyira nem jön be, de majd meglátjuk. Örültem, hogy eddig eljutottunk. Születésig csak megegyezünk valamelyikben :D

királylány

Dia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi én már kicsit soknak érzem a kilókat én soha nem voltam sovány de kövér sem pont jó volt a súlyom. A férjem nekem is szokott bókolni :lol: 8) ja mindig úgy kérdezi, hogy vagytok szépségeim? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.04.28 14:25-kor.

Kép
Kép
melisch

Dia, kész a férjed :D, úgy látszik nagyon vicces kedvében van! :lol:
Megnéztem a te képeid is gmail-en, jó a pocakos montázs és a 25 hetes kép is! Szép a pocid! :wink:

Fél 7-re megyünk szülésfelkészítőre. Mai téma: szülés alatti beavatkozások. Kíváncsi leszek. Évi merre vagy??? Máskor annyit írsz, vagy csak lemaradtam, hogy elmentél valahova? :?: :shock: Többiek?

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, nektek már csak 2 hét?? Hogy múlik az idő... Mindjárt férjes asszony leszel!

Én az ilyen bézs cuccokba vagyok beleszerelmesedve:

Kép

Kép
xtina75

Barbi általában ilyen kedvében van, hacsak valami miatt nincs nagyon rossz kedve. Unatkozni nem szoktam mellette. De így szeretem. :lol:
Köszönöm a dicséretet. A héten lesz 26. heti is.

Évin én is agyaltam. Nem rémlik, hogy mondta volna megy valahova. :roll:

királylány

én is pont Évire gondoltam, nem emlékszem, hogy irt mára programot.

Dia de jók a képek!!!!!!!!!! Te is nagyon boldognak látszol. Én sajnos a tükör elött nem tudok csak pocakos képet csinálni, nem férek be másképp férjem meg nem fényképész soha nincs otthon ha éppen nem vagyok otthoni cuccokban/pizsamában így nincs is képem ahol a fejem is látszik :cry:

Tina, nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.04.28 14:32-kor.

Kép
Kép
melisch

Tina ez nagyon édes!

királylány

Melisch mi gépünkön van időzítő na meg Bence is imád fényképezni. - Mire jó a gyerek a háznál?! :lol:

királylány

Na kilépek kenyérért, mert nem lesz az uramnak vacsorája. Azt hiszem holnap meg vasat ebédelek :lol: na jó sóska formájában, csak ki kell olvasztani a mélyhűtőből....

Évi nem írta, hogy ma nem lesz gépközelben.....

királylány

Időzitő :roll: nekem is van de akkor lehet nem lennék benne :lol: :lol: :lol: Mayát csak nem kérhetem meg, hogy segítsen :lol: mert ő csak rontani tud!

Mikor itt volt apukám a kerten fogott Maya magának egy galambot :shock: megette az egészet még a tollát is Kép

Kép
Kép
melisch

Dia, és ha mindkét keresztnevet megkapja? :D A Petra nagyon tetszik! Sógornőmet is így hívják! :wink: És szépen is hangzik, hogy Bence és Petra. :)

Melisch, gondolj bele: ez mind többletsúly, aminek egy része szülés után "eltűnik", hiszen ebből a baba a végére kb. 3-3,5 kg, a magzatvíz kb. 1 liter, a méhlepény 0,5 kg, méhed is kb. 1,5 kg, cicik kb. 0,5 kg, vérmennyiség nagyjából 2 literrel lesz több. Ha összeszámolod ez 8,5-9 kg. Különben is teljesen függ attól, ahogy már Ircsi is írta, hogy ki mennyit hízik, hogy milyen volt a súlya előtte, vagyis melyik BMI-tartományba tartozott.

Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!!! És örüljünk a kisbabáinknak!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Tina! Nagyon édes ez a ruha!!! Igen, már csak 17 nap!!! El sem hiszem!!! Nagyon nagyon közeleg!!! És egyre jobban izgulok az időjárás miatt!!! És annyi helyre kell elmennünk a következő 2 hétben!!! Még tánctanárhoz is! :shock: De legalább már minden megvan a fehérneműkön kívül... :roll: Azért nektek is közeleg ám már!!! Már csak 1 hónap és 2 nap! Nekünk innentől kezdett el repülni az idő! Most már folyamatosan a lagzival álmodom! :wink: :D :lol:

Melisch! Nagyon édes kutyusod van!!!

Nekem se rémlik, hogy mondta volna Évi, hogy nem lesz. Vagy csak ilyen szita az agyam. :shock: Meg a vas se ártana nekem se. Mondassz Dia valamit a sóskával. Én pl. a spenótot nem szeretem, de a sóskát igen. Lehet, hogy a napokban eszem. :P

Kép

Kép
barbcsi

Fénykép: amiken nem látszik a fejem, azt én fényképeztem :D :lol:
Amúgy a Tomi szokott lefényképezni! :wink: Nagyon imád fotózni pocakosan minket! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbi tudom, hogy a súly nagy része szülés után elúszik :lol: :lol: de én hajlamos vagyok a hízásra :cry: na meg aztán nem sokat fogunk gondoskodni, mert szerintem ráállunk a tesó projektre is 1 -1 1/2 év múlva. Férjem most nagyon belejött :lol: :lol: :lol: na meg ki tudja ez is 2 év után jött össze, tehát nem is lesz nekem igazán időm agyalni azon, hogy nézek ki :lol: fontosabb lesz, hogy próbáljak egészségesen enni és a család :wink:

Kép
Kép
melisch

Barbcsi

Most egyből az jutott eszembe, hogy a nászéjszakán kapásból gruppensexelni fogtok.....hmmmm :lol:

BOCSI... :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"][ írta:clárikab]Barbcsi

Most egyből az jutott eszembe, hogy a nászéjszakán kapásból gruppensexelni fogtok.....hmmmm :lol:

BOCSI... :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

JUJ...mi van velem?????? :shock:

Na elindulok haza, elegem van mára!!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

mi átaludtuk :lol: :lol: reggel értünk haza férjem lefeküdt én meg még anyával elpakoltuk a haza hozott kaját. Mikor le akartam feküdni férjem keresztbe feküdt az ágyon alig tudtam odébb tologatni :lol: most be se férnénk már mellé 8)

Kép
Kép
melisch

most kérdeztem Évit mi ujság vele...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?