Itt olvasgatok, és tűkön ülök holnapig, hogy vajon tényleg eltitkolod-e előlünk vagy megmondod...
Xtina! Jó a férj és feleséges vonalzód!!!
Nekünk a kék holmik tetszenek nagyon. Mindkettőnknek a kedvenc színe. Még a drapp, zöld is szóba jöhet, de zöldből nem az erősebbik fajta, én inkább a pasztell- és babaszínekért vagyok oda. Ha kislány lett volna, akkor sem rózsaszínt veszünk neki, hanem inkább lilát, vagy ahogy Tina mondta, bézseset.
Nem szeretjük a rózsaszínt.
De hát Bence 100%-san Bence, minden egyes alkalommal mutogatja-ékeskedik a férfiasságával
Azért is vagyok ilyen csendben, mert közben gyűjtögetem, hogy Pesten melyik boltból mit szeretnék megvenni és mennyiért. Elvégre 4 hét múlva megyünk, ne akkor kelljen kapkodni! Szeretek előre készülni! Így írom a listát
Meg aztán, egyszer szándékozunk csak felmenni, sorrendet is kell állítani a boltok között, hogy melyik meddig van nyitva, hol van Pesten. Jelzem, babadiszkontokba és nagykereskedésekbe megyünk, ahol nagyon jó árak vannak, és olcsón beszerezhetőek a holmik!
És van 1-2 dolog, amit itt Veszprémben a Brendonban veszünk meg,mert -bármilyen meglepő is-, de itt olcsóbb...