Még délelőtt olvastam el az eddigieket, nem biztos, hogy minden eszembe jut, és válaszolok rájuk...
Azóta már kétszer is aludtam, most krumplit főzök, tegnap benyaltam valamit, nem vagyok túl jól.
Haspántot én is akartam venni, negyed órát számolgattunk, méregettünk az eladónőkkel a minimanóban, hogy hány centis fog kelleni nekem, végül azt beszéltük meg, hogy inkább lemérjük a hasam szülés után, és Barnus visszamegy érte. Mondjuk valószínűleg eleve nem lenne kényelmes a molimed mellé még egy hasszorító is a május végi kánikulában, miközben még itt fáj, ott fáj, szóval szerintem én csak itthon fogom használni, de majd meglátjuk. Állítólag bőven elég pár nap után. Különben a minimanóban nagyon olcsó szerintem, mert a nagy áruházakban 10-11ezerért láttam, itt meg kettőezer-valamennyi.
A kórházba én három csomaggal megyek. Egy szülőszobai, egy gyerekágyas és egy babás. Utóbbi kettő a csomagtartóban lesz, amíg le nem mehetek a gyerekágyas osztályra. Nálunk nagyon szűk a szülőszoba, el sem tudom képzelni, hogy fogunk ott elférni a személyzettel együtt.
Nem akartam gurulós bőrönddel érkezni.
A szülőszobaiba én viszek szőlőcukrot és csokit is (Apának). Na, meg a homeos bogyóimat és az illóolajakat a hátmasszírozáshoz. Ja, és tegnap rákérdeztem, lehet zenét is vinni, szóval ha nem rohanunk, talán azt sem felejtjük majd ki. Ja, és legyezőt is viszek, meg egy-két kisebb frottír törlőkendőt (ikeás), amit be lehet vizezni, és arcot törölgetni vele, vagy homlokot borogatni. Ezt a szülésznő ajánlotta.
Nálunk kell a babának bodykat vinni a pólya alá és cumisüveget. Szerintem a többit elmondtátok.
Én a rossmannban vettem saját márkás (domol) fertőtlenítő tisztítókendőt, olyat viszek. A dm-ben is van saját fajta. Ezek egy fokkal olcsóbbak, mint a domestos, de ha alapból az ember otthon nem használ ilyet, akkor az az egy csomag a szüléshez nem fog senkit földhöz vágni.
Én egyszer föltankoltam, amikor akciós volt a rossmannban, abból maradt még. (Közben ugye kitaláltam, hogy természetesen takarítok...)
Magnéziumot már egy hete én sem szedek a doki javaslatára. Nekem is azt mondta, hogy most már jó, ha edz a méhem.
Jolyjoker, gratulálok a babádhoz! Jó, hogy megosztottad velünk a jó hírt és a tapasztalataidat! Ha lesz időd, írj sűrűbben!
Egyelőre ennyi, megyek, megnézem a krumplit.