Új privát üzeneted érkezett!

Zsó: hát mi így indultunk. 2 hétig. Rajtam lógott szinte non-stop. Napi 20 órát. Nem értettem a dolgot, megkérdeztem a védőnőt. Na, ő azt javasolta, hogy ne hagyjam, mert felázik a mellbimbóm (kit érdekel?) meg a babának se jó, hogy a friss tej meg a félig emésztett keveredik a pocijában (na, ez hatott). Szal nem hagytam. Hiba volt. Ő továbbra is 30 miliket evett, csak nem óránként, hanem 3 óránként. Így már mindjárt kevés. Cumisüvegből is valahogy így ment. Nem ritka a 2-2,5 órás etetés sem. Aztán pisi, kézmosás, új táp és kezdődött elölről. No meg egy kis bőgés közte. Egy ismerősnek is ugyanilyen volt a babó. Ő 2 hónapra beköltözött az ágyba vele, mert ott is 10-20 percenként evett a baba, aztán 20 perc alvás. Ő kiböjtölte. Egy évesen is szépen szopizik a baba. A táp kicsit normalizálta, de mai napig nem ritka, hogy 1 órát elnyammog rajta. Ha elveszem hiszti, ha odaadom, akkor csak nyammog rajta. DE van, hogy 10 perc alatt letolja ugyanazt a mennyiséget.

zarja

lara, ananácska, csilla S.O.S. gyakorlott fiús anyukák!!!!

észrevettem, hogy Leventének a zacsija olyan, mintha beütötte volna, egy részen kicsit sötétebb. Érintésre nem fáj neki, de tuti, hogy pár órája még nem volt ott.
Létezik, hogy esetleg a párom miközben szívtuk le az orrát véletlenül megnyomhatta? Vagy szerintetek mi lehet? Volt valakinek heregyulladása? Lehetséges, hogy ilyenről van szó? Aggódjak?
stephie

[quote="juci-77"] írta:juci-77Azért nem értem a dolgot, mert két hete még olyan szépen tartotta magát a 3-4 óránként evéshez. Most meg gyakorlatilag óránként eszik valamit.

Sziasztok!

Juci: kb. 3 hónapos korban (ahol vagytok) van egy növekedési ugrás..Lehet, hogy ez történik: azért eszik többet, hogy megnövelje a tej mennyiséget magának :)

Andi

KépKép
andee73

Anita! Ráncosabb is ott az a zacsi?
Vendég

mivel épp pelenkázás közben láttam, akkor össze volt húzódva az egész, de még így is látható volt egy lényegesen sötétebb rész
stephie

Én itthon csak szopipárnával etetek, ülve. Ha máshol vagyunk, nagyon szerencsétlenkedni szoktam, hogy megtartsam bölcsőtartásban, amíg eszik. De lassan ki kell alakítani egy új szopi-technikát, mert Benő már alig fér el a párnán, hamarosan le fog lógni róla. :D
zuzmooo

Anita: Levi mutat bármi fájdalmat? A heregyulladás és a herecsavarodás úgy tudom nagyon fájdalmas. A zacsi egy részen pedig duzzadtabb, piros és meleg.
zuzmooo

óvatosan hozzáértem pelenkázáskor, nem láttam reakciót. Viszont tény és való, hogy ma indokolatlanul sokszor kezdett el szinte kicsavarodni hídba fekvő helyzetben. Most alszik, de ha felébred, úgyis fürdetés lesz, és akkor újból megnézem

jah: szoptatós póz én bölcsőtartással kezdek, ülve párnával, majd amikor elkezd fészkelődni, akkor büfi, és utána váltok fekvő helyzetbe, így szerintem teljesen ki tudja üríteni az összes tejcsatornát

sport szelet és pöttyös túró pont receptet máris teszem fel a receptek közé
stephie

Szopi az nálunk is ülve párnával megy. Csak akkor váltok más pózra, ha be van gyulladva a cickóm és helyileg kell kiszopizni. Meg is érzi a hátam a görnyedést... :?

Valaki írt nekem homeos bogyót a gyomorfájásra, de nem írtam fel és most nem találom. Leírná még egyszer, ha szépen megkérem. Előre is köszike.

Funky régen járt erre. Mi lehet vele? És a többi hiányzó? Bea vidéken van ugye azért nem ír?

bellerreni
Eger

Anita! Én csak az XXL-es zacsihoz-kukachoz értek. Ha azzal kapcsolatban lenne kérdésed,fordulj hozzám bizalommal! :D
Vendég

Na szóval...
Beneveztünk az anyuci.hu-n a Szeretlek, Mami! fotópályázatra. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy május 3-ától szavazzatok ránk minél többször, ha lehet! Nem nagy a nyeremény, de jól jönne néhány új mesekönyv! :)
A pályázatunk Katalin és Lili néven fut, és egy nagy puszi van a képen!
Azóta töltöttem fel még két képet a pályázatra! Mindegyik ezen a néven van. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anita, nem tapasztaltam még ilyet, Berinél nem történt ilyen...
Szerintem figyelgesd és ha múlik, akkor lehet, hogy meg lett ütve, ha meg nem múlik akkor doki.
De azért nem olyan könnyű megütni a zacsit, mivel pelenkában van, meg ha meg lett volna ütve és bekékül, akkor abban a pillanatban azért nagyon sírt volna.
lara

Anita, nálunk Berci zacsijának az alja mindig is sötétebb és ráncosabb volt, de én nem tulajdonítottam neki jelentőséget...

boruska

na fürdés XS-es zacsi ellenőrzésen túl vagyunk, lehet hogy csak valami átmeneti zavar keletkezett a rendszerben , mert most mindenhol épp olyan szép volt. Köszi lányok a segítséget.

Nóri: azt hiszem abból már Dr habil. vagyok :) , de azért ha gondban lennék, megnyugtató a tudat, hogy majd te segítesz :D :wink:

zuzmooo: hogy alakul Benő?
stephie

Benő extra nyűgös, de délután kellett legutóbb leszívni. Már a 3. este, hogy fürdés után csak ordít és nem hajlandó enni. Ma úgy sikerült lenyugtatni, hogy ráfektettem a szopipárnára, ringattam, énekeltem neki és mikor már csak hüppögött, a szájába dugtam a cicit. Így evett egy kicsit majd bealudt.

De jó, hogy nincs komoly baj Levivel! :) Úgy látom, azért a harmadik gyerek is tud izgalmakat okozni :lol:
zuzmooo

Anita, nekünk sem volt ehhez hasonló eset, de egyetértek Larával hogy ha megütöttétek volna neki, akkor biztosan sírt volna, illetve nem nagyon valószínű hogy ez történt volna. Örülök hogy úgy tűnik megoldódott a helyzet

Nóri, én is igény szerint szoptatok, délelőttönként van hogy 2 óránként cicire kéri magát. És nálunk is játszik a ciciextázis. Én általában fekve szopiztatom (néha ülve, úgy hogy egy párnával támasztom alá a kis testét), és ahogy bekerül a pózba, már kapálózik, tátog és ő is hangosan méltatlankodik ha nem kapja elég gyorsan meg a cicit. Tesóm ma pont jött fürdetés után és ezen röhögött. :)
Szopipárnánk is van, de összvissz kétszer talán ha azon evett.

Fürdés után extra nyügi volt, alig evett és ooordított mint a fába szorult féreg. Mikor már semmi nem használt, elkezdtem neki énekelni halkan a Lencsilányt. És csodák-csodájára elhallgatott. :D

Megírta ma az egyik tanár a múltkori dolgozatok eredményét. Hármas lett, de úgy, hogy előző este és aznap reggel tanulgattam kicsit, illetve elolvastam a kötelező irodalmat. Most azon filózok, hogy menjek-e javítani szóbelire. Apa szerint hagyjam a csudába. Én még nem döntöttem. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Főleg,ha a 3. extra felszereltséggel érkezik az első kettőhöz képest! :D
Vendég

Nóri: ott a pont

Ez a bébi kuki körülbelül olyan volt nekem mint Szandikának, amikor az apja magyarázta, hogy a kuki alatt zacsi van és benne van a mogyoró :) Emlékeztek még? Ő erre azt mondta, hogy ő allergiás a mogyoróra :D
(Az biztos, hogy kezdetben nagyon féltem hozzá nyúlni is, nem tudtam, hogy mennyire szabad pl törölni, vagy furi volt, hogy a gyerek is rögötn vigyorog amikor a kuki alól kitörlöm a váladékot :D )

zuzmooo: szegény Bende. Nem lehet túl könnyű érzelmileg :(
stephie

Extra felszereltség. Ez jó. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs!
Menne a fene javítani. :D
De én nem vagyok mérvadó, mert mindig is lusta dög voltam a tanuláshoz.
Vagyis csak ahhoz, ami nem érdekelt.

Szopi:
Én ha háromszor etettem bölcsőtartásban.
Az első időkben a hasam fájt rohadtul. Nem hogy egy gyereket, de a pólót nem bírtam elviselni rajta. Aztán meg túl hosszúnak és nehéznek találtam a kölköt ehhez a pozitúrához, úgyhogy azóta is hónaljtartásban nyomjuk. D. szopipárnán heverészik közben. Rózsaszínen. :D (kaptuk)
Ő is csápol kézzel-lábbal miután berepítettem a szopipózba, és amíg próbálom betuszkolni a feje alá a textil pelust, csukott szemmel, tátogva, egyre türelmetlenebbül fúrja a fejét bele.

Zuzmooo!
Le a kalappal a kitartásod meg az idegeid miatt!

Tegnap, mielőtt kimentünk a teraszra, bekentem magam Nivea naptejjel.
A gyerek befeszülve ordított ahányszor felemeltem.
Gondolom elnyomta az anya-szagot. Attól is fostam, hogy nem fog tetszeni a bőrének, ha átkerül rá rólam egy kicsi, úgyhogy lemostam. Inkább a bőrrák.:)

Anita!
Örülök, hogy nincs baj a zacsival.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, köszi a tanácsot, lassan hajlok én is afelé hogy nem javítok, így csak 2 szóbeli vizsgám van már csak hátra és megvan a második évem is.
A csukott szemről jut eszembe.
Reggel kimentem pisilni, meg kajáltam, addigra gyermek már nyekergett. A konyhából beszéltem be neki, ilyenkor még csak olyan határozatlanul reklamál, tudom hogy nincs baja. Mikor végeztem, bejöttem hozzá, elkezdtem puszilgatni, és amikor föléhajoltam, akkor láttam hogy CSUKOTT szemmel csinálja a feszkót. Hogy a pofám leszakad. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Délutáni hsz-emhez annyit, hogy lefotóztam a kis pöttyöt a nuniján, de elfelejtettem elővenni a fényképezőgép adatkábelét, ami Lili szobájában pihen a szekrényben. Így majd csak holnap teszem fel a képet. De azért bírnám, ha tudna vki vmit mondani rá akár látatlanban is...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Halihó!

Éjjeli bagoly itt!

Reni! Robinia Pseudo acacia c9-s golyó napi 3x5 golyó ameddig nem érzel pozitív változást! Hajrá!

Kattkat! Köszike :oops: Mennem kellene orvosira term.gyógyász-homeós szakra. annyira izgatnak a gyógynövények, természetes gyógymódok és a homeopátia is. Lekopogom: Pár éve én itthon minden családtagomat golyókkal gyógyítom és minden problémát.

Nóri! Tápiba, tejbe nem jó beadni homeós golyót, csak tiszta vízbe oldva.

Lányok: fogzásra nem mindenkinek jó a Chamomilla, csak az alkatilag fogékony babóknak. Ha nem az ő szere még fel is erősítheti a tüneteket.
Borostyán nyaklánc viselése napi pár órában segíthet a fogzásban.

Édesek a babók a képeken.

Anita! Nekem Ádámot ezért vitte szirénázó mentő a Jánosba 2.nap éjjel, mert a fél heréje elfeketedett. Heretórzióra gondoltak, de negatív lett az UH. És az nagyon fáj. Betudtuk szülés közbeni sérülésnek. Azóta is sötétebb kicsit a jobb heréje.

Nem akarom elkiabálni, de Ádám is alszik este 9-fél 10körül. Bár ő szopizik éjjel, de így este már szabadabb vagyok. Az élet apró örömei.

Én éjjel fekve szoptatok, mint már írtam a karomban fekszik és kiszolgálja magát. Nappal meg hónalj- vagy bölcsőtartásban.

Én csak azért lobbizok az anyatejes etetés mellett, mert egyszerűbb. Éjjel csak bedugoma szájába oszt kész. Meg ha elmegyünk valahová, szoptatni nagyon könnyű. A tápszert meg kutyulni-kavarni, eltenni, sterilizélni....
Annám MÁV-ban született 2001-ben és már akkor nem segítettek szopizni, be is sárgult, 10 napig voltunk bent, kék-fény alatt, stb. Szomorú, hogy nem javult a helyzet.

Na, good night!

Móni
kokonya

Csuppancs!
Ismerős szitu :)
Én azon szoktam gondolkozni, hogy amikor felkel vagyis úgy mondanám, hogy már nem alszik, akkor miért nyekereg egyből. Nem sír, csak nyekeg. Rögtön, de azonnal éhen akar halni, amit meg is értek, egy átaludt éjszaka után, de ugyanezt nyomja 2 óra alvás után is.
Mivel hason alszik, mielőtt kivenném az ágyikójából előbb a hátára fordítom, és akkor látom, hogy nincs ám fent teljesen. Csukott szemmel mondja a magáét.
Megcirógatom, adok neki puszikat, dumálok hozzá, közben lassan kinyitja a szemét, a fény még zavarja, de amint hozzászokik rám vigyorog.:) (kivéve, ha valóban farkas éhes)

Kakti!
Nekem volt pelenkakiütésem és akartam róla képet keresni a neten...
Annyi horror képet láttam, hogy vadakat fogok álmodni.
De a lényeg, hogy olyat nem találtam, amit akartam.
Dermatitis-re kerestem rá.

Kattkat

Kép
kattkat

Móni! Tudom én,h nem jó tápba. Mégis hatott. Pedig gondolom egy 1év alattinál placebo hatás kizárt. De most a cicibe nem keverhetem! :)
Vendég

Kattkat! Enyim is csukott szemmel vinnyog. Csipásan,rászáradt nyállal. Majd csíkszem csupavigyor. És dettó kivétel,ha éhes. Akkor beh-eh-eh-eh-eeee... :)
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Mi hazaértünk tegnap, bár némi szomorúság várt itthon, ugyani Igor eltűnt... (talán emlékeztek még rá, hogy télen sétált be hozzánk a kis foxi és azóta itt lebzselt.) Már egészen megszerettem. Na még azért futunk néhány kört, például a sintérnél.

Mára piacra sétát terveztem be a lányokkal. Használt már valaki testvérfellépőt?? Ha igen, írja meg kérem a tapasztalatait, vagy akárki a véleményét. Nagyon gondolkodom, hogy kéne szerezni egyet.

dalika

Nincs valakinek valami egyszerű és gyors SÓS torta receptje?

dalika

Dalika! A kenyértortámat láttad?
Vendég

Nóri, bevallom férfiasan nem emlékszem rá. De ha esetleg van időd feltenni hálás lennék. Bár most találtam egy sós muffin receptet és azon gondolkodom, hogyha annak a tésztáját beteszem egy tortaformába mit fog csinálni. Szerinted?

dalika

Ez azért jó, mert sütni sem kell. Kell hozzá szeletelt kenyér, vagy nagyobb, kerek kenyér. A héját mindkettőnek le kell vágni és beletenni egy tortaformába, hogy kitöltse. Szeleteltből két sort tennék. Sima kenyérből normál szeletvastagságot.
És mindenféle krém jó rá. Ebben alul tojáskrém van. Egész főtt tojásból, só, bors, mustár, tejföl, szerecsendió késes robotgéppel krémesítve.
A másik réteg májas. Lehet 2-2,5csomag kenőmájas snidlinggel összekeverve. A máj és a tojás finom együtt. De csináltam már kétféle körözöttel is. Lényegében bármi lehet. Tonhalkrém...stb. A krémek közt is van egy réteg kenyér. A tetejére jött megint a kenyér. Nekem a sajtos rolóból volt otthon főzött sajtkrémem (fehérmártás+sajt) azzal kentem meg a tetejét. De lehet Camping sajt, vagy maradék tojáskrém is. Bármi. Tettem rá szeletelt főtt tojást, megszórtam snidlinggel és ZSELATINBÓL vízzel "kocsonyát" csináltam (tortazselében van cukor) pici állni hagytam és ráöntöttem. Kellett bele só is, különben elég íztelen lenne. Hagytam hűtőben állni másnapig. De ez nem olyan fontos.
Kivettem a tortaformából, megkentem az oldalát a maradék sajtkrémmel és késes robottal darált sajttal díszítettem.

Leírva macerásan hangzik, de kb. fél óra meló és eléggé szokták szeretni!
Kép
Vendég

Köszönöm szépen!

dalika

Nóri, én is igény szerint etetek, Lillával és Lénivel is bevált.
Meg a szopi párna is.
A ciciextázis nálunk is megvan. És még durvább lesz higyjetek nekem :lol: A csúcs, amikor kikapcsolja majd magának a melltartód :oops: ha nem bírja kivárni amíg szoptatod.

Én szeretem és használom is a homeos szereket. De a borostyánlánc nálunk már apát kiakasztotta, közölte a gyerek nem kap Hókuszpók láncot, most egyik ismerősünk használja, Apát már előre szivatom, hogy majd Léna is kér 8) bár ezt neki sem akarok venni.

A dentinox lidocainos. Nálunk konkrétan van lidocain allergia a családban, gégeödémát okozott, gondolhatjátok hányszr mertem így kisbabánál kipróbálni. Nálunk a chamomilla bevált.

Nóri, itt nálunk vidéken csak UPC van. Ha szeretnénk, ha nem, ez van. Két évvel ezelőtt még itt is létezett vonalfenntartási díj, nálunk akkor apa T-Mobile-os volt, gondolhatod mennyire kellett a vezetékes telefon. Most viszont egész nap ingyenes vonalas telon is nyomulok a mobil mellett.

Lillust a héten 100 Folk Celsius koncertre akarom vinni, jövő hónapban meg Halász Juditra. Szóval annyira nem reménytelen vidéken sem lakni, ez itt mind helyben lesz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Halihó.

Kokonya. Köszönöm szépen. Neki is ugrasztottam az embőcöt. De a múltkor is ezt írtad? Mert rövidebbre emlékszem. :oops: de lehet nekem szita az agyam. :roll:

Nálunk is ilyen az ébredés, mint amit leírtatok. De az etetés az nálunk mindig ordítással kezdődik, mert pillanatok alatt lesz éhes. Tehát értsétek, ha felkelünk még nem biztos, hogy éhesek vagyunk ugye. Pelusozás, kicsi játszószőnyeg vagy beszélgetés és mondjuk játék közben egyszercsak üvöltés és addig ordít amig a cici a szájába nem kerül. Próbáltam már úgy, hogy ébredés után pelusozás és cicire teszem, de akkor meg kiköpi a cicit. De lehet 5 perc múlva már kezdődik az ordítás. Érdekes gyermek :roll:

Ildi. Nálunk is apa aki nem hisz a borostyánláncban. Pedig már mondtam, hogy veszek, de rögötn jön azzal, hogy kicsalják az emberek pénzét ilyen hülyeségekkel stb... Én akkor is beszerzek egyet :wink:

Megyek "rakott krumplit" készítek kolbász nélkül nekem diétásan :lol:

bellerreni
Eger

Reni!
Ha van otthon virsli, az nem terheli a gyomrot, viszont isteni a rakott krumpliba kolbi helyett! :wink:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Te írtad, hogy ujjatlan rugira vadászol, nem?
Nekünk három van és mindhárom Kenguru Gold márkájú.
Örököltük őket, de hátha tartanak most is ilyesmit.
Óbudán a Bécsi úton is van egy üzletük (ha jól emlékszem, lakik arra rokonod, ezért emeltem ezt ki).

Kattkat

Kép
kattkat

Kakti! Köszi a tippet, de a hétvégi grillezés óta nem merek enni még azt sem, mert én arra gyanakszom, hogy attól fájt a pocakom, mert virslit, krumplit meg teljes kiőrlésű kenyeret ettem. Na most ezek közül csak a virslit nem ettem eddig. De amúgy lehet nem attól volt, hanem már csak úgy fáj. Ááááá. Elegem van. Akarok egy jó nagy hamburgert vagy gyrost vagy pizzát enni... Jó zsírosat. :?

bellerreni
Eger

Csajok! Már akartam kérdezni, hogy a ti lurkótok nem gyűri össze a feje alatt a pelust? Az én fiam mindig összegyűri és mindig úgy ébred, hogy a feje is meg van gyűrődve, mert ugye a gyűrött pelenkára ráfekszik. Próbáltam már kifeszíteni meg játékot a szélére pakolni, de bármit csinálok összegyűri. :roll:

bellerreni
Eger

Reni
Nekem is össszegyűri, akár mit csinálok. És igen, gyűrött lesz a feje, pláne ha hason alszik.
Amúgy enyim is pillantaok alatt csap át vigyorgásból örült sírásba..van amikor még a cicin is dünnyög tovább sértődötten.
És az is van amit írtatok, hogy ordít, de közben még nem bírt felébredni, kiveszem és csukva a szeme :shock:
gyomrod :roll: :roll:

nekem ma megint nincs tejem :roll: :roll: pedig ma kell bemennünk Bp-re ovis anyáknapjára....

voltam én is a dokkernél hétfőn. azt mondta a háromból kettőt letagadhatok, olyan jól néz ki minden alkatrészem, nem kell plasztika, hurrá :lol:

viszont van egy anyajegy ami idegesít, rossz helyen is van, melltartó környékén...pénteken megyek bőrgyógyihoz hogy nézzen rá.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hahó!

Reni, egy cipőben járunk...: átestem egy újabb mellgyulladáson... Most megfogadtam, hogy inkább fejek, amikor csak lehetőségem van rá szoptatások után. És átállok arra, hogy nem csak bölcsőtartásban szoptatok. A gyermekágyon mi sem kaptunk sok segítséget szopi-ügyben (sem). Ott hónaljtartással kezdtük a császáros heg miatt. Itthon viszont kényelmesebb a bölcsőtartás, illetve mikor begyulladt a mellem én is kipróbáltam úgy, hogy Botit hanyatt fektettem, én meg négykézláb felett görnyedtem... Több mint egy órán át így szoptattam... Kegyetlen volt...

Boti is gyakran eszik, kb. 2 óránként. Éjjel szerencsére nem. :) És a ciciextázis nálunk is megvan! :D Ja, és persze, hogy a babáink sem mindig egyformán esznek. Ahogy mi sem. Boti is van úgy, hogy 5 perc után elalszik cicin, de előfordult már nem egyszer, hogy egy órán át is szopizott. A két szopi alatt fogalmam sincs mennyit evett, azaz nem tudom, hogy mennyiségben van-e különbség, mert már rég nem mérem. A védőnőhöz megyünk el kéthetente, ő akor mindig leméri a súlyát és a hosszát is.
Ami újdonság, hogy pár napja lefekvés előtt hosszabban szopizik és kicsit hisztisebb is. Illetve van úgy, hogy nagyon rázendít és alig akarja abbahagyni... De ez csak az esti szopinál van így... Arra gondoltam, hogy olyankor már biztosan érzi, hogy mindenki megy aludni, csend lesz, nem lát minket, mert sötét van a szobában stb. Egyik este több mint egy órát énekelve etettem, mert csak úgy volt hajlandó szájába venni a cicit, de akkor is csak fél percekre, aztán kiköpte és sírt. Ez a kettő felváltva ment, én meg szakadatlanul énekeltem neki... Húúúú! Hát nem semmi volt...
De olyan édes, amikor nevet! :) Egyik éjjel köhögni kezdett, gondolom félrenyelt. Mint az őrültek, úgy ugrottunk mindketten az ágyához (apa a nappaliból, mert kint alszik Boti "hangos alvása" miatt :)), és a kislámpa fényénél, mikor meglátott mindkettőnket hatalmas vigyorgásba kezdett. Hát olyan édes volt, látszott rajta, hogy örül nekünk... Ezek annyira szép pillanatok!

Kép
erusverus

Lányok!
Mi indulunk a szurira. Ha hazaértünk, és sikerül Lilit elaltatnom, akkor jelentkezem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Én is igény szerint szoptatok, most is, mielőtt ideültem az előbb, evett kb. 5 percig, aztán bealudt, itt voltam fél órát, és megint evett, és megint alszik. :) De lehet, hogy 10 perc múlva megint kéri, mert 5-5 perc alatt nem mindig lakik jól. :)
Egyébként olyan aranyos, szerintem jobban pihen, ha zaj van körülötte vagy hallja, hogy beszélgetünk. Múltkor is, hogy itt voltak a rokonok, többet aludt egyhuzamban mint szokott, pedig nem is csuktuk be a szoba ajtaját, és voltunk vagy nyolcan a nappaliban, és nem suttogtunk... :) Folyamatosan ki-bejártunk, ránéztünk, megcsodálták, ő meg csak aludt és aludt és aludt... És szereti, bárki is veszi a kezébe. Édes kis törpikkék. :)

No, én meg újra házhoz rendelem a kaját. :) Nekem tejmentesen kell ennem Boti miatt, de olyan futárszolgálatot sajna nem találtam, amelyiknél lenne tejmentes menü, így próbálom összeválogatni magamnak a megfelelőket.

Kép
erusverus

Sütő guruk! A közepesen meleg sütő hány fokot jelent?
zuzmooo

Zsuzsa! 170fok kb.
Vendég

Csajok!

A Brendonban akciós a csúszásgátlónk. Így is rohadt drága, de minden másik bepenészedett, pedig kiszárítottuk mindig. Ikeásat pl havonta vettünk másikat 800Ft-ért. Ennek meg semmi baja legalább 2éve. Sztem nagyon megéri!!!

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32
Vendég

Köszi :D
zuzmooo

Zuzmoo, nagyon szép a honlapotok, most volt egy kis időm és belenéztem. Csuda aranyos kisfiatok van :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Túl jó idő van, vagy ciánoztak? :lol:
Vendég

Hali

Hazaértünk.
Hááát... A dokibácsi azt mondta: anyuka! fogja meg Lili két kis kezét, és puszilgassa! És közben megbökte! A drágám olyan keservesen sírt, hogy a szívem megszakadt érte. De max. 10 percig tartott a sírás. Utána hazafelé végigaludta az utat. Most megszopiztattam, és alszik. Kereken 5 kiló a súlya. :)
Ja! És valami ekcéma szerű izé van a fülecskéje mögött. Egyrészt alkohollal kell fertőtleníteni és zsíros popsikrémmel kenegetni, másrészt ajánlott egy homeopátiás cuccot: graphites 15CH. Holnap reggelre lesz a patikában. Dokink szerint ha ez sem segít, akkor jön a szteroidos krém - amit persze nagyon szeretnék elkerülni.
Nem is tudom, mit akartam még mondani... Mindegy. Majd ha eszembe jut, írom.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Tudom!
Mi a véleményetek erről:
http://baba-mama.vatera.hu/bababutor_ba ... 46496.html

Apa szerint hülyeség, hogy nincs alja, mert akkor a fűben fog mászkálni a gyerek??? Mondtam, hogy miért ne, de amíg kicsi, addig alá lehet pakolni a habtapilapot meg egy pokrócot. Vagy hülyeség, ahogy én gondolom? Mert szerintem ez tök jó. Ha csak a felét rakom össze, akkor a szobában is elfér, de ha jó idő van, kint a kertben is le tudom tenni, és elég nagy helyen elkavirnyálhat. Szerintetek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?