Új privát üzeneted érkezett!

Piroska, szomorú, hogy ezt érzed, de Katánál biztos hogy nem ez volt a gond, hiszen ő volt az egyik nagyon lelkes fórumozó. Egy ilyen dolgon megsértődni szerintem kár, habár mindenki más céllal van fent egy fórumon. Nekem nagyon jó dolog, hogy látom, melyik baba hogy fejlődik, ki mit eszik, anyukák hogy oldják meg a problámákat. Rengeteg hasznos dologgal találkoztam már itt, hiába Mira a második lány. És ha van kérdés, sok segítséget kapok mindíg. Ha pedig nincs válasz, akkor inkább azt gondolom, hogy egyszerűen senki nem tud jó tanácsot adni, rosszat pedig nem akar. Nem gondolom azt, hogy direkt nem válaszolnak.
Ez a jó ebben a fórumban (nem tudom a többi milyen, én csak ide írok), hogy nem csak a nagy általánosságokat tartalmazó gyereknevelési könyvekre tudunk támaszkodni, hanem egymás tapasztalataira, örömeire, bánataira.
Szerintem te is írj megint nyugodtan, emlékszem én is válaszoltam neked a tápszeres témával kapcsolatban (lehet hogy nem olyat, ami tetszik, de azt mindenki maga dönti el, mit hasznosít abból, amit itt kap). :)

Kép
Kép
Kép
oui

Piroska:Én nem az aktív fórumozókhoz tartozom, de abban én is egyet értek Oui-val, hogy hasznos dolog, hogy itt anyukák levelezhetnek és tapasztalatokat, tippeket oszthatnak meg egymással!
Nekem nagyon sokat segítettetek és segítetek a mai napig!Én bár nem sokban, de néha én is tudok 1-2 tanácsot is adni!Ha valaki megfogadja megfogadja, ha nem nem!Én nem veszem ezt sértőnek!
Azt én sem gondolom, hogy Kata emiatt nem jönne!Szerintem te sem gondoltad komolyan? :)

Kép
bener

Oui: Szerintem ez a dolog nem sértődöttség kérdése, bár én fiatal vagyok az átlag korhoz képest de számomra is gyerekes dolog ilyesmin megsértődni. Nem gondolnám azt hogy szándékos dolog miatt nem kaptam reakciót. A tápszeres témára én is emlékszem és nem volt benne olyan ami ne tetszett volna.

Bener: Mégegyszer hangsúlyoznám hogy ez nem sértődöttség és soha nem is sértődtem meg senkire én inkább csalódottságnak nevezném. Volt hogy örömmel írtam arról hogy mi van velünk és amikor nem kaptam erre reakciót gondolhatod mennyire voltam lelkes. Annak hasznosságát hogy anyák cserélnek tapasztalatot soha nem is vontam kétségbe. (már ha az embernek van kivel tapasztalatot cserélni)

Azt hogy Kata mi miatt nem jön azt csak ő tudhatja. De ha csak nem jön az egy dolog de hogy törölte is magát annak biztos komoly indoka lehet. Az hogy valaki törli magát azt jelenti hogy többé nem akar ide tartozni. Biztos nem poénból és valami apró dolog miatt törölte magát.

Na mindegy nem akarok feszültséget kelteni :cry:
Vendég

Sziasztok!

Piroska,nekem is volt,hogy nem ragáltak dolgokra,vagy esetleg én is elsiklottam vmi felett :roll: Múltkor adri sztem 3x kérdezett meg bizonyos dolgokat :wink: de utána tömegesen kapta rá a választ :wink: És az,hogy fiatal vagy az nem jelent semmit sem,én is az vok,talán egy kicsit előtted vok és már 2gyerekem van.sztem ez nem korfüggő!Én úgy emlékszem,hogy Kitty sértődöttségből törölte magát,mégpedig talán vmi babkocsis,pénzes téma miatt...nem? :roll:
Én nem hiszem,hogy Kata vmi hasonló dolog miatt nem írt volna, vagy gondja lenne vkivel,mert elég aktív személyiség volt itt a topikban!! :) És természetes,hogy hiányoljuk,és másokat is akik nem írnak aktívan...csak esetleg nem említjük meg mindig,mert akkor mindennap fellehetne sorolni a neveket!De szerintem úgyis tudja mindenki,hogy szívesen várjuk a hsz-eket,és az újakat is befogadtuk!!!!!!És örültünk nekik!!!!Úgyhogy te is írogass nyugodtan megint ha van kedved! :)

Bener,lehet Dorcsinál is a 10hónap lesz a nagy fordulópont :D Zsombinál nem tudom mi lesz,mert ő olyan "rendes" ütemben kezd csinálni mindent :wink:

Kép
Kép
tundi24

Elrendezem a gyerekeket és folyt köv :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!!

Bocsi, hogy picit eltűntem, de az utóbbi két napban valahogy nem volt kedvem a gép elé ülni. Nem volt ennek semmi konkrét oka, csak így alakult.

Olvasom, hogy hiányoljátok Katát. Én Őt nem ismerem, mióta itt vagyok, nem hallottam róla, így ebben nem tudok mit mondani. Azt viszont tudom, hogy amikor én rátok találtam és csak úgy "bepofátlankodtam", kedvesen fogadtatok. Szinte pillanatok alatt "családtagnak" éreztem magam itt. Azt is látom, hogy sokszor csak arra van valakinek ideje, hogy életjelet adjon magukról, és nem tud reagálni többieknek. (velem is előfordult már) Ebben szerintem nincs semmi elítélendő, hiszen pici gyerekes anyukák vagyunk. Igaz, hogy nem vagyunk egyformák, biztos van aki érzékenyebb, akit valami rosszul érint, a szívére veszi, míg más egyszerűen továbblép.

Tündi! Végül vasárnap délután egy baráti családhoz mentünk és kertipartiztunk. Nagyon szép idő volt. Niki is élvezte, főleg mert van ott egy két éves kisfiú. Nagyon aranyosak voltak, együtt játszottak, négykézláb kergetőztek.

Angelita! Emma baba nagyon aranyos, mosolygós baba!

Nekünk is jönnek a fogacskák (7. és 8.), de eddig szerencsére nem nagyon érezzük. :lol: Igaz a többi is "szép csendben" bújt ki.

Méregdrága babakocsi! Megnéztem én is, nem voltam elájulva tőle, nem tetszik. Ennyi pénzért meg pláne.

Mimi! én mei-tai-ban hordom Nikit. Abban teljesen egyetértek veled, hogy sokszor nagyon megkönnyíti a közlekedést. A kendőtől és tartottam, a kenguruban pedig már nagyon fájt a hátam, derekam. A mei-tai pedig egy csoda. Nekem nagyon bejött.

Bener! Ahogy írod, valóban sok hasonlóság lehet a csajok között. A túrót még nem próbáltam, azt mivel adod neki? Legutóbb a tojás sárgáját próbáltam ki. Spenótba tettem, nem volt gond vele. Megette jóízűen, és utána sem csapta ki.
A cumisüveget akkor cserélem ki, amikor már nagyon "gáz" ránézésre. Azt nem tudom, hogy ez milyen időközönként van. :oops: A cumit persze sűrűbben. Főleg most, hogy már vannak fogacskák, figyelni kell, hogy ha kiharapja, akkor csere.

Velünk egyébként minden rendben van, Niki egy kis tündér haramia! :lol: A legújabb szórakozása, hogy feláll a franciaágyon a falvédőnél, majd egyszerre engedi el mindkét kezét. Na akkor jön a popsira puff, és ez módfelett tetszik neki. Engem csak az aggaszt, hogy ezt máshol is el fogja játszani, ahol mondjuk nem esik olyan puhára, mint az ágy.

Legyen szép napotok ebben a borús időben.

Szilvi

Kép
boszi72

Bener,nekem ma esedékes cumisüveget venni,mert eltört a csavarós részénél :roll: amugy én nem szoktam sűrűn cserélgetni :roll:

Mimi,mi is elmegyünk 3 napra kikapcsolódni ha apa hazajön,és a bergonos kocsit nem tudjuk vinni,mert akkor cuccot nem tudunk pakolni a kocsiba,pedig nem kicsi a csomagtartónk,így a mei-tai-t visszük,remélem Zsombi is bírni fogja,mert ő meg nem sokat van benne,és aludni leginkább napközben a kocsiban alszik :roll: úgyhogy lehet mégiscsak szereznem kell vkitől egy esernyőre csukható dönthetős kocsit,mert ami esernyősünk nem dönthető,mert Luca szinte soha nem alud napközben :roll:
Jó,hogy te így rászoktattad Regit a kendőre! :wink:

Oui,drukk a vizsgádhoz!Miből vizsgázol?majd írd meg,hogy sikerült!!!

Orew,hogy van Zara?Zsombinak is most tört át az egyik felső,de már mióta szenvedett vele szegénykém :( És most már fehérlik nagyon mellette lévő is,de ha az is eddig tart,akkor megőszülök :oops:

Dbea,kaptál vmi választ Katától?Jó,hogy ilyen tartalmasan telt a hétvégétek :wink:

Angelita,nagyon édes Emma :D Jól áll neki a piros (is) :D :D :D:

Ádibaba,hogy álltok Ádival a szobatisztaság terén?Nálunk Luca napközben már pelus nélkül van,nagyon ritka amikor becsurog neki.Szombaton a játszótérre is pelus nélkül vittem el,és most megyünk tornára is,oda is elmerészkedek vele pelenka nélkül,persze váltás ruhák bekészítve :wink:

Csajok,még múltkorában írtam nektek arról,hogy Lucánál szívzörejt hallott a doktor néni,van vkinek ezzel kapcsolatban vmi tapasztalata???

Itt ma nagyon szomorkás idő van :? :?

Kép
Kép
tundi24

Boszi,de jó is egy kis kerti parti :D Nálunk egy időben nagyon sok volt,de utána leálltunk róla,mert kb mindig 15-20 fő körül voltunk és mindent mi álltunk vagy egy másik pár :roll: és ezt anyagilag nem lehetett bírni,nem is a kaja,hanem a pia :oops: tudnak inni a fiúk...Úgyhogy márcsak kicsiben kerti partizunk :) Vagy ha nagyban akkor meg összedobjuk a pénzt,persze így is volt aki úgy gondolta neki nem kell beleszállni :twisted: De azért én szeretem az ilyen kis összejöveteleket :D
Niki majd biztosan fog a földön is popsira huppani,de majd ha fájni fog neki nem fogja csinálni :wink: kis okoskák már ők :D

Kép
Kép
tundi24

Huu ma nagyon töltöm az oldalt,de majd délelőtt nem fogom,mert megyünk tornára Lucával,el is dugulok délutánig :wink: addig aztán legyen termés :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Végre sikerült leülnöm a gép elé, úgy tűnik, Ábel teljesen rendbe jött. Eléggé sokáig elhúzódótt ez a lázas vírus meg az utóhatása, de most talán már túljutottunk rajta.

Tündi,
Ez a 10 hónapos kor, amit írtál, érdekes. Én most veszem észre Ábelen, hogy szinte mindent egyszerre kezd el csinálni. Ő ugye sok más itteni babához képest később kezdett forogni és négykézlábazni is, most meg hirtelen mintha egy hét alatt mindent megtörténne. Ráadásul fel is ül magától. Azért kíváncsian várom a 10. hónapot is! :D

Angelita,
én akárhogyan kötöm be Ábelt a kocsiben szinte mindig kibújik az egyik oldalon. Egyedül az autósülésben szoktam nagyon következetes lenni, ott mindig nagyon behúzom az öv szárát, hogy ne lötyögjön.

Boszi,
Niki pontosan egy idős Ábellel :D Jó nektek, hogy a csajszi ilyen mindenevő. A betegség előtt nálunk sem volt akkora gond, de amíg lázas volt, csak a tejet fogadta el, most meg mintha újra kellene kezdenünk a hozzátáplálást :(

Madaran,
nem mentem át végül még ufóba :lol: Itthon 85C-s sportmelltartóim vannak, de a múltkor egy triumph boltban megmérettem, hogy most milyen kellene, és hát 95D :!: Csak remélni tudom, hogy a szopi végeztével megint kisebb leszek. Egyébként mióta a tej- és tojásmentes diétát csinálom, azóta fogyok szerencsére :D Csak azt nem értem, hogy mérleg szerint ugye 4 kiló többletem van a terhesség előtti önmagamhoz képest, viszont a karom és a mellem arányaiban sokkal vastagabb.

Stokke: Ne utáljatok, de nekem tetszik a Stokke babakocsi, de ráadásul még a Stokke bababútorok is. A kiságyuk pl kifejezetten praktikusnak tűnik.

Csajok, nálatok is gond mostanában az alvás? Nálunk soha nem volt Ábci egy tuti alvó, de mostanában állandóan felébred éjszaka. Fogzik is, meg állandóan mozog. Van olyan, hogy álmában felül és elkezd sírni, mert persze úgy nem tud rendesen aludni. Össze-vissza forog, és sztem felébreszti magát. Közben persze fogzik is, nem is értem, eddig mind a 4 foga kijött pár nap alatt, ez a 2 meg itt ragadt ilyen félig kint állapotban :roll: Kicsit aggódom az alvás miatt, persze önző szempontok miatt. :oops: Egyrészt kezdek eléggé fáradt lenni a kelések miatt, másrészt meg ugye megyek vissza melózni május közepétől, és nagyon nehéz lesz így éjszakánként kelni.

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok lányok!

Piroska,
nálam is előfordult, hogy 1-2 kérdésemre nem kaptam választ, akkor úgy gondoltam, hogy biztosan senki nem tud rá okosat írni. Jó lenne, ha Te is gyakrabban jönnél, a múltkor pl. emlékszem, hogy írtad, hogy összevesztetek Hajnus Apával és nincs is kedved vacsizni menni vele (ha jól emlékszem, csütörtökön) -akkor többen is írtuk, hogy reméljük, addig kibékültök, de aztán nem jöttél a hírekkel, hogy mi volt. Meg Hajnusról is mindig jó újabb képeket látni, híreket kapni -tényleg, babaúszni jártok még?

Cumisüveg: én is akkor váltok, ha már nagyon gáz. Nálunk sajnos a forralás miatt hamar lerakódik rajta a vízkő, az vágja tönkre... (esztétikailag mindenképpen)
Ti sterilizáltok még a babának? Úgy olvastam, hogy 5 hónapos kor után nem kell, de azért én naponta egyszer kifőzöm a cumikat és az üvegeket.

Tündi,
Lucánál eddig nem hallottak szívzörejt? Én úgy tudom, hogy csecsemőként elég gyakori, de aztán zömmel kinövik a babák, pár éves korukra.

Bener, köszi az adózással kapcsolatos választ!

Ma már egy kicsit borultabb az idő, amit nem is bánok, mert a nagy hőségben nem viszem ki a gyereket sétálni.

Épp a napokban gondolkodtam, hogy kik tűntek el nagyon: Nikó nem jött már ezer éve és Zsizsa sem! Noki is még tavaly írt utoljára, ha jól emlékszem.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

Sziasztok!

Én is kiváncsian várom a híreket Katáékról! Nagyon remélem, hogy nincs semmi bajuk - persze lehet, hogy épp fordítva, kiköltöztek hozzájuk a szülei és minden olyan szép és jó, hogy már nincs is szüksége a társaságunkra! :)

Lányok, lehet, hogy csak én kombinálok, de nekem úgy tűnik, hogy páran pont a novemberi babatali óta nem jönnek... Pl. Nokiról is akkor hallottam utoljára, Beusmimi is csak jelképesen szokott beköszönnoi hozzánk, mostanában már Piroska is hanyagol minket... Sajnálom, hogy csalódást okoztunk pár embernek - akár tudatosan, akár nem... Valami biztos nem oké velünk, mert a februári babatali a két résztvevővel sem úgy jött össze, mint jó lett volna! :) Na mindegy, mi ilyenek vagyunk, akinek nem tetszik, azt úgyis észrevesszük! ;)

Most mennem kell, jön a védőnő és össze kell még kapnom a lakást, mert napok óta semmit nem tudok csinálni, Betti annyira anyás lett... Most alszik - na, de az altatás is egy valóságos harc...

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!
én is csak bekukk, pedig több mindenhez is lenne mit.... Majd... :lol:
Drága Piroska :lol: :lol: nemá, hogy emiatt nem jössz!!!!!! Szerintem, ez egy tök jól működő topic, soha nem bántottuk egymást semmiért. A reakciók hiánya meg a műfajból ered... Ilyen a topiclevél. Gyere, gyere gyakrabban és kérdezz, mesélj!!!

teszek néhány pár napos képet Zsigiről. Egyébként mi is benyaltuk a vírus apától, úgyhogy baromi szarul vagyok. Tegnap Zs.bogyót is elvittük a dokinénihez... :lol: mert hőemije is volt. De mára --hála az égnek--, nincs... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Ja, nálunk is kint van a 8. fogacska!!!!!huh!!!!
és, kerékpároztunk már!!! Zsiginek vettünk egy kerékpárülést, tök élvezte!!!!!!!!!!!!!!!!!

majd jövök még............... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Az utóbbi egy-két hétben én is észrevettem, hogy csökkent az aktivitásom, de igazából nincs semmi oka. Valahogy mindig akad más. Az, hogy elmentem két napra dolgozni, eléggé felborított mindent, még mindig nem értem utól magam. A héten meg nincs a férjem, nem leszünk mi sem itthon, így megint görgetni fogom magam előtt a dolgokat. Igazából azt érzem, hogy most kezdek fáradni. Lilivel is egyre több a gond. A pszichológus sem tudott sokat segíteni, remélem legközelebb már jobb lesz, és szolgál valami hasznos tanáccsal.
Én ha nem jövök két napig, akkor bevallom őszintén, csak átfutom az írottakat, külön figyelek rá, hogy kérdezett-e tőlem valaki valamit, mert az igyekszem is megválaszolni, ill. még azt, amin megakad a szemem.

Most pl. Tündi kérdésén akadt meg: :lol:
Lilinek is van szívzöreje, ez valami olyasmi, hogy a szabályos szívverés közben egy-egy ütés duplázódik (de majd Bikmakk kijavít). Lilinek volt szív UH-ja, és azt mondták, hogy ártalmatlan, kezelést nem igényel, de a mai napig megvan.

Katának én még írtam november-decemberben, próbáltam neki elküldeni Mili bodyját, de a mai napig itt van nálam, mert se e-mailre, se privire, semmire nem reagált. Nem értem igazából. Tehát tuti nem azon sértődött meg, hogy nem válaszoltunk volna neki.
Egyébként fórumon kívül is nagyon sok oka lehet annak, hogy valaki törli magát innen, iwiw-ről..., pl. a munkáltatók is előszeretettel csekkolják ezeket a fórumokat, üzleti partnerek... fő infó forrása a másikról.

Madaran,
Zsigi tud már ülni? Mert május végén mi is szeretnénk bicajozni, de mivel Levi egy pillanatra sem tud még megülni, egyenlőre csak dönthető ülés jöhet szóba, azok meg jó drágák.

Piroska,
tessék sűrűbben jönni, és akkor látod, hogy szoktunk hiányolni!!! :lol: :lol: :lol:

Hmbori,
küldtél végül nekem DVD-t? Mert én nem kaptam, és kezdtem aggódni. Ha nem küldtél, akkor inkább hagyd, nehogy lenyúlja a posta, inkább veszek, és átírom. Most anyuéknál leszek, lesz rá bőven kapacitásom. Ott nincs net :cry:

Visszatérve a topicéletre: ez szerintem a topicoc 80%-ra jellemző, hogy idővel hanyatlik a lelkesedés. És nem azért, mert bárki haragudna a másikra, hanem mert átlendültünk a babavárás, és babagondozás kezdeti nehézségein, talán elmúlt az "újdonság varázsa" (ez egy babánál tudom hülyén hangzik, hisz minden nap igazi újdonság vele, de gondolom értitek, mire gondolok), ill. nőnek, és egyre több figyelmet igényelnek. Még eleinte 4-5 órákat aludtak, már kész volt a házimunka, az ebéd, minden, és még mindig nem kelt fel, hát fórumozzunk egy kicsit. Most én úgy vagyok, hogy jaj, aludjon már egy kicsit, hogy bedobjak egy mosást :lol:

Na a hozzászólásom hosszúságából kitűnik, hogy a mosás már megy, ki van porszívózva, és Levi még mindig alszik :lol:
Viszont folytatom a pakolást, mert olyan kupi van, hogy csak na. A férjem szombatig nincs itthon, talán addig meg is marad a rend, ha csinálok. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Piroska, megértem, hogy rossz érzés, ha mondjuk felteszi az ember a legédesebb képet, ami az utóbbi időben készült a babáról, és senki szóra sem méltatja. De szerintem így már mindannyian jártunk! És hidd el, hogy nem szándékos a többiek részéről! Sokszor kell képet feltenni, és akkor előbb-utóbb valaki megdicsér! :) :) :)

Én például elég ritkán érek rá arra, hogy írjak, sokszor olvasni is csak pár nap kihagyás után tudok. És ilyenkor, amikor annyi hozzászólás gyűlik fel (mint most is), nem tudok mindenre reagálni, sokszor még azoknak sem írok pl. köszönetet, akik az én kérdéseimre válaszoltak. De néha meg sikerül, és az jó érzés, Én is főleg azért jövök, hogy más babákat nézegessek, meg megtudjam, hogy mások hogyan csinálják a mindennapokat, hogyan fejlődnek, stb. És sokat gondolok rájuk, még ha nem is írom le mindig. PÉLDÁUL a múlt héten végig te jártál a fejemben, meg Hajnus, hogy mi lehet vele. De ritkán írok ide, és lehet, hogy amikor épp jöttem, akkor nem említettem meg.
De Te sem nagyon reagálsz ám miránk! Nagyon ritkán jössz, írsz magatokról, aztán eltűnsz! Amit persze nem akarok felróni egyáltalán - hiszen biztos nem érsz rá jobban.
NA mindegy, azt akartam csak kihozni belőle, hogy szerintem ne kedvetlenedjél el, hanem HASZNÁLJÁL minket. :)

Anna, Zsigi nagyon vagány ebben az idegenlégiós sapiban! Én még nem mertem Danit beleültetni a játszótéren a babahintába, csak a nagyban hintázik az ölemben. Bringával te vitted? Nálunk is jó lenne már vmi ilyesmi, de én nagyon félek attól, hogy esek vele (az egyensúlyérzékem még mindig nem az igazi a szülés óta), így inkább utánfutóban gondolkozunk. Ahhoz viszont meg még azt hiszem, kicsi. És grat. a 8. foghoz! Hihetetlen! Dani most a másodikkal szenved, még nincs kint neki...
A fürdős kép is nagyon jó - látom, milyen kevés vizet tesztek, gondolom hogy jól tudjon hasalni benne. Nem féltek, hogy megfázik viszont? Hogy vizes lesz a teste, és aztán meg nem ér bele a vízbe. Mi mindig ezen parázunk.

Köszi a kajálással kapcsolatos válaszokat. Adri, próbálok következetes lenni, mióta írtad, de hát nem sok eredménnyel. Most úgy vagyunk, hoyg reggelnte eszik kenyeret (elhanyagolható mennyiséget), ebédre főzelék, ált. 30 g, uzsonnára barackpapi, olyan 50 g körül. Bea, köszi a kaja-választ, Dani sajna pont a krumplit meg az almát nem komálja. :( :( :(
Oui, és még mindig adod a Sinlcot? Most akkor ha jól értem, egyszerűen csak azért, mert szereti, és hogy éjszaka ne legyen éhes. És nem az?

Szerintem ha vkival valami baj történik, akkor nem törli magát a babanetről. Amikor én majdnem belehaltam a szülésbe, hát senki nem gondolt a családomból a babanetre. Ha akkor ottmaradok, akkor sztem sose tudjátok meg, de nem is lettem volna törölve. Ezzel szoktam magam nyugtatgatni, ha Katára gondolok. Szerintem nincs baj, csak valamiért már nem akar babanetezni. De hátha Beának megírja... Én is kíváncsi vagyok.

Nokira és Rillára én is sokat gondolok mostanában. És Kandi is jó rég volt...

Tündi, a szívzörejekhez nem nagyon értek, de ténlyeg nagyon gyakori, hoyg kinövik! A férjemnek is volt kiskorában, aztán kinőtte. De persze az sem mindegy, hogy pontosan mit hallanak. Mindenesetre ha azt mondják, hoyg ne aggódj nagyon miatta, akkor tényleg ne, mert viszonlyag gyakori.

Boszi, és hogyan meitaiozol? Gondolom a hátadon van Niki. Hogy veszed fel? Én nem merem Danit, mert még nem segít, és félek, hogy leejtem. :(

Kép
bikmakk

Linácska, szívzörejből sokféle van! Ha Lilinek ilyen, akkor neki un. extraszisztoléi vannak.

De ha vki a munkáltató miatt törli magát innen (de egy külföldi munkáltató nem hiszem, hogy ezt nézné...), akkor azért a mailre reagálna....

Lehetne, hogy még énisénis kérjek DVD-t? Ha tudnál nekem is írni, és elküldeni a bodynál megadott lakcímre, akkor átutalnám a dvd-k árát (7 db?). Nagyon-nagyon köszi! Erről jutott eszembe, bár ti szerencsére nem nagyon vagytok érintve, nincs meg valakinek a "Sejtjeink" című sorozat? Annyira szeretném azt megszerezni, a hosszú verziót, de nem tudom, honnan lehetne.

Kép
bikmakk

Sziasztok!
Én is Bikmakkal értek egyet, ha valakinek baja van, nem áll neki törölgetni magát innen-onnan, mert egyszerűen eszébe sem jut ezzel foglalkozni. Úgyhogy baj tuti nincs. Az e-mailre nem válaszolt Kata, de szerintem nem is fog, ha Linácskának sem válaszolt novemberben. Lehet, hogy nincs is már meg az e-mail címe.

Piroska: szerintem ezen, hogy egy-egy alkalommal nem válaszolnak neked nem kell kiakadni. Kérdezd meg újra. Adri is ezt csinálta, aztán záporoztak a válaszok. Sajna annyi kérdés merül fel, hogy bizony egy-egy felett átsiklik az ember.

Nekem még mindig bitang módon fáj a térdem... Úgyhogy szégyen gyalázat, de a mai futást ki is hagyom, nem merek nekivágni, főleg úgy hogy elutazunk. Dühös vagyok nagyon, mert nagy hévvel vágtam neki és annyira csinálnám, és nem megy.

Próbálok még jönni, csak csomagolok...

(Nem működnek nálam a kis smiley fejek, másnál mennek???)

:evil: :evil: :evil: :twisted: :x :x :x :evil: :shock: :D :D :D

Kép

Kép
dbea

Ez jó, berakta a végére az összeset, amit nyomkodtam :D

Kép

Kép
dbea

Dbea,
de a végén legalább jól követhető a hangulatod változása :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is vagyok, csak az elmúlt napok.... az én csajom eddig sem volt egy nagy alvó, de amióta bejött a meleg hát se itthon, se a bbkocsiban nem alszik. Szombaton 1 óra egész nap, és pörög, de közben fáradt is nagyon...
Vasárnap 3 órán keresztül toltam a bbkocsit, és az istenért sem akart elaludni, majd hazafele az uzsi elött bealudt, és a ház elött ücsörögtünk apával 7ig. És nem zavarta h 5 órája nem evett.
Tegnap is lekellett vinnem 11 kor be a bbkocsiba, árnyékos helyre vittem a tóparton leültem egy padra olvasni, majd így 2,5 órát aludt.
Csak azt nem tudom mi lesz ha bejön a dög meleg, nem tudom kivinni.
és az éjszakák meg mint Flake/Adriéknál ugyan ez. És nagyon fáradt vagyok, de nagyon...
Na befejezem a nyavajgást
Mert én ide nyavajogni, vagy kérdezni jövök :roll: :oops:

Piroska ha rendszeresen olvastál volna minket nagyon is hiányoltunk, és a még az iwiwen feltett modelles képeket is dicsértük Hajnusrol. Most sem bener, name orew válaszolt neked, de mindegy is. Nem tudom melyik kérdésre nem kaptál választ, de miért nem kérdezted meg újra, mint én? :lol:
De arra is emlékeszem amikor Kitty lelépet hasonló levelet akkor is írtál....

Én gyerekem ha itthon is alszik az kb 20-30 perc addig tudok ideűlni, mert amúgy állandóan rajtam lóg mostanában, lépni nem tudok töle, mászik mindenhova, mindenhol feláll, és pakol ezerrel, és már pár másodpercre egyedül is megáll :lol:
Na szóval akkor űlök ide és mondjuk előtérbe helyezem a csajokat itt, és nem mosogatok vagy ilyenek.
Nekem segítésgem sincs mint mondjuk neked, h írtad h egész nap szinte nyukádnál vagytok, így álltalában arra tudok reagálni ami ebbe a 20-30 percbe belefér. És nem írom minden hozzászolásomhoz oda h bocs h nem válaszoltam ennek vagy annak, de néha van h odaírom.

Kata, ha jól emlékszem informatikus, lehet hekkerkedett és eltüntette a nyomokat maga után :lol: :lol: :lol:
Vagy már a kövi babával terhes nagy családott szerettek volna, és a szülei meg lehet kinnt vannak már.

felkelt

Adri

Kép

Kép
irdab

dbea :lol: ha fáj a térded, tilos a futi!! Várj, amíg rendbe nem jön, aztán hajráf!!!! Fájós lábat nem szabad terhelni, mert még nagyobb lesz a baj!

na, felkelt, mennem kell..............................pedig annyi mindent akartam....

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Na csak egy gyorsat.Olvastam mindent de majd később bővebben.
Én nem akarok vészmadár lenni és remélem nem jól gondolom..de olyan szélhámos szaga van a dolognak.
Egy másik topikban nagyon hasonló eset történt meg..ki is kérdezem az oda írogató csajt.Mert ott is külföldön élőről volt szó,ott is táblázatot vezetett...és a végén kiderült ,hogy a többiek összes adatát képét mindent gyűjtött lementve.
De mondom...ne az én gondolatom legyen igaz...

mimi12

Mimi: most lehet hogy hülye vagyok, de ebből kinek lenne haszna??? Egy-két születési dátum, meg súly kinek kell?

Kép

Kép
dbea

Hát, Mimi, elképzeltem, ahogy Kata gyűjtögeti rólunk az adatokat, hogy a babáink mikor és mennyit esznek, mikor kakilnak, mikor betegek, stb... :lol: :lol: Biztos sok mindent tud hasznosítani belőlük!(Jó, értem én, hogy valójában mire gondolsz, de reméljük a legjobbakat!)

Kép

Kép
hmbori

És ezeket az infókat bárki elolvashatja, sőt a képeket is lementheti, a topic publikus, nem kell hozzá csatlakozni és a növekvő pocakról rendszeresen képet küldeni...

Egy nagy bajt tudok még elképzelni, ami miatt az ember direkt a babanetről törli magát, és nem válaszol senkinek, aki onnan ír neki. De az annyira rémes, hogy nagyon-nagyon remélem, hogy nincs ilyesmiről szó.

Kata, ha véletlenül mégis olvasnál minket: mindenki nagyon reméli, hogy jól vagytok, és jól telt a nyaratok!

Kép
bikmakk

Sziasztok

Kicsit visszaolvastam, mert nem nagyon van időm. Réka mostanában nem nagyon van el egyedül.
Nagyon fogzik.

Ad valaki valamilyen fájdalomcsillapítót a babának. 3 napig csak este adtam Rékának Nurofen-t. Tegnap semmit (fogjuk rá, hogy jó aludt).
Hány napig lehet adni?? Váltani kell pár nap után?? Vagy ha csak este adok 1-szer, akkor mehet 4-5 napig???

Légyszi írjatok, mert sajnos nem tudom mit csináljak. Ádám a fogzást jól vészelte, őt sosem kellett gyógyszerezni, a cumi mindent megoldott.

tündi: Ádám napközben teljesen szobatiszta, csak az alváshoz adok rá pelust. Délben már csak ritkán pisil be. Éjszaka viszont tele pisili. Mi már mindenhova el merünk indulni. De mindig megkérdezi, hogy hova megyünk és hogy van -e ott WC .

Ádámot a fején lévő hámhiány miatt máj. 19-én fogják műteni. a doki azt mondta, ha az altatást jól viseli, akkor hazajöhetünk. de én nagyon félek, mert Ádám a betegségeket nagyon rosszul viseli.

Kép

Kép
ádibaba

Bikmakk,én is gondoltam arra amire te..ez volt az első gondolatom amikor megtudtam,hogy törölte magát!!De nagyon remélem,hogy ilyen ok van a háttérben!!!!!Jó lenne nagyon tudni róluk vmit,még esetleg a szülőktől lehetne tudakolózni ha tudnánk,a teljes nevét Katának és hogy hol laktak(mármint a szülők)

Adri,nyavajog csak nyugodtan! :D

Anna,gratula Zsiginek a 8.ik fogcskához is! :) Nagyon vagány a sapija,és látszik,hogy élvezi a hintázást! :) Zsombi is nagyon szereti.Én is mennék már bringával,de a 2 gyerekkel nem tudok,mert csak 1 ülésünk van,és nem is lehet másikat tenni rá,így kellene egy másik bringa,remélem ha apa hazajön vesz nekem egyet :wink:

dbea,nagyon jók smile-jaid :D

Hmbori,végeztél a rendrakással mire odért a védőnő? :D

Lina,remélem a pszichológus azért tud segíteni Lilinek!!!!!

Köszönöm szépen a szívzörejes hsz-ekt.Eddig sohasem hallotta neki a doki néni,csak most hogy beteg volt.Ma a tornán találkoztunk unokatesómmal,ő is gyerekorvos,és mondta milyen sápadt Luca :? elképzelhető,hogy vérszegény és az is okozhat szívzörejt.Máj.6án lesz neki vérvétel,utána már okosabbak leszünk,és lesz majd egy szív uh-is,de remélem minden rendben lesz!!!

Kép
Kép
tundi24

Csajok, lehet, hogy én nagyon szimpla vagyok, de nem lehet, hogy egyszerűen megunta az ittlétet és ezért törölte magát Kata? Végülis el tudom képzelni, hogy ha már kint vannak esetleg a szülei, akkor az élete jobban felpörgött, vagy vmi hasonló. Sztem az meg érthető, ha valaki nem akar egy társaságban többé részt venni, akkor törli magát. Nem mondom, hogy nem sajnálom, de én (lehet, hogy naívan) nem gondolnék rögtön vmi tragédiára vagy sértődésre. Egyébként Kata nem tűnt olyan lánynak sohasem, aki nagyon meg lett volna borulva, ha valakinek más volt a véleménye egy kérdésben :lol:

Adri,
http://www.kismamablog.hu/babazas/alvas ... aba-alvasa
nincsen benne megoldás az alvásdolgokra, de legalább vigasztaló, hogy nem egyedi a probléma. Egyébként a napközbeni alvások is katasztrófálisak nálunk is, egész jó napirendünk volt már, erre most alig akar aludni. Azért próbálok következetes lenni, de néha nagyon nehéz. (Na jó, most én is nyavalyogtam)

Bikmakk,
kaja nálunk sem megy nagyon. Most úgy néz ki a dolog, hogy főzelékből 3-4 kanálnál többet nem eszik Ábel :( Szerintem eléggé következetes vagyok vele, minden nap kétszer is megkóstoltatom, de nem érdekli. Csak az édes dolgokat eszi és az anyatejet.

Adri

Kép
Kép
flake76

Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy kinél hogyan zajlik az etetés? Technikailag. Mert arra gondoltam, hogy valamit biztos rosszul csinálok.

Dani folyton bele akar nyúlni a kajába, és én ezt nehezen viselem. MA is minden bolognai spagettis lett. Én meg folyton lesben állok egy papírtörlővel, amitől meg sír. De ha hagynám, akkor pláne minden maszatos lenne. Vagy ez normális? Én ehhez túl Monica vagyok. Így is narancssára lett a vadiúj világoskék bodyja. Ha adok neki másik kiskanalat, akkor egyrészt azonnal eldobja, de ha mégsem, akkor beveszi a szájába, ami persze csupa maszat (törölegetem azért néha azt is, de nem viseli jól evés közben, én meg örülök, ha eszik, nem akarom, hogy emiatt hirtelen abbahagyja), és aztán jól szétkeni mindenen maga körül.

:(

Kép
bikmakk

bikmakk,ez természetes hogy így esznek :) Nézd meg Lucámat :P
Kép
Na Zsombinak ezt még nem engedtem meg :wink: egyébként ő a hordozóban eszik még :oops: és én adom neki,sokszor kapkod ő is,és előfordult már 1-2x,hogy ki is ütötte a kezemből,és rendszerint beveszi a kezét a szájába miután beleteszem neki a kajcsit,és a lábát is szereti megenni evés közbe,és a zoknija is csupa kajás lesz :roll:

Flake,alvás nálunk is problémás mostanság :( De szerintem a fogzás miatt,és én gondolok arra is,hogy már nem olyan nyugodtak!Mármint ezt arra értem,hogy többet mozognak,és nem akarnak lemaradni semmiről.Luca nekem kicsinek szinte semmit nem aludt napközben,éjszaka meg 2óránként keltünk :roll: Zsombinál már egy kicsit jobb a helyzet,de napközben a kezdtei 3-4 órás alvásaihoz képest fél-1 órácskákat alszik,és éjszaka is kel 2-3x.Elhiszem,hogy fáradt vagy,én is az vok,2,5 éve nincs átauldt éjszakám!!!! :? :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2010.04.27 13:59-kor.

Kép
Kép
tundi24

Bikmakk,
nálunk dettó ilyen az etetés. Eleinte próbáltam korlátozni a maszatolás lehetőségét, de mostanra inkább már hagyom a dolgokat. Annyit szoktam csinálni, hogy bulátát vagy kenyérhéjat adok neki, és azzal egy ideig elvan, miközben megpróbálom becsempészni a kaját a szájába (ha zöldségről van szó). Az édeseket eszi simán, ott nem kell trükközni, de akkor is belenyúl a kajába. Én erre azt gondoltam, hogy esetleg csak így akarja "megnézni", hogy mi is ez a kaja. Végülis ő nem tudja, hogy most banánt kap vagy tököt :D

Adri

Kép
Kép
flake76

Tündi,
ne vígasztalj :D :lol: 2,5 évet én nem bírok ki! Még a végén kénytelen leszek bevetni a férjemet is :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Bikmakk,
hát nem tudom, nekem az összes gyerekem (mind a kettő :lol: ) nagyon szépen, tisztán hagyta magát etetni. Levi most kezdene beletúrni az ételbe, de nem hagyom, fogom a tálat a kezembe. Őszintén szólva, nem biztos, ám, hogy ez a helyes megoldás, mert Lili nagyon későn tanult meg önállóan enni, 3,5 évesen még símán borította magára a levest. Lehet, hogy hagyni kellett volna a maszatolást, igaz akkor bosszantó, de megtanulta volna használni az evőeszközöket??? Ez már soha nem fog kiderülni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egyébként most, hogy visszanéztem a szüléskori topicrészeket, láttam, hogy egy másik lány, aki akkor csak Kata miatt írt a topicba (Móni a külföldi topicból), ő is törölte magát. Lehet, hogy abban a külföldi topicban lehetett valami? Ja, amúgy Kata Mili első képeit fenthagyta, lehet, hogy véletlen?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na beleolvastam ebbe a külföldi topicba...
Ez a Mónika elég rettenetes dolgot művelt (most már csak névtelen), az utolsó 3 oldalt érdemes elolvasni, nagyon hajaz arra, amit Mimi is írt. Símán el tudom képzelni, hogy Kata ezért törölte magát. Írjak nekik, hátha tudnak valamit Katáról?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,melyik az a külföldi topic?Én elolvasnám!!!!És írj nekik szerintem!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Piroska, már megérte ezt a hozzászólást megírni, ilyen nagyon forgalom rég volt a topicban:).

Magammal kezdem, sikerült!!!! a vizsgám-. Olyan boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani, végre tudok nyugton pihenni, nem minden szabad percemben a könyvet és a diasorokat bújom, és takarítani is fogok:). Persze a gyerekeket nem lehet a sarokba tenni, rájuk a tanulás alatt is figyeltem, erőteljes férji segítséggel.:)

Kép
Kép
Kép
oui

Hogy felpörgött az élet :)! Mindjárt én is megnézem azt a külföldi topicot.

Emma ma először fordult teljesen magától hasra, teljesen el voltam tőle ájulva :)! Így most már nem tudom majd a kanapén hagyni -eddig hol ott, hol a játszószőnyegén volt napközben.

Evés:
Emma is venné el a kanalat tőlem és nyúlna a tálkájába, de nem engedem. Eleinte a szobában, a hintájában ülve etettem, de aztán emiatt a maszatolás miatt kivonultunk a konyhába, az etetőszékében elég rendesen eszik, csak ritkán kópéskodik. Persze nálunk is volt már, hogy át kellett öltözni az ebéd után...
Előkéből műanyagot használunk, rájöttem, hogy az a legtutibb! Az IKEAs köpenyke átázik, az anyag partedliből semmi se hozza ki a foltot, ez meg könnyen tisztán tartható és felfogja a folyadékot is.

Mimi, a Barlangfürdőben voltatok? Élvezte Regi a fürcsit?
Le a kalappal, hogy még az ő súlyát is cipeled! Én nem vagyok az a kendős típus, nem is nagyon bírnám szerintem Emmát a közel 10 kilójával, meg az a parám, hogy mi van, ha elesek/megbotlok??

Kép
angelita

Oui, gratula :)! Lesz még vizsgád vagy már ez volt az utolsó? Szakvizsga volt, jól emlékszem?

Kép
angelita

Na folytatom:), Bikmakk, a sinlacot még most is adom, és Mira nagyon jól alszik, csak egyszer kel fel éjszaka, ami nekem teljesen kibírható. De van olyan nap, hogy elmarad, inkább főzit kap estére vagy csak tejet.

Az evéssel és koszolással kapcsolatban: Zora is és Mira is koszolva evett/eszik kiskorában, szakállkát nem is adok, mert ha van rajta, akkor is minden olyan lesz. Ennek eredményeképp sokat mosok:). De Zora 2,5 évesen, mikor bölcsibe került teljesen önállóan tudott enni, koszolás nélkül.

DE: egy ideje rosszul eszik Mirus, mert jön 4 foga egyszerre fent, rettenetesen fáj neki, megküzdünk ezekkel... tehát újra majdnemhogy kizárólag anyatejen van.

Kép
Kép
Kép
oui

Angelita, igen, szakvizsga volt, de "csak" közigazgatási. A rendes szakvizsgát ezen felbátorodva szeptemberben szeretném elkezdeni, amit most tanultam, az is részét képezi. 3 részből áll a jogi szakvizsga, kb egy évbe telik letenni, kíváncsi vagyok, 2 gyerek mellett mennyi idő lesz:).

Madaran, az udvarotokban készültek a képek? Nagyon jó hangulatúak:). Elmennénk egyszer oda játszani:).

Kép
Kép
Kép
oui

Lina,érdekes ez a dolog ami a külföldi topikban volt..hogy vki ilyen arcátlan,gusztustalan legyen,hogy babák életével viccelődik undorító!!!!!!!!!
De Kata csak nem kitalálta a dolgokat,hisz hetente rakott fel képeket :roll: Vagy ez a bizonyos monica keverte volna bele? :roll: :evil:
Kinek írtál pü-t?Vagy majd a topikba írsz?

Oui,gratulálok a vizsgádhoz!!! :) Jöhet a megérdemelt pihenés! :D

Flake,kibírod te azt a 2,5 évet :D :wink: De Ábel biztosan jobb alvó lesz :wink:

Kép
Kép
tundi24

Oui!
Hatalmas gratula a vizsgához!!Nagyon ügyi vagy!Én erre nem lennék képes :oops:

Boszi!
Nekem is van egy kölcsön Mei-Tai-om :lol:
Én szeretem ezeket.
SZerintem tök praktikusak.

Hátra kötés.Eleinte az MT-be segítséggel ment a Regi,mostmár megy egyedül is.De én inkább kendőzök.Nem tudom miért??Nekem ez kényelmesebb.
De lehet simán az is benne van,hogy megnéznek és szólnak az emberhez.Igaz néha jól lesajnálnak de nem baj :lol:

Angelita!
Nem nehéz ám így a hátamon vinni a gyereket.Jó kendővel szinte nem is érzem a súlyát,bár igaz a Regi kb 8-9kiló közt lehet valahol.De így simán kirándulunk 2-3-4 órákat persze pihenőkkel.

Kaja..
A Regi meg csak a darabos kajákat eszi.Én szoktam neki hagyni,hogy egyedül egyen.Nagyra reszelt alma,párolt zöldségek,sültalma.Elé teszem és tömi a szájába.Okés,hogy minden úszik a kajától de így tanul.
De az első gyerekem ami kiköpi a pépeket a turmixolt kajákat,és csak a nagy 2éveseknek való darabok kellenek neki :lol:
És mind ehhez van 2db épp kibújt recéje de az is 1hete :lol:

Bea,Bori!
Vannak emberek akiknek ez a perverzitásuk.
Azért gondoljatok bele!
Mi itt egymás közt sok mindent megosztunk.Sokan tudjuk egymás címét.Lina pl majd mindenkiét:lol:
Ha valakinek az a célja,hogy ezzel vissza éljen,akkor vissza is fog sajnos.Vannak beteg emberek.
Volt pl itt is a Mofflimaci néven futó csajszi.
Ő nagyon szép történetet adott elő,elment ő is a szülésig...majd teljesen véletlenül kiderült,hogy egy tizenéves unatkozó kiskamasz aki ezzel szórakozott.
De lehet olyan aki pl elveszti a gyermekét és a depresszió erre a lépésre viszi.Újra éli a neten a terhességet a szülést,begyűjti az elismeréseket..stb.
Sajnos van ilyen.
De reméljük hogy nem erről van szó!!!
ŐŐŐ amúgy az ismerősöm az Októberi topikba írt.
És ott bizony xy azt adta elő,hogy meghalt a babája.Majd kiderült,hogy szélhámos volt :cry:

No megyek én is meglesem ezt a külföldi oldalt

mimi12

Linacska, tyűűű. teljesen elfelejtettem a DVD-ket...! :( :( :( Ne hari - akkor én is inkább azt a megoldást választanám, amit Bikmakk, hogy átutalom az árát, persze munkadíjjal együtt! :lol:

Etetés: én kezdetektől fogva átlátszó üveg tálkából etetem Bettit, pont amiatt, hogy lássa egyrészt, hogy mit kap, másrészt, hogy még mennyi van belőle... Szerencsére ő is nagyon kulturáltan tud enni, néha-néha nyúlkálna bele, van is, hogy megengedem, hogy érezze, hogy még mindig olyan állagú a kaja, amilyet már 3 hónapja mindig kap... Persze van tapadó aljú műanyag tányérunk is, de azt még 1x sem használtuk... Viszont volt már olyan is, hogy fel sem tettem az előkét, mert annyira felesleges, csak ha galléros felsőben van, akkor jó, mert ahogy forgatja a fejét, csak hozzáér a maszatos szája.

Tündi, köszi a kérdést :wink: , sikerült a rendrakás, de a védőnő miatt nem is kellett volna, mert addigra már "kiköltöztünk" a kertbe. Mostanában ott van a bázisunk - egy pléd, amin a legtöbbet vagyunk és egy járóka, ha be kell jönnöm a házba valamiért. Na meg a hinta, ami a jolly joker, ha már semmi nem foglalná le Bettit.

Oui, hatalmas gratula a vizsgához és le a kalappal előtted, 2 gyerek mellett megtanulni mindent!!! El nem tudom képzelni, hogy tudtad ezt kivitelezni - na igen, ha sokat segített a férjed, akkor nagyjából érthető, de akkor is!

Még valamit akartam, de már nem emlékszem, mindjárt visszaolvasok, mert az az előző oldalon volt, nehogy ez elszálljon, amit most írtam, elküldöm...

Kép

Kép
hmbori

Ádibaba, sajnos nem tudok fájdalomcsillapítós témában segíteni, mert szerencsére nekem még nem kellett adnom Bettinek. Eddig bevált a Dentinox - azzal már próbálkoztál? És borostyán nyaklánc?

Flake, köszi az alvásproblémákról szóló linket, mindjárt végig is böngészem, mert nálunk is most egy rémálom az altatás, ma már én is túlvagyok egy síráson... De nézem a dolgok jó oldalát, ha már 1x elaludt, az alvással nincs baj! :)

Kép

Kép
hmbori

Ja, és lenne még egy körkérdésem:
kinek milyen az autós gyerekülése és hogy vált be?
Előre is köszi a válaszokat! :)
(Angelita, végül sikerült valahogy elintézni a törött alkatrész vagy az egész ülés cseréjét? Már nem emlékszem, mi lett a vége a történetnek, csak arra, hogy sokatt kellett utánajárni... :oops: )

Kép

Kép
hmbori

Bori!
Nekünk pont olyan a gyerekülés ,mint ami Angelitáéknak hibás.Concord ....nekem nagyon bevált bár én Németországból vettem.1baja van,az anyag nagyon gagyi és már szakad szét.De ez kb 4éves ülés.Egy barátnő már megfoltozta de ráfér majd még a foltozás.Viszont nekünk egyterű autónk van és jobban süti a nap az ülést,bár ez nem kéne,hogy oka legyen annak,hogy kb 3év alatt szétmegy az anyag.

Csajok...én semmi olyat nem olvastam a külföldi topikba ami okot adna egy reg törlésére.Viszont az a Mónika az Októberi topikos csaj.
Szóval én nem értem ezt az egészet.... :roll:

mimi12

Lina,kitudtál vmit?

Mimi,nagyon ügyes a regi,hogy már így eszi a darabos kajákat :wink:

Hmbori,jó is a kertben tanyázni,csak nálunk nincs egy átkozott fa sem..most nővdögél 1!!A többi meg tuja :roll: Már ilyen volt az udvar amikor megvettük..így semmi árnyék nincs :? De majd szeretnénk vmi gyorsan növő fát beszerezni!

Autósülés,nekünk egy baby go és egy nania-nk van! :) Nem drága ülések,de a szabványnak teljesen megfelenek,és strapabírók is!!!

Ádibaba,én Lucának anno a panadol baby-t adtam huzamosabb ideig ,de csak éjszakára,nem tudtam,hogy nem lehet :roll: aztán vki mondta,hogy nem szabad :? Zsombinak most nurofent szoktam adni ha úgy van.

Kép
Kép
tundi24

Mimi,az a Mónika akkor több topikba is irogatott és egy nagy csaló tényleg!!!!De,hogy Kata ezzel kapcsolatban törölte-e magát vagy vmi más miatt :roll: mindenesetre érdekes dolog :? És én remélem,hogy nem történt velük semmi baj!!!!azt vhogy nem tudom róla elképzelni,hogy csaló lenne!!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bener: Mi sosem eroltettuk Zarusnal a kuszast es igazabol nem is tudom, hogy hogyan lehet "terelgetni" affele, hogy csinalja!?
Ti mit csinaltok Dorcsival, hogy kusszon?
Zarus teljesen magatol kezdte el, ahogy eddig minden mozgasfelet. :)

Piroska: Nem hiszem, hogy Kata az altalad emlitett nem is annyira nagy problema miatt torolte volna magat. Ennel azert szerintem O sokkal felnottebben gondolkozik, legalabbis a hozzaszolasaibol ez derult ki.
Ahogy mar masok is emlitettek, gyakran elofordul, hogy senki nem reagal meg a fenykepekre sem. En sem csinalok ebbol akkora ugyet, mert tudom, hogy vannak akiknek talan meg tobb teendojuk van mint nekem, mert nemcsak egy gyereket kell ellatniuk.
Azt gondolom, hogy egy pici tul erzekenyen reagaltad le ezt a dolgot.
Egyebkent meg en is fiatal vagyok... Egy evvel vagyok nalad idosebb, de nem hiszem, hogy ez itt a forumon barmikor is szamitott volna, hogy ki hany eves, vagy, hogy hany gyereke van mar stb.

En szemely szerint Kata eltunesevel kapcsolatban inkabb arra gondoltam, hogy lehet, hogy Milivel nincs valami rendben es ezert torolte magat. Nagyon remelem, hogy ezt csak a tipikus emberi borulatas mondatja velem!
Egyebkent Zsizsa is eltunt!!! De gondolom, hogy neki ezer dolga van a 4 gyerkoccel. :)

Boszi, Bener: Zarus is csatlakozhat Niki es Dorcsi kis csapatahoz, mert o is mindent megeszik es szereti is a hasat. Ma pl ket adag kajat evett meg... 160gramm cukkinifozeleket majd ugyanennyi sutotokos-almat. :)

Oui: Hogy sikerult a vizsgad?

Tundi: Zarus ejszaka viszonylag jol alszik, neha rosszat almodik es felriad, de egeszen konnyen meg lehet nyugtatni olyankor. Ma egyebkent nem volt olyan nyugos, ugyhogy gyanitom, hogy az lehetett a gond amit Dbea irt, hogy front volt/van.
Olyan jo, hogy mar nemsokara jon a ferjed! Egesz hamar eltelt az ido, legalabbis szerintem. (Bar ezt Te es a gyerekek erzik igazan.)

Angelita: En nem sterilizalom Zarus uvegeit, csak nagyon odafigyelek, hogy tenyleg alaposan elmossam oket. :)

Madaran: Zsigi kesz kis legenyke mar! :lol: 8 fog!!! Zarusnak meg az az elso ketto sincs kint teljesen...
:P
Mi is vettunk gyerekulest a biciklimre, szeretnenk majd menni kirandulni csaladostul. :) Ti vettetek bukosisakot Zsiginek? Ha igen milyen fajtat?

Bikmakk: Nekem sincs rendben az egyensulyerzekem... Akkor vettem eszre amikor hazahoztuk a bicikliket az ocsemmel a szerelotol, es haza kellett tekerni veluk. Hihetetlen, hogy milyen benan bicikliztem. Nagyon remelem, hogy ez idovel es nemi gyakorlassal helyreall.

Irdab: Mire valaszoltam en es nem Bener Piroskanak? :oops: Oszinten szolva nem tudom mire gondolsz. :oops:
Zarus nem nagyon akar mostanaban aludni a babakocsiban, sot mostmar inkabb azt elvezi, ha teljesen felulhet benne es nezelodhet, meg rangathatja azt a kart ami az elejen van a kocsinak. :)
Hihetlen micsoda energia bomba minden baba. :) Zarus is orokmozgo. Nem lehet semmi folyton nezni, hogy vajon most mit vett a kezebe, szajaba Zora. :)

No, es a vegere hagytam a legjobbat. Zarus reggel 6.30ig aludt megszakitas nelkul, szoval gyakorlatilag ataludta az ejszakat. :)

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?