Sziasztok!
Bener: Mi sosem eroltettuk Zarusnal a kuszast es igazabol nem is tudom, hogy hogyan lehet "terelgetni" affele, hogy csinalja!?
Ti mit csinaltok Dorcsival, hogy kusszon?
Zarus teljesen magatol kezdte el, ahogy eddig minden mozgasfelet.
Piroska: Nem hiszem, hogy
Kata az altalad emlitett nem is annyira nagy problema miatt torolte volna magat. Ennel azert szerintem O sokkal felnottebben gondolkozik, legalabbis a hozzaszolasaibol ez derult ki.
Ahogy mar masok is emlitettek, gyakran elofordul, hogy senki nem reagal meg a fenykepekre sem. En sem csinalok ebbol akkora ugyet, mert tudom, hogy vannak akiknek talan meg tobb teendojuk van mint nekem, mert nemcsak egy gyereket kell ellatniuk.
Azt gondolom, hogy egy pici tul erzekenyen reagaltad le ezt a dolgot.
Egyebkent meg en is fiatal vagyok... Egy evvel vagyok nalad idosebb, de nem hiszem, hogy ez itt a forumon barmikor is szamitott volna, hogy ki hany eves, vagy, hogy hany gyereke van mar stb.
En szemely szerint
Kata eltunesevel kapcsolatban inkabb arra gondoltam, hogy lehet, hogy Milivel nincs valami rendben es ezert torolte magat. Nagyon remelem, hogy ezt csak a tipikus emberi borulatas mondatja velem!
Egyebkent
Zsizsa is eltunt!!! De gondolom, hogy neki ezer dolga van a 4 gyerkoccel.
Boszi, Bener: Zarus is csatlakozhat Niki es Dorcsi kis csapatahoz, mert o is mindent megeszik es szereti is a hasat. Ma pl ket adag kajat evett meg... 160gramm cukkinifozeleket majd ugyanennyi sutotokos-almat.
Oui: Hogy sikerult a vizsgad?
Tundi: Zarus ejszaka viszonylag jol alszik, neha rosszat almodik es felriad, de egeszen konnyen meg lehet nyugtatni olyankor. Ma egyebkent nem volt olyan nyugos, ugyhogy gyanitom, hogy az lehetett a gond amit
Dbea irt, hogy front volt/van.
Olyan jo, hogy mar nemsokara jon a ferjed! Egesz hamar eltelt az ido, legalabbis szerintem. (Bar ezt Te es a gyerekek erzik igazan.)
Angelita: En nem sterilizalom Zarus uvegeit, csak nagyon odafigyelek, hogy tenyleg alaposan elmossam oket.
Madaran: Zsigi kesz kis legenyke mar!
8 fog!!! Zarusnak meg az az elso ketto sincs kint teljesen...
Mi is vettunk gyerekulest a biciklimre, szeretnenk majd menni kirandulni csaladostul.
Ti vettetek bukosisakot Zsiginek? Ha igen milyen fajtat?
Bikmakk: Nekem sincs rendben az egyensulyerzekem... Akkor vettem eszre amikor hazahoztuk a bicikliket az ocsemmel a szerelotol, es haza kellett tekerni veluk. Hihetetlen, hogy milyen benan bicikliztem. Nagyon remelem, hogy ez idovel es nemi gyakorlassal helyreall.
Irdab: Mire valaszoltam en es nem
Bener Piroskanak?
Oszinten szolva nem tudom mire gondolsz.
Zarus nem nagyon akar mostanaban aludni a babakocsiban, sot mostmar inkabb azt elvezi, ha teljesen felulhet benne es nezelodhet, meg rangathatja azt a kart ami az elejen van a kocsinak.
Hihetlen micsoda energia bomba minden baba.
Zarus is orokmozgo. Nem lehet semmi folyton nezni, hogy vajon most mit vett a kezebe, szajaba Zora.
No, es a vegere hagytam a legjobbat. Zarus reggel 6.30ig aludt megszakitas nelkul, szoval gyakorlatilag ataludta az ejszakat.
Udv,