Jó reggelt!
Csak egy gyors bejelentkezés, ma nem tudom, tudok-e még jönni, mert nem biztos, hogy géphez jutok, párom sokat fog ma melózni. Nagyon szarul aludtam, egész éjjel görcsölt a hasam, hol folyamatosan, hol "csak" percekre, alig aludtam valamit
. Most is görcsöl, bár nem olyan durván mint éjszaka, de Nórika a mozgásából ítélve jól van odabent.
Megnéztem a gmailt, Nadi, remek a kiságy, igazi csajos hangulata van
. Csöpplány, ügyesek vagytok, a pocakod még mindig nem túl nagy, de sztem a végére neked is be fog indulni, mint nekem
.
Mayday, cuki a hazahozós ruha, a kutyás kép meg nagyon vicces
közös családi szieszta
.
Csigaby, Anna nagyon aranyos a képeken, látszik, hogy sokat erősödött, a haja meg nagyon édesen áll
.
Kismami, én már nem látom, hogy nőne a hasad, csak azt, hogy szép nagy
- Alina lassan tényleg kinövi a helyét és útra kel
.
Ercsikata, Kendra nagyon édes, tényleg szép kislány lesz belőle, csak győzzetek majd vigyázni rá
. A fölsők is jól néznek ki!
Barbazso, nekem azért kellett megismételni a vérvételt az ellenanyagszűréshez, mert pozitív lett, amit azért nem értettem, mert RH+ pozitív vagyok, tehát alapból nem is termelődhetne ellenanyag a szervezetemben. De a dokim azt mondta, hogy az ismert fő vércsoportokon kívül még rengeteg alvércsoport van, és lehet, hogy ezek valamelyikére indult ellenanyagtermelés a szervezetemben, mert a babának nem ilyen az adott alvércsoportja
. De kiderült, hogy vaklárma volt az egész. Nekem másodszor már nem kellett éhgyomorra menni, azt mondták, ehhez már lehet reggelizni előtte, én meg így is tettem, mert az elsőnél is kóvályogtam, mint akit fejbevertek.
Hibernia, remek, hogy párod mégis el tudott jönni, látom, szépen haladtatok is, nyugi, a hátralévő időt már kibírod, meglátod hamar el fog telni, tele leszel tennivalóval
.