Sziasztok!
Tünde,
szerintem ne erőltesd a krumplit ha nem akarja Tomika megenni. Idővel majd kérni fogja, majd akkor adj neki. Vagy egyél te, és hátha akkor majd Neki is kell belőle
Eszter 1 hete (!) kezdte el a krumplit enni. Olyan fél diónyi kockára vágom és csak úgy gyűri befele
. Ja, meg a répát is. Amire azt hittem, hogy utálja... Fél centis karikára vágom (persze főve) és megfogja, teszi a szájába.
Mostmár a kanalat is elfogadja. 2 hónapja próbálkozom és kb 1 hete mostmár elfogadja a kajákat. Drukkolok Nektek, hogy ne küszködjetek annyit, mi a "nemcici" - kajával
.
A játékos kosár nálunk is detto, Eszter még a fejére is tette és közben ülésben ugrált, meg sikongatott
Ági,
Inci-védőnő mondta, hogy az ő lánya 9 hónaposan már nem kiságyban, hanem heverőn aludt. Próbáld meg Te is, tegyél a földre paplanokat, hátha jó lesz.
Dancsi,
hogy vagytok? Minden oké mostmár Veletek?
Babamama,
én is remegtem, de nem tudtam, mitől. Fenn a műtőasztalon feküdtem és vacogtak a fogaim. Nem tudom a mai napig, h mitől. Sajnos én 10 napig feküdtem benn, mert alulfertőződtem és 39 fokos lázam volt. Már 2 napja tartott és még mindig nem ment le. A dokik azt hitték, h tejláz, majd a 2. nap estéjén vizitkor rájött az ügyeletes doki, hogy mi az oka.
Vasárnap este sírógörcsöt kaptam, mert a dokim nem mondott semmit, nagyon rám sem nézett.
Az ügyeletes szülésznő megkérdezte, kérek-e Xanaxot, miután már 1 órája zokogtam. Mondtam, nem, csak a TÖKÖM TELEVAN EZZEL AZ EGÉSZ KÓCERÁJJAL! Nagyon kivoltam, hétfőn kértem a dokimat, hogy ha van szabad 10 perce, akkor szeretnék beszélni vele.
Leültünk a szobájában és megkértem, hogy mondja már meg, h mi a bajom, mert nem mond semmit. Kapom az antigyogyót, amivel nem szoptathatok. Holott ő azt mondta, nem kaphatom. Mondtam, akkor írja fel a lázlapomra, hogy ne adják!
Fejem a tejet, közben a gyerekemet tömik a táppal a szememe előtt, majd a lefejt 130 g tejet öntjük a mosogatóba. Nagyon kivoltam, aztán még beszéltünk kicsit, majd utána naponta 4-5 alkalommal jött be a szobába megkérdezni, h minden oké-e.
Aztán a 10 nap reggel úgy jöhettem haza, hogy leráztam a hőmérőn 4 tized fokot, így volt 37,1. Kaptam még gyógyszert és ennyi.
A várandósság olyan gyönyörű dolog, imádtam, miért rontják el a lélektelenséggel azok, akire rá vagyunk szorulva? Olyan kiszolgáltatott az ember lánya és amikor ezt még éreztetik is...
A kedvem azért nem vették el, tapasztalatom óriási (?), a számat pedig ki tudom nyitni legközelebb.
Amúgy Eszternek cumit is adtak, majd mondtam az egyik csecsemősnek, hogy meg ne lássa többet!
Bocsi, ha sok voltam, lenne még mesélnivalóm, de nem akarok senkit untatni.
Ma kezdődik a vénasszonyok nyara, hasznéljátok ki, mert aztán itt a télikabát!
Nem akartok talit szervezni?
Sziasztok!
Kriszti