Halló!
Na, milyen nagyon internacionális grammatikai továbbképzésből maradtam ki!!!
Nekem is nagyon erős nünükém a helyesírás, meg a helyes beszéd, bölcsészcsaládból gyüttem
Viszont szarul gépelek, és ha nem nézem át, egy csomó typo marad benne, ciki
meg Kaktihoz és Norcihoz hasonlóan én is olaszos voltam, így aztán a gnoccsiktól meg tiramis(h)uktól falnak tudok menni....
Szegény férjem, nem tehet róla, de a szüleitől nem tanulta meg az -e helyes használatát, mármint azt, hogy mindig az ige után jön. Így aztán kapok tőle ilyeneket, hogy "nézzük meg, hogy ki-e jön".... Ha rászólok, akkor meg megsértődik
Remélem, Buci nem tanulja el tőle
Az anyósom amúgy egy okos, művelt nő, de a rizst úgy mondja, hogy rizsa... És mindig a torkomon akad a falat, ha ebédnél megkérdezi, hogy kérek-e még rizsát... (ill. kérek még-e rizsát?
)
Na, büdös sznob vagyok, belátom
De egy csomó dologhoz meg én nem értek, szóval befogom....
Tök jó hétvégénk volt, bár balhéztam egy nagyot a zapával (el sem mesélem
), de végre kimondtam neki, hogy legyen szíves többet foglalkozni a gyermekével, mint a számítógépével, és vhogy azóta magába nézett és tényleg jobban igyekszik.
Nárcisz nagyon helyes!! Buckó is emelgeti a fejét hason, és ha megtámasztom a lábát, akkor mászik is. Nálunk ez a fenékpúpozós elmarad, mert elöl is halad, de hamar elunja és nyarvog, hogy fordítsam meg
Meg mond olyanokat, hogy hőőőő meg húúúú, meg ilyesmiket, aztán itt olvadozunk
És végre határozottan mosolyog - eddig még nem nagyon sikerült dokumentálni, de most azt hiszem sikerült egy mosolygós pillanatot elkapni, majd felteszem, ha letöltöttem a gépről.
Most a játszószőnyegen nyomul (hasonló van nekünk is, mint Norciéknak, FP, örököltük). kötöttünk rá egy pár szalagot, mert a legtöbb cuccot nem éri el rajta. Most sikerült megkaparintania a piros szalagot, abba kapaszkodik és szuszog neki
ANNYIRA jól, hogy már vannak pillanatok, amikor fent van, és nem rázza valaki a seggét, mégsem sír. Kegyelmi pillanatok ezek.