Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét röviden bejelentkezem.
Próbáltam visszaolvasni, de sajna nagyon el vagyok maradva.
:cry:

Rólunk röviden. Anna jól van, lassacskán hízogat. Jelenleg 1330 gr a súlya. Május vége előtt nem hozhatjuk őt haza :-(

Úgy láttam még mindenki egyben van, kismaminak szorítok nagyon.

1-2 dologra reagálnék amit írtatok. Én pl. 7 kg-t híztam a terhesség alatt és 12 kg ment le rólam az első héten (ez a toxémia miatti vizesedés miatt volt), azóta stagnál a súlyom.
Szóval nem lehet tudni ki mennyit fog tudni leadni.

Előtejem nem volt egyáltalán még, korán és ráadásul császárral szültem, 2,5 nap után mégis volt tejem és egyenlőre még van is. Annácska azt kapja, de mivel még nagyon csöpp és nem szoptathatom, ezért üvegből kapja. Mindegy, ez is több mint a semmi..., aztán majd ha lehet, akkor próbálkozom a hagyományos etetéssel is :-)
Szóval emiatt se aggódjatok, biztos lesz nektek is tejetek :-)

Pénz - itt a kórházban általában a varratszedésnél adják az orvosnak.

Majd próbálok még jelentkezni és figyelni, hogy hol tartotok.
Nagyon szorítok mindenkinek!
:D
csigaby
Budapest XVI. kerület

csigaby_de jó hogy jól vagytok egyébként a császárosoknak előbb beindul a tejük mint akik simán szülnek vagyis én ezt olvastam
varratszedés ?itt már csak felszívódóval dolgoznak bár ha nagy a seb lehet hogy sima varratot is adnak

barbazso:hát elég durva lenne bepálinkázva szülni mondjuk laza lennék az biztos

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Annyi mindent írtatok, hogy sajnos nem fogok tudni mindenre reagálni, de hát Ti megértitek, hiszen Kismama agy! :lol: :oops:

A tegnapi napom nagyon "sűrű" volt, de azt hiszem a mai sem lesz piskóta! :D Tegnap voltunk a csajszinál, vettem egy csomó - 4 - felsőt és egy szopis hálóinget! Mindezt 15.000,-Ft-ért! Szerintem nem sok, mert néztem a H&M-ben egy felsőt, amire azt mondtam, hogy jól néz ki 9.000,-Ft volt! Szóval szerintem jól jártunk! És minden ruhája minőségi! A csajszi nagyon aranyos, és bármit meg is varr, ha éppen nem vagy konfekció méret! :D Vannak nála gatyák is, tényleg jók, de én kinéztem a H&M-ben azt fogom majd megvenni! Majd lefényképezem a ruhákat és feldobom g-mail-re! :D Egyébként nagyon rugalmas és tényleg kedves is! Bátran ajánlom mindenkinek! Aki gondolja nyugodtan hívja fel! Én is kicsit félve mentem hozzá, de aztán minden kétségem elszállt! :D
Ma megyünk ebédelni tesómékhoz, mert a sógoromnak most volt a szülinapja azt ünnepeljük, aztán megyünk UH-ra. Mondjuk, hogy még mikor azt nem tudom, mert a csajszit később kell hívni, és akkor tud nekem időpontot mondani!
Képzeljétek tesóm szólt, hogy belinkelt valaki a Kútvölgyis oldalra valamit ami érdekelhet engem is! Hát megnéztem! Szülésfelkészítő tanfolyamok! Nagyon klasszak, és egybe még biztos beleférünk! Már ki is néztem, Szülés, együtt szülés a "címe"! Május 12-én lesz! Lehet benevezünk!
Most már megy a mosógépem, Kendra ágyruháját mosom, aztán teregetek, mert 1000-rel süt a nap! Aztán jön a következő adag, szintén ágynemű! És jövő héten pedig elkezdem kimosogatni a ruhákat! :D Már alig várom!

Törpilla!
Örülök, hogy sikerült megoldanod a vérnyomás mérést! És ugye mondtam, hogy otthoni környezetben, szuper lesz a vérnyomás! De szerintem érdemes beruházni egyre. Mi pont most néztünk, már a Tesco-ban lehet venni 7.000,-Ft-ért! Nekünk is kell venni egyet, mert após leejtette, és nem mért! A csuklós pedig nem "beszámítható" legalábbis a nődokim szerint! Én bízom benne, hogy minden rendben lesz a vérnyomásoddal! :D

Mayday!
Tényleg nem kaptunk még a szobáról képeket! Na hagyj minket ilyen kíváncsian! :D Szóval várjuk a képeket a szobáról is! Bár a töredékekből ítélve, nagyon-nagyon klassz lehet! :D

Kismami!
Nagyon szorítok, hogy Alinával minden rendben legyen! De tudod, úgyis akkor fog jönni amikor ő akar! De szorítok, hogy simán menjen a szülés! :D

Barbazsó!
Ígérem készítek képet! :D Sőt mondom a ruhákról is teszek majd fel! :D Egyébként a csajszinál is ugyanúgy válogathatsz, mint a boltban! Igaz kicsi helyiség, de tele van ruhával! Nagyon aranyos, és nem néz rossz szemmel, ha valami esetleg nem áll jól, vagy nem tetszik! Sőt a véleményét is megmondja! Én pl. kivettem egy fehér felsőt, ami nagyon tetszett, de aztán amikor felpróbáltam, rájöttem, hogy nem áll jól! Laci is azt mondta, és a csajszi is mondta, hogy inkább más fazon áll jól! És teljesen igaza volt! :D Bátran ajánlom! Milyen lett a kakaós csiga? Nem is küldtél nekem!
Írtak már neked vissza? Mert nekem még nem! Lehet fel kéne hívni őket telefonon! Tényleg van telefonszámuk?

Most megyek, mert lejárt a mosógép, és teregetnem kell, és újra elindítani! Legyen szép napotok. Nálunk nagyon-nagyon jó idő van! Tegnap kint ültem anyáéknál a teraszon újságot olvastam, és a pólóm ujja látszik, vagyis kicsit leégtem! :oops: :lol: , sőt az arcom is már elég jó "barna"!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Már 5 óta fent vagyok.Apa készülődésére felébredtem,aztán meg nem tudtam visszaaludni.Szegénykém most ment 24-be,aztán holnap reggel mikor végezne,bevállalt egy 12 órát.Szal haza se jön,majd csak este 7 után.De mindenképp menni akart,mert ez nettó 7ezer ft-ot jelent neki,főleg jól jön most hogy előző hónapba végig betegállományba volt,és vajmi kevés fizut kapott.Szegénykémet sajnálom,mert 36 órát nyom le most egyhuzamban.
Én meg megint pörgök.Már kitakarítottam,kimostam a kisszekrényt,kivasaltam a kisruhák nagy részét.Most megy még egy adag ruha,aztán a baba ágyneműjét mosom ki.Aztán meg nem tudom,gyorsan elmosogatok és nem fogok tudni magammal mit kezdeni.Unatkozom.

Barba:azért remélem Balázs nem azért mozog kevesebbet mert már ki akar jönni,maradjon még nekem bent vagy 2 hetet.A 38. héttől már felőlem bármikor jöhet.Én nem folyamodok semmilyen praktikához,hogy előcsalogassam Balázst.De mondjuk a szexet nem hagyom azért abba nehogy beindítsa a szülést! :lol: (na a kis nimfó megszólalt :lol: )Azt szeretném ha Balázs akkor jönne amikor ő késznek érzi magát rá.Elvileg ő indítja be a szülést,szerintem vétek lenne ezt megbolygatni.Bízom a babámban! :D

Kismami:látom még egyben,azért jelentkezz,ne keltsd a feszkót itt nekünk,hogy eltűnsz! :D

Csigaby:ugyan már,megértünk.Ne is foglalkozz velünk,csak néha adj jelet magatokról,hogy jól vagytok.Ráérsz majd akkor megint szerves tagja lenni a csapatunknak amikor már mindketten otthon lehettek.Egyértelmű,hogy most a kicsi lányod a legfontosabb!Annyira jó,hogy már anyuka vagy!Örülök hogy a pici lány is jól van,és hogy neked is van tejcsikéd!Már a nehezén túl vagytok,most már csak híznia kell a pici leányzónak!Friss képek esetleg nincsenek a kis Tündérkédről?

Kismami:én meg pont úgy tudtam hogy a császárosoknak később indul be a tej,mert a szervezet nem kezdi el akkor termelni azt a bizonyos hormont ami a természetes szülésnél magától megindul.Másrészt meg a baba szoptatása is rásegít a tej megindulására.Azért Csigaby szerintem nagyon szerencsés vagy hogy ilyen hamar megindult a tejed,főleg hogy cicire nem is tehetted Annát!

Ruhák:én már nem veszek magamnak semmit.Ezt az 1 hónapot már féllábon is kibírom.Vannak olyan pólóim amik még szépen engednek pocakban,meg van vászonnadrágom aminek gumis a dereka,szerintem ezekkel már bőven kihúzom a végéig.Főleg hogy utána amiket most vennék tuti nem hordanám.Lehet hogy spúr vagyok,de így gondolom!Itthon meg elvagyok a sima szabadidő nadrágomba.

Ercsi:majd várjuk az infót a uh-ról!Tök jó ez a tanfolyam,érdemes elmenni.Kár hogy én már lemaradtam ami a dél-pestiben volt :? Kérdeztem védőnőt,és mondta hogy huuu...ad papírt és érdeklődjek.Errefel kiderült hogy már márciusban volt :evil: Pedig menni akartam.Akkor lett volna szülőszoba látogatás is.Na mindegy.Párom nővére se látta előre hogy hova megy.Viccesen mondta hogy jobb is ha nem látom előre az oroszlán barlangját! :lol: Egyébként azt mondta hogy nagyon szépen felújították,nagyon kultúrált lett a szülőszoba.

Na megyek,hozok gyorsba egy pár darab zsömlét.Még jó hogy a lépcsőházunk mellett van a bolt! :lol: Nem kel messzire menni! :lol: Lustaság fél egészség! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Syastok!!!

Barbazso ez a bábakoktél nagyon brutálnak hangzik!!! :shock: Vodka,pálinka... :roll: Bár látok benne logikát,totál beáll tőle az ember,és így nem fáj a szülés. :lol: :lol: :lol: Nem tudom ki hogy van vele,de én szerintem már 2 korty pezsgőtől is berottyolnék,pedig aztán fénykoromban... :oops:
Aranyos vagy,hogy már csak 3-at kell aludnom,de tegnap telózott a szülésznő,hogy ne kedden,hanem szerdán menjünk,mivel NST is akkor lesz,és így nem kell 2szer leautóznunk(30-35perces út).Szóval végülis jó fej,csak még +1 nap.

Az azért megnyugtat,hogy másnak is lustul a babója.Ez már tényleg a végét jelentheti. :wink: Remélem Bálint azért 5.-éig benn marad.Bár már az is csak másfél 7. :shock: :roll: Tegnap-tegnapelőtt ráadásul még a hasam is fuul kemény volt,de semmi fájás,szóval nem tom mi volt. :roll:

Csöpplány átérzem a "magányodat",szar tud lenni az egyedüllét.Csak sajnos a pénz nagy úr,főleg most.Apjuk mit dódozik?

Sex.... :roll: :roll: :roll: :roll: én már lassan azt se tudom mi az,vagy hogy kell...Nem merünk nyoszni...De ami késik,nem múlik!!! :wink:

Ercsikati,tök jó Nektek,hogy ma is mentek 4D-re. :D Képeket meg dobom én is,de Te se felejtsd el! :D

Csigaby örülök,hogy Anna jól van és szépen hízogat! :wink: Nincs Róla új fotód?Szerintem mindenki kíváncsi lenne rá.Hm?

Kép

KépKép
mayday

Törpilla ari lett a vonalzód! :D

Hibernia,merre jársz?

Jaj,álmomban megszültem.Háát,érdekes volt.. :roll: Apán és a dokin kívűl senki nem volt a kórházban,ráadásul szülés közben kimászkálhattam pisilni.Szóval érdekes volt. :shock: :roll: De Bálint nagyon szép baba volt,gyönyörű kék szemekkel!!! :D Szerelmes is lettem.Azért kíváncsi vagyok,hogy valójában milyen lesz...

Kép

KépKép
mayday

Mayday:apa fegyveres biztonsági őr a repülőtéren.De túlórába nem őrködni megy,hanem kisegíteni mindenféle munkát.Múltkor valami kábeleket rakosgattak,meg ástak,most elvileg gereblyézni kell valamiket,meg megint valami földes meló.
Az uh miatt meg ne aggódj,én majd csak 2-3 hét múlva megyek.Mondjuk én is kivagyok emiatt,de inkább nem is gondolok rá,így nem idegesít annyira.
Szex:nálunk sincs annyira túl sűrűn,de azért általában heti 1-2 megvan azért.Mondjuk nekem a hasam se akkora hogy akadályozna bármiben is :lol: Meg aztán ami jól esik a mamának...az jól esik a babának is! :lol:

Én meg most uncsizok.Nem találok semmi elfoglaltságot magamnak.Lehet hogy kiülök az erkélyre olvasni.

KépKép
Kép
csöpplány

Arra én is kiváncsi leszek.Meg hogy hasonlítani fog-e a 4d-s képekre amiket kaptunk.Szüléssel én is álmodtam eddig 3szor.Az utóbbi időben viszont ha álmodom,akkor Balázs már kint van és már etetgetem,meg anyáskodom! :D

Törpilla:tényleg szép az új vonalzód! :D

Nem csak hibernia van eltűnve!Anita merre van?Pepitanna se jelentkezett már régóta.Dixus se.Krisztáról van valami hír?

KépKép
Kép
csöpplány

Volt munkatársam férje is biztonsági őr ,próbálta apát is elcsábítani.Lehet jobb lett volna,főleg nyáron.Elég durva lesz,júni 18-aug 20-ig minden nap melózik,hétköznap 17-től éjfélig,péntek-vasárnap pedig reggel8-tól szintén éjfélig. :cry: Szóval király lesz.Így is azt érzem,hogy alig vagyunk együtt,ha nem dódozik,akkor is mindig van valami intézni valója.Mi lesz nyáron...?
Na most panaszkodtam egy jót,sorry.Tudom másnak rosszabb.

Az engem is nagyon érdekel,hogy a 4D-s kép mennyire fog hasonlítani a babóra...illetve fordítva,úgy értelmesebb. :oops:
Bálint 4d-je az én babakori képemre hasonlít.Végülis mindig megnéztem volna magam pasiba. :lol:

Kép

KépKép
mayday

Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
mayday

Na,itt vannak.Nem tom mondd-e valakinek valamit,ez a Phineas és Ferb meséből van.Mi nagyon szeretjük.

Kép

KépKép
mayday

Párom 24-48-ba dolgozik.Így azért könnyebb lesz a babával,mert elég sokat van itthon.Csak azt a 24 órát kell kibírnom nélküle,meg ugye amikor reggel 7kor hazajön álmos,és alszik 11-12-ig.Max addig majd lemegyek a picivel a játszóra levegőzni,vagy mamához,vagy a boltba,de az is lehet hogy apával együtt fog alukálni! :lol:
Párom imádja ezt csinálni.Meg is csinált hozzá egy képzést,asszem biztonság szervező a neve.Hogy mit takar ez azt ne kérdezd! :lol:
Egyébként a Balázs is rám hasonlít.Múltkor a tükörbe néztem és hirtelen őt láttam magam előtt.De utána már nem tudtam olyan fejet vágni. :lol: Valaki azt mondta a 4d-s kép alapján hogy tiszta apja, de a többség azt mondja hogy tiszta anyja! :lol: Szerintem a szája az apjáé,meg az orra is.Viszont a kis álla vonala,meg a homloka az teljesen az enyém.Sajna a szeme nem látszik olyan jól ezeken a képeken,majd azt megvizslatjuk élőben neki! :lol:
Kivasaltam a második halom ruhát,be vannak már hajtogatva.Kikészítettem a hazahozós ruciját is a gyerkőcnek,meg lassan szedem össze az ő kórházi pakkját is!Lehet hogy emiatt a jóidő miatt dúl bennem az energia! :lol: A kedvem is tök jó,most Balázs se focizik a vesémmel.Bár már megint elég fent van,de inkább középen mint jobb oldalon,hálistennek.Így most már csak előre dőlni nem tudok tőle! :lol:
Na teregetem a kövi adagot.Ma már ez a harmadik adag ruha amit mosok.De így készen van az összes ruci Balázs fogadására.Csak tudnám mit fogok akkor csinálni,ha kihúzom a végéig? :lol:
Megkérdeztem tegnap párom nővérét.A dél-pestiben 6 napot engednek ráhúzni,aztán a 6. napon indítanak.Tehát a 41. hétig hagyják.Szal legrosszabb esetben is 30.-án megindítják majd a szülést.Izgi! :lol:
Kibeszéltük tegnap a kórházi pakkot is,mit adnak,mit nem.Babónak szinte csak a hazahozós rucija kell,meg sapi,kiskesztyű,és pléd,na meg pelus,textil és eldobható is.Cumit vihetek,de nem szeretik a nővérek.Cumisüveg nem kell,mert csőrös pohárból adnak neki cukros vizet ha kell.Kezdek rápörögni a dologra!visszaszámlálás indul! :lol:
Na befejezem a szófosást! :lol: Megyek kiteregetek. :P

KépKép
Kép
csöpplány

Jajj egyébként én nem ismerem ezeket a figurákat,de szerintem jól néznek ki! :D Majd dobok én is képet a kész szobáról meg a konyháról is,meg a hazahozós cumóról is.Jajj meg majd csinálok pocifotót is.Anyu megvarrta a baldachint is,úgyhogy totál kész vok! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Volt itt Apum,hozott nekem fini ebédet. :D Stefánia szelet,francia salátával.Nyamm-nyamm!!! :D Már pár hete így megy ez 7végente,én már nem tudok főzni ilyen dagadt lábakkal. :roll:
Csöpplány Te aztán tényleg pörögsz rendesen.Derekad,hátad nincs oda?
Amúgy én azt vettem észre,hogy a fiúk amíg kicsik inkább anyára hasonlítanak,később meg alakulnak hapivá.Legalábbis én minden ismerősömnél így látom.Bálintnak az orra és a szája tiszta én,szeme remélem apáé lesz,övé kék,szerintem az a legszebb!!! :oops: De ha barna lesz,az sem baj,majd tesóé lesz kék. :wink:

Az jó,ha párod szereti a munkáját,tök rossz lenne,ha utálattal menne gályázni.Az enyimé is szereti ezt a szakácskodást,most pl csütörtökre elvállalt egy hidegtálazást,magyarul itthon is melózni fog. :? Örülök... :roll: De inkább ez,minthogy ne szeresse amit csinál,mert az előbb-utóbb rajtam/rajtunk csattanna.

Gmailre nem tudok képet tenni,valami gixer van a géppel már 2 napja.Azt írja ki,hogy a tűzfal nem engedi.Ki érti ezt?Pedig apa szerkesztett egy pocak-egyveleget,de ide azért nem rakom fel. :cry:

Kép

KépKép
mayday

Sikerült elküldeni a képeket,végre.
Csöpplány király a konyha,nekem nagyon tetszik!A fal nem trombitavirág véletlenül?A polc is jó,ügyik vagytok. :wink:
Balázs rucija pedig tök vagány!! :D
A pocid meg jó hogy nőtt,ok,nincs az a hatalmas hasad,de szerintem pont jó,Te legalább még mozdítható vagy!!! :D
Jajjjj,lehetne már este...

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, most a laptoppal.
Ezek szerint a tegnapi irományom elszállt. Sebaj, úgyis büszkélkedtem, hogy szinte semmim nem fáj, mára azért görcsizek kicsit. Kedden megyek NST-re.
Pólyára írtam, hogy nekünk nem volt, de megvoltunk nélküle.
Mérleg van, állandóan mértük a kicsit, mert paráztattak a súlya miatt. Engem még egyszer nem fognak megfélemlíteni.
Mint ahogy abból is elegem van, hogy azzal cseszegetnek, hogy nehogy koraszülött legyen. Mintha én azt akarnám.
Csigaby, jó hogy jelentkeztél.
Ennyi jutott eszembe.
kriszta15

Sziasztok!

Csigaby, örülök, hogy jelentkeztél, és a híreknek is. Hamar eltelik ez a pár hét és jöhettek haza a lányoddal :wink: Addig kitartást, az mindenképpen jó hír, hogy a tejcsiben nincsen gond :D

Kriszta ez a csesztetés....tegnap voltunk barátnőméknél..1 hónapos a baba és sajna nyűgös szegény, sokat sír..mindenki cseszteti szegény kismamát hogy biztos nincs elég teje, meg hasonlók...

Engem meg már most azzal hogy jajj csak tejed legyen meg majd milyen borzasztó lesz ha itt lesz a baba, meg majd csak szülés után jön a feket leves meg ilyenek..és jelentem ezek mind-mind anyák... kiborító a hozzáállásuk, bár csak sajnálni tudom őket. Egyrész én eddig is egy kismamával visszafogottabb voltam és a negatív véleményemet megtartottam..és bár tudom nem lesz épp egyszerű mikor már megszületik Gabi nem hiszem hogy az azért olyan rossz lenne..és ez a tejcsi dolog..már most mindenki ráparáztat pedig eddig eszembe se jutott hogy ne lenne...

Na mindegy..bocsi a kirohanásért...de ahogy jön a vége annyira tornyusulnak ezek a jóindulatú emberek körülöttem.... és néha kifakadok :D

Megvannak a pelusok..olyan cukik :D Én csak hét közepén mosom ki őket, mert férjem Gabinak be kell vinni egyet a főnökének mert nem tudja elképzelni..de anyósom is csak ámult bámult..na meg kikapta a kezemből :D

Energia: nálam is változó, bár so-so mindent el tudok végezni..inkább kitakarítok minthogy tanuljak..ami nem épp jó hozzáállás de ez van, ez érdekel a legkevésbé :)

Na megyek... élvezem picit még ezt a jó időt remélem sokáig marad :D

Ja, a képek nagyon jók, pocakok növögetnek rendesen :wink:
Meg a gyerekszoba Mayday..állati lett :D Nagyon bejön, de sajnanem ismerem én sem ezt a mesét..én ilyen lemaradott mici mackós vagyok :lol:

Na pusza nektek... holnap uh, és ha a szolgáltató is úgy akarja délután/este jelentek :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Felraktam pár új képet...
csigaby
Budapest XVI. kerület

Mayday:Szerintem ez a jó idő ami feltölt energiával!Most már kicsit érzem a hátamat,de egyszerűen olyan tenniakarás van bennem hogy hiába fekszem le,fel kell hogy kelljek.Éget az ágy! :lol: Ez lenne az a bizonyos fészekrakó ösztön? :lol: Folyton takrítgatok,csinosítgatok,rendezgetek.
Jók a képek,és nincs nagy segged!Kutyus is cukker!A hazahozós rucika is nagyon helyes,Ezt így lehetett együtt kapni?Nagyon jó!Pocakod meg már hatalmas! :shock:
Hát fogalmam sincs hogy mi a pontos neve a színnek,de azt hiszem talán hogy mediterrán narancs.De azért a nyakamat nem tenném a tőkére! :lol:

Kriszta:örülök hogy jelentkeztél,azért néha irogass hogy tudjuk hogy vagytok! :D Én majd szerdán megyek,de CTG-re.Nálunk NST-t nem csinálnak.

Engem még elkerültek eddig az ilyen kedves ismerősök!Inkább csak azon vannak ledöbbenve hogy csak egy hónapom van hátra! :D Jótanácsoktól megkímélnek! :D

Zsu:aztán holnap tessék jönni az uh-ról a hírekkel! :wink:

Csigaby:Milyen helyes Anna a képeken!Látszik hogy szépen növöget,hízogat! :) Milyen sok haja van már!Nagyon édes vele! :D Látom sokat mocorog,mert elég furán van az inkubátorba! :) És gratula a súlyhoz!Csak így tovább!
Olyan szomorúnak tűnsz az írásodból ítélve!Valami baj van?Gondolj arra hogy neked már lesz idén Anyák napja,és a legszebb ajándékot viheted haza akkor magaddal! :D

pfff..megvan a 2/3 :? Istenem,csak tartsák be amiket ígérgettek....

KépKép
Kép
csöpplány

Kismami merre lehet?Gyanús nekem! :D

Többiek merre kószáltok? :D

KépKép
Kép
csöpplány

Csigaby Anna nagyon édes,kis szöszi szemöldöke van!! :D Látszik,hogy szépen növöget,hipp-hopp és már otthon is vagytok!!!
Kitartás! :wink:

Zsu,ezek a kismamák.. :roll: Ilyenekbe én is belefutok,de már próbálom lecarni.Szerintem mindannyian tisztában vagyunk vele,hogy nem lesz egyszerű menet,de nem kéne úgy beállítani,mint egy tragédiát. :? Ha ők meg annak érzik,az az ő bajuk.Ennyi.Te se húzd fel magad az orvosokon(okosokon).Különben is,itt mindenki babája szép,okos,egészséges lesz,nekünk meg sok-sok tejcink lesz!!! :wink:
Köszike a dícséretet,szerintem is klassz lett a szoba.
Gabiról pedig kérjük az infókat az UH után.

Kriszta jó hallani Rólatok is.Te is card le ezeket a jóindulatú embereket. :wink:

Csöpplány ez már tuti a fészekrakó ösztön!Holnaptól már Te is 36.hét. :D Ari vagy amúgy,nincs nagy seggem... :lol: Bár igazad lenne.De mindegy majd Rubint Rékázom sokat. :roll:
Milyen 2/3 van meg?

Kismami már babázol?

Bálint szerintem helyezkedik befelé,nagyon ficánkol és szétfeszít lenn... :roll:

Kép

KépKép
mayday

Többiek?Merre kószáltok?

Kép

KépKép
mayday

Ma szinte semmit nem csináltam,de a bokám 6almas... :roll: Ezen már semmilyen felpolcolás nem segít,csak a szülés.Minnyá sírok... :cry: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Mayday:a fidesznek a 2/3-a.Pont néztem az összegzést.De nem akarok belefolyni a politikába! :D

Én sem értem az olyan szülőket akik csak azt hajtogatják,hogy jajj milyen nehéz lesz,meg hogy most aludjunk meg társai.Kicsit úgy jön le mintha nekik nyűg lenne a gyerek.
Én tisztába vagyok hogy sokkal nehezebb lesz,de ez ezzel együtt jár.De ez a kis Csoda megér bőven ennyit szerintem.Biztos lesz olyan amikor én is ki leszek borulva,de szerintem nem fog odáig fajulni a dolog,hogy én is csatlakozzam a hasonló jó akaró,tanácsadó anyukákhoz!

Többiek nagyon el vannak tűnve.

Ercsikati is ma volt uh-n,nem?Vagy el vagyok kavarodva? :)

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány politikát én is kerülöm,szerintem tök mindegy ki van a "porondon",nekünk sokkal jobb nem lesz. :roll: Max rosszabb... :?

Én is úgy emlékszem,hogy délután mentek Ercsikatiék 4D-re.Vagy így van,vagy én is meg vagyok kavarodva.

Tanácsadó meg mindig van,de kalácsadó... :?

Nagyon durván néz ki a bokám,illetve már nincs is... :cry:

Kép

KépKép
mayday

Hálisten engem a vizesedés elkerült idáig.
Ezt találtam mint módszereket a vizesedés ellen:
• Amikor csak lehet polcoljuk fel a lábakat. (A vénás keringést akkor segítjük igazán, ha a szívünk alacsonyabbra kerül, mint a lábunk.)
• Ne álldogáljunk, üldögéljünk sokáig, iktassunk be egy kis sétát, végezzünk lábfejtornát, hogy beindítsuk a vérkeringést.
• Hordjunk kényelmes cipőt, kerüljük a szoros gumijú zoknit, harisnyát.
• A gumírozott gyógyharisnya viszont enyhítheti a már nagyon kellemetlen tüneteket. Ezt reggel kell felvenni, még mielőtt kikelnénk az ágyból így nem gyűlik a vér bokánk köré.
• Lehetőleg a bal oldalunkon feküdjünk, mert így a testünk jobb oldalán húzódó nagy visszér szabadon szállíthatja a vért vissza a szív felé.
• Igyunk sok vizet! Meglepő módon a sok folyadék segít a testünknek megtalálni a helyes folyadékegyensúlyt és így a vizesedés jó ellenszere. Naponta másfél-két liter folyadék bevitele lenne ideális.
• Csökkentsük a sófogyasztást, mert a só visszatartja a folyadékot.
• Ihatunk gyógyteákat is, de csak mértékkel. Legjobb, ha természetgyógyász véleményét kérjük, hogy mennyit ihatunk az olyan enyhe vízhajtók főzetéből, mint a gyermekláncfű, tarackbúza, kukorica-bajusz, aranyvessző.
• Együnk minél több nyers hagymát, fokhagymát, almát, lila szőlőt és ha találunk, sörélesztőt.
• Homeopátiás kezelésként megpróbálhatjuk a Natrum muriaticum nevű szert c6-os higításban egy héten keresztül naponta háromszor, de ha egy hét múlva nem enyhülnek a panaszok forduljunk homeopátiás orvoshoz, mert lehet, hogy inkább alkati szerre lenne szükségünk.
• Az akupunktúrás kezelés általában hatékony segítséget nyújt.
• A rendszeres testmozgás is jót tesz: a séta, úszás, szobabiciklizés élénkíti a vérkeringést és kellemes közérzetet biztosít.

KépKép
Kép
csöpplány

Ma megvettük a hiányzó dolgokat, annyira jó túl lenni rajta! Imádok vásárolgatni, de mostanra a hátam közepére kívánom a hipermarketes bevásárlásokat... Na, nem is ott voltunk, csak a minimanóban... Volt kuponunk, így 3000-rel kevesebbet fizettünk. :)

Anna hihetetlen cuki! Nagyon nehéz lehet, hogy még maradni kell a kórházban. Csigaby, minden tiszteletem a Tiéd! Nagyon sok türelmet és kitartást kívánok ehhez az időszakhoz! A másik kórházba mikor mehettek át? Mondtak már valamit? Olyan jó, hogy írsz néha! És az is tök jó volt, hogy az elején megkérted a barátnődet, hogy számoljon be mindenről!
Már nagyon várom a nyári találkozót, olyan kíváncsi vagyok Rátok! (Ez mindenkinek szólt...)

Lányok, nagyon aranyosak a hazahozós ruhák! És a hasak is menők! :) Csöpplány, a Tiéd is nőtt, de Mayday, a Tiéd, hatalmas! Kismamiéval vetekszik. :) Király az alvós kép a kutyával, nagyon helyesek vagytok! :) És a szoba is nagyon jó lett! Tök ügyes a tesód!
Mit is írtál?! Nyoszni?! Szétröhögtem magam rajta!

Csöpplány, Te 2 nappal előttem vagy, szerintem már most nem kell aggódnod a koraszüléstől, én legalábbis úgy határoztam, hogy szerdától nem aggódom miatta. :) De biztos vagyok benne, hogy Samu még sokáig nem akar kibújni. Pedig én kicsit már örülnék is neki. :) És abban is biztos vagyok, hogy bármit csinálhatunk, ha még nem vagyunk készen a babával a szülésre/születésre, akkor úgysem fog beindulni. Szóval mehet az entyem-pentyem, meg a többi... :) Na, azért a bábakoktélt hanyagoljuk, elég durva lenne, ha mégis összejönne, és piásan mennénk a kórházba. Néha ünneplésnél koccintunk, és kapok én is vörösbort, de két korty után totál késznek érzem magam. Pedig én is tudnék mesélni, mint Mayday... :D Azt viszont nem értem, Kismaminál miért nem hatott a homeos koktél, amikor neki már a ctg-n is azt mondták, hogy aznap este tuti lesz valami. Érthetetlen... De mostanra már lehet, hogy megszületett Alina. Bennmaradni egyik baba sem fog. :)
Azt hiszem, nálunk is kb egy hetet várnak még a kiírt időpont után. Akkor meg méhszájtágító zselével indítanak. Gyorsabb és egyszerűbb eljárás a kézzel tágítás, de megígértettem a dokival, hogy azt nem csinálja. :) Állítólag nagyon fáj, viszont 2 óra vajúdást meg lehet vele spórolni a zseléhez képest. Hú, köszi! Inkább majd akkor döntenék! :D

Tényleg Ercsi, mi volt délután? Jók lehetnek a ruhák, kíváncsi vagyok rájuk. Olyan fölsőket vettél, amik kifejezetten terhesség alattiak, vagy már szoptatósak? A kakaós csiga nagyon jó lett, ugorj át, van még pár darab! :D Válasz még mindig nem jött, holnap emlékeztess megint, aztán nézünk egy telefonszámot! :)

Zsu, majd meglátod, tök jól néz ki, ahogy az a sok, színes pelus szárad! :) Gabi milyen színűt visz be mutatóba? Nekem egyedül a barackszínű nem tetszik.

Fú, megyek, mert Samu ki akar törni. Egyszerűen nem tudom, mi van vele. Egész nap nyomta a bugit. Most meg még durvábban, mint eddig. :? Remélem, ez nem jelent rosszat!

KépKép

KépKép
barbazso

hello csajok !nincs sok energiám itt ülni szóval rövid leszek.
Egyenlőre még egyben és már úgy vagyok vele hogy nem is gondolok a szülésre hátha akkor végre nem szivat a csajom .Fájásaim vannak de már nem izgat nem is törődök velük.
Na ez nem igaz ma 9 re megyek a védőnénihez aztán szülni ... :lol:
Jaj ez olyan rossz

Ercsikati:egyébként igaz úgyis akkor jön amikor akar a kis piszok pedig úgy bele éltem magam hogy végre látom .

Mayday:szépek a falak nagyon tetszenek !

Na puiszi ennyi ha lesz valami szétdobok pár sms-t köztetek és köszi hogy izgultok értünk jólesik igazán :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

mayday:ne keseregj drága az én bokám se semmi eddig ez volt a legszebb és egyetlen karcsú testrészem de már a múlté :D

rakok fel pár új képet még wáááááááá már nem bírom
És amúgy tényleg szép pocik vannak de azért talán még én vezetek :lol:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!
Én is itt! Bocsi, de tegnap már nem volt erőm írni, pedig mindent elolvastam! :D
Szóval megvolt az UH. Kendra, annyira édes volt! Nagyon klasszul lehetett látni a kis pofiját! :D Majd dobok képeket! De természetesen nem hazuttolta meg önmagát, azért mindig valamit a szájához vett, vagy a lábát, vagy a köldökzsinórt! De azért sikerült jó pár kép a kis pofikájáról! Most nem mért a csajszi, mert csak a pofijára voltunk kíváncsiak! Ott voltunk majdnem 30 percet! Nagyon-nagyon klassz volt, és megérte újra elmenni! Kaptunk egy fotót is! Olyan édes! Szerintem rám hasonlít, és a párom szerint is! :D De hát majd meglátjuk! :D
Lehet, hogy nem fogok tudni mindenre reagálni, de azért megpróbálom! :oops:

Zsófesz!
A felsők kismami felsők, de szülés után is lehet hordani őket, tekintve, hogy a hasad nem "megy le" pár nap alatt! :( Sajna! De egyébként nagyon szuperek! A hálóing, az szopis. Van két vágás az oldalán, és ott lehet szoptatni a gyerkőcöt! :D Nagyon klassz! Egy gólya van rajta, egy pólya van a csőrében, és egy kislány van a pólyában! Nagyon édes! Majd lefényképezek mindent és dobom, de egyenlőre az erkélyen száradnak! :D
Emlékeztetnélek, hogy nekem még nem írtak vissza! Lehet fel kéne hívni őket? Mondjuk a BabaMama Tudakozó sem kapkodja el a dolgokat....kancsó ügyben! :D

Csöpplány!
Köszi az infókat vizesedés ügyben, de szerintem bármit is csinálunk úgyis bevizesedünk! Gondolom én ezt abból, hogy tegnap nem ültem sokat, sétáltam mozgattam a lábam, délelőtt fel is volt polcolva, és mégis "Aranyos kis Mamut" lábam lett estére! :D

Kismami!
Szerintem Alina már nem sokáig akar bent maradni! Mikor mentek újra CTG-re? Kíváncsi vagyok akkor mit mondanak majd! Mert ugye a múlt héten már haza sem akartak engedni! :D

Most egyenlőre ennyi, de ígérem, hogy leszek még! Nálunk nagyon klasszul süt a nap, és a kedvem és az energiám is óriási! Reméljük így is marad! Már 2 adag ruhát kimostam, és még van egy. Holnap pedig elkezdem Kendra ruháit mosni! :D
Ja! Majdnem elfelejtettem! :oops: - Szenilla -
Képzeljétek Vasárnap megyünk a tesóm barátnőjéhez - aki profi fotós - kismama fotókat csináltatni! Már alig várom! :D Biztos izgi lesz!

Kép

KépKép
ercsikati

Csajszikák!
Fotók a g-mailen! :D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Barba:már nem aggódom ilyesmiken.Balázs már erős a kinti életre is.Én azt szeretném hogy kihúzza a 38. hétig,utána már bármikor jöhet!Várjuk szeretettel! :D Lehet hogy a vége felé már én is noszogatnám kifelé,de rá bízom,ő érzi mikor kell kijönnie.
Na igen,bent még baba nem maradt! :lol:
Na tök jó hogy megint sok mindent sikerült megvenni!Most már készen vagytok mindennel?
Nekem is nagyon aktív Balázs,tegnap is egész nap éreztem,pörgött rendesen.Ma is elég aktív,reggel óta érzem,most ép csuklik a Drágám! :lol:

Kismami:hát téged tényleg szivat a kiscsaj.Majd gyere a hírekkel!Már tényleg nem látom hogy nőtt volna,viszont tényleg brutálisan nagy! :lol:

Ercsi:hát csak próbálkoztam! :lol: Hátha valakinek bejön belőle valami! :D Mint pl gyomorégésre a tej.Nekem pl attól még több savam lett.Viszont a narancslétől elmúlt.Mindenkinél más alternatíva jön be!
Kendra nagyon édes,most szépen látszik a pofija.Kis húsos Manó!Kiváncsi leszek mennyire fog hasonlítani ha megszületett! :D

Anyatanyán tegnap délben megszületett a második babánk! :D 3300gramm és 48 cm.Míra.Lassan itt is elkezdődhetne a babaeső! :D Minden nap olyan izgatottan kapcsolom be a gépet,hogy na vajon van-e újabb gólyahír! :D Asszem izgi lesz ez a május hónap!

KépKép
Kép
csöpplány

Jó reggelt! :lol:

Csöpplány köszike a vizesedés-infot,probálkozom,talán valami bejön. :wink: Gratu a 36.héthez!Innen már bármikor jöhet Balázs!
Igen,lassan már nálunk is útra kelnek a babók.
:D Juuujjjjj,de izgiiiiii!!!!! :D :D :D Már nagyon várom!!!

Barbazso,olyan jó,hogy már mindenetek megvan. :D A nyári talit én is várom!Ti hogy gondoltátok?Mikor,hol....stb.Vagy még korai ilyeneket kérdezni? :oops:

Kismami,én már tutira azt hittem,hogy túl vagy a szülésen,és már Alinázol! :D De szerintem így is Te leszel az első.

Ercsikati,Kendra nagyon szép kis bige! :D Már most megmondom,hogy a kamasz évek kemények lesznek,főleg szegény aggódó apának!Fog ám leselkedni a függöny mögött! :D És azok a lábikós képek...haláli! :D

Én megen egyedül,apa elment ügyeket intézni. :cry: Magányos vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Ercsi, Te aztán jól nyomod! 8:35-kor már 2 adagot kimostál?! És a szomszéd?! :)
Kendra nagyon cuki, tényleg hasonlít Rád, de a második képen ahogy elhúzza a száját, az szerintem tiszta apja... Mondtam, hogy az ingyen vizsgálaton remekelni fog a kislány! Azt hiszem, jól megértik majd egymást Samuval. :D

Kismami, én is biztos voltam benne, hogy legkésőbb hétvégén... Kitartás! :wink:

Hát készen még azért nem vagyunk mi sem, csak boltba nem kell már mennünk babaügyben. :) A rácsvédőt és a baldachint még mindig nem varrtam meg. És még a ruhákat sem vasaltam ki, és a babakocsi huzatot is ki kell mosni,... Tegnap vettem olyan fertőtlenítő spray-t, amit a plüssjátékokra is rá lehet fújni, és 1 perc múlva már a baba kezébe adhatod, akár le is nyalhatja. :) Jó drága volt, de a felhúzós zenélős játékokat nem merném kimosni. :)
Ma reggel úgy ébredtem, hogy szólnom kéne a férjemnek, hogy próbáljuk már meg bekötni a babaülést a kocsiba, ne élesbe bénázzunk majd. Erre felhívtam, hogy felébredtem, és pont ezzel állt elő! Tök érdekes, hogy pont egyszerre jutott eszünkbe. :)

Na, megyek takarítani, mert nem akarom, hogy ellepjenek a hangyák. :roll:

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

UH-n minden oké volt, és még mindíg fejfekvésesek vagyunk...ez már szerintem így is marad :)
BPD 93mm, THQ 95 mm, FL73 mm (utóbbi kettő nem tudom micsoda, majd utánanézek :oops: )
Saccolt súlya 3300 gramm (37. hét)...szerintem az jó..kicsi baba nem lesz, de most gyarapodjon a pocakban :D

Csigaby, Anna nagyon szép...nézegetem a képeket és fel sem tudom fogni :D Mármint ezt a csodát, hogy az emberből egyszer csak anya lesz :) Kitartást nektek és ne aggódj már csak gyarapodtok... baj nem lehet :D :wink:

Barba, uram bevitte az egész dobozt :lol: Ha neki jól esik..vigye, csak kerüljön haza :) A színek kapcsán nekem szinte mindegyik tetszik...talán a barack és a narancssárga ami nem illik hozzám annyira de úgy sem én fogom hordani :D :lol:

Kismami: kitartást!! tudod mint a repülők..vagy így, vagy úgy lejönnek...hát ezek a törpicsekek is vagy így vagy úgy de kijönnek :lol:

Ercsikati: nem semmi tényleg ez a mai fittség..én ma behorpasztottam mikor hazaértem aludtam egy laza másfél órát...remélem most már engem is megtalál az energia :D
Kendra gyönyörű..és huncut :D Azt nem tudom kire hasonlít, de remek képek lettek!!!!! :)

Mayday: nyugi! és ne sírj...ahogy megszülsz pár hét és lemegy a vizesedés is..mikor a nyári tali lesz már balettozhatsz is..már ha éreznél rá késztetést :D Tényleg ezt a talit mikorra időzítsük? Júli vége? Aug eleje? És hol legyen? valami jó kis zöld területen lenne a legjobb :D
És akkor aki messzebb lakik is fel tudna jönni Bp-re??

Csöplány, meg se dícsértem a kecót, bocsi :oops: Tényleg jók a színek..az is amit eddig láttunk, meg ez a konyhai is :)
Holnap megint ctg...hihetetlen hogy el is telt 1 hét.....

Puszka

Kép
Kép
zsu84
Üröm

köszi csajok a bíztatást megszülök ám előbb utóbb mondjuk holnap mert jön egy hidegfront ami átvonul felettünk azzal én is vonulok szülni most már tényleg :D megyek is felteszem a lábam olyan dagi a bokám ez a hülye meleg itt 23 fok van

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Tegnap nem volt erőm már írni, csak elolvastam, de nem tudtam tovább ülni itt. Egyre nehezebben férünk el a hasamban, a bébi nyújtózkodik én meg szenvedek :-)
Ma meg reggel már a kórházban voltam vérvételen megint. Nagy meglepetésemre közölték, hogy a múlt heti cukor eredményem tök alacsony lett: 4,1 ezért ma meg se kell várnom a dokit, haza is mehetek. Úgyhogy örülök! Jó is, mert itthon csak lézengek, ez a meleg nekem is betett. A bokám eltűnt, a hasam meg keményedik és kómás vagyok, pedig már 1 kávét ittam.... de nem panaszkodom tovább :oops: Nekem is jól jönne valami kis energia valahonnan...Ti honnan szeditek? :lol:
Ja és tegnap összeraktuk a kiságyat, tök jó lett, majd teszek fotót. A pelenkázókomódot meg nem bírtuk, mert a dobozból a fele hiányzik :? Felhívtam a boltot, erre közölték, hogy ja igen a raktáros fiú elrontotta és csak az egyik dobozt adta oda, viszont még egy vevőnek is, így kettőnknek lett 1-1 fél komódja.... mondtam oldják meg és hívjanak fel, hogy mikor hozzák a másik felét. Itt tart az ügy.

KépKép

KépKép
nadina01

Kismami, akkor drukkolok, hogy a holnapi hideg front előcsalogassa végre Alinát! Néztem a fotókat, tényleg te vezetsz hasügyileg, úgyhogy a kislányodnak kell beindítani a szüléslavinát! Így nagyon várjuk!
Zsu, gratula a méretekhez! Ez tök jó, pont a korának megfelelő, nem? Szerintem is jó a súlya, úgyis veszít picit az elején belőle, és hát még 3 hete van is nőni :lol:
Barba, milyen fertőtlenítő sprayt vettél? Na igen pont erről jut eszembe, hogy az olyan plüssöket ti kimossátok, amiben mondjuk csörgő van? Mert nekünk van olyan, ami az ágy szélére tekerhető, de lelógnak róla kicsi figurák, amik csörögnek, szóval szerintem nem kéne gépbe tennem őket. Én is imádok vásárolni, de a bababoltok nem fognak hiányozni egy darabig. Sőt nekünk még lesz egy körünk tuti, mert pl. cumikat nem vettünk és 1-2 dolog még mindig hiányzik :evil:
Mayday, tényleg ne búslakodj a bokád miatt, ez már a vége! És utána simán elmúlik. Én is próbálgatok sok mindent, de nekem sajna semmi sem jött be, egyedül a kompressziós harisnya, de az meg kényelmetlen....főleg ilyen melegben. A babaszoba fal szuper lett! És a hasad is jó már :D Talán már azt is megsaccolnám, hogy Kismami után lassan Te következel majd :D

KépKép

KépKép
nadina01

Csöpplány, ez tök izgi, hogy a Tanyán már a második baba is megvan. Ők is ugyanígy májusiak mind? Lassan beindul nálunk is! Lassan, de biztosan :lol: :lol: :lol: A 38. hétig én is kihúznám, de valahogy már nem tovább :D De majd ezt a bab eldönti. Nekem teljes meggyőződésem, hogy én május 16-én fogok szülni. Ez pont 2 héttel a kiírt előtt van. Nem tudom honnan gondolom, de valahogy így érzem :lol:
Ercsikati, nagyon jók a fotók Kendráról!!! Nagyon szép baba! Bár nem tudnám megállapítani, hogy kire hasonlít. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz hasonlóság a kép között, ha megszületik. Én is gondolkodtam a kismama fotókon. Egy barátnőm csináltatott és nagyon szépek lettek. (aktot is, de teljesen ízléses) De, ha belegondolok, hogy a dagadt bokám, meg a nagy fenekem... :oops: Szóval én nem hiszem, hogy érzek magamban ennyi bátorságot most jelenleg. Aztán lehet, hogy később bánni fogom. Biztos egy életre szóló emlék.
Csigaby, Anna nagyot nőtt szerintem! Csak így tovább! És idén neked már van Anyák napja :D Olyan hihetetlen....
És hidd el hamar eltelik már ez a kis idő és haza is mehettek. Továbbra is sokat gondolunk rátok. Ha tudsz gyere és mesélj.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!
Újra itt. Az energiám még mindig megvan! Sőt, ma haza felé sétálás közben eszembe jutott, hogy ami most megszárad ruha, leszedem, és elindítok egy másikat! A lakásban amit találtam ruhát - és koszosnak véltem - kimostam mindent! :D Az újságban azt olvastam, hogy holnap hideg front, aztán újra meleg lesz!
Beszéltem a Kútvölgyivel, szerdán 9:40-re megyek CTG-re! Kíváncsi vagyok, milyen lesz, és hogy Kendra hogy fogja magát produkálni! :D Egyébként köszönöm mindenkinek a fotó dicséretet! Kíváncsian várom én is, hogy tényleg lesz-e hasonlóság az UH-s képek és a valóság között! :D
Közben a szülésznővel is beszéltem, hozzá 1-én megyünk mert még egy-két dolgot meg szeretnék tudni! Aztán Zsófesz is hívott, jókat röhögtünk! :D

Kismami!
A front lehet meghozza Alinát! De ne aggódj, ha nem a kiscsaj úgyis tudja, hogy mikor akar jönni! Tényleg! Te mit dolgoztál mielőtt teherbe estél? És mióta vagy táppénzen? Józsika gondolom örült, hogy minden nap amikor haza érkezett otthon volt az anyukája! :D A pocid szerintem meg nőtt! Nagyobb, mint volt! :D

Csigaby!
Bocsi, neked nem is reagáltam, pedig még este megnéztem Annáról a képeket! Hát zabálni való! Annyira édes, és tényleg lehet látni rajta, hogy már szedett fel magára, és hogy sokkal, de sokkal jobban érzi már most magát a bőrében! Kitartást, nemsokára a saját ágyában pihenhet majd! :D

Nadina!
Köszi a fotó dícséretet, és egyébként én is kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog hasonlítani a 4D-s kép, azzal amikor majd a kezemben tarthatom őt! :D Már nagyon várom, de nem sürgetem! :D

Mayday!
Remélem a párod hamar otthon lesz, és már akkor már nem kell egyedül lenned! De használd ki amíg nincs otthon senki, hallgass zenét, pihenj, polcold fel a lábad.....stb. Én mindig ezt szoktam, bár sokszor a kutyákkal örültködöm, és lemegyünk az udvarra játszani, csak akkor meg nem lehet őket felparancsolni, mert olyan kis elevenek akkor! Amúgy meg a nap 24 órájából 30-at aludnának!:D

Zsófesz!
Jó volt veled újra trécselni! :D Várom majd a linket ha megtaláltad! De azt tudnod kell, hogy a következő találkozásunkkor hoznod kell nekem kakaós-csigát! De olyat amit a két kis kezecskéddel sütöttél kizárólag NEKEM!!!!! Ha megvan a cucc és az ár, akkor kérem az infókat!:D
Egyébként az alattam lévő szomszéddal szerencsém van, a Bácsi süket, a nénit meg nem zavarja! Szóval mindenkinek ilyen szomszédot kívánok! Mellettem meg senki nem hallja, mert az a lépcsőház fala! :D

Csöpplány!
Szuper, hogy a második babátok is megvan! Gratula hozzá! De azért ahhoz képest, hogy májusi babák, és még csak április 26.van..... volt akkor már két baba, akik már nem bírtak várni és látni akarták a "külvilágot"! Mindenesetre Gratulálok Nekik! :D
És tényleg nálunk is hamarosan beindul a dömping! Már én is alig várom! :D Tökre izgi! :D

Most mennem kell, mert a mosógép már le is állt, és ki kell teregetnem a ruhákat! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Mayday:én is egyedül voltam fél kettőig.Párom addigra ért haza.Csináltam neki palacsintát,most meg sziesztázik.Nagyon fáradt szegénykém.Én addig elfoglaltam magam.Kivasaltam,berendeztem Balázs kiságyát.Már csak a kórházi csomagját kell a kicsi legénykémnek összepakolnom.
Az idő meg repül,máris a 36. hetet töltöm :? szinte még csak most voltunk félidősek.hihetetlen.

Barba:egy rugóra jár az agyatok! :D De tényleg jobb most kipróbálni mint utána ott vacakolni vele.Én a babkocsit szedtem atomjaira,hogy megnézzem mit hogy lehet rajta állítgatni! :lol:

Zsu:gratula a méretekhez.Szerintem már nem fog olyan őrült sokat hízni.Meg aztán az orvosok is tudnak ám tévedni a méretekben.Mírát,aki tegnap született,4 kg-ra becsülték,mire megszületik,és láss csodát,3300 grammal született.Szegény lány meg izgult hogy nagy baba lesz(Mondjuk ő cukros is).

Hidegfront:neeee márrr!!!!!Valahogy én nagyon ramatyul viselem,mindig fáj akkor a fejem.Remélem csak ennyi lesz,és nem indítja útnak Balázst.

Kismami:neked azért remélem megindítja Alinát,mert látom hogy te már nagyon tűkön ülsz! :lol:

Nadina:gratula az eredményhez!Hát ez vicces,fél komódot kaptatok??Remélem azért kaptok valami engesztelő ajándékot.Majd írd meg hogy mikor kapjátok a komód második felét is.A kiságy meg nagyon szép,igazán csajos!Na majd én is dobok képet a miénkről.Ma berendeztem teljesen.Egyébként ők is mind májusiak.Innen mentek át az anyatanyára.Mindketten május elejére voltak kiírva.Az első baba május 2.-re ,a második baba május 1-re.Szóval annyira nem siettek! :D
Én a május 13.-át álmodtam meg,és az is lenne a legjobb,mert párom utána vette ki a szabijait,és akkor nem lenne macera vele.

Én ma lustább vagyok,de azért ma is ténykedtem.Most meg mindjárt fekszem apa mellé ejtőzni.Egyébként itt szép az idő,csak kicsit fúj a szél.Egész nap ki vannak nyitva az ablakok,és olyan jó tavasz illat van!Na meg orgona!

Ercsi:én is szerdán megyek CTG-re csak én délre.Hát Balázs se akkor a legaktívabb de majd meglátjuk.

KépKép
Kép
csöpplány

ercsikati: hát ha még egyben leszek pénteken nst.
én élelmezésvezetőként dolgoztam itt az iskolakonyhán és február óta vagyok táppénzen lassan szülési szabin leszek

ma megittam2 liter tonikot állítólag a benne lévő kinin segít ha már érett a baba Józsikánál is ittam bár nem tudom hogy az vagy asex segített -e igazán vagy a hidegfront

csöpplány:hát az idegeim már odavannak izgulok félek egyszerre ma fájt a fejem aludtam egyet délután pedig még sose aludtam nappal
lehet készülőben valami pihenő a szülés előtt?

hát remélem
Józsika örült neki hogy én mentem érte az oviba azt mondta ott alszik velem a kórházban hogy ne féljek utánameg azt hogy amíg odaleszek ott alszik apával a helymen :D :D

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

zsu:http://www.babazo.hu/szakertok/20090318-terhesseg-varandossag-ultrahang-lelet-eredmenyei.html

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/viz ... egi-lelete

és ide ha beírsz két adatot a súlyát kidobja

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... foFeto.htm

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Csá-csá Csajok!

Zsu,a THQ a mellkas átmérő,az FL a combcsont hossza.Amúgy szép méretek.De hát ez már a 37.hét. :D De izgi!!

Nadina király a cukros eredményed,örülök neki!!! :D Én lennék a kövi Kismami után...hát nem tom.Még vannak előttem,bár aztán ki tudja így szemüveg nélkül. :lol: Nekem a 05.05. tökéletes lenne,az is a kiírt idő előtt 2 héttel van.Majd meglássuk. :wink:

Csöpplány,Ercsikati én is próbálom lekötni magam,ha egyedül vagyok,csak néha már kicsit sok... :roll: Azelőtt ha magamra hagytak,fogtam magam,aztán mentem,mindig csináltam valamit,most meg car,hogy nem tudom megtenni.De no rinya,pár hét és mindig lesz velem egy cuki pasi!! :oops: :D Jujjjj!!!

Apa ma nagyon meglepett.Ugye írtam,hogy elment intézkedni.Hát intézkedett!!!Megvett Bálintnak MINDENT,ami még hiányzott!Alig fért be az ajtón a sok cuccal! :shock: Szóval most büszke vagyok rá,nagyon,meg is fogom tyutyukázni! :lol:

Tali:mivel a nagytöbbség pesti(vagy környéki),szeintem az lenne a jó,ha ott lenne,én mobil vagyok legalábbis.Hogy Pesten belül hol,azt meg Ti tudjátok.Bár még odébb van.

Kép

KépKép
mayday

Hibernia,Anita,Dixus...(millio sorry,ha valkit kihagytam,kismama agy)Merre jártok lyányok?

Kép

KépKép
mayday

http://terheslap.blogspot.com/search/la ... 20rendszer

bocsi hogy egyesével de szerintem érdekesek a cikkek

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Csigabi nagyon szépen fejlődik a kis Anna.Kitartás már nincs sok hátra és otthon lesztek!

Kismami az lenne a kérdésem hogy akkor ráérek intézni a (családit,TGYÁS-t,anyasági támogatást)ha megszülök és itthon leszünk?

Tegnap megkaptuk a babakocsit,nagyon jól néz ki szerintem :lol: a szoba is alakul,a kiságyat is összeraktuk hétvégén.ma mostam egész nap,meg vasaltam,de már nincs sok minden hátra csak 1-2 adag ruha és kész :lol:
A bokám brutálisan nézki,ja helyesbítek már nincs is.
Holnap megyek dokihoz,majd hozom az infót a szivecskémről.
Na most ennyi jóéjt mindenkinek
Megyek feküdni,mert már nem bírok itt ülni.

Ja és bocsi hogy nem reagálok mindenre!Sorry

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Itt vagyok, csak már tényleg finiselünk, megy a nagytakker, a mosás, vasalás, pakolás mindenfelé. a héten szeretnék mindennel kész lenni. közben fotóztam, lehet ma elküldöm gmailra. múlthéten megvolt az első nst, szerencsére jó lett. ma pedig letudtam a 36 hetes vérvételt. holnapvédőnő, csütörtökön megint nst. estére már szoktam jósolgatni, fájogatni, de egyenlőre nem komoly még. amúgy minden nap jövök, és olvaslak benneteket, csak írni vagyok lusta. :oops:

Anita

Kép

Kép
anita1984

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?