Ma megvettük a hiányzó dolgokat, annyira jó túl lenni rajta! Imádok vásárolgatni, de mostanra a hátam közepére kívánom a hipermarketes bevásárlásokat... Na, nem is ott voltunk, csak a minimanóban... Volt kuponunk, így 3000-rel kevesebbet fizettünk.
Anna hihetetlen cuki! Nagyon nehéz lehet, hogy még maradni kell a kórházban. Csigaby, minden tiszteletem a Tiéd! Nagyon sok türelmet és kitartást kívánok ehhez az időszakhoz! A másik kórházba mikor mehettek át? Mondtak már valamit? Olyan jó, hogy írsz néha! És az is tök jó volt, hogy az elején megkérted a barátnődet, hogy számoljon be mindenről!
Már nagyon várom a nyári találkozót, olyan kíváncsi vagyok Rátok! (Ez mindenkinek szólt...)
Lányok, nagyon aranyosak a hazahozós ruhák! És a hasak is menők!
Csöpplány, a Tiéd is nőtt, de Mayday, a Tiéd, hatalmas! Kismamiéval vetekszik.
Király az alvós kép a kutyával, nagyon helyesek vagytok!
És a szoba is nagyon jó lett! Tök ügyes a tesód!
Mit is írtál?! Nyoszni?! Szétröhögtem magam rajta!
Csöpplány, Te 2 nappal előttem vagy, szerintem már most nem kell aggódnod a koraszüléstől, én legalábbis úgy határoztam, hogy szerdától nem aggódom miatta.
De biztos vagyok benne, hogy Samu még sokáig nem akar kibújni. Pedig én kicsit már örülnék is neki.
És abban is biztos vagyok, hogy bármit csinálhatunk, ha még nem vagyunk készen a babával a szülésre/születésre, akkor úgysem fog beindulni. Szóval mehet az entyem-pentyem, meg a többi...
Na, azért a bábakoktélt hanyagoljuk, elég durva lenne, ha mégis összejönne, és piásan mennénk a kórházba. Néha ünneplésnél koccintunk, és kapok én is vörösbort, de két korty után totál késznek érzem magam. Pedig én is tudnék mesélni, mint Mayday...
Azt viszont nem értem, Kismaminál miért nem hatott a homeos koktél, amikor neki már a ctg-n is azt mondták, hogy aznap este tuti lesz valami. Érthetetlen... De mostanra már lehet, hogy megszületett Alina. Bennmaradni egyik baba sem fog.
Azt hiszem, nálunk is kb egy hetet várnak még a kiírt időpont után. Akkor meg méhszájtágító zselével indítanak. Gyorsabb és egyszerűbb eljárás a kézzel tágítás, de megígértettem a dokival, hogy azt nem csinálja.
Állítólag nagyon fáj, viszont 2 óra vajúdást meg lehet vele spórolni a zseléhez képest. Hú, köszi! Inkább majd akkor döntenék!
Tényleg Ercsi, mi volt délután? Jók lehetnek a ruhák, kíváncsi vagyok rájuk. Olyan fölsőket vettél, amik kifejezetten terhesség alattiak, vagy már szoptatósak? A kakaós csiga nagyon jó lett, ugorj át, van még pár darab!
Válasz még mindig nem jött, holnap emlékeztess megint, aztán nézünk egy telefonszámot!
Zsu, majd meglátod, tök jól néz ki, ahogy az a sok, színes pelus szárad!
Gabi milyen színűt visz be mutatóba? Nekem egyedül a barackszínű nem tetszik.
Fú, megyek, mert Samu ki akar törni. Egyszerűen nem tudom, mi van vele. Egész nap nyomta a bugit. Most meg még durvábban, mint eddig.
Remélem, ez nem jelent rosszat!