Új privát üzeneted érkezett!

Ilangnak anno gracoja volt, hordozóstúl mindenestül, de aztán eladtam. Majd kaptunk egy pierre cardin-t, hogy majd a kistesójé lesz, na azt el is felejtettem, mert pár éve "visszakérték", na majd talán azt kapjuk meg/vissza a nyáron. Így most azzal számolok, remélem oda is adják, mert korábban már ígértek egyet máshonnan, de aztán azt mégse kapjuk meg..... :? :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nekem is ugyanezeknél,éhes vagyok,kaja után,lefekszem mozog a baba.Ha az apja ráteszi a kezét a hasamra,egyből abbahagyja,nem tudom miért,szerintem ilyenkor bújkál :) nekem rugdos ügyesen.

Én is ebédeltem,rozskenyeret szalámival,sajttal,főtt kaját majd Mikivel-Iparosban zöldségleves,chilis bab a menü,azt hozok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja tornára menet összefutottam a volt kollegámmal,aki dietetikus és pont reggel írtam neki emailt a diétával kapcsolatban :) azt mondta simán elég ha lemondok a cukorról és a fehér lisztről amennyire lehet. Úgyhogy így lesz....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na,elmegyek a városba. Szép idő van,rámfér a séta,hozok ebédet meg benézek az Árkádba.

evilany

nem ér leírni a menüt Évi, éhen halok.... :wink:

Enyém gyermek is ugyanígy mocorog, éhség, evés után, mondjuk ma extra pörgős :) .

Ja és tegnap ahogy magamhoz öleltem a kisbabát, egyből elkezdett vele "kommunikálni". A pici gagyogott Olivér pedig vadul táncikált odabent.... nagyon érdekes volt :)

Szilvás,
nem csodálom, hogy meghatódtál :) . Ilangom is bújik sokat, puszilgat, kérdezi, hogy fönt van-e a testvérkéje, vagy alszik-e :) . Nagyon jó érzés :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi!
Nálunk is ez van...apa hozzáér és nyugiban marad...erre párom azt mondja:megnyugszik apa közelségétől :D :D :D
Hát nem éééééééééééédes?
Fancsát már egyszer tenyéren rúgta...Lacánál szintén abba hagyja a mozgást...
Lehet nem szereti a pasikat? :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Nagyon csinos vagy!!! :wink:

Királylány! Én is 2500 g-mal születtem és 48 cm-rel... :wink: Mondjuk azóta is, mindig is vékony voltam. Nekem a szívem szakad meg, ha koraszülött kisbabát látok. Múltkor az aktívban volt egy 25. hétre született 70 dekás csöppség, aki igazi csodababa, ma már 1,5 éves, pedig az orvosok nem hittek benne! Hát végigsírtam, és simiztem a pocimat, hogy ugye Bence, te szeretsz anyu pocijában lenni. :)

Hasfogdosás: én csak a Tominak engedem meg. Sőt, azt kifejezetten szeretem, ha ő simogatja a pocim, és beszél Bencéhez. Ebből is tudom, hogy mennyire nagyon várja a kisfiunkat ő is. Mi ketten alakítunk ki vele egy bensőséges kapcsolatot, mindig mondjuk neki, hogy itt van Apu és Anyu. Nagyon szeretünk. :wink: :roll: Tomi beszél hozzá, hogy milyen lesz, miután megszületik, mennyire várjuk, reméli, jól érzi magát odabent, finom volt a kaja, jó éjszakát kíván neki... Én meg mosolyogva nézem, ahogy Bence rúgásokkal és a tenyere alá bújással "válaszol" neki. Még anyának se engedem, ezzel ki tud borítani, hogy na hadd fogjam meg a hasadat. Mondtam: nem, anya légyszi... Egyszerűen nem szeretném, furcsa lenne vagy nem is tudom.. Na.. Ilyen vagyok. Azt meg pláne nem engedem, hogy egy idegen... Meg én sem fogom meg más kismama hasát.
Elég pofátlan volt attól a csajtól Szilvás! Csak így letámad... :shock: Mint valami kismamavadász. :D Kiállítási tárgyak vagyunk, vagy mi?

Kép

Kép
barbcsi

Igen ez ösztönösen jön az anyáknál...mármint a sírvafakadás lehetősége.Köszönhetően a hormonjainknak is...de olyan jó érzés...és szívet melengető!!!
Ezt csak a nők tudják igazából átérezni!!! :D szerintem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,ja,Miki is ezt hiszi,h.megnyugszik tőle :)

evilany

Barbcsi!
Ez nagyon megható volt :) Bekönnyeztem :) :) :)
Na igen...idegenek ne tapizzák a kismamikat...ez is egy bensőséges kapcsolat...nem idegeneknek való!!!
Tapintatlan tuskók tudnak néha lenni az emberek! Nálam volt aki megkérdezte...Barinőm(de neki megengedem) nagyon szeretem ezt a csajt :D
Gyerekkori nagyon jó BARÁTNŐ.Bármikor bármiben lehet rá számítani :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ilyenek a pasik Évi!!! :D :D :D :D
Aztán ki tudja...lehet nekik van igazuk :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, Csillag, hagyjátok meg őket ebbéli hitükben! :-)

Sucer, a cukortrutyihoz sok sikert, tényleg vigyél egy citromot, és nyomasd bele. Úgy az íze nem gáz, csak egy kicsit sok az a 4 dl az üres gyomorban.

De kibírható! :-)

Na babókám mocorog. Igen, éhesek kezdünk lenni! :-) :lol:

szilvás76

Na most jól laktunk...megyünk sziesztázni amíg a gyerekek haza nem érnek a suliból :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Úgy lesz Szilvás :)
Had örüljön valaminek apa is....
Bár ma amikor szívhangot hallgattunk...néztem az arcát...nagyon édes volt...mosolygott és csillogtak a szemei.Ezt sugallta:
Ő az én picikém...büszke vagyok rá!
:D
Na ez is megindító látvány volt számomra :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

További jó munkát csajok!!! Aki teheti annak viszont jó pihenést!!!
Majd még jelentkezek :D

Ne írjatok sokat :D csak hogy követni tudjalak benneteket :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jaaaaaaaaj! Lacámnak megjött a pályaválasztási papírja...izgatott vagyok...de meghagyom neki a kibontást!!!
Szurkoljatok!!!!

Na tényleg leléptem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, Évi! Jó étvágyat nektek! Nem ér így leírni, mit esztek, éhes lettem én is! :D

Nekem pl.: éjszaka nem mocorog törpicur, alszik velünk együtt. Ha itt van az apukája, nagyon rugdos,élvezi, hogy itt van apa, szerintem már szinte várja, mert ha Tomi nincs velünk egész nap, akkor néha kapok ilyen "elégedetlen" (így neveztem el, mert olyat rúg az oldalamba vagy a hasamba, hogy beakad a levegőm :oops: ) rúgásokat, hogy na hol van apa, és ilyenkor, megsimogatom, és mondom neki, hogy nemsokára jön haza, csak dolgozik, és erre megnyugszik. Aztán ha éhes vagyok, akkor is rugdos, jelez, hogy Anyu enni kéne. :D Ha egyetemen vagyok, és érzi, nagyon koncentrálok, akkor ő is csendben figyel (vagy alszik, nem tudom :) ), vagy ha sok elintéznivalónk van, és mindenfelé rohangálunk, akkor is nyugis, és ahogy hazaérünk, ledőlünk végre egy picit, nyugiban leszünk, érzékeli, hogy na most már rám is tudtok figyelni, itt vagyok, és nagyon sokat ficánkol!!! :wink: Kaja után kapok egy-két elégedett rúgást, mintha megköszönné, de attól megnyugszik és elalszik. Eddig egyetlen uh-n sem aludt még, mindig nagyon eleven kisúr volt :roll: , tudja, hogy eljött az ő ideje, mindenki rá figyel. :) Azt is érzékeli, ha róla van szó, mert olyankor mindig táncra perdül (persze jó zenére is :D), hogy igen igen énrólam van szó, itt vagyok.

Most is rúgkapál, lehet hogy helyesel, de szerintem inkább éhesek vagyunk már. :D Úgyhogy eszek valamit. Aztán 4-re mehetek is az egyetemre.

Csillag! Nálunk apát fülön rúgta múltkor! Odatette a fülét hallgatózni, és megrúgta! De ha simogatja, akkor mindig játszik vele, nagyokat rugdos, viszont ha aludni készülünk és Tomi is mondja neki, hogy jó éjszakát, akkor odasimul a tenyere alá érezhetően. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Csillag! Nagy nagy drukk a fiadnak!!!! Írd ám meg az eredményt!!! Kíváncsi vagyok!!! :wink: (csak ne bontsd ki, azt én se szerettem, ha anya nézte meg)

Jó pihenést mindenkinek, én is elköszönök, de még jelentkezem! Dolgozósoknak jó munkát!

ui.: Bévi, ha erre jársz, írtam neked pü-t még pénteken, remélem elovastad/olvasod! :)

Kép

Kép
barbcsi

Én nagyon nem tudom mihez kötni, hogy mikor rugdos, s éjszaka is ébredek, hogy nagyon belendült....
Lehet ő is olyan izgága, hogy álmában is rúg-kapál mint én :D
Mikor megyek akkor nem...lehet elringatom....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csillag, nincs itt nálam kép. De holnapra csinálok neked.
Az elefániban vettük http://www.bababolt.echt.hu/.
Ez az 1 db volt, ilyen fura méretben a többi (50x70, az vagy 2 cm-rel nagyobb lett volna nekünk), de lehet, hogy más boltban még van. Az ára 2900 Ft - 10% a kedvezményes kártyám miatt.

Szilvás, olyan édes lehetett Bende. :D
Na ezekért a pillanatokért szeretnék Lilinek kistesót és mindent el fogok követni, hogy legyen!
Még a BMC-be is visszamegyek ha kell!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na akkor egyet értünk Csillag. Én is tudok ám mindenen sírni... Hormonok hormonok... :roll: :wink: Pihenj te is sokat! És ha teheted, sétálj egy picit ebben a szép időben!!! Örülök, hogy a védőnő mindent rendben talált. Mi is megyünk holnap! Már nagyon várom, hogy megint szívhangot hallgassunk! :wink:

Na most már tényleg mentem enni, Bence nagyon láthatóan rúgkapál, hogy tűnéééés enniiiii! :D Úgy szeretem, hogy ilyen figyelmes kisfiú :roll: !

Kép

Kép
barbcsi

Engem nem zavar, ha megfogják a pocakom, sőt, ha nagyon beindul, akkor gyorsan elkapom valaki kezét, s odateszem, hogy érezze... :D
Ő az én kisbabám! :)
-jó, persze nem idegenét :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nekem pl. most is rugdos a drágám. Tegnap est is teljesen be volt pörögve, férjem is már érzi. :D :D :D
De ha leülök, pihizek. Tuti elindul a drágám. Van, hogy fáj is amikor megfordul, ilyenkor Apa beszél vele, hogy ne csináljon olyanokat, ami az anyukájának fáj. :D
Nekem csak a férjem és néha a szüleim fogják meg a hasam. De nem is engedném, hogy idegenek oda nyúljanak!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Na ebéden túl vagyok én is.

Sucer: Bence 2500g és 50 cm volt születésekor. Lehet a klinikán az a protokoll, hogy minden császáros babát a PIC-re tesznek megfigyelésre, de az is lehet, hogy pont akkor nem volt elég hely a csecsemőn. Napközben ahogy lett hely, úgy kerültek le a babák. Bencét vizsgálni kellett a kardiológusnak és miután nem evett leesett a vércukra így infúziót kapott s már ezért sem engedték le. Akkor nagyon rossz volt, de utólag nem bántam, hogy egy hétig élvezte az intenzív osztály előnyeit - hozzáteszem más ez így, hogy tudod a gyereked normális időben, normális súllyal született.

Éjjel én sem ébredek, hogy mocorog. Nem szoktam "majd kirúgja az oldalamat" mozgást sem érezni, sőt van amikor nem látszik kívülről, hogy épp mocorog. Úgy látszik én ebben sem vagyok "jól" összerakva. :lol: :o

királylány

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok,

Évi, nagyon csinos a pocakod!

woody, egyszer már én is ettem Mekis fagyit :oops: - IR diéta ide vagy oda - nekem az epres a mániám. 8)

Kép
xtina75

Én szinte mindennap fagyizok.... :roll:
Általában a Lidl-s 89 Huf-os tölcséres csokis jégkrém a nyerő!
:)

Clárika
Kép
clárika

Clárika
Kép
clárika

Hát a névvel még várunk tuti. Bévi éppen a Petrus volt az ami kiverte a biztosítékot az öcsémnél, ez amúgy férfi név és nagyiméknál van/volt egy részeges barna bőrű és ez a pasi képe ugrott be az öcsémnek elsőre. Na de nem lehet minid csak nekem igazam. A listát én raktam össze azon ott volt a Petra mert nekem is TETSZIK és én kértem a férjemet, hogy válasszon. Mondjuk azóta sem volt téma, azóta is ő a picur vagy a Juliska.

Nekem csak mostanában kezdett el jobban mocorogni. Az este is mit le nem művelt :roll: férjem is érezte de nagyon kis sunyi. Ahogy a párom ráteszi a kezét a pocimra megnyugszik, sok idő kell elteljen mire megint rúg 1-2-t. Aztán a férjem megunja és ő meg megint beindul. De néha nem is érezhető a hasfalamon inkább olyan mintha bentről érezném. Én nem figyeltem mikor mocorog, amikor rájön, de inkább ha ledőlők.

Clarika vigyázz magara. Sajnos én is nagyon béna lettem szó szerint amióta terhes vagyok. Vagy 2x is megégettem a kezem forró olajjal, kiöntöttem a vizet, kiejtek dolgokat a kezemből már sokszor szégyellem magam, hogy ennyire béna lettem :oops:
nem ér nappal kaja menüt leírni, csorog a nyálam éhes lettem! Na meg fagyi nyam-nyam nekem is kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!! De tuti nem visz az uram sehova :cry: otthon vár rám egy kis mosatlan (este nem volt nagyon meleg a vizem, reggel meg nem volt áram - nem ment a vízpompa sem), főzni is kell így nem lehet tekeregni menni.

Kép
Kép
melisch

Na megjöttem hűűű nyári meleg van,izzadok is...m,egmosakszok és porszívózok,hadd izzadjak még :)

Remélem befér a kiságy,lassan kiderül hozzák-e.
Én sikeres voltam,megvettem a szennyestárolónak szánt kukát,a békásat a Tapsifülnek meg polárplédet,hű Tündi ez tök szuper,zöldet vettem végülis,ne legyen minden kék :)

Hoztam ebédet,nem volt chilis bab így paradicsommártást,főtt csibehusit,krumplit.Lehet jobb is.

evilany

SZiasztok, megyek, ma volt bőven meló.

Most meg vár a fodrászom. :-) (tesóm...)

szilvás76

Szilvi jó pihenést!

evilany

ezt most találtam:
http://www.kismamablog.hu/szules/szules-animaciok
sztem nagyon szép

Clárika, fagyi :D :D :D :D :D :D

Dia,
az a lényeg, hogy Bencével minden rendben volt! A többi nem érdekes, főleg utólag nem, nem igaz?

Hastapi: engem se taperolnak, max Apa, vagy Ilangocska. Amikor Anyukám, vagy Anyósom simogatja, vagy simítja meg, nem rossz, csak másmilyen, mint mikor Apa, vagy a kislányunk teszi. Másnak nem engedem, max. a legjobb barátnőmnek, aki most szült 3 hete :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hastapizás engem sem zavar, bár nem is nagyon tapiztak. Anya nézte, hogy rugdalózik ő volt az első aki érezte na meg ő mutatta meg hol is fekszik, hogy találom meg :oops: Én is sokat simizem, mondjuk nem beszélek vele csak ritkán reggel köszönök neki, meg estére. Az irodába mégiscsak furcsa lenne :lol:

Tünde a babszoba tök jó én is irigyellek de hát én egyedül leszek kismama igy marad az otthoni meló majd :cry:

Kép
Kép
melisch

Sucer így van. Nem bánom, így utólag meg főleg nem. Csak az a rengeteg pici korababa. Volt egy ikerpár, nagyon sok minden volt velük és nekünk is menni kellett Bencével a Normafához fejlődésneurológushoz vizsgálatra és ott találkoztam velük. Jó volt látni, hogy túlélték azt a sok rosszat és szépen fejlődtek.

Szilvi pá!

Évi annyira pörögsz! Örülök, hogy kaptál mindent amit szerettél volna. Na én a kéktől világgá szaladok. Csak mert fiú, minden üzletben a kéket akarták rámdumálni. De nem hagytam magam.

Melisch: Dorka. Bele voltam szerelmesedve ebbe a lánynévbe mikor Bencét vártam. De Gábor lehűtötte a lelkesedésemet. Azt mondta rá, hogy kutyanév :evil: Nekem a mai napig tetszik egyébként. A szomszéd kiscsaj is Dóra lett. Imádnivaló szép kislány.

királylány

Évi, most nézem, hogy 2 nap és a hátralévő időben bemész 100 nap alá :shock: :shock: :shock: :shock: Atyaég!
Tényleg nemsokára szülünk :shock: :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer ne fenyegess :? :lol:
és valóban...jáááj :o

evilany

Dia,
én is ismerek 25 hétre született ikerpárt, illetve sajnos csak az egyik kislányt :( :( :( . A másik elment, angyalka lett :( . De a lényeg, hogy minden rendben van veletek! Most látom, hogy te már 100 nap alatt vagy, ami a hátralévő időt illeti :) :) .

Szilvi,
jó pihit!

Évi,
te is pörögsz rendesen.

Képzeljétek kaptam egy szülésznő számot a dokimtól, fel is hívtam, június 20-a után kell hívjam és akkor körbevezet minket a szülőszobákon, műtőn (persze, csak ha nem műtenek), szobákon, szóval elmondja mi merre, hány méter. Olyan izgi :) .

Az új kolléganőm mához 2 hétre kezd, így akkor megkezdem a visszaszámlálást!! Juhéj, vége lesz az ovinak, melónak, pöröghetünk apával, a kiscsajjal, már nagyon várom, várjuk. Szobaátalakítás, vásárlás, kórház látogatás, iskolai bevásárlás, csupa izgi dolog :) :) . Na és nyár lesz, sok gyümi, fagyi, már nagyon várom! :) Jó hüle vagyok, mi? 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer addig jó míg van mit várni :)
Nekünk aztán most van...
Ja porszívózok ám épp csak szünetekkel...
Csiga lettem,az utcán is csak néztem a mai tempómon... :?

evilany

Éjszakai fény Intersparban 599 ft,gondolkodok h.veszek egyet,a pelenkázó fölé az éjszakai kelésekhez...akkor nem a nagy fényű villanyt kell gyújtogatni,baba,apa szemébe...
van erről tapasztalat,h.mekkora a fénye?
Kép

evilany

Sucer igen, akartam írni, hogy én már 100 alatt vagyok :lol:
És igen, az a lényeg, hogy minden rendben van.

Évi nekem is lassítanom kellett a tempón. A doki meg is kérdezte, hova sietek, hogy ki vagyok fulladva. Mondtam neki én mindig sietek. Erre ő: miért? mondom: mert nem bírok lassan menni. És tényleg nem. Csak most már olyankor érzem a hasamat és akkor átváltok sétába, de nehezen megy.

királylány

Dia én is így vagyok,alaptempóm a rohanás...volt :)

evilany

Évi ezeknek nem nagy fényük van. De szerintem elég. Mondjuk nekünk másmilyen van. Van egy kislámpa, na annak sem erős a fénye meg van egy kifejezetten éjjeli fény, de az is konektoros, micimacis. Kb akkora fénye lehet ezeknek is. Jól leírtam? Ma tudok ám fogalmazni :lol:

királylány

Épp bontom két nadrágpmból a zippzárat, kismamanadrág lesz belőle. Simán rámjön még csak a pocakomnál kényelmetlen egy kicsit ebben a formában.8)

királylány

Dia irigyellek :)(nadrágok)

Annyi fényt ad hogy peluscsere kivitelezhető vele?

evilany

Én is alapban mindig sietek... de ez már változik 8) , nem bírom a rohanást, keményedik olyankor a pocakom.

Én is egyre nehezebben viselem a saját gatyóimat, a baba lent nagyon bír nyomni. Ma is már kismama naciban nyomulok, du-ra kell is, mert estére sokkal nagyobb lesz a pocim, ez veletek is így van?

Évi,
nekünk Ikeás lámpánk van (hold), annak elég nagy a fénye, na nem keresőfény, de több mint a konnektorba dugható kislámpák. Az sztem sok, bőven elég a Dia féle lámpa.

Na indulok nagylányért az oviba, aztán láblóbázok. Le se mertem írni, hogy a múlthéten, kb. 600-700 km-rt vezettem, totál elfáradtam.
Ma lazítok, holnap pedig megyek az oviba bömbölni, anyák napi műsor lesz.. :) .

Vigyázzatok magatokra, babákra, gyerekekre!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer estére 2x akkora vagyok :)
Jó pihenést neked.

evilany

Újra jobb kedvem van, de gondolom ezt érzékelitek :wink: .

Édesanyám jobban van, ennek nagyon örülök! A párom autója is elkészült ma, szóval alakulnak a dolgok :) :) .

na eldugultam! 8)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Örülök a jó híreidnek! :wink:

evilany

Sziasztok!

Megvagyok én is, még nem olvastam vissza, Szilvással félidőben telefonáltam, remélem, végig jól bírta a reggeli megpróbáltatásokat!

Nálunk nem olyan egyszerű a helyzet, az sztk-ban nem merik levenni egyszerre a két vért és megitatni a cukrot közben. Holnap mehetek vissza a cukros löttyöt meginni és a második vérvételre utána. Szerencsére, apósom ráér holnap és gyorsabban is fogok végezni. Ma ugyanis a beutalókat is el kellett intézni a háziorvosnál. Pulzus miatt ő a kardiológiára küldött, s mondta, hogy a belgyógyászat nem igazán működik itt az sztk-ban, kábé heti 1 nap van rendelés.

Ez a harci helyzet: holnap sztk "reload". Majd este talán jövök hosszabban.

bekri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?