Csillag, Évi! Jó étvágyat nektek! Nem ér így leírni, mit esztek, éhes lettem én is!
Nekem pl.: éjszaka nem mocorog törpicur, alszik velünk együtt. Ha itt van az apukája, nagyon rugdos,élvezi, hogy itt van apa, szerintem már szinte várja, mert ha Tomi nincs velünk egész nap, akkor néha kapok ilyen "elégedetlen" (így neveztem el, mert olyat rúg az oldalamba vagy a hasamba, hogy beakad a levegőm
) rúgásokat, hogy na hol van apa, és ilyenkor, megsimogatom, és mondom neki, hogy nemsokára jön haza, csak dolgozik, és erre megnyugszik. Aztán ha éhes vagyok, akkor is rugdos, jelez, hogy Anyu enni kéne.
Ha egyetemen vagyok, és érzi, nagyon koncentrálok, akkor ő is csendben figyel (vagy alszik, nem tudom
), vagy ha sok elintéznivalónk van, és mindenfelé rohangálunk, akkor is nyugis, és ahogy hazaérünk, ledőlünk végre egy picit, nyugiban leszünk, érzékeli, hogy na most már rám is tudtok figyelni, itt vagyok, és nagyon sokat ficánkol!!!
Kaja után kapok egy-két elégedett rúgást, mintha megköszönné, de attól megnyugszik és elalszik. Eddig egyetlen uh-n sem aludt még, mindig nagyon eleven kisúr volt
, tudja, hogy eljött az ő ideje, mindenki rá figyel.
Azt is érzékeli, ha róla van szó, mert olyankor mindig táncra perdül (persze jó zenére is
), hogy igen igen énrólam van szó, itt vagyok.
Most is rúgkapál, lehet hogy helyesel, de szerintem inkább éhesek vagyunk már.
Úgyhogy eszek valamit. Aztán 4-re mehetek is az egyetemre.
Csillag! Nálunk apát fülön rúgta múltkor! Odatette a fülét hallgatózni, és megrúgta! De ha simogatja, akkor mindig játszik vele, nagyokat rugdos, viszont ha aludni készülünk és Tomi is mondja neki, hogy jó éjszakát, akkor odasimul a tenyere alá érezhetően.