reggelt!
hát elég durva amit leírtatok.
Bevallom néha én attól szoktam kibukni, amikor elmegyünk sétálni anyámmal meg a gyerekkel, és volt már rá példa, hogy valami olyan ismerősbe futottunk akit én nem ismerek.
"jaj, ez a gyerek tiszta te vagy, akár te is lehetnél az anyja" anyám meg sütkérezik a diccsfényben, csak elmondani felejti hogy az anyja mellettem áll, és persze minden kérdésre ő válaszol
De már megszoktam én inkább hagyom, mert már gondolom itt arról van szo, hogy jó érzés neki, hogy bókolnak
Én a CSiCCSÓ-tól tudok beborulni
És valami amit le kell írnom ha már itt tartunk, ne haragudjatok meg érte, akit érint, de nyelvész vagyok és nehezen bírom magamban tartani. Szóval a muszájt pedig pontos j-vel írjuk
(remélem senkit nem bántottam meg)
Leventének tegnap néhányszor leszívtuk a kis nóziját, állítólag azért normális esetben pár nap alatt rendbe kellene jönnie.
Akinek szintén szörcsög a kicsi az tervezi, hogy megmutatja dokinak, vagy felesleges?
zarja:gratulálok a megbízatáshoz, és szerintem nincs semmi ciki abban, hogy hagytad, hogy Bulcsút megszoptassák. Amikor Szandika született volt egy anyuka akinek sehogy sem akart megjönni a teje, a protokoll miatt pótlást még nem kaphatott, mondtam hogy adják neki oda az én steril anyatejemet, nem engedték. A csaj meg szegény egyre depisebb lett a gyerek pedig egyre dühösebb amikor mellre került, mert szegény szopott volna, de nem volt mit
Most is fáj a szívem, hogy ott van a fagyóban az a baromi sok tej, lassan elkezdhetem megint kidobálni, pedig biztos van olyan anyuka akinek jól jönne.
Nálunk is próbálkozik Levi az oldalra fordulással, de ő inkább hátról hasra, csinálja nagy erővel a hidat és a másik lábával meg támaszt. De paprikavörösre ordítja magát, hogy miért nem sikerül