Sziasztok Kismamák!
Kata007! Mi van veletek? Szurkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!
Zsuzs! Az én védõnõm Somosi Lászlóné, tehát nem ugyanaz, mint a tiéd, de a lényeg, hogy mindkettõ ilyen aranyos.
KRita, SJMóni, Kele! Üdvözöllek benneteket közöttünk, nagyon boldog babavárást kívánok nektek!
Mariann! Nagyon örülök én is, hogy elõkerültél, már hiányoltalak régebben!
Én is a Péterfybe járok, neked ki a dokid? Az enyém dr. Orbán István.
TVica, szija! Örülök, hogy jelentkeztél, jó babázást neked!
Magunkról: képzeljétek el, pénteken voltunk UH-n, és én sírva jöttem ki a rendelõbõl... Ugyanis a doki (és az UH) szerint a kisbabánk a mért paraméterei szerint 2 héttel visszamaradott, kisebb, mint lennie kellene, 31. hétnek megfelelõ és ez a 33. hét 1. napján volt. (Pl. 2000 gr. a 33. hétre elõírt és õ csak 1600 gr.) Rettentõen megijedtem, ráadásul a doki is elég zaklatott volt, de amikor hazajöttünk, és valamelyest lenyugodtam, átgondoltam a dolgokat.
Nekem hosszabbak (voltak) a ciklusaim az átlagosnál, ráadásul ha a fogamzás napjához hozzáadok 266 napot, az nem nov. 28., hanem dec. 3., ezen kívül a párommal mindketten elég kis súllyal születtünk, tehát egyszerûen lehet, hogy egyrészt a kisbabánk egy héttel fiatalabb, másrészt mi sem voltunk túl nagyok.. Végül is abban maradtunk a dokival, hogy egy hét múlva (tehát pénteken) újra megnézzük, hogy mennyit fejlõdött és ha nem elegendõt, akkor befektet a kórházba (na itt kezdtem el könnyezni).
Légyszi szurkoljatok, hogy pénteken ne legyen semmi baj!
Egyébként hétvégén átrendeztük egy picit a lakást: az "irodasarkot" levittük a nappaliba a szobánkból, így a párom ezen túl a lépcsõ alatt, a sarokban fog dolgozni, és már készen áll a szobánk a bababútor fogadására. Hát, én úgy félek...
Puszi mindenkinek: Laura33