Új privát üzeneted érkezett!

Túl vagyunk az ebéden,meg felfestettem a madárkát és a napot már csak a felhők vannak.Most eldőlök kicsit,olvasgatom a "Hurrá terhes vagyok"-ot mert emlékeztem h.abban is a csajnak magasabb lett a cukra és elég jól leírja a diétát amit utána tartott.

Meg ha szabad lesz a gép(mert apa maszekol rajta,csak most idelopóztam)keresek Ch atatokat,mondjuk egy 180 gr-os diétához.
Azért szerintem nem kell elfelejteni a sütést,hiszen ezért van édesítő és teljes kiőrl.liszt.

Remélem jól telik mindenkinek a hétvége!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi jó pihenést és olvasást neked vagyis nektek :lol: teljes kiőrlésű lisztből is lehet finomat sütni főzni ebben egyet értek veled,jövőhéten nekem is kiderül mi újság cukor téren,anyukámnak a tesómmal magas volt,nah majd kiderül nekem milyen lesz.
Ki nem volt még terheléses cukor vizsgálaton és ki mikor megy??????

Kép
bévi

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976

Pécsen a vasútállomásnál a Baby Shop-ban is van ilyen....ha jól emlékszem egy 10-el olcsóbban!(ez nem 100%)

igen, ott néztük ki élőben, de csak ezt a linket találtam, hogy megmutizzam Nektek! egyébként a városban ott a legnagyobb a választék sztem!

Kép
gtunde75

[quote="clárika"][ írta:clárikab]Tünde!

Nem látom, hogy vízszintesig dönthető?
Meg nem írja a mózeskosár méretét....az sztem fontos, mert bnőmék babája 2,5 hónaposan végigért benne...... :? -ez persze csak akkor lényeges,ha nem vízszintesig dönthető a kocsi....
SZERINTEM....

igen, 3 fokozatban, vízszintesig dönthető! :lol: ez nekem is fontos volt!

Évi igen, megvettük az utsó rózsaszín plédet! :)

Kép
gtunde75

Remélem maradt még kék :) holnap bemegyek a városba,meg az Árkádba is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

jaaaaaaaa, én mindig elfelejtem, hogy az Árkádban is Interspar van... :shock: :shock: én a Siklósi útiba járok... kékből láttam sötétet és világosat is és almazöldet... :lol:

Kép
gtunde75

Ja,akkor bízok benne h.van az Árkádosban is,de csak csak...

evilany

Diego-ban is vannak polár plédek....igaz egyszínű-nem mintás
699,- ért

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó éjt mindenkinek!
Pusz

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na csajok ilyen szerencsétlen is csak én lehetek....
Ma kaptam egyik vendégemtől medvehagymát, mert tegnap beszéltük, hogy már régóta ennék egy jó kis medvehagyma krémlevest, ők meg ma mentek az erdőbe medvehagymázni, s hoztak nekem....
Itthon neki is álltam, s mikor betettem a turmixba, hát nem levágta a tetejét, s leforráztam magam..... a jobb karom, meg a fél pocakom mellkassal együtt....
Hideg zuhany...meg hideg vizes törcsi....
Hál istennek csak a jobb karomon látom, hogy hólyagosodik...
Máshol csak jó vörös..... :(

Olvastam, hogy az ilyen dolgok meglátszódhatnak a gyereken, hát remélem nem fog.... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Clárika, ez nem hangzik valami jól. Nekem is anya mesélt ilyen dolgokat, meg szólt anno, hogy ne vakarjam a hasam, mert meg fog látszódni a gyereken. :shock: Ezt valaki tudományosan alátámasztotta már? Valahogy nehezen áll rá az agyam, hogy elhiggyem, hogy a több rétegű bőr, a szövetek, a méh fala nem adna elég védelmet egy ilyen felületi sérülés (forrázás, vakarás) esetén.

Na, egyébként, én mentálisan vagyok topon. Rájöttem, hogy vsz. itt az sztk-ban is megcsinálják nekem ezt a vérvételt (meg vizeletvizsgálatot) és mégsem kéne fölmennem Vácra a kórházba... Most egyelőre vacillálok. Párom szerint menjek Vácra, mert hogy Szilvással már lebeszéltük, és tök igaza van, mert tuti nagyon-nagyon megnyugtató lenne, hogy ott vagyunk egymásnak 2 órán keresztül. Itt viszont helyben elintéznék, nem kéne kocsikázni oda-vissza és hamarabb hazaérnék Kristófhoz, akire apósom fog vigyázni, mert Tomi megy dolgozni reggel.
Meg ez a kavarás a beutalókkal, mert hogy ugye én kettővel fogok menni (az egyik a nőgyógyásztól csak a terheléses cukorvizsgálatra, a másik a háziorvostól átlag vérvétel+vizeletvizsgálatra), és majd kérem szépen, hogy a nagy beutalón javítsák át, hogy nem sima tej-zsemle, hanem terheléses cukorvizsgálat kell. :? Még ezen is izgulhatok, hogy vajon hazaküldenek-e, hogy hozzak egy darab normális beutalót, amin minden stimmel. Azt hiszem, akkor nagyon szomorú leszek, szervezhetem újra az egészet... Na, mindegy. Majd holnap jelentkezem a hírekkel. Kicsit lazább lehetnék, ekkora ügyet csinálni ebből az egészből
:oops: :roll: :roll: :roll:

Kristóf egyébként túlélte az ottalvást a nagyszülőknél, sőt, nagyon jól elvolt, csak nekem volt rettentő furcsa az első 5-6 (!) órában a gondolat, hogy nem alszik otthon. Tiszta lökött vagyok.
Viszont, azt hiszem, anya rendesen elfáradt így a hét végére...

bekri

Barbcsi! OK, de én végig csináltam eddig 3 terhességet, ebből egy iker, és mindig csak ilyen "teszt reggeklis"-et csináltak nekem, és beérte velemindenki, orvosok, védőnő, stb. Akkoriban csak ha az gyanús volt, akkor csináltak glükózost.
Mindegy, majd túlélem, csak legyen jó az eredmény.
Grat a ZH-hoz. Én meg javítom kilószám őket, ne hidd, h az jobb :lol: Üdv: Claire
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Egy kicsit tudatosabban, az egészséges életmódnak megfelelően kell étkezni! Most könnyű lesz, mert jön a sok friss zöldség, gyümölcs!
Felfázás :cry: (sok folyadék+tőzegáfonya kapszula)

Tünde
Jó, hogy így meg tudjátok majd oldani a munka közbeni babafelügyeletet.
Babakocsi: hogyan lehet tolni? Az első kerék nem akad meg folyton az aszfalt repedéseiben?

Clarika
Pocak formája a mama testalkatától, szöveteinek feszességétől nagyban függ. Akinek szélesebb a csípője, abban "elveszik" a gyerek. Akinek lazább a hasfala, annak jobban domborodik. ÉS a gyerek helyzete is nagyon befolyásolja.
A gyerek neme NEM befolyásolja a pocak formáját. Vagy a fiúknál levő többlet kinyomja??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Égés :cry: (babona, hogy meglátszódna a gyereken)

Claire
WHO javaslata szerint 24-28. hét között a terheseknél a 75g glukózzal végzett terhelést kell elvégezni. Ez jobban kisebb mértékű cukoranyagcsere-zavart, mint a sima tej+zsemle.

Csillag
Terhességi hormonok okozhatnak bővebb folyást! Amíg színtelen (fehér), nincs különösebb szaga, normális!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!
Na a karomon maradt így reggelre folt, meg elvétve kisebb-nagyobb a pocakomon.... :S
Éjjel is nagyon fájt!

Hogy van-e tudományos alátámasztása, nem tudom, de pl nővérem megégette vasalóval a hasát mikor babás volt, s egy olyan kis folt lett a Csenge hátán....
Bnőmnek meg az anyja megijedt egy póktól, hírtelen az arcáhoznyúlt, utána meg a hasához..... s egy nagy barna májfolt lett az arcán, ami ahogy nő, úgy lesz kisebb....
Hát remélem ezek csak véletlenek!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Barbcsi
Képeket kérünk!
Drukkok mennek a zh-hoz, vizsgákhoz!

Csillag
Ami babakocsikat feltettél, azok közül nekem az utolsó jön be.
A múltkor próbáltam egy ismerősöm babakocsiját tolni (kicsi kerekek, két külön tolókar)... szörnyű volt... azt csak 2 kézzel lehet tolni (vagy én vagyok nagyon béna????)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Ennyire babonás vagy????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem, csak mindenfélét olvasok...lehet túl sok mindent.... :D

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt
Clarika,ezek babonák :D

Ircsi mit mondott a sebész családtag :) a haskötőre?

Bekri végül hogy döntöttél?

evilany

Ma elmegy a Miki és egy munkatársa a kiságyért,nagyon,nagyon remélem hogy befér az autóba (az egy nagyobb kocsi) és itt lesz végre!! Azon is van át mit tenni, 2 rács hiányzik belőle,mert utolsó kis gazdája előszeretettel ugrott bukfencet a rácsok felett,a szülei meg ezt meglátva jobbnak látták egyszerűbb kijáratot biztosítani :D ezen kívül le kéne lakkozni,és az aljára csináltatni egy új lapot,és matracot is kel bele venni és vágatni.
Szóval remélem a Miki kisággyal tér haza :)

Tegnap este a Felkoppintva c.filmet néztük meg,hát mit ne mondjak más szemmel mint a baba előtt tettük volna. Nagyon tetszett, a végén pedig a szülés jelenet kimondottan meghatott,holott azelőtt vagy untam vagy fújoltam volna tőle...:) Miki is mondta a film után hát igen a mi kis Tomikánk is nemsokára megszületik...és még mennyire hogy nemsokára,kb.olyan az egész,mintha tegnap,vagy na jó a múlt héten csináltam volna a pozitív teszteket :)

Nekiláttam utánanézni a diétáknak,de előbb írtam egy volt munkatársamnak,dietetikus,hogy mit gondol mennyire kéne drasztikus megszorításokat bevezetni,na nem magam miatt,mert én már előre látom keserű sorsom a terhesség után,mert ezeket a zsírtengereket,tokát és úszógumit le kell majd faragni,mese nincs.De hát azért nyilván nem a terhesség alatt áll neki az ember diétázni,hacsak nem muszáj,mert azt nem akarom hogy butaságot csináljak és a babám éhezzen. Bár nem hinném hogy éhezne,én amilyen édességzabáló szörny vagyok, szerintem a javasolt szénhidrát fogyasztás 2-3szorosát simán beviszem egyes napokon...

evilany

Sziasztok-Jó reggelt!

Clárika!...alátámasztva nincs...szerintem is csak babona!
Én annak idején elvágtam a pohár törött szájával az ujjamat terhesség alatt!-NEM LÁTSZIK A GYEREKEN
Lacával leforráztam magam...nokedliszaggatás közben...az sem látszik!
Nyugi bébi!!!!
Nem lesz semmi baja a babádnak!
Neked viszont most kellemetlen fáj és ég!!! SAJNÁLOM!!!

Ircsi-köszönöm az infót...én is így olvastam :D
Babakocsiból nekem mindegyik bejön :) ...és a kis kerekek akár milyen hihetetlen nem akadnak el...barinőmnek is ilyen van!
Bár sokan a terep kerekekre esküsznek!!!

Barbcsi! Csatlakozom az előttem szólókhoz...szurkolok...egy nagy kalappal!!! :)

Évi!
Szuper ha meglesz a babaágy is...képet tőled is kérünk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na eszem valamit....éhes vagyok...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

evilany

édes kis babóca

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek visszadőlök egy kicsit apa mellé....látom mindenki dolgozik :)
Jó munkát lányok!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én tornára megyek nemsokára.Aztán majd be a városba,ebédért,meg az Intersparba,lehet Rossmannba is,nézelődni :) Ma csak porszívóznom kell,tegnapról áttettem mára,meg hazavárni az uramat.:)

evilany

SZiasztok, megjöttem.

Hát, nem szeretném újracsinálni ezt a cukortrutyis izét.

Végülis maga a szirup egy egész citrommal nem volt gáz. Önmagában nem.
De üres gyomorba ebből 4 dl kicsit sok volt.
Leültem, olvastam, végül hányingerem nem is volt, de úgy "félidőben" úgy aludtam volna. :-)

Majd újabb vérszívás és kész.

Édességre gondolni sem tudok... Fúj!
Benyomtam egy paradicsomos-salátás-sajtos téliszalámis szendót, na ez jól esett... :-) Most már egész jól érzem magamat.
Itt a tejeskávém is előttem, minden oké.

Most már csak az eredmény az érdekes :-) Remélem, jó lesz.

Bekri végül bepróbálkozott az otthoni SZTK-ban, de nem járt sikerrel. Nem tudom, mit intéz délelőtt... :-)

Na felveszem a munka fonalát egy kicsit....

szilvás76

Sziasztok!

Hűha....

Tünde igen én kérdeztem, merő kíváncsiságból. Tudom , hogy a Gyed semire nem elég, főleg annak aki azértj ól keres. Nagyon jó, hogy a munkába is magaddal viheted majd a babát. Így szuper lesz! Remélem nem érezted bántásnak vagy számonkérésnek a kérdést. Nem annak szántam. :)
Babakocsi: szerintem jó. De én elfogult vagyok a Graco-val szemben. Nekem ebben a kocsiban egyetlen dolog nem tetszik - de ez nem a kocsi hibája, hanem én nem vagyok jól összerakva - hogy a mózesrésze fix, nem lehet a háttámlát emelni. Tudom, a sportkocsirészén lehet vízszintesig dönteni, ez volt az első amit megnéztem a leírásban. Mikor Bencét vártuk akkor ilyen babakocsik nem is voltak még.

Évi jobbulást!

Clárika látom nagyon foglakoztat a pocak formája, AFP értéke, stb és a baba neme közötti összefügés :lol:

Melisch nekem szívem csücske a Petra. - Aztán meg majd jól kiderül, hogy fiú lesz :lol: de ez legyen a legnagyobb "gond" Az életemben - Igen, nálam nem szempont, hogy lehet e becézni. Mi nem szoktuk Bencét sem és egymást sem- Mármint a névből adódó becézésre gondolok.

Otthon felejtettem a fényképezőgépet, így nem tudom megmutatni hol tartanak a munkálatok. Pénteken mire hazaértem Gábor felporszívózott és felmosott. Komolyan mondom rendes férjem van :D Holnap jön ismét az asztalos, kíváncsian várom mire jutnak.

királylány

Szilvi örülök, hogy túl vagy rajta. Hű, ahogy olvastam még a hideg is kirázott a gondolatára. Brrrr...

Szombaton este mentünk a barátnőimmel a cukrászdába és pont akkor jött szirénázva a koraszülött mentő....... :( és szirénázva ment visszafelé is Pestre. Remélem jól van a baba. Nem tudom, hogy ki, hanyadik hétre, de szívszorító volt.

királylány

Végülis nem olyan szörnyű, rosszabbra számítottam. :-)
Remélem, nem kell ismételni...

Vizeletet nem vittem (nem mondták, én meg ilyen teszten nem voltam még) hát az ciki volt. Egyszerűen nem tudtam kifacsarni magamból semmit, csak szó szerint 2-3 cseppet!!! :-)

De elég lett. :-) Rendes volt a laboros...

És f7-kor (kezdéskor) kijött, hogy először kérem a terheléses cukorra váró kismamákat!
(Soron kívül!!!)

A második szúráskor bementem, egy néni is bent volt, a nővér meg megismert, előrehívott. A néni nem akart engedni, elzárta az utat, rám nézett, elkezdett nyomulni előre, erre a nővér meg visszaküldte, hogy "tessék előre engedni a kismamát, pont eleget várakozott már"

Jól esett... :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.04.26 10:52-kor.

szilvás76

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Szilvi örülök, hogy túl vagy rajta. Hű, ahogy olvastam még a hideg is kirázott a gondolatára. Brrrr...

Szombaton este mentünk a barátnőimmel a cukrászdába és pont akkor jött szirénázva a koraszülött mentő....... :( és szirénázva ment visszafelé is Pestre. Remélem jól van a baba. Nem tudom, hogy ki, hanyadik hétre, de szívszorító volt.[/color]

Ne is mondd.
A hétvégén én is szembesültem azzal, mekkora kincs az egészség...
Amig nincs baj, fel sem fogjuk, tök természetes hogy jól vagyunk...

szilvás76

Ezt most olyan jó volt olvasni. Hogy ilyen kedvesek voltak a laborban. Ritkaság.
A nyomulós néni meg elmehet a fenébe. Én nem tudom miért ilyenek. Persze tisztelet a kivételnek.

királylány

Szilvi akkor Te jobban jártál :) (idő szempontjából,hű ha engem fél 7kor leböktek volna... :roll: )
Vizeletet nekem nem néztek.

evilany

Azt mondta a laboros csajszi, hogy leveszi az éhgyomrit, de mielőtt "megterhel" meg kell néznie a vizeletet cukor szempontból.

Ez végül is jó, szerintem... Gondolhattam volna rá... Otthon direkt elmentem indulás előtt, hogy ne kelljen az SZTK-ba a mellékesbe mennem... Kár volt... :-)

Egy pici lakmusz papírral nézte a cukrot. a pohárkából gondolom mind a 3 cseppet felitatta. :-) :wink: :oops:

szilvás76

Én rengeteg ilyen koraszülöttet láttam mikor Bence született. Ő a 2500grammjával óriásnak számított az intenzíven. Hihetetlen, hogy azok a csöpp kis apróságok hogyan tudnak küzdeni. Ha valaki nekem ezt meséli el sem hiszem. Addig nem tudtam, hogy sajnos ez "mindenapos" dolog. Volt a családban is egy kisfiú. Illetve van, mert már 5 és fél éves iszonyatos rosszaság, ő 28 hétre 500 grammal született. Tehát a hétnek megfelelő súlya sem volt meg. Nagy küzdelem volt, de a szülei soha egyetlen percre sem gondolták azt, hogy nem élheti túl. Fel sem merült bennük ez a lehetőség. Neki azért nagy szerencséje is volt, úgy gondolom, mert ilyenkor nem ritka az agyvérzés és hasonlók, de neki nem volt semmi ilyen.
Na ezt most jól megaszontam....

királylány

Nekem az újszülöttek normál esetben is olyan aprócskák, a 4,4 kg-os fiam nem volt az a törékeny baba. :-)
Mellettem levő ágyon a 3 kg-os "normál" baba olyan kis töpörödött öregembernek tűnt. :-)

szilvás76

Sziasztok!

Hétvégén olyan szép idő volt, hogy alig voltam a lakásban.
Szombaton voltunk bababoltba, vettünk pelenkázó alátétet a kombiágyhoz. Szerencsére találtam 49x65 cm-est és nagyon édes. :D
Utána a teraszon pihiztem a férjem meg nyírta a fűvet.
Vasárnap is ez volt a program, de elvittük sétálni a kutyát. Olyan kis koszosan tért vissza, minden kis pocsolyát megnézett magának. :D

És a hét legjobb híre, hogy vasárnap érkeznek nővéremék a 2 kicsivel. Már alig várom, a kisfiú már 6 hónapos és még nem is láttam! :D :D :D :D

Csináltam pocak képet, felrakom a gmailre. :)

Ircsi, nagyon csini vagy a képen!

Bévi, neked is szép nagy pocid van már. És kiváncsi vagyok mi lesz a 4D-n ma!

Évi, nem olyan nehéz a diéta, csak meg kell szokni. Viszont a lényeg, hogy nem szabad elcsábulni. :)
Ok, én szeptember óta csinálom és folyamatosan kívánom a Meki csokis fagyit, és múlt hónapban nem bírtam és ettem 1 db-ot, de nagyon megkívántam.
Nekem pl a kedvencem a kókusz golyó! Azt teljes kiőrlésű cukor mentes kekszből készítem és nyírfacukort rakok hozzá (porcukorként ledarálom). Nagyon fini. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kép :wink:
Hát szemből mondjuk nem az igazi,a csípőm sajna még szélesebb lett mint volt,olvastam hogy kiszélesedik,de hát nekem erre már nem volt szükségem igazán...:S és erősen koncentrálok :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.04.26 11:10-kor.

evilany

A Mekiből én a karamellás shake-et szeretem, de inkább nagy ívben kikerülöm. :-)

szilvás76

Na az előbb az egyik ismerős rám nézett majd megkérdezte: megint fiú?
Ettől tudok falnak szaladni. "Megint". Azzal a bizonyos hangsúllyal. Hát nem mindegy? És ha "megint" fiú, akkor ugyan mi van? Ugyanúgy fogom szeretni, mint az elsőt. Jájj. Nekem meg ez a becsípődésem.

királylány

Én az espres és vaníliás shaket szeretem, de miután nálunk nincs Pestre meg nagyon ritkán járok, akkor sem biztos, hogy pont arra, így nem esem kísértésba. ha meg véletlenül ott vagyok akkor engedélyezem magamnak :P Viszont itthon is el tudok csábulni a fagyira meg az anyósom vagy apukám sütötte sütire. De az okosan beosztom.

királylány

Tegnap próbán jövök kifelé a teremből, erre elém ugrik egy "szoprános" csaj, a hasamra teszi a kezét, és kérdi "baba???? " :shock: :shock: :shock: "Ugye kislány? Tudtaaaaaam!"

Amúgy most kezdik észrevenni, hogy lekerült a pulcsi rólam... :-)

De ez a 'vadidegen a hasamat tapogatja' dolog... Nem szeretem. Tegnap mondjuk meglepődtem, így csak bólogattam, de valahogy én nem kezdek tapizni vadidegen kismamákat. Eszembe sem jutna. A barátnőm pocakját simogattam egyszer, mert épp vircsaft volt benne, de akkor is a barátnőm mondta, hogy nézzem meg mit művel a lánya...

Á, mindegy, nem vagyunk egyformák. ...szerencsére... :twisted:

szilvás76

Én sem szeretem ha fogdossák a hasamat - igaz nagyon nem is teszik - és én sem szoktam más pocakját tapogatni. Nem vagyunk egyformák.

Tudatosan figyelgetem a mocorgást. Tegnap este nem volt panaszra okom, ott forgott - pörgött. Most is érzem a buborékokat. :) De nekem kaja után nem mocorog rögtön. Van, hogy ey óra is eltelik mire megmozdul.

királylány

Nekem teljesen változó, mikor indul a táncóra.

Általában

- kaja után 10-20 perccel,
- este, ha ledőlök, és végre nyugi van
- amikor éhes vagyok

:shock: :wink:

szilvás76

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat a zh-mhoz! :roll: Jólesett nagyon! Remélem a többi is ilyen szépen fog sikerülni!!! :)
A ruháról csak hétvégén tudok képet tenni, mivel olyan nagy, hogy a busszal mi nem tudtuk hazahozni, hanem apáék hozzák utánunk szombaton! :oops: (az összes többi vásárolt dolgunkkal együtt)
Sikerült beszélnünk a virágossal, nagyon korrekt árakat hozott össze nekünk, még május 4-én és 14-én megyünk hozzá megbeszélni, hogy hány padsordísz kell a templomba, illetve, hogy mit, mikor és hová vigyen. Szombaton jön ki hozzánk a vőfélyünk is megbeszélésre. :D És hétvégén végre lesz arra is időnk, hogy (ha jó idő lesz), lemenjünk egy kicsit sétálni Balatonfüredre! :roll: Kiszemlélni, hogy hol lenne jó fényképezkedni. Már csak 19 nap!!! :wink:
Én is sokat álmodom Bencével, hogy szoptatom, kivisszük sétálni, sőt a Tomi is szokott vele álmodni! Tegnap megint viccelődött velünk Bence, feküdtünk az ágyon, ő meg elkezdte kitolni a testrészeit, és szép dudorok voltak a pocimon, hol itt, hol ott. :D Szegényem, meg szoktuk csikizni a pocimat, és ő ilyenkor mindig nagyon mocorog (lehetséges, hogy érzi a csikizést?), de van, hogy akkorát rúg, hogy na most már elég :lol:, viszont ha az apukája odateszi a kezét a pocimra, érezni, ahogy szépen odasimul a tenyere alá, mintha biztonságban érezné magát, és megnyugszik. :roll:

Melisch a sógornőmet is Petrának hívják, és ő nagyon szereti, sosem volt gond, hogy nem lehetett becézni, így lett az ő beceneve hugi (mivel a Tomi húga), és sokan így hívják a családban. :wink: Ahogy Királylány is írta, a Bencét se lehet becézni, de szerintem ez nem gond, nekünk így tetszik ez a név, el sem tudnám képzelni, hogy becézzem ezt. (de ha pl.: András lett volna, nekem akkor is olyan fura lenne, hogy azt mondjuk neki: Andris, Bandi stb...) Tamás oké, hogy Tominak becézzük, én meg Barbi vagyok, mert a mi nevünk túl komoly és hosszú lenne (az enyém mondjuk) amúgy, és csak akkor szólítanak Barbarának, ha valaki mérges rám. :D De a suliban is olyan rossz volt, hogy a tanárok egyszerűen nem tudták nekem azt mondta, hogy Barbi, hanem mindig csak Barbara, Barbara... pfú utáltam... Szerintem a Petra nagyon szép név!!!

Claire! Gondolom akkor egyetemi tanár néni vagy, ha zh-kat javítasz? Hol és mit dolgozol, ha szabad kérdezni? Nem bántásként akartam írni a terheléses cukorral kapcsolatosat, de nálunk -és még nem tudom hol- ez így van. Nem elég a tesztreggeli, elküldened terheléses cukorra is, hiába pl. én nem tartozom a veszélyeztettek közé (Úgy gondolom), cukros sincs a családban, mindig jó volt a cukrom, de a terhesség más. Anyu mondta, hogy neki a húgommal volt a vége felé cukra.

Clarika! Nagyon sajnálom, hogy leforráztad magad :( :(, tegyél rá hideg vizes borogatást, biztos nagyon fáj, elég kellemetlen élmény :(. De ne aggódj, szerintem sem lesz ettől a babádnak semmi baja, nem fog rajta meglátszani!!!

Ircsi! Akkor ketten vagyunk bénák, mert már én is próbáltam olyan babakocsit tolni, és egyszerűen nem ment! :? De nem is tetszik nekem. Én inkább a "terepjárós" babakocsik híve vagyok. :D Vámoson szükség is van rá, főleg amilyen az utcánk. :( Itt a kicsi kerekek seccperc alatt tönkremennének, és már a védőnőnél a rendelőben is láttam anyukákat, hogy bizony ilyen babakocsijuk van. :wink:

Évi! Jó lesz, hogy végre a kiságy is meglesz! Majd képeket kérünk róla! :)

Szilvás! Tök jó, hogy még ilyen kedves emberek is léteznek a földön! :) Én is úgy voltam, mikor másodszor mentem vissza, azt hitték előzni akarok, és utamat állták, mire megszólalt a nővér: Engedje ide kérem a kismamát, terheléses vércukrát időre kell levennem! Na de a lényeg, hogy túl vagy rajta! Reméljük az eredmény is jó lesz! 8) Azóta bevallom, én se kívánom annyira az édeset, sőt néha rosszul vagyok, ha csak rá kell néznem. brrr

Tünde! Ez nagyon szuper, hogy nálatok kialakítanak egy ilyen szobát a közeletekben, és vissza tudsz menni dolgozni! Így legalább bármikor oda tudsz menni hozzá, ha kell vagy csak megnyugtat, ha látod! :wink:

Királylány! Tényleg nagyon rendes férjed van! :D Ez igazán kedves volt tőle, hogy takarított, mire hazaértél. :) Koraszülött mentő :cry: :cry: Remélem jól van a baba, és remélem nekünk nem lesz rá szükségünk! Bár ahogy a 4D-s uh-n is láttuk, nagyon jól érzi magát odabent Bence és esze ágában sincs kibújni a 37. hét előtt! :D :lol: A hétvégén már 2X is megnéztük a dvd-t, nem tudok betelni vele, olyan édes! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy egyszer menjen el rá, felejthetetlen élmény látni, itthon újranézni! Még most is könny gyűlik a szemembe, ahogy hallhatjuk a szívhangját, látom, ahogy integet és vakarja a nóziját és rugdos nagyokat! Így teljesen más érezni, hogy már hozzá tudom kötni a látványt is, és az sem utolsó, hogy már annyiszor elképzeltem, és a 4D valahogy még közelebb hozta ezt a képet, hogy láthattam, milyen kis dundi pofija van... :roll: Én már úgy várom az augusztust, mint a messiást, komolyan mondom!!! Az lesz az első, hogy megpuszilgatom a kis pofiját, és magamhoz ölelem!!! Tomi is olyan nagyon boldog, mióta már így is látta, nem csak 2D-vel, és ő is közelebbinek érzi a mozgását, mert már tudja, hogy az hogyan néz ki! :roll: :wink:

Na jól van, belevetem magam a közgáz rejtelmeibe, bár nem tudom mi szüksége van rá egy vegyésznek... :? :x

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől :D
vizelet rendben...vérnyomás rendben...szívhang rendben...(édes kicsi pacidobogás) :D
most ebédelünk...Krumplipüré,párolt zöldség(cukorborsó,répa) és fasírozott :D
babónak nagyon ízlik :D (persze nekem is)

Woody!

Hol sikerült ilyen méretű pelenkázó alátétet találnod és mennyiért?(ha nem vagyok indiszkrét)
Én nem találok sehol :(
Van róla képed? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

látom újabb kismami van túl a cukorszirup iváson, Szilvás :wink: . Én jövőhéten megyek....
Tegnap babáztam egy majd 3 hós babával, jaj olyan drága picúr volt, hogy csak na :) :)

Koraszülöttség: nekem is mindig könnybe lábad a szemem, ha ilyen autót látok... :(

Dia,
Bencéd súlya nem a normális tartományba volt? A 2,5 kilóval már nem szokták PIC-re vinni a babákat nem? Vagy több paraméter van? Bocsánat ha nem vagyok képben... :oops: :oops:

Évi,
majd hozzál képet a kiságyról! Nálunk még semmi sincs előkészítve, tényleg minden nyárra marad majd... se időnk, se pénz... na de ez nem a panasz helye. Fő az egészség!

Tünde,
jó ez a kocsi, és a kis kerékkel is remekül lehet boldogulni. Nekünk kölcsönbe van a kocsink, majd talán június-júliusban kapjuk meg, hogy milyen állapotban van, fogalmam sincs.... na mindegy, nem aggódom rajta, lesz ez a lényeg.

Ha lesz babás képem tegnapról, hozok :)

Bocs, meló van és lassan ennem is kéne.... nagyon éhes vagyok már!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsiIrcsi! Akkor ketten vagyunk bénák, mert már én is próbáltam olyan babakocsit tolni, és egyszerűen nem ment! :? De nem is tetszik nekem. Én inkább a "terepjárós" babakocsik híve vagyok. :D Vámoson szükség is van rá, főleg amilyen az utcánk. :( Itt a kicsi kerekek seccperc alatt tönkremennének, és már a védőnőnél a rendelőben is láttam anyukákat, hogy bizony ilyen babakocsijuk van. :wink:

Akkor én is csatlakozom. Végül én jó nagy kerekű járgányt választottam, igaz, nehéz is egy kicsit, de nem érdekel. :-) Valamit valamiért.

Ha meg megyünk valahova, egyelőre a hordozót használjuk, azt Apa viszi, később meg majd meglátjuk. :-)

Bende kék Bergonja jó lesz most is! :-)

szilvás76

A blogomba kifejtettem már, de ide is beszúrom. :-) Hát többek között ezért IS érdemes gyermeke(ke)t vállalni! :-)

A hétvégén jöttem rá, hogy Bende érzi valahol, hogy mi történik:

Vasárnap meg Bendével sziesztáztunk. Hozzámsímult, majd a fejét a pocakomra tette. Erre a huga mocorogni kezdett. Mondom Bendének, ott van bent a kistesód. Ekkor Bende elhúzta a hasamról a pólót, és odaszorította a fülét. Hugi pörgött, kisfiam felkapja a fejét, tágra nyílt szemekkel néz rám... Mondom, igen, örül a kistestvéred, hogy odabújtál hozzá. Kisfiam meg egy önkéntelen mozdulattal odabújt és megpuszilta a hasamat.
Hát nem tudom, hogy a hormonok miatt az érzékenység, de bizony majdnem elbőgtem magam a meghatottságtól. Csak azért fogtam vissza, mert nem akartam, hogy Bende megijedjen... :-)

szilvás76

Szilvás...
Nekem is kb így mocorog :D
Evés után 5-10 perc és jelentkezik a drága....de van néha hogy már evés közben :D
este aztán nagyon ERŐS kisember :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?