Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat a zh-mhoz!
Jólesett nagyon! Remélem a többi is ilyen szépen fog sikerülni!!!
A ruháról csak hétvégén tudok képet tenni, mivel olyan nagy, hogy a busszal mi nem tudtuk hazahozni, hanem apáék hozzák utánunk szombaton!
(az összes többi vásárolt dolgunkkal együtt)
Sikerült beszélnünk a virágossal, nagyon korrekt árakat hozott össze nekünk, még május 4-én és 14-én megyünk hozzá megbeszélni, hogy hány padsordísz kell a templomba, illetve, hogy mit, mikor és hová vigyen. Szombaton jön ki hozzánk a vőfélyünk is megbeszélésre.
És hétvégén végre lesz arra is időnk, hogy (ha jó idő lesz), lemenjünk egy kicsit sétálni Balatonfüredre!
Kiszemlélni, hogy hol lenne jó fényképezkedni. Már csak 19 nap!!!
Én is sokat álmodom Bencével, hogy szoptatom, kivisszük sétálni, sőt a Tomi is szokott vele álmodni! Tegnap megint viccelődött velünk Bence, feküdtünk az ágyon, ő meg elkezdte kitolni a testrészeit, és szép dudorok voltak a pocimon, hol itt, hol ott.
Szegényem, meg szoktuk csikizni a pocimat, és ő ilyenkor mindig nagyon mocorog (lehetséges, hogy érzi a csikizést?), de van, hogy akkorát rúg, hogy na most már elég
, viszont ha az apukája odateszi a kezét a pocimra, érezni, ahogy szépen odasimul a tenyere alá, mintha biztonságban érezné magát, és megnyugszik.
Melisch a sógornőmet is Petrának hívják, és ő nagyon szereti, sosem volt gond, hogy nem lehetett becézni, így lett az ő beceneve hugi (mivel a Tomi húga), és sokan így hívják a családban.
Ahogy Királylány is írta, a Bencét se lehet becézni, de szerintem ez nem gond, nekünk így tetszik ez a név, el sem tudnám képzelni, hogy becézzem ezt. (de ha pl.: András lett volna, nekem akkor is olyan fura lenne, hogy azt mondjuk neki: Andris, Bandi stb...) Tamás oké, hogy Tominak becézzük, én meg Barbi vagyok, mert a mi nevünk túl komoly és hosszú lenne (az enyém mondjuk) amúgy, és csak akkor szólítanak Barbarának, ha valaki mérges rám.
De a suliban is olyan rossz volt, hogy a tanárok egyszerűen nem tudták nekem azt mondta, hogy Barbi, hanem mindig csak Barbara, Barbara... pfú utáltam... Szerintem a Petra nagyon szép név!!!
Claire! Gondolom akkor egyetemi tanár néni vagy, ha zh-kat javítasz? Hol és mit dolgozol, ha szabad kérdezni? Nem bántásként akartam írni a terheléses cukorral kapcsolatosat, de nálunk -és még nem tudom hol- ez így van. Nem elég a tesztreggeli, elküldened terheléses cukorra is, hiába pl. én nem tartozom a veszélyeztettek közé (Úgy gondolom), cukros sincs a családban, mindig jó volt a cukrom, de a terhesség más. Anyu mondta, hogy neki a húgommal volt a vége felé cukra.
Clarika! Nagyon sajnálom, hogy leforráztad magad
, tegyél rá hideg vizes borogatást, biztos nagyon fáj, elég kellemetlen élmény
. De ne aggódj, szerintem sem lesz ettől a babádnak semmi baja, nem fog rajta meglátszani!!!
Ircsi! Akkor ketten vagyunk bénák, mert már én is próbáltam olyan babakocsit tolni, és egyszerűen nem ment!
De nem is tetszik nekem. Én inkább a "terepjárós" babakocsik híve vagyok.
Vámoson szükség is van rá, főleg amilyen az utcánk.
Itt a kicsi kerekek seccperc alatt tönkremennének, és már a védőnőnél a rendelőben is láttam anyukákat, hogy bizony ilyen babakocsijuk van.
Évi! Jó lesz, hogy végre a kiságy is meglesz! Majd képeket kérünk róla!
Szilvás! Tök jó, hogy még ilyen kedves emberek is léteznek a földön!
Én is úgy voltam, mikor másodszor mentem vissza, azt hitték előzni akarok, és utamat állták, mire megszólalt a nővér: Engedje ide kérem a kismamát, terheléses vércukrát időre kell levennem! Na de a lényeg, hogy túl vagy rajta! Reméljük az eredmény is jó lesz!
Azóta bevallom, én se kívánom annyira az édeset, sőt néha rosszul vagyok, ha csak rá kell néznem. brrr
Tünde! Ez nagyon szuper, hogy nálatok kialakítanak egy ilyen szobát a közeletekben, és vissza tudsz menni dolgozni! Így legalább bármikor oda tudsz menni hozzá, ha kell vagy csak megnyugtat, ha látod!
Királylány! Tényleg nagyon rendes férjed van!
Ez igazán kedves volt tőle, hogy takarított, mire hazaértél.
Koraszülött mentő
Remélem jól van a baba, és remélem nekünk nem lesz rá szükségünk! Bár ahogy a 4D-s uh-n is láttuk, nagyon jól érzi magát odabent Bence és esze ágában sincs kibújni a 37. hét előtt!
A hétvégén már 2X is megnéztük a dvd-t, nem tudok betelni vele, olyan édes! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy egyszer menjen el rá, felejthetetlen élmény látni, itthon újranézni! Még most is könny gyűlik a szemembe, ahogy hallhatjuk a szívhangját, látom, ahogy integet és vakarja a nóziját és rugdos nagyokat! Így teljesen más érezni, hogy már hozzá tudom kötni a látványt is, és az sem utolsó, hogy már annyiszor elképzeltem, és a 4D valahogy még közelebb hozta ezt a képet, hogy láthattam, milyen kis dundi pofija van...
Én már úgy várom az augusztust, mint a messiást, komolyan mondom!!! Az lesz az első, hogy megpuszilgatom a kis pofiját, és magamhoz ölelem!!! Tomi is olyan nagyon boldog, mióta már így is látta, nem csak 2D-vel, és ő is közelebbinek érzi a mozgását, mert már tudja, hogy az hogyan néz ki!
Na jól van, belevetem magam a közgáz rejtelmeibe, bár nem tudom mi szüksége van rá egy vegyésznek...