Új privát üzeneted érkezett!

Aisha!
Neked is boldog névnapot! :wink:

hajni...
Budaörs

Kacsi!
Örülök,hogy pozitívabb vagy,és persze,hogy a pároddal azért már könnyebb!

Hajni!
Lehet,hogy túl sokat beszéltem a horkolástól aludni nem tudó Laráról??? :oops: :lol:
Remélem,tényleg valamiféle jel!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
De azt csak Velem beszélted, Ő nem tudott róla. :lol:

hajni...
Budaörs

hajni

bizom benne hogy jelzés értékű volt ez az álom :)

KépKép
bettike83

Kacsi,

nagyon sajnálom a veled történt. annak viszont örülök, hogy pozitívan állsz a jövő felé. kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás? Sehol senki???? :shock:

hajni...
Budaörs

melyik eredményből állapitható meg egyértelműen a pco?

KépKép
bettike83

csináltam ma lh tesztet,ez lett az eredménye: Kép

KépKép
bettike83

Bettike!
Ajánlom figyelmedbe a www.pco-szindroma.hu oldalt!
Sok hasznos infót mgtudhatsz róla!!!!
Itt van hormontábla is hogy minek mennyinek kell lennie!!!
Ez a teszt még nega, de nálunk ez a peteérést figyelő módszer nem nagyon válik be....
Amúgy a pcos sok hormoneredményből derülhet ki. Szembetűnő lehet a 3. ciklusnapi vérvételnél az lh-fsh aránya, aminek 1-1nek kell lennie.
A pco= apetefészekben lévő kis "ciszták", amik a meg nem repedt tüszők.
Pcos= ez már egy anyagcsere"betegség" aminél már a hormonok is el vannak csúszva!

hajni...
Budaörs

hajni

jártam már azon az oldalon párszor :)
na mindegy,ha meglesznek az eredények ugyis kivesézzük.

KépKép
bettike83

ezek a ciszták a petefészekben eltünhetnek valaha,valamivel?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

köszönöm aki gondolt rám, Kacsi sokat gondolkoztam rajta mit is írjak, de jobbat mint Monyo írt én sem tudok. sajnálom, de nem feladni.

bettike ha olvasod a hajni által megadott honlapot kapsz választ erre az utolsó kérdésre is. pl az lh tesztre is....

Üdv.
Aisha
aisha

bettike: igen, nekem a gyogyszer hatasara eltuntek a cisztaim.

Kép
deepgirl

Sziasztok!

Monyo!

Köszi az érdeklődést.

Hát igen, tegnap volt a picurkám másik szülinapja. Tegnapra voltam kiírva, de így, hogy minden szerencsésen alakult nem bánom, hogy kinnt van. (tegnap voltunk 4 hetesek :D )
Sőt most már kezdem élvezni is a dolgokat, eddig csak csináltam mindent, mint ahogy kell, szinte mechanikusan, de most már élvezem, mert kezdjük egymást megismerni. Az alváshiány sem idegesít, meg az sem, hogy mi van akkor, ha elmegy a tejem, meg mekkora kupi van a házban, meg most meg miért sír....
Ő az első, a többi meg lesz, ahogy lesz.
Egyébként szerintem nyugodt gyerkőc, ez a kajálási szokásain is meglátszik, mert vannak napok, amikor állandóan elalszik a cicin, akárhogy is dögönyözöm, piszkálom is közben.
Na, meg elég szépen gyarapszunk is. 2600g-mal hoztuk haza, most meg ütjük a 3500g-ot, 1-2 nap kérdése.

Tudsz még szoptatni?

Gota!

Hogy vagytok?
Milyen baba Rebeka? Nyugodt?
Te hogy állsz a szoptatással?
jucus80

Meli, Hajni! küldtem püt!

Jucus, szépen gyarapszik Lacika!
mókica

Sziasztok lányok!

Lenne egy kérdésem: mi az a hipózás?

Február eleje óta szedem a metet, 2x850-et, mikor érdemes először kontrollra mennem szerintetek? És akkor teljes hormonsort érdemes nézetni vagy csak az inzulint?
És még egy kérdés, volt-e valakinek olyan, hogy amikor beindult a pé, akkor megemelkedett a TSH is?

Szép hétvégét mindenkinek!

chrissy81

chrissy!
a "hipózás" az, amikor az embernek totál leesik a vércukra. ez szélsőséges esetben ájuláshoz, majd kómához vezethet...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jucus,

köszi kérdésed jól vagyunk. Rebeka baba viszonylag jó baba, kicsit hasfájós. éjszaka szerencsére alszik, egyszer, max. kétszer kel fel. az evéssel vannak gondok. nem sok tejcsi van, sajna kell pótolni. azért remélem hogy minél tovább fogom tudni szoptatni, mégha így pótlással is. bár most egy kicsit félek, hogy el fog menni a tejcsi. anyósom kavarja a sz...rt, én meg idegelem magam. nincs még egy ember a földön, és szerintem nem is lesz, akit ennyire utálok mint őt. ma is egész délután sírtam. először miatta, utánna meg azért, hogy az idegeskedés miatt nehogy elmenjen a tejcsi. próbáltam magam nyugtatni, de sajna állandóan ez járt a fejemben. na mindegy. ez van.

Kép
gota79

Sziasztok!

Móki!
köszi! :wink:

Gota!
Nyugiiiiiiiiii!Ne foglalkozz senkivel!!!!Az a legfontosabb, hogy jól legyél, mert a szervezeted mindent megérez Rebekával együtt!!
Tudom könnyen pofázok......Csak szeretnék valami jó tanácsot adni... :roll: :)

Chrissy!
A hipózás remegéssel, vízleveréssel, szédüléssel jár, vagy van akinél hasmars is van. Nagyon szar. Ezt a vércukor esése produkálja.
Kontroll: én 3 havonta megyek teljes hormonsorral. Nekem mindig néznek éhgyomri inzut, mert én anno 3 éve is csak ezzel mentem, nem volt terhelésem. De nekem m ár ez is messziről árulkodott.
Terheléses cukrot+inzulint nem nagyon szoktak sűrűn csináltatni mert nagyon megterheli a szervezetet. De van olyan doki aki 6hó után kéri.
Szóval sztem ha letelik a 3 hónap akkor érdemes csináltatni egy teljes hormonsort. Ha jó a dokid ebből is lehet látni a javulást.
DE! Általában fél-1 év mire látható a javulás, mert addigra már jól dolgozik a met. :) Persze kell a diéta, mozgás is mellé......

hajni...
Budaörs

Meli kismami hogy vagy???? El vagyol tűnve....

Ez utóbbi mondatom másokra is vonatkozik......Hova tűntetek???

hajni...
Budaörs

Hajni,

velem nem történik semmi, de lelkesen olvasok azért!! :wink:
Vendég

Hajni, köszönöm az infot. Teljes hormonsort mindenképpen csináltatok, a TSH-t különösen nézni kell, mert az 3 hónap alatt 0,6-et ment fel. :? Doki azt mondta, hogy ez tipikus PCOS jelenség. Csak azt nem tudom, hogy terheléses inzulint nézzünk-e, nem emlékszem, hogy a doktornő kérte-e....

Meli, drukkolok.
Juli, köszi a segítséget, hogy vagy?

chrissy81

Chrissy!
Nincs mit. :wink: Azért vagyunk egymásnak, hogy segítsünk amiben tudunk. Persze csak annak, aki hagyja is. :D
Ha nem vagy biztos benne, akkor hívd fel a dokid és kérdezz rá, nehogy meglepi érjen. Kihez jársz?

hajni...
Budaörs

Hajni,
a Mensbe járok Valicskó doktornőhöz, leírta nekem a következő vv teendőit, csak nem tudtam, hogy mi a norma... Még nem is aktuális a téma, majd május 2. felében kell mennem... De azért én érdeklődöm, hogy mi a szokás. Néztünk már február óta is hormonokat, mert nálam az FSH/LH arány pont fordítva borult, mint általában... Először megijedtünk az FSH érték miatt, de valószínűleg a szervezetem ezzel kompenzálta, hogy nincs pé-m. Én ezért először nem is hittem, hogy ez PCOs lesz, de a végső szó mégis ez lett. Az aknéim szinte azonnal eltűntek, ahogy elkezdtem szedni a metet és rögtön lett pé-m is, ezt uh-n követjük, bár ebben a hónapban szeretnék progit is nézetni. Nagyon bízom benne, hogy jó úton vagyok.
Néztem a görbédet, akkor az a múltkori mégsem pé volt, sajna.

chrissy81

Chrissy!
Akkor jól rémlett, hogy mensbe jársz Te is. De ezek szerint Debrecenbe, mert a doktornő már csak ott rendel úgy tudom. Elvileg a leleteden rajta kell legyen hogy milyen értékekkel menj majd köv kontrollra. Legalábbis az enyémen rajta van, mondjuk én Tűűhöz járok. :)
Ez naggyon jóóóóó, hogy már ennyit javultál, gratula!!!Biztos vagyok benne, hogy jó úton vagy!
A TSH-dal kapcsolatban emg annyit, hogy sajna a pcos tipikus kísérője a pajzsmirigy alulműködés. Nekem anno Tűű azt mondta, hogy miheéyst elkezd valami javulni, akkor előjönnek az elnyomott "bajok". Én pl. alulműködő vagyok......

Hmmmmm, igen, igen ismét sikerül érdekes ciklust produkálnom. 2 tippem is lett volna pé-re, mert "tünetei" is voltak, és mégsem lett egyikből sem semmi. Ami bosszantó az a 2napig tartó barnás valamim a 31.-32.napon. Mondjuk lehet az volt a mensim, mert volt már ilyen és erre mondta T. hogy simán lehet az.....A fenébe... ha az volt, mert nem mentem vv-re a kontrollhoz. Na de sebaj, majd megyek valamikor, mert 10.-én megyek kontrollra.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Köszi a hiányolást!Jól vagyok, sajnos ma nem hallgattam a férjemre, és teszteltem egyet reggel, természetesen nega lett!Sajnos nagyon elkenődtem, de mostmár tudom, hogy az volt a baj, hogy a babácskáim mégcsak tegnap ágyazódhattak be, így még a teszt nem mutat semmit! :wink:
Úgyhogy ma megdumáltam velük, hogy anyuka nem idegeskedik, és szombaton majd úgy tesztelünk a férjemmel, hogy én adom az anyagot, de ő tesztel majd, mert ő szokta nekem mindig meghozni a szerencsémet! :wink: :D

Mindenkit puszilok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli!
Mikor is kerültek hozzád a babákok?
Szerintem is most vetették be az ágyat Nálad!!!! :wink:

Nem is mondtam Nektek, hogy tegnap először láttam idén 1 gólyapárt Aszódon. Kiabáltam is nekik rendesen. :D

hajni...
Budaörs

Hajni,
ma 9.napja, hogy velünk vannak a kis drágák!
Már bánom, hogy ilyen türelmetlen voltam! :oops:
Mikor mentünk a babákért, és mikor jöttünk haza, több gólyát is láttam!
Ez nem lehet véletlen! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hajni,
igen Debrecenbe járok, az közelebb van, 50 km-re lakok Debrecentől.
Na, akkor látod, nálam is ez van, kijönnek a kisebb bajok, pl ez a pajzsmirigy...
Simán lehet, hogy ez volt a mensid, sajna nekem is ilyeneket csinált a testem még egy fél évvel ezelőtt, most már valamit javult, de még mindig nem az igazi. De hónapról- hónapra jobb. Máskor nem volt ilyened?
Kilók hogy fogynak?

Meli,
hány naposan kaptad vissza a babákat? A gólyák nem véletlenek!
:wink: A pozitív hozzáállás meg nagyon sokat jelent! Csak így tovább!

chrissy81

Meli,
nagyon drukkolok! Szerintem nagyon korán teszteltél, de ezt te is tudod. Babók ott vannak és kapaszkodnak. :wink:

Tegnap régi hozzászólásokat olvastam. Olyan jó volt!egész az elejéről meg a közepétől. Sok hasznos infóval. Saját nyűgjeimet is.... :) Mennyi anyuka van már azóta itt......... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tehát a csüggedőknek: NEM FELADNI!
mókica

Sziasztok lányok!

Hétvégén nem volt itt túl nagy forgalom! Gyönyörű idő volt, gondolom mindenki a szabadban volt inkább! :)

Meli!
A teszt tényleg nagyon korai volt még, bírd ki még ezt a pár napot, meglátod ott lesz az a két csík! :wink:

Hajni!
Tényleg érdekes a mostani görbéd... Biztos a betegség is bekavart. Remélem már jól vagy!

Chrissy!
Szerintem sincs értelme túl gyakran hormonokat nézetni, bőven elég fél évente. Persze, ha az orvos korábban kéri, az más.

Mókica!
Csodálom a kitartásodat és azt, hogy nálad nincsenek hullámvölgyek. Legalábbis mi nem érzékelünk belőle semmit. Ennek a pozitív gondolkodásmódnak meg lesz az eredménye, meglátod! :)

Gota!
Ne foglalkozz az anyósoddal, peregjen le rólad minden! Csak a kis Rebeka a fontos! :) Képet dobsz majd nekünk?

Juli!
Veled mi újság? A görcsök elmúltak?

Többiek, hol vagytok?

Magamról:
Pénteken kitalálta a drága párom, hogy hétvégére kijár nekünk egy nagy pihenés és kényeztetés. Meg sem álltunk Egerig, egy szuperjó hétvégét töltöttünk a Szépasszony-völgyben. Sokat kirándultunk, borozgattunk, és csak egymással foglalkoztunk. Hazafelé kerültünk egy "kicsit" és elmentünk Szilvásváradra egy nagyot sétálni. Csodát tett velem ez a pár nap! Persze szombaton elöntött a niagara, 2 napig fájdalomcsillapítón éltem, de mára túl vagyok a nehezén. Olyannyira, hogy szerdán már megyek a hysteroscopiás dokihoz első konzultációra. Remélem hamar meg fogja csinálni és túl leszek azon is.

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi: vasarnap mi is szilvasvaradon voltunk :)

Chrissy: Nekemis Valicsko doktorno az orvosom es anno nekem 3 honap utan megint volt terheles. sot azthiszem utana levo 3 honap utan is volt terheles viszont hormonok nem. bar gondolom mindenkinek mas nyugje van pcosen belul is.

Kép
deepgirl

Chrissy,
3napos babákat kaptam vissza!Nagyon kis édesek voltak!

Mókica,
igen, tudom, hogy korai volt a teszt, de tanultam belőle! :wink: :D
Mostmár türelmes vagyok, mert érzem a szívemben, hogy a babácskáink kapaszkodnak rendesen!
Tegnap a férjem is megsimizte a pocakom, és beszélt a babáknak!Az apjukra meg csak hallgatnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kacsi,
nagyon örülök, hogy jól tellett a hétvégétek!Kellett is a feltöltődés!
Próbáljatok minél több időt együtt tölteni a férjeddel, az tuti segít!

Loviné,
inszem téren van valami fejlemény?Mikor mehettek?

Hajni,
hát, tényleg érdekes görbe,szerintem az a 2napos pecsételés simán lehetett mensi, nekem is volt, hogy csak 2napos kis semmiség volt!És akkor meg már új ciklus!Új remények!

Nekem meg időnként fájdogál a hasam, remélem nem akar megjönni idő előtt! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

par kep Nocirol,ha a engedi a kiscsaj irok is.

Kép
anya puszit ad.

Kép
par masodpercig tudom tartani a csorgom.

Kép
szeretek apuval jatszani:)

Kép
monyo83

meli varj meg a tesztelesel,nagyon szoritok.

Kacsi orulok hogy jol telt a hetvege.

gota,te fejsz?
anyossal ne foglalkozz mert ha elmegy a tejed lelkiismeret furdalasod lessz.Most a legfontosabb a lanyod.

Jucus,orulok hogy jol vagytok.lassan osszeszoktok ti is.szepen gyarapodik a legenyke.
igen szoptataok,bar hetvegen panik volt mert elfogyotta tejcsi de sikerult szaporitani igy most mar eleg neki.

Kép
monyo83

Monyo,
Nóci egy kis tündér-manó!
Nagyon cukik a képek!
Ígérem, nem tesztelek már péntekig! :wink: :oops: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

monyó

nagyon édi Nóci baba :)

melinda

továbbra is megy a drukk és ne türelmetlenkedj,szépen kapaszokdnak a picikéid :)

én igy állok egyenlőre.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 46_100406_

100426_1272240000_.png

KépKép
bettike83

Bettike,
látom szépen felment a hőd!
Remélem rádolgoztatok a babára!? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!
csak néha ülök ide.
továbbra is ramatyul vagyok. a görcsök néhány óránként beköszönnek, hiába szedek bármit is... vagy ki tudja, amúgy milyen lenne?
de már csak 2 nap az uh-ig :)
te jó ég!
ez már a 7. uh lesz a babóról :o :shock:

monyó!
Nóci gyönyörűséges!!! :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli!
Türelem!!!Minden rendben lesz!Olyan jó olvasni a hozzáállásotokat! :D

Kacsi!
De jó!örülök,hogy kikapcsolódtatok!
Én lassan azt se tudom,mi az :oops:

Gota!
Ne hallgass senkire!Anyósra pláne ne!Engem is paráztatott annó,hogy mit művelek azzal a gyerekkel,hogy másfél óránként szoptatom,de ha egyszer így volt jó neki!Most is ilyen többször keveset evő egyébként.
Amúgy pont most írtam tesómnak egy levelet,mert mindenáron rám akarja tukmálni egy 2 gyerekes barátnőjét,hogy az majd frankó tanácsokat ad :? Bemásolok egy részt belőle neked,ha nem gond:
"majd meglátod te is,hogy mindenki mond mindenfélét,te meg úgy csinálod,ahogy jónak ÉRZED.Mert ez ösztön.Vagy van,vagy nincs.Vagy érzed,hogy mi a jó a gyerekednek vagy nem.És vagy bejön,amit csinálsz,vagy nem.De ez csak utólag derül ki...Ez a "szép" benne.És tényleg az a legnagyobb gáz,hogy nincs 2 egyforma gyerek TEHÁT senki nem tud jó vagy rossz tanácsot adni,mert ami vkinél működik,nem biztos,h nálad is fog...
Ezért ez a világ legizgalmasabb és legnehezebb feladata ;)
És hidd el,tapasztalatból tudom,hogy persze kikérek én véleményeket,amik max arra jók,h ideig-óráig elbizonytalanítanak,aztán úgyis úgy csinálom,ahogy ÉN jónak látom.És EDDIG még nem csinálnék semmit máshogy."

És egy kacagtató link:
http://velvet.hu/poronty/2010/04/24/min ... _tud_rola/

Szóval nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Azzal segítesz a legtöbbet magadnak és Rebekának is!

Juli!
Ez kellemetlen lehet azért.Az uh elvileg nem ártalmas,és muszáj megnéznetek (gondolom),hogy minden oké-e.

Kép
Kép
zazzy

Jaaaaaaaaaaaaaaa!
monyo!
Nóci tündéri!!!!!!Olyan nagylányos ezzel a nagy hajjal!
Laráé is beindult végre :lol:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!

Hajni segíts plííz!Vagy bárki akinek tapasztalata van....

Ma szóltak, jövő héten BE KELL ÍRATNI A GYEREKET ÓVIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????Mert betölti a 3-at decemberben.

Amúgy meg nem akarom az óvit, ráér még, jó a bölcsi, szóval itt a dilemma....még van pár napunk dönteni, mi legyen. Év közben átvinni és beszoktatni VAGY beíratni mert kötelező de kérni (ha lehet ilyent), hogy ne vegyék fel csak jövőre...
Vendég

Hunci!
Ha bölcsis a kicsi, maradjon. Ha nem és végig marad az óvó nénivel, 4 évig, főleg ha mini csoportba kerülne, akkor szerintem már oda menjen.
Gergő is most fog oviba menni, nekünk az ovi vezetője mondta hogy maradjon a bölcsibe.
franci

zazzy!
dehogy kellemetlen!
szívem szerint 2naponta uhuztatnék :D
a kellemetlen az volt, amikor 5 orvos a vizit keretében nézte az uh-t :shock: de a végén már azon is csak röhögtem :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Hunci!
Sokan azt csinálják, hogy megkérdik a böliben, hogy maradhat-e még. Ha körzetes oviba íratjátok, akkor az ovinak kötelessége felvenni, hisz szeptembert követő fél éven belül betölti a 3-at, főleg, hogy dolgoztok. Ez az új törvény úgy tudom. Ha nem körzetes, tehát ahova tartoztok, akkor előnyben részesítik azokat akik oda tartoznak, és csak ha marad hely, akkor veszik fel.
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy a kis barátai mennek-e oviba vagy maradnak még 1 évet, és hogy nagyfiadnak elég-e a böli szintje vagy már befogadóképes az ovisra. Nehéz ügy, de Te ismered a fiad!
Még egy!Te szólhatsz, hogy jövőre szeretnéd hogy járjon, de akkor lemondasz a férőhelyéről más javára. Kérdés, hogy ha nem körzetes ovi, akkor jövőre felveszik-e.....persze ez most sem biztos, de mivel dec. elég közel van szepthez, így valószínű hogy igen.
Amúgy azt hiszem az új törvény szerint nem muszáj várnod decemberig az ovikezdéssel, simán kezdhet szeptben vagy ahogy az óvónénik a beszoktatást beosztják. Mert mint említettem a tv szerint ha fél éven belül betölti a 3at akkor már járhat. Ez az új gyed,gyes dolog miatt lett így.
De ha gondolod holnap utánakérdezek hogy mik a lehetőségeid...

Chrissy!
Kilók lassan fogynak, mert mostanában nem mozgok rendesen, kaja meg khmmmmm.... :oops: :roll: , hol így hol úgy.... De azért a -12nek már örülök és nem adom fel. :D
Igen, egysszer volt már ilyen "mensim" és akkor sem tudtam, hogy mi ez, és T. doki mondta, hogy simán lehetett mensi is.

Kacsi!
Köszi, mér jobban vagyok, nincs olyan bariton hangom. Bár a köhögés az még tud rendesen kínozni....
Jóóóóóóó lehetett a kirándulás. Mi is elindultunk Eger-Szépasszonyvölgybe szombaton, de nem jutottunk odáig mert már késő volt. Szilvásvárad széép hely.
Én már be vagyok zsongva a hétvége miatt, mert az én drága jó Uram hiába titkolja, nem tud hazudni és tudom hogy visz valahova a 3.xem betöltése alkalmából. Szombaton töltöm ááááááááááááááááá. Tökre gáz....
Meli!
++++++++++++++++++++++++++++++
Tudod,csak pozitívan!!!!!!
Igen új ciklus, új remények, csak jó lett volna 3.napon menni vv-re..Dehát ezt már buktam, majd pénteken megyek, mert ki tudja mikor lesz kész, meg jövő héten délutános leszek és csak azért nem kelnék fel korán hogy vvre menjek. :)
Monyo!
Ez a lány egy tündérbogyóóóó!!!Jól összehoztátok! :wink:

Juli!
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz Veletek!!!Szorítok!!!!

Bettike!
Itt sztem pé volt!Szééééép lett a hőd.....

Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis akkor bocsiiiiiiiiiii. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2010.04.26 19:51-kor.

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Szépen betört a jó idő,bárcsak mindig ilyen maradna. :D :D

Monyó! Nagyon édes Nóci és már mennyit nőtt!!! :D

Kacsi
jól tette a párod, hogy kitalálta a kirándulás! Biztos jót tett a friss levegő! Én még soha nem jártam Szilvásváradon,de egyszer tutira elmegyek ezt megfogadtam.

Gota!
Én már előre félek,hogy mi lesz akkor ha egyszer végre babázunk.Anyós tutira belepoff. :? Most abba szólt bele,hogy hagyjuk abba a baba próbálkozást, mert a párom munkanélküli lett.
De hát ha most abbahagyom hogy adjak esélyt kérdem én! Lehet,hogy összejön hamar, de az is megeshet, hogy még jövő ilyenkor sem vagy utána. A pláne meg,hogy reménykedem hogy párom talál munkahelyet mielőbb.
Úgyhogy anyósra nem hallgatunk.
Bár nekem szerencsém,hogy legalább Kb. 130km-re lakik.
Szóvalt azt Te tudod mit csinálsz jól én úgy gondolom,úgyhogy kitartás és nyugodj meg.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Uhh, pont a lszámomra egyik egfontosabb embert hagytam ki!!! :oops: :roll:
Hát Zazzykám!!!!!
Hogy mi mindig elkerüljük egymást......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2010.04.26 19:58-kor.

hajni...
Budaörs

Hunci!
Nem kötelező beíratnod, csak kérdés hogy a böliben maradhat-e, van-e annyi hely.....
Nagycsoportba kötelező járnia legalább délelőtt, az iskolafelkészítés miatt.
Remélem egy kicsinykét tudtam segíteni.....

hajni...
Budaörs

Niki!
Ez a fogyis vonalzó naggyon jóóóóóóóó. én is kb így szoktam ráállni a mérlegre, mint a kiscsaj. :lol:
Amúgy gratula az eddigi -12kghoz!!!

hajni...
Budaörs

Franci,Hajni köszi.

Szóval H még nem érett óviba.okos meg minden, ezzel nincs gond, agyban nagyon ott van, két nyelven beszél, számol, 5-6 szavas mondatokat mond, mondókázik két nyelven stb.tehát nem agyban van gond, hanem lélekben.
ő olyan ragaszkodó típus.
pl. most vettem 24es cipőt neki bentre a bölcsibe és üvöltött, mert a régit akarta, nem értette meg, hogy a régi kicsi és ma egész nap csak ült, nem játszott a bölcsiben, csak ült és szomorú volt, csak késő du-ra fogadta el a tényeket.ő ilyen.nagyon ragaszkodó.mindenben.vagy ha nem úgy rakom le a tányért, nem terítek meg, nincs villa, nincs phár vagy akármi hiányzik, nem kezdi meg a kaját.szóval ilyen dolgai vannak.
nos, ha átviszem óviba, akkor félek, megtöri a lelkét, elveszíti a gondozónőket, akiket megszokott...

a társai fele decemberben tölti a 3-at , de egy vinné csak át. de állítólag kötelező beíratni, ezt nem hagyhatom ki.a bölcsi vállalja tovább ha az óvi elutasítja...kérdés, ha quasi megkérem az óvit, hogy utasítsa el, akkor megteszi-e...valszeg nem körzetesbe vinném, mert a körzetes félek nem utasítaná el.

és amit Franci írt, gőzöm nincs, mármint ugyanaz az óvónéni lesz-e végig, mert tényleg, ha nem, akkor megint megszokni H-nak egy új embert, hát nem tudom, komolyan.

de ha megoldható, hogy elutasítsa az óvi, nem vinném még át, elég lesz neki jövő szeptemberben, talán addigra lelkileg is felnő a változások elfogadásához....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?