Sziasztok!
Hunci!
Sokan azt csinálják, hogy megkérdik a böliben, hogy maradhat-e még. Ha körzetes oviba íratjátok, akkor az ovinak kötelessége felvenni, hisz szeptembert követő fél éven belül betölti a 3-at, főleg, hogy dolgoztok. Ez az új törvény úgy tudom. Ha nem körzetes, tehát ahova tartoztok, akkor előnyben részesítik azokat akik oda tartoznak, és csak ha marad hely, akkor veszik fel.
Érdemes elgondolkodni azon is, hogy a kis barátai mennek-e oviba vagy maradnak még 1 évet, és hogy nagyfiadnak elég-e a böli szintje vagy már befogadóképes az ovisra. Nehéz ügy, de Te ismered a fiad!
Még egy!Te szólhatsz, hogy jövőre szeretnéd hogy járjon, de akkor lemondasz a férőhelyéről más javára. Kérdés, hogy ha nem körzetes ovi, akkor jövőre felveszik-e.....persze ez most sem biztos, de mivel dec. elég közel van szepthez, így valószínű hogy igen.
Amúgy azt hiszem az új törvény szerint nem muszáj várnod decemberig az ovikezdéssel, simán kezdhet szeptben vagy ahogy az óvónénik a beszoktatást beosztják. Mert mint említettem a tv szerint ha fél éven belül betölti a 3at akkor már járhat. Ez az új gyed,gyes dolog miatt lett így.
De ha gondolod holnap utánakérdezek hogy mik a lehetőségeid...
Chrissy!
Kilók lassan fogynak, mert mostanában nem mozgok rendesen, kaja meg khmmmmm....
, hol így hol úgy.... De azért a -12nek már örülök és nem adom fel.
Igen, egysszer volt már ilyen "mensim" és akkor sem tudtam, hogy mi ez, és T. doki mondta, hogy simán lehetett mensi is.
Kacsi!
Köszi, mér jobban vagyok, nincs olyan bariton hangom. Bár a köhögés az még tud rendesen kínozni....
Jóóóóóóó lehetett a kirándulás. Mi is elindultunk Eger-Szépasszonyvölgybe szombaton, de nem jutottunk odáig mert már késő volt. Szilvásvárad széép hely.
Én már be vagyok zsongva a hétvége miatt, mert az én drága jó Uram hiába titkolja, nem tud hazudni és tudom hogy visz valahova a 3.xem betöltése alkalmából. Szombaton töltöm ááááááááááááááááá. Tökre gáz....
Meli!
++++++++++++++++++++++++++++++
Tudod,csak pozitívan!!!!!!
Igen új ciklus, új remények, csak jó lett volna 3.napon menni vv-re..Dehát ezt már buktam, majd pénteken megyek, mert ki tudja mikor lesz kész, meg jövő héten délutános leszek és csak azért nem kelnék fel korán hogy vvre menjek.
Monyo!
Ez a lány egy tündérbogyóóóó!!!Jól összehoztátok!
Juli!
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz Veletek!!!Szorítok!!!!
Bettike!
Itt sztem pé volt!Szééééép lett a hőd.....
Remélem nem hagytam ki senkit, ha mégis akkor bocsiiiiiiiiiii.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2010.04.26 19:51-kor.