sziasztok!
képzeljétek, ma egyedül vagyok (unk) és olyan jóóó.
apa is itt van csak alszik
a gyerek nem alszik, de nem is sír-egyelőre
teljes a csönd, béke nyugalom, hát ha még a lány is aludna...de nem lehet mindent egyszerre.
voltunk délelőtt tescoban,apa kirakta a gyereket gyerekülésestöl a tesco parkolójának az utkeresztezödésbe a földre....no comment
ő 34 tehát elvileg benőhetett volna a feje lágya ahhoz h. ilyeneket ne csináljon
menjetek tescoba, tündér tavaszi-nyári rucik vannak olcsók és jók-az egyetlen jo dolog a tescoban, szerintem
jóidő:
én ma behoztam a gyereket a teraszrol, mert sztem tul meleg van.bár itt is nyitva van ajto ablak a levegö friss
ti adtok még sapit ilyen idöben kocsiba fektetve?
most van rajta body rugi plüss zsák ujjas meg egy vékonyka takaro a lábán(a hüvös lakásban)
és végül
nyugalom:
megy a cirkusz folyamatosan a kajálás témában, ma még sírtam is apának-nem mintha megahtotta volna,ö azona véleményen van h. "etessem amennyi beléfér, mert még kicsi.."megint no comment
DE!
tényleg tök csönd van és nyugalom és idáíg pörögtem meg ment a hiszti, de k.va jóóó egyedül lenni egy kicsit!!!!!!
jo lenne egy hétböl 3 ilyen nap
meg az a tudat h. apa itthon van. igaz bennt alszik a tv elött de mégis jó. bár mindjárt keltem és indul
díszpinty.....
viki:nekünk bizonyos dolgokban nagyon egy rugóra jár az agyunk...
még valami aztán befogom.
itt ülök a gép elött rángatoma gyereket lassan elalszik
ha nem egyedül lennék nem lenne az a perc hogy"VALAKI" ne kommentálná azt hogy a gép elött ülök a gyerekkel is
meg h a tesco nem gyereknek valo hely és hogy az autó meg aztán pláne nem
apával sokat beszéltünk a költözködésröl, de kismircivel 100 szempontnak kell megfelelnie egy lakásnak
:hűtés-fűtés, lift, lépcső.....stb......pfff belegondolni is sok....
ja mit fogunk velük csinálni nyáron a 40 fokba??
mensi:
nekem most volt az első, de csak töredéke a normálisnak amugy ma van az évfordulója az utolsó mensimnek.
keksz:császárosoknak nem fáj