Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!

Ma színházban voltam a tesómmal! :) Csibémre az apja meg a nagyija vigyázott (apa ment éjszakára dolgozni). Mire hazaértem, a drágám már aludt. Én meg most nekiesek a ciciknek - 3/4 5kor szopizott belőle utoljára a NŐ! :)
Én ma kipróbáltam a MT-unkat, de valszeg még nem kényelmes Lilinek, mert nagyon kiabált benne....

Vicky:
[quote] írta:a kúp feldarabolása után legutóbb sem jött ki belőle

ezalatt mit értesz? mert nekem nem világos. De a kúpnak nem kell kijönnie. Az felszívódik. De gondolom nem így gondoltad... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri doktorálhatsz,de én szívesen olvaslak! :D :wink:
Ne hari,hogy megkérdem,de a tesód miért nem lett férjezett?
Ha nem szertnél,ne válaszolj!
:wink:

Egyébként én is úgy tudom,hogy az oltási utáni lázt nem kell
csillapítani rögtön,csak ha már feljebb megy,.Mi dokinénink 38fok feletti lázt ajánl leijebb venni.

Stephie aranyos Levi baba. :D

Edit te ,már almázol?Egyébként én ugy tudom,hogy az alma inkább fogja székletet.

Keksz nálunk oké,ritkán van,a férjem pék heti 1 szabadnappal.
Amúgy napközben pedig vagy alszik v.dolgozik autóbádogosként.
Ugyhogy mi bizti nem unjuk meg egymást e téren! :?

Vicky Hannus is kb.ennyit eszik napi szinten.
De a kétfajta táp nem zavar be neki?Gondolom azért fáj a hasa neki.
Egy gyártótol vannak a tápok?

Ildi teljesen igazad van/volt/Hannának allergiája van,csak tudnám mitől.Tápit nem váltottunk,mosóport,öblitőt sem.
Csak vizet iszik.Eddig 2-3 alkalommal ivott kamillát.
Most sok folyadékot kell fogyasztania,hogy kiürüljön a szerveztéböl az allergizáló anyag.

Kép
Kép
szintus

Szintus! Tesóm 28évesen ment hozzá egy 42éves pasihoz. Akkor még a karrier érdekelte,nem a gyerek. Aztán szépen szétgyilkolták egymást. És nem lett gyerek. Emiatt meg egyszerűbb volt válni. Na ez tavaly nyáron volt. Azóta nincs pasija. Anyunak 45évesen múlt el a mensije,szóval tesómnak is kb. Max 5-6éve van teherbeesni. De ahhoz pasi is kellene... Meg hát nem egy anya típus szegénykém!
Vendég

holnap mennék kopaszi gátra sétálni. Esetleg ha vkinek van kedve csatlakozni...
Vendég

Na! Apa megjött a kártyából végre. L. elaludt 8kor. N. kb 10kor. Szusszantam 1et, mire megébredt a nagy. Pedig úgy aludtam volna! Hulla vagyok! Mostanáig meséltem,kártyáztam,matricáztam,mivel kialudta magát a drágám! :)
Vendég

Most takartottam ki a konyhát!
Fitt vagyok no meg hülye is :?
Aludhatnék...
Meg etetem a csöppöm is!

Nóri azért kérdeztem mert te olyan fitt vagy,gyerkőcök stb.
Valahogy ilyennek tudtam elképzelni a tesódat is.

Enyém tesó 6 évvel idősebb,már van egy 13 éves kiskamasza.
Hasonlítunk nagyon(csk én most jóval ducibb vok)csak ő komolyabb nálam.

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Sehol senki? Még biztos mindenki alszik :lol: Haha, jó vicc :P

Nálunk nagyon szép idő van úgyhogy délután megyünk grillezni a haverokhoz. Igaz én csak alufóliában sült krumplit ehetek meg mentes vizet ihatok, de a feeling azért megvan :wink:

Tegnap írtam, hogy nagyon nyűgös volt a drágám. Sehol nem volt jó csak a levegőn a babakocsiba, de ott is csak tologatva úgyhogy lejártam tegnap a lábam :roll: Biztos sétáltam vagy 10 km-t. Igaz több részletben, mert szinte egész nap lent voltunk. Kíváncsi leszek ma hogy fogja bírni a grillezést.

Na pussz pá mindenkinek. Szép napot.

bellerreni
Eger

No! Sehun senki!
Vendég

Bori, hogy van Bercicsek?
Vendég

vicky: nekünk aszonta a védőnő, mehet az alma, sütőtök, barack 3 hotol.
lehet,h az alma székletfogo, de mivel a drágám se teát, se vizet, semmit nem fogadott el a tápon kívül, így nagyon emény volt a kakija, amit nem bírt kinyomni, ezért kezdtem el az almát. abba van folyadék, rost, ami lágyítja a cuccot. azota minden gond nélkül, magátol rak akkorát, mint a huzat. és imádja az almát. rögtönelsőre minden gond evett kiskanállal. és simán édesebb fajta almát lereszelek kis lyuku reszelőn, ilyen totál pépesre, és annyi. gyorsabban eszik kanállal, mint ahogy szíjja a tápot üvegből. nem fáj a hasa tőle, könnyen trotykol azota. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Jó reggelt :)

Berci jól, köszönöm az érdeklődést!

Bedtam a kúpot végül is, és az szépen levitte a hőjét, és nagyon nagyot aludt is.
Én ugyan óráként felébredtem, hogy ránézzek, de békésen szuszogott 10től 4-ig :)

Hajnalban megmértem, már nem volt hőemelkedése sem, evett, és még ráhúzott 3 órát, 7kor keltünk. Szóval tök rendes fiú volt, úgy tűnik, kiheveri a traumát :)

Azóta fent van, és csak kézben van el, meg ha táncolok, de vmit vmiért - inkább most legyen fent, mint éjjel :)

Megyünk nagyot sétikálni parkba, aztán ebéd anyuéknál. Itt a jó idő! Délelőtt mindig idesüt a nap, dögmeleg van a lakásban, meg lehet főni bugyiban-pólóban... :?

Reni, óvatosan a kajálással, de érezd jól magad a grillpartin :)! Zsubi biztos csípni fogja a levegőzést!

Szép napot!!

boruska

Nóri!
Mikor akartok menni? Esetleg délután csatlakoznánk (bár Apa még alszik, nem tud róla).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nálunk is besüt a nap. Így van vagy 21fokos hőség... :oops: Este volt vagy 17. Én meg trópusi 24-25fokhoz szoktam. Mit tegyek, fázom... :lol:

Jó, hogy Berci ilyen ügyes volt!!! Én durván 4órát tudtam aludni egy megszakítással. 2-volt, mire elaludtam. 2:10 ébred a kicsi!!! :shock: Hogy minek? Eddig sose tette! Grrrr! Elfelejtettem lehúzni a redőnyt, így dőlt a napfény befele. Eredmény: 6-kor fent minden gyerekem! :x Apa hős volt, segített, simogatta a fejem és még egy kávét is beígért. Végül Neo Citran lett, mert megmurdelek a torokfájástól. Ráadásul kitalálta, hogy ma mégis irány Maros. Így összecuccoltam és várom, hogy hazaérjen, mert épp egy barátját költöztetik...
Vendég

Kakti!

Amint látod drágám, eldőlt a kérdés és Maros lett a vége. De sebaj, ha elköltöztünk, majd találkozunk többet. Lévén, hogy Gödöllőre kéne mennem lediplomázni is, de úgy néz ki, mivel időközben megszűnt a szakom, egy félévet le kellene húznom még... :lol: :lol: :lol:
Vendég

OK Nóri... Benne vagyok. :wink:

Olvastad a mélem? Vagy küldjem itt (is) priviben?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Az jó lenne,ha tudnád küldeni priviben. Úgyis megszűnik a mailem.
Vendég

Naa, gyorsan beugrottam, köszi, köszi a hsz-kat mindenkinek!!!!De komolyan!!!,
öööö, apa most otthon van ugyhogy gyors leszek.
1:tényleg halálra unom magam leszámítva a gyereket, nekem ö a program
amugy itt vagyok a halál .aszán vidéken kismaroson, anyámmal,
Peströl a Tüzoltoutcábol költöztem haza saját albérlet saját bútor, saját élet, barátokkal ismerösökkel akikhez át lehet ugrani, el lehet menni ide oda-itt ez nincs
apa csak hétvégén
2:tudom magamrol hogy idegbajig probálok "pontos" lenni, és "jól akarom csinálni" ami itt pont a visszájára üt....

megyek mert sír a kölök...apa rángatja...
azthiszem megprobálok nem drasztikusan, de fokozatosan leszokni a hozzátáprol,
esténként mostanábvan lefejt tejjel potolok...

zsó
Kép
pcd1985

hol vagytok???? :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

nóri: Én a lázcsillapító szuszpenziót nem Bercire kérdeztem, hanem mondjuk Barbusra, aki már van 3 hónapos. De így már értem legalább, én azt hittem hogy csak annyi a különbség hogy folyik.

kakti: Azt értettem, hogy Barbus nem az a fajta baba, akinél fosás lenne a kúptól. Vannak olyan babák, akikben a reflex miatt nem marad meg addig a kúp, amíg felszívódna. De szerencsére Barbusban benne maradt.

szintus: Egyenlőre nem tudom még hogy mitől van a hasfájása, de azt hiszem a kaki sztrájk miatt. A kétféle táp nem egy márka, az egyik nestlé a másik meg milupa. A kakija könnyebben jön, de a milupából ez egy új fajta és nagyon sűrű, alig tudja meginni. Jeleztem is a dokinéninek és majd a gyártó felé ezt jelzik ők is. Ez elég kísérleti jellegű táp, még nem is volt a patikában, hanem meg kellett rendelni. Most hígabbra csinálom ugyanúgy 120 ml vízzel, de csak 3,5 kanál tápot rakok hozzá. Így könnyebben csúszik neki. De ha továbbra sem látom azt az ugrás-szerű javulást a kakilásban, akkor hígabb kamilla teát fog kapni amíg el nem kezdjük a hozzátáplálást. Én attól várom a megoldást igazából. Nem lehet hogy a napra allergiás? Csak mert mostanában többet süt és a hugomnak van napallergiája, ngyon csúnyán ki szokott pattogni.

ézsóné: Én is ezért várom a hozzátáplálást, hogy jobban kakiljon Barbus.

zsó: Ügyes leszel a kajcsival, ne félj.

Már szülés után menstruáló lányok: Az első menszesz nálatok is ilyen niagara mennyiségű volt? 3 óránként azért kelek, mert az éjszakai betét is átázik. És nálam ilyenkor be szokott válni a tampon+betét kombináció, de tegnap nem sikerült a tampont a megfelelő helyre rakni. Ez a szüléstől lehet?

Ma mi is gáton sétáltunk, csak itt békáson. Egy fórumos társammal, a kisfiával és a férjével töltöttük a napot és nagyon jól éreztük magunkat. Tök jó fejek.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki, nekem az első mensim még csak olyan "köhögős" volt, szerencsére.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jujj de rossz, hogy már megérkezett hozzátok a Mikulás. Még nyár sincs, nem hogy tél.
Kivi vagyok, hogy nekem mennyire lesz szabályos így a terhesség után, mert előtte nagyon ötletszerűen jött.
Nem is sikerült teherbe esnem vagy 1,5-2 évig.
Valószínűleg nem is lesz több gyerekem, mert donor sincs hozzá meg vén is vagyok. :(
Még ha 1-2 év múlva akadna is valaki, akivel el tudnám képzelni, de aztán meg nem biztos, hogy rögtön összeeszkábálnánk egyet.
45 évesen meg már nem állnék neki. Nem vagyok én Jakupcsek.
Bár semmi gondom a 45 éves terhesekkel, mielőtt még valaki a gigámnak ugrana.

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat: Én is kíváncsi leszek a mensis ciklusomra, bár most gyógyszert szeretnék íratni és azzal meg ugye jött rendesen. De a baba nálunk is 3 évet váratott magára. Ciklusom 60-65 napos volt és a mensim 2 hétig tartott, amiből az első hét elég durván vérzett. De ez a mostani még ahhoz képest is rengeteg.

csuppancs: Hát tényleg szerencséd volt a mensiddel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky megnyugtatlak,hogy az erős menzi teljesen oké.
Nekem Fruzsival ömlött,mint a Niagara.Dokinál is voltam vele/megijedtem/és ő is normálisnak vélte.Éjszakai és hálós betétet használtam egyszerre. :shock:
Kaptam méhösszehúzó cseppeket.Az enyhitette a menzit.
Első csaszim után 32,30 majd 28 napos ciklusaim lettek,rendszeresek/mondjuk nekem elötte is óramű pontosságú volt/
Tehát Vicky semmi gond.
Neked szopizott valamennyit Barbi vagy csak fejtél?
Lehet az is közbejátszik,mert ugye nekem Fruzsi szinte semmit sem cicizett.Hanna kicsit többet.Most volt,hogy bedurrantak a cicjeim,folyt a tejem...
No a harmadikat már 1 éves koráig szoptatni fogom... :roll: :lol:

Kép
Kép
szintus

Kattkat akár holnap is megtalálhatod már a donort! :D
Sosem tudni mit rejteget a holnap.... :wink:

Kép
Kép
szintus

Viki, én annyira azért nem érzem a szerencsémet. :( Ellettem volna még mensi nélkül néhány hónapig, de hát a nagynál is 7 hét után megjött. Na persze azért jó a rosszban hogy nem ömlött, pedig terhesség előtt 2-3 évvel elkezdte a Niagara utánzást. :S

Szintus, én még javában szoptatok és már megvolt egyszer. Mivel a nagynál az elején fejtem, most viszont szopik a gyermek, asszem elmondhatom hogy nincs különbség a kettő között mensiügyileg. Nálam legalábbis.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Anita 3. gyereknél nekem is sokáig fájt a gátam. Tán vagy 1 évig is. Dokim nem óhajtott foglalkozni a dologgal. Most a repedt-varrt seb nem fájt, pedig már rápróbáltunk :D . Volt nekem is szárazsággal gondom, most már kapható rá megoldás :wink: , nekem ezúttal nem kellett az sem.
Mensim nekem még nincs, de első gyereknél 10 hónapig nem is volt. Mikor a 2.-nál 5 hónap után megjött, tök besértődtem. Nem hiányzott :? . Remélem most sem szerencséltet túl korán. Doki nem ajánlott hormon készítményes fogi gátlót, míg szoptatok. Az nálam legutóbb 3 év volt. És hát a végleges se műxik addig, mert minimum 1 éjszaka kórház. Meg az hasi műtét.
Kattkat Azt hiszem így 40 évesen én vagyok a korelnök a topikban (az eltűnt Csipikével együtt), szal 45 éves nem fog harapni :lol: . És igenis küldhet neked a Jóisten még olyan férjet, hogy csuda.

Zsó Sajna lehet kövér egy csecsemő, a tápszeres babák között (bocsi tápisok). Őket túl lehet táplálni. Az anyatejes baba, legyen bármily kövér, nem túltáplált. Középső fiam babának olyan volt, mint a "Mislen-emberke", most meg 11 évesen egy fogpiszkáló.

Mi szerencsére tudunk magunknak fűteni, ha fázunk. Esténként még rendszeresen. Kisbabával ilyen hidegekben fűtés nélkül... :( .

Mi meg az árvízvédelmi töltésen sétálgatunk. Naponta :D . Merthogy 200 méterre van.
pammut

Ó tényleg, Csipike!
Mi lehet vele?
Meg Zsizellel, Benettkével, Andeeval, Szanával...

Rendesek vagytok a pasi témával kapcsolatban, csak hát abból indulok ki, hogy eddig mennyi olyanba botlottam, akit el tudtam volna képzelni hosszabb távon (nem sok).
De azért tényleg aranyosak vagytok ezzel a pozitivizmussal! :)

Addig vacilláltam a pihenőszékkel kapcsolatban, hogy már eltelt 2 hónap, amíg használhattuk volna.
Kérdés: érdemes még venni arra a jó 2 hónapra, amíg Domi várhatóan megüti a 9 kilót?
Legtöbb ekkora súlyra van hitelesítve, mi meg ruhában már felülről súroljuk a 7-et :oops:
Nézelődni szeret, ezért is gondoltam, hogy kéne :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat! Domó kb 7-8hósan lesz 9kg. De 6hó előtt sztem nem. Én a hozzátápit abban kezdtem L.val. Akkor hagytuk el, amikor már ült. Olyan 7-8hósan
Vendég

Igazad van, csak az első időkben gyarapodnak irdatlan tempóban.
Valóban csak később lesz 9 (remélem!)
Nem tudom mit szarozok ennyit ezen, végül is csak egy olcsó nóném vacakot akarok venni a Kikában.:)
http://www.kika.com/hu/termekek/m/babak ... dozo-5006/

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt mindenkinek.

Megvagyunk mi is az oltás után, bár Nóri és a többiek is jól rám ijesztettetek, hogy hármat adott be a doktornéni. Hát mivel nem vagyok képben tőletek tanul az ember. Egyébként jól viselte, nem volt lázas, kicsit inkább kómás, de aludt meg evett rendesen.

Nóri a ti doktornénitek vállal egyébként még babákat. Van neki rendelője és házhoz is megy? Mennyibe kerül? Bocsi a sok kérdésért, de lehet (sőt ha rajtam múlik) biztos, hogy váltanánk és te nagyon dicsérted a tiédet.

Lánykám ugye három óránként eszik, de most reggel felébredt a hasa miatt és úgy gondolta, ha már ébren van akkor eszik is egyet, pedig két órával előtte evett. Hát kész vagyok. :D

Tegnap mi is sétáltunk egész nap. Aludt is a lány, gondoltam majd este meglesz a böjtje, de kilenckor elaludt fél 12-kor még egy cumi berakással vissza altattam, de fél kettőkor már kelt enni.

Tejcsi téma: én is megerőszakolom magam és leállok a méregetésről, vagyis megpróbálok. Tegnap megevett 50 milit :shock: és aludt három órát utána meg a 110-el nem bírta addig. Ha neki ez jó akkor legyen. Egyébként igaz az, ha elmész otthonról nem foglalkozol ilyenekkel, mert nincs hol megcsinálni a méregetést.

Kattkat: figyeld csak meg jön hozzád a szőke/barna/fekete herceg fehér lovon. :lol:

Keksz: nekem semmi problémám vele, pedig nagyon fostam, hogy milyen lesz, meg mi meg sem vártuk a dokit (igaz a hat hét már letelt, sőt a hét is, mikor nekiestünk az evésnek) Írt fel fogamzásgátlót, de inkább nem szedem, mert amilyen szerencsétlen vagyok úgy járok mint Nóri Lucával.

Stephi: Levente nagyon ügyes és milyen kis helyes fiú. :)

Az én lányom meg kiköpött olyan mint én voltam baba koromban. Majd megpróbálok felrakni képet róla meg rólam. Én is meglepődtem a hasonlóságon.
Vendég

Jó reggelt!

Na tegnap jól megjártam megint. Valószínűleg sokat ettem (2 db Füstli virsli grillezve, 1 szelet teljes kiörlésű toast kenyér meg 2db kis parázsban sült krumpli) és megint begörcsölt a gyomrom. :cry: Gyorsan bekaptam egy Panadolt, hogy ne fajuljon a dolog odáig, mint a múltkor és szépen el is múlt. De féltem, hogy megint annyira begörcsölök. Az esti szopi után meg kiöntöttem a lefejt tejet. Remélem ma nem lesz nyügi a drágám a tegnapi Panadoltól. :roll:

Kattkat! Nekem is úgy jött az embőc, mint derült égből a villámcsapás és pont akkor amikor azt mondtam, hogy nekem elegem van a pasikból és én biza lezbi leszek :lol: úgyhogy fel a fejjel :wink:

Anita! Levente már nagyon kispasis és nem kisbabás. Olyan édes nagyfiú. :roll:

Annyit írtatok az oltásról, hogy be vagyok tőle kakkantva rendesen. Nekünk még van addig kb 2 hét, de uhh, félek tőle. :shock:

Megyünk sétálni a következő kajcsi után olyan jó idő van.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Na, lebetegedett az egész család :( Nekem szörnyen fáj a torkom, Szabi is tüsszög, de az igazán rémes, hogy tegnap óta Benő úgy szörcsög, attól félek megfullad. Szopi közben is meg kell állni néhányszor pihenni, mert behergeli magát, habzsol, aztán nem kap levegőt :( Néhányszor köhintett is, de remélem az "csak" félrenyelés és nem komolyabb. Egész éjszak a Sterimart kerestem, de csak most találtam meg. Ha felébredt, befújok neki.
Szerintetek elég ha ezt használjuk, vagy mindenképp porszívózzam is ki az orrát? az orszi-porszit még nem használtuk.Milyen erősre kell állítani a vákumot?
zuzmooo

Anita: a 2. képen nagyon ügyes Levi! :) Ugyanúgy kötötted meg a MT-t? Ha kicsit szorosabbra húzod, nem tartja meg jobban a fejét?
zuzmooo

Zuzmooo:
bár én még sosem csináltam, de szerintem mindenképp porszívózd ki az orrát. A Sterimar tuti nem elég. És úgy tudom, ha állítható a vákuum a porszívón, akkor mindenképp a legalacsonyabbra tedd (akár a cső nyakán lévő szelepet is kinyithato, ha van).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

[quote="ézsóné"]h írta:ézsónéol vagytok???? :cry: :cry: :cry:

Edit: van valami baj, vagy csak beszélgetni szerettél volna?
zuzmooo

Hahó

Nekem eddig szerencsém volt a Mikulással.
Gergő születése után 15 hónapra jött meg, kb akkor mikor már csak napi 3-szor szoptattam. Egyszer jött meg és beköltözött Gellért. Ő utána is kb 13 hónapra jött csak meg, amikor már kevesebbte szopott.
Remélem most is így lesz....nálam ez hormonális...

Zuzmoo
szerintem porszityuzd....könnyebben fog utána szopizni Bendő.
Jobbulást a családnak!!!!

Reni
Jó hogy nem lettél leszbi :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szintus: Hát nem vitte túlzásba a szopizást Barbus, de az elején azért volt rá hajlandósága. Nekem szülés után rögtön visszament a hasam, szóval szerintem egész jól visszaállhatott a méhem is, de lehet hogy még az alakul. Vagy hogy a szülés utáni vérzés óta eltelt idő alatt felgyülemlett dolgok ürülnek. De azért elég sok, ennyi nem nagyon volt még. 3 óránként pelenkázom...magam. :)

csuppancs: Én is ellettem volna még nélküle. 27-én lett volna 1 éve hogy az utolsó megjött.

kattkat: Ez a szék tök jó, lehet hogy ilyet én is veszek majd a hozzátápláláshoz, hogy ne a hordozót koszoljuk össze.

zuzmoo: Jobbulást nektek.

Szörnyű éjszakánk volt, gyerek 2,5 óránként kelt, de még éhes sem volt. Aztán reggelre megjött a nagy adag, ami zavarta. Befejeztük a felváltott tápozást, ez a milupa nem jött be. Ha valaki eszik komfort 1-es tápot, annak szívesen tovább tudom adni. Maradt 1,5 zacsi. Ma elkezdünk híg kamilla teát adni majd neki napközben. Ha erre sem rendeződik a kaki, akkor jön az almalé meg a barack. Nem hiszem hogy hátránya lesz belőle, előnyünk
viszont annál több.
vicky79
Budapest III. kerület

Kattkat Ok, hogy a Kika-s széket megnézheted, meg rögtön viheted, de a Teszveszen, meg a Vaterán harmad, negyed ennyiért vehetsz, ha szerencséd van még márkásat is. Érdemes rávetni egy pillantást.
Irigylem néha a pestieket a lehetőségekért :( . Itt a helyi 2 szem bababoltban kerestem a 2 oldalas babakönyvet, úgy néztek rám, mint egy ufóra. A Chicco-ban volt 1 oldalas, az is 4100Ft :( . És nincs itten hordozóklub sem, legközelebb Győrben (35km). A hordkendős oktató kijönne tanfolyamot tartani 3 alkalom 2500-3000Ft/alkalom/fő+némi útiktg :shock: . Pesten 1000Ft/alkalom. De azért még utálom Pestet, mint élőhelyet (jöhet a kövezés :lol: ).
pammut

Pammut, a szívemből szólták mármint a pesti léttel kapcsolatban. Rettentesen furcsa volt megszokni Pest után Makót... sokszor engem is idegesít, hogy amit Pesten el tudnék intézni Makón esélyem sincs rá... Bár szerencse, hogy az uramnak sokszor kell feljönni és olyankor mi is tudunk vele jönni. Én ilynekor intézek mindent és vásárolok magamnak ezt-azt.

Most is Pesten vagyunk, úgyhogy tegnap ki is használtuk a gyönyörű időt és elvittük a csajokat az Állatkertbe és a nagylányom megkapta élete első kisbiciklijét is. Csodálatos nap volt. A g-mailre teszek fel egy képet kicsi családomról.

dalika

Ja és a legfontosabb!! KÖSZÖNÖM a lányom szemére érkezett válaszokat!!

dalika

Óriásit sétáltunk. Nagyon jó volt. Később teszek fel képet csak most kajatime van :wink:

bellerreni
Eger

sziasztok!

képzeljétek, ma egyedül vagyok (unk) és olyan jóóó.
apa is itt van csak alszik
a gyerek nem alszik, de nem is sír-egyelőre
teljes a csönd, béke nyugalom, hát ha még a lány is aludna...de nem lehet mindent egyszerre.
voltunk délelőtt tescoban,apa kirakta a gyereket gyerekülésestöl a tesco parkolójának az utkeresztezödésbe a földre....no comment
ő 34 tehát elvileg benőhetett volna a feje lágya ahhoz h. ilyeneket ne csináljon

menjetek tescoba, tündér tavaszi-nyári rucik vannak olcsók és jók-az egyetlen jo dolog a tescoban, szerintem

jóidő:
én ma behoztam a gyereket a teraszrol, mert sztem tul meleg van.bár itt is nyitva van ajto ablak a levegö friss
ti adtok még sapit ilyen idöben kocsiba fektetve?
most van rajta body rugi plüss zsák ujjas meg egy vékonyka takaro a lábán(a hüvös lakásban)

és végül
nyugalom:
megy a cirkusz folyamatosan a kajálás témában, ma még sírtam is apának-nem mintha megahtotta volna,ö azona véleményen van h. "etessem amennyi beléfér, mert még kicsi.."megint no comment
DE!
tényleg tök csönd van és nyugalom és idáíg pörögtem meg ment a hiszti, de k.va jóóó egyedül lenni egy kicsit!!!!!!
jo lenne egy hétböl 3 ilyen nap
meg az a tudat h. apa itthon van. igaz bennt alszik a tv elött de mégis jó. bár mindjárt keltem és indul
díszpinty.....

viki:nekünk bizonyos dolgokban nagyon egy rugóra jár az agyunk...

még valami aztán befogom.
:)
itt ülök a gép elött rángatoma gyereket lassan elalszik
ha nem egyedül lennék nem lenne az a perc hogy"VALAKI" ne kommentálná azt hogy a gép elött ülök a gyerekkel is
meg h a tesco nem gyereknek valo hely és hogy az autó meg aztán pláne nem
apával sokat beszéltünk a költözködésröl, de kismircivel 100 szempontnak kell megfelelnie egy lakásnak
:hűtés-fűtés, lift, lépcső.....stb......pfff belegondolni is sok....
ja mit fogunk velük csinálni nyáron a 40 fokba??
mensi:
nekem most volt az első, de csak töredéke a normálisnak amugy ma van az évfordulója az utolsó mensimnek.
keksz:császárosoknak nem fáj :oops: :oops:

zsó
Kép
pcd1985

ézsóné+viky:
már hárman vagyunk akik várják a hozzátáplálást,elvileg honaptol adhatnék én is almát 8)
de tekintve hogy nem vok normális kajatéren még várok, nem az almátol várom a megoldódást.
ézsóné:
a reszelt almának a leszűrt levét adtad, vagy az almát mindenestül???
nekem az első variációt mondta a védőnő

zsó
Kép
pcd1985

halihó lányok!

Mi tegnap Debrecenben voltunk sógornőméknél szülinapot ünnepelni.
Kivételesen Levente nem vislete valami jól, mert csak a pihenőszékben tudott lenni, onnan meg már ugrott volna kifelé...
Apósom állapota 2 hétten korábbhoz képest megint rengeteget romlott, szörnyen le van fogyva és most már a kedve se olyan fényes.
(krónikus limfocitás leukémiája van, kb 2 éve diagnosztizálták :( )

Nálunk is sajnos Imi is és Eszter is taknyolnak, tüsszögnek, és ma reggelre már Levi is elkezdett köhögni és szörcsögni. Legszívesebben átköltöznék anyámhoz a gyerekkel, mert így hogy egy légtérben vagyunk, így nagyon gáz.

Nekünk van idehaza sóoldat ampullában , abból cseppentettem 1-1- cseppet, majd utána leszívtam a nóziját.Olvastam, hogy aki porszívós orrszívót hazsnál csecsemőnél, annak 1000 wattnál ne legyen több
Nekünk is van sterimar, de mindkét csaj utálta, elég drasztikusan jön belőle a spray, én inkább cseppentőzök minden evés előtt ha hallom, hogy szörcsög

Kattkat: voltam igen a klubba,kiderült, hogy nem raktam jól terpesztartásban a gyereket, és miután megmutatták, jobban is érezte Levi magát. És igen, a derekát is egyszer megtekertem.
De amúgy már megrendeltem gremesétől egy saját mei tai-t 36 centi terpesszélességben

zuzmooo: az első kép a rossz kötésem, a második már a klub utáni :)
stephie

megvettem a Kikás széket, mert 2500-al olcsóbb volt(7490), mint amire számítottam.Még nem próbáltuk ki, mert lent figyel a kocsiban.
Nézegettem én a Vaterán, de ami tetszett, az annyi volt, mint amit most vettem, csak már használt. Ja és némelyiknél + postaköltség is van.
Egyszer volt egy tök jó Chicco, de elszalasztottam.:(
A Chicco-t úgy kell ejteni, hogy kikkó???

Vettem én is Tesco-s ruhákat, de az a vicc, hogy ugyanazon Tesco márkásból vettem 2 féle rugit, mármint egy zacsiban 3 rugi, ebből 2 csomaggal, az egyik 6-9 hónapos korúnak való, a másik hármas meg 3-6 hósnak és tök egyforma méretűek!
És még óóóriásiak Domira, úgyhogy majd télen hordjuk vagy nem tom :)
Csak Ő is velünk jött és el kezdte unni a banánt, úgyhogy ölbe kaptam, úgy meg nem volt több kezem vizsgálgatni a gúnyákat. Majd alkalomadtán egyik este amikor alszik elmegyek egyedül.
Zsófi!
Tényleg vannak édes cuccok, de mennyivel nagyobb a kínálat csajoknak! :x

Kattkat

Kép
kattkat

még azt akartam, hogy BETEGESKEDŐKNEK MIELŐBBI GYÓGYULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat:
a Chicco valóban KIKKÓ. :)

Én hulla vagyok... Ma főztem (sütöttem?) egy császármorzsát ebéd után (apa közölte, hogy nem jó, mert reszeltem bele citromhéjat :?), ebbe már belefáradt a karom, aztán füvet nyírt Apa, és hogy tudja nézni a kézimeccset, felajánlottam, hogy összegereblyézem a maradékot, amit a gép szétszórt. Én marha! :lol: Úgy fáj az alkarom, mint a fene. A hülye ínhüvelygyulladás... :?
Cincikém itt alszik a pihenőszékében - tök cuki. És extra módon nyáladzik a kölök, de azért a fogzás még korai lenne...

Tecsó-ruhák:
nagyon tetszenek nekem is a tecsós babaruhák, és egész jó az áruk. Én most olyat szeretnék vadászni, hogy ujjatlan talpas rugi. Mert a hosszú ujjú body-ra én soknak találnám a hosszú ujjú rugit is.
Apropó - öltözködés:
tegnap a meleg délutáni napsütésben én úgy vittem ki a csibét babakocsiban, hogy rajta volt a sapi, de később levettem (meleg is volt a buksija), és csak a body+rugi volt rajta. Vittem egy kis takarót is, ha árnyékban voltunk, meg itt előttünk a szélcsatornában, akkor ráterítettem, de a napon, szélcsendben nem volt rajta. Később, mikor kutyát sétáltattunk, akkor is csak a body+rugi volt, plusz egy kissapka, és a kendő három rétege...

Na, így hirtelen ennyi, ha eszembe jut még vmi, akkor írom. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát érdekes volt a hétvége:
Voltam reflexológusnál is, most csak megnézte a talpacskám, legközelebb eljön Kvárra lekezelni is. (persze ingyen, mert könyvelem a természetjáró egyesületét :D ) Két fontos dolog: erős kalciumhiányom van, és – minő csoda – azt mondta, nagyon sok a feszültség bennem.

Így ezek után mosolyogva hazamentem, szombaton beugrottam egy masszázsra, aztán szombat este – jobb híján – az autóban nekiestem apának. Örült neki a szentem :D Már nagyon várta. Azt mondta, ha ez kell, minden este elmegyünk autózni. :D Tervezgetem a nyarat…

És hát felkértek, hogy legyek a Nandu somogyi képviselője. Köldökig pirultam a megtiszteltetéstől. Megbeszéltem Zsoltival: belevágunk: terjesztjük az igét a sötét Somogyban. Most már ő is hordozza Bulcsút, sőt ott tartunk, hogy azon megy a vita, hogy ki kösse fel. :D Sose növünk fel. Így 30 után. :D

Főváros: én se szeretnék ott élni. Még ifjú koromban nagyon nagy megtiszteltetés ért, hívtak, hogy dolgozzak az MTA-nak, mint asszisztens. Esélyesnek tűnt az ajánlat, de ahhoz fővárosba kellett volna költöznöm. Inkább lemondtam a karrierről (is).

Ja és a csúcs: eddig csak morogtam rajta, hogy Bulcsú állandóan dobálja magát. Erre a nagyik örvendeztek neki. Ki érti ezt? Aztán rájöttem, hogy azért, mert így készül a fordulás nagy művészetére. Már majdnem átfordul a szentem. És a kis tappancsaival már már mászna, csak addig nem jutott el még, hogy ehhez fel kéne emelni a felsőtestét. Így a lábával tolja magát, a felsőtest fixen fekszik és a gyermek segge egyre csak emelkedik, emelkedik, emelkedik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zarja 2010.04.25 19:24-kor.

zarja

Eddig úgy néz ki hogy szereti ezt a híg kamilla teát a gyerek és könnyebben is kakilt ma. És ma megkóstoltattam vele az almát. Valahol olvastam, hogy beleharapok és a leveses részét odaérintem a szájához, akkor kiderül hogy tetszeni fog-e neki. Hát úgy cuppogott, hogy az egész emelet hallotta! Nagyon édes volt. De amíg a kakilás megy gyümi nélkül, addig csak ennyit adok neki. De számolom visszafelé a napokat.

zsó: Szerintem azért mert valakivel együtt lakik az ember, azért még annak az illetőnek nem kell mindenbe beleszólnia. Ma anyu (telefonban) előadta, hogy húslevest adjak a gyereknek először répával és krumplival. Én meg mondtam hogy a védőnő szerint meg almával és tejpéppel kell kezdeni a hozzátáplálást. Mert hogy ő is azzal etetett és nekem sem lett bajom. Én meg mondtam, hogy ha a gyerek az én elveim szerint fog enni akkor sem lesz. És az 5 perces beszélgetésünkben még összeszólalkoztunk egy dolgon. Csak nekem annyival van könnyebb dolgom, hogy letehetem a telefont és anyu meg azt mond otthon magában amit akar. De szerintem ne hagyd magad. Talán egy kicsi albérlet? Csak az idegeid miatt kérdezem. :D A 40 fokon már én is gondolkoztam. Még jó hogy van a gyerekszobán is redőny.

stephie: Sajnálom apósod állapotát. :(

kattkat: Tény hogy lányokra édesebb rucikat lehet venni. Meg is érzi a pénztárcám. :D

kakti: A hosszú ujjú rugikhoz én is rövid ujjú bodyt szoktam a gyerekre ráadni. Egyébként is egy kínszenvedés volt, amikor a hosszú ujjú bodyra rá kellett húznom a kabát ujját. Ma már rövid ujjú body+kardigánban nyomultunk.

zarja: Nálunk Barbus tolja a fejét a földön, mikor kicsit megtámasztom a talpát. És már nagyon sokszor átfordul a hátára, tetszik neki hogy a földön könnyebben megy ez neki. Olyan édes és ügyes. Milyen gyorsan fejlődnek. Gratula a nanduzáshoz.

Főváros: én már megszoktam, engem Miskolc nyugija bolondít meg ha a hétvégére haza megyünk. Régebben, amikor még nem volt meg a gyerek, szombaton 1 után már nem tudtunk nagyon menni sehová. Minden bezárt! Pesten még ilyenkor indultunk neki vásárolgatni.

Én úgy tudom a chiccot csikkónak kell ejteni. Legalább is a Mária bababoltban így ejtették.

Öltözék: Én is adtam Barbusra sapkát, de nem kötöttem be. Kicsit féltem a fejét a naptól mikor kiveszem a kocsiból. De tegnap hosszú ujjú body+harisnya+farmer naci volt rajta. A takarót mi is vittük, de nem kellett.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Vicky, akkor a Máriában nagyon buták. :) Az olaszban ha a C után e vagy i van, akkor cse... vagy csi... (ha a, o, akkor ka, ko). Viszont ha a kettő közt vagy egy h betű, akkor az keményíti a Cét, és így ki vagy ke lesz belőle. Vagyis a CHICCO az KIKKÓ. :)
Bocsi, nem okoskodni akartam, kb. annyi maradt meg az olasz tanulásomból, hogy olvasni tudok, de megérteni már nehézkes. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?