Az én listámat is beteszem.
Hátha segít. Most nem vittem annyi mindent, mint Máténál, és elég volt.
Íme a lista:
Iratok listája: szig, taj kártya, Kismamakönyv, leletek esetleges zárójelentések, , 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat,
Szülőszobai lista:
Ivólé, szénsavmentes víz, tea, szendvics apucinak, keksz- csoki-szőlőcukor neked. Ha kifáradnál. Két rosszabb hálóing, két papucs zuhanyzáshoz, plusz járkálni., wc papír, papírülőke, nedves törlőkendő, törölköző( kicsi +nagy). Labelló, Tena betét, plusz a bugyi, Váltópolót is tettem be apucinak, ha leizzadna vagy bármi más baleset érné
Én még vittem homeót is amit fél ótránként majd 10 percenknt kellett ennem. Caulophillum, nem bizti, hogy jól írtam le. 15 CH, gátmasszázsolaj
Ja és ami még nagyon fontos a fényképező, feltöltött aksikkal.
A labdára tesznek eldobható papírtalátétet.
Meleg zokni ha remegne , fázna a lábacska
Kórházi lista:
Két pár papucs,
Köntös: nem kell a legszebb, mert lehet, hogy balesetes lesz. Én is a gyönyörűt akartam vinni, de lebeszéltek róla,
Meleg zoknik,
2 nagyobb törülköző, A zuhanyzáshoz használt törülköző leygen sötét színű.
2-3 mély gombolású vagy szoptatós hálóing.
Egészségügyi betét (tena+tenafix
szoptatós melltartó+betét ha megindulna előbb a tejed
mobiltelefon+töltő
könyv vagy újság, de én nem vittem, nem is lett volna rá időm.
nagyon puha wc-papír, plusz én vittem intimtörlőkendőt is vagy a sima babapopsitörlőkendő is jó.
tusfürdő, fogkefe, fogkrém, hajkefe, hajsampon, hajszárító, testápoló, mellápoló kenőcs, ( nekem a garmastán nem jött be, csak összeragadt tőle a cicim) én bepanthent használtam ami a baba pofijára +körmére is jó ha megkarmolná magát vagy nagy lenne a körme felpuhítja.
Alsónemű-ez is legyen sötét színű, mint a törcsi.
szalvéta, papír törlő evőeszköz, pohár, konyharuha
labelló vagy szájkence, ha kiszáradna a szád
algopirin ha valami nagyon fájna,
2-3 textilpelus a baba feje alá+büfihez, kis kesztyű, hogy ne karmolja össze magát annyira, popsikrémet, hintőport adnak mindenkinek amit haza is lehet hozni. A hintőport mi nem is váltottuk ki.
A babának jól jön egy sapi is, mert fürcsi után mindig le volt fagyva szegény és ugye a fejükön fáznak a babák, de a kórházban nem tesznek rájuk. Egy kis pléd is jól jöhet, mert adnak de az kicsi plusz a ruhák is néha széllel béleltek.
Remélem tudtam valakinek segíteni.
Jövök majd a szüléstörténettel is.
Most ezek jutottak eszembe.