Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Csöpplány, elfelejtettem mondani, hogy a dokinál eszembe jutottál, amikor mondta, hogy ne szedjek több magnéziumot, mert mostantól a görcsök a barátaink... :) Ugye Neked mondott hasonlót az orvosod? :)

Nadi, élvezd ki a fejfájás nélküli létet, pihenj sokat! Itt nálunk sincs sajna túl nagy meleg, pedig hét ágra süt a nap... :(

Charlott, nem talált nálam problémát a doki, vagyis vérszegény vagyok, de mivel valamennyit javult az eredményem az egy hónappal ezelőttihez képest, azt mondta, így nem baj, terhességnél belefér.

Kovmarti, azért a kép szerintem csalóka. Élőben sokkal nagyobbnak tűnt a hasad! És azóta, hogy láttalak, már talán nőtt is. :)
Nekünk is ugyanez a csacsimintás anyagunk van, mint a Ti ágyneműtök, csak mi kékben vettünk. Még mindig nem varrtam meg a dolgokat, de már tényleg nekiállok. (Ezt mondtam két hete is...) :)

Ercsi, várom a képeket! A Savoyánál hova mentek boltba? Nincs linked? Melyik H&M-esre gondolsz? A fehér, alul csipkésre? Az nagyon jól állna...! :lol: Mindenképp menj vissza érte! :D

Zsu, ez a legjobb hír a héten! Gondolom, már nagyon várod az UH-ot, hogy 100%-ra megerősítsenek a befordulásban... Fú, nem is tudok, mit írni. Nagyon örülök! :)

Most töltöm a gépről a képeket, majd küldöm... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Sikerült elküldenem a képeket! :) A terepnacison ott van az ajándék pelenkánk is a Kismama napról. :) Ja, és a hazahozóshoz van még kardigán is, ha esetleg szükség lesz rá, de az örökölt, nem fényképeztem le... Meg készítettem oda egy autósülésbe beköthető termo zsákot is, ami nem túl vastag, de ha pont akkor lesz valamiért hűvösebb az idő... Egyszerűbb így, mint a kórházból elnavigálni Apát, hogy hol keresse. :D

KépKép

KépKép
barbazso

halihó lányok!!!!!!!!!!még egyben :lol:
voltamuh-on 3600 gr és 46 cm a lányom doki nem nézett méhszájat nehogy a szülés beinduljon
fájogatok továbbra is 20 percenként tegnap dél óta már idegesít

holnap nst ha addig nem jön össze semmi :D

a homaos bogyik használnak szerintem

doki szerint is hétvégére jó eséllyel babázhatok 37 hetes 4 napos vagyok a bab mértei alapján

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami! Ez tök jó, hogy a doki is így van vele, hogy hétvégére már akár babázhatsz is! A méretei is tök jók! Nagyon izgulok! Azért a 20 perces fájások nem lehetnek kellemesek, főleg, mert már tartanak egy ideje :shock: de már tutira nincs sok hátra!
Barbazso, megnéztem a fotókat, tök jók! Pocid jó méretes már :D , a terepgatya is jó, és a baba ruha meg nagyon vagány :D A hármas képen tök jól néztek ki!
Zsu, gratula a jó ctg-hez. Akkor ezek szerint voltál a Máv-ban a szülőszobán, tényleg van mindenféle alternatív cucc? Mármint pl. bordásfal, meg ilyenek? Én mikor bent voltam, csak a gumilabdát láttam. Szülni konkrétan olyan félig fekvős félig ülős szülőágyon lehet csak, ugye? Lehet, hogy nekem is el kéne mennem megnézni, de valahogy nem vágyom odaígy, hogy nemrég bent voltam 4 napot.... :?

KépKép

KépKép
nadina01

Zsu, még akartam írni, hogy ez tök jó hír, hogy irányba állt a babó! Az angolhoz meg csak elismerésem, nekem terhesen az agyam, mint egy szivacs :shock: szóval neked nagy gratula ahhoz is már így előre is!

Egy fontos kérdés: Vettünk ma ágynemüt, de külön a huzat és a takaró, csak a fejvédő van egyben. Hogy mossam ki ezeket? Mármint a huzatot persze simán kimosom és vasalom, de magát a takarót és a kispárnát is mossam ki szerintetek? Szivaccsal van töltve, rá van írva, hogy mosható, de nem lesz utána csomós, vagy csúnya? És a baldahint kimossam? Az végül is nem érintkezik a babával...
Előre is köszi, mert ma ez a legnagyobb gondom :lol: :oops:

Ja és vettünk cumit, hát 1 óráig álltunk az 1000 féle cumi előtt anyuval, mert fogalmunk se volt, hogy milyen kéne :lol: Végül 2 faját vettünk, aztán lehet, hogy nem is kell majd :lol: Meg vettem Tenna betétet, elég durván nagy tényleg, ez tuti megfelel a célnak bőven. Azért remélem mind a 30 db nem kell majd, mert annyi van a csomagban.

KépKép

KépKép
nadina01

Kovmárti, most vettem észre a Te fotóidat is :oops: Nagyon jópofa az a függöny! És a kiságy is tök jó! Ahogy néztem a matracon az lepedő, vagy alapban ilyen színes? Tök édi! A pocid meg nagyon jó, gondolom eleve nem lehetsz egy "nagy darab", emiatt nem olyan nagy. De addig örülj :D Legalább könnyebb mozogni, stb... De Nóri teljesen jól elvan benne és az a lényeg! :D

KépKép

KépKép
nadina01

nadina :remélem tényleg kijön hamarosan olyan ez mikor a fiúk hülyítik a lányokat tetszik is meg nem is
ma rá segítek egy kis homeopátiával hátha jó lenne egy sex is de hát párom olyan sokáig dolgozik hazaér aztán a szigetelést csinálják estig este megy úgy zuhan az ágyba :cry:

na de bizakodó vagyok

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Tyű, Kismami, jó nagy a kislányod! Azért ilyen nagy a pocid is. :) Biztos sokat fogsz csuklani mostanában, mert felváltva fogsz eszünkbe jutni, hogy mi lehet Veletek... :)

Nadina, köszi a dicséreteket! Tök ciki, mert nem vagyok sznob, de az akcióknak nem tudok ellenállni, így lett ez a sok H&M-es cucc... (A babaruhákat is ott vettem.)
Nálunk a klinikán sima ágyak vannak, amit csak a kitolási szaknál alakítanak át szülőággyá. Szerintem a többi kórházban is hasonló lehet. Persze, Zsu erről most többet tud, hogy nálatok hogyan van... :) De a lényeg, hogy ha van labda meg ilyenek, a vajúdás alatt tuti nem leszel ágyhoz kötve (ha nincs semmi baj), a kitolás pedig a végén már nem olyan sok idő. Még első szülésnél is max. egy óra állítólag. Azt meg kibírjuk félig ülő, félig fekvő helyzetben is. Más kérdés, hogy nyilván könnyebb lenne egy szülősámlin szülni, ahol a gravitáció is besegít... Én már annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz! :)
Én kimosnék mindent a helyedben, főleg, ha az van ráírva, hogy szabad. Esetleg ne centifugázz, ha félsz, hogy összecsomósodik, és ha van rá lehetőséged, a szabadban teregess, vagy a kád fölé, ahol csöpöghet... Kint azért jobb, mert ebben a szélben tuti hamar megszárad. :)

Zsu, az a szigorlat tényleg nagyon durva! Képtelen lennék tanulással foglalkozni. Ha közben megszületik Gábor, akkor el tudod halasztani?

KépKép

KépKép
barbazso

Kovmarti:Cuki a pocakod!Meg se mondanám,hogy több mint 37 hetes terhes vagy!A kiságy nagyon szép,tetszik az ágynemű is,főleg a mintája!

Zsu:örülök hogy minden rendben ment a ctg-n,meg a vizsgálaton is!Nem baj az hogy ha kihúzod a 40. hétig.A kicsi fiad úgyis tudja mikor kell jönni!

Barba:igen,nekem mondta az orvos hogy örül a fájásaimnak! :lol: Én már kevésbé de ez nem lényeg! :lol: Nekem már készen van a kiságy,már csak ki kell mosnom az ágyneműt,meg a fejvédőt.De nem bírtam magammal és berendeztem,majd teszek fel képet.

Kismami:örülök hogy rendben van minden,bár nem irigyellek a folyamatos fájások miatt.Szép mérete van a babádnak!Tök jó hogy már hétvégén babázhatsz!Én olyan vegyes érzelmeket táplálok emiatt,nem tudom normális-e ez.Úgy értem egyik pillanatban már alig várom hogy szüljek és babázhassak,másik pillanatban meg megrettenek hogy te jó ég,máris? :lol: Amikor párom kórházba volt,mondták hogy nem lehet szexelnünk legalább 3 hétig,mert vérbőséget okoz,és nehogy elinduljon a párom orra vérezni,mert akkor tönkre megy a műtét eredménye.Aztán hozzátette a nővér viccesen,hogy májusban viszont a burokrepesztés apa feladata!!! :lol: :lol: :lol: Jót mosolyogtunk rajta! :lol:

Nadina:én simán kimosom az ágyneműt,csak szerintem 40 foknál ne mosd nagyon hőmérsékleten.Baldachin meg nekem függöny anyagból van,én sima mosószerrel mostam ki,nem babáknak valóval,mert nem érintkezik vele a baba,csak gőzölve kivasalom.Tenna betétből nálunk a gyógyszertárba lehet darabra venni.Én így vettem 15 db-ot aztán ha nem lenne elég akkor apa ugrik! :lol: :lol:

Mi ma voltunk anyuéknál,kolbászt töltöttünk,elmentünk bevásárolni,meg fagyizni.Jó kis séta volt,meg is éreztem.Mikor hazaértünk le kellett feküdnöm annyira nem voltam jól.Mi lesz itt még 4 és fél hétig? Kicsit rosszul érzem magam amiatt hogy nem olyan vagyok mint régen.

KépKép
Kép
csöpplány

Barba:jók a képek.Szerintem pont arányos pocakod van!Nem túl nagy de nem is kicsi!A hazahozós ruci nagyon aranyos!ól néztek ki a képen!Ercsikatit hol hagytátok a képről? :D

KépKép
Kép
csöpplány

Ez a kép még az életmentő tanfolyam után készült. A kismama napra nem vittem gépet, mert pici táskával mentem. Ercsi meg is jegyezte, hogy mennyi mindent bele tudtam tömni. :) Szóval vele nincs közös kép. :( Majd a babázós találkozón, ahova mindannyian megyünk. :)

Szerintem normális, hogy így állsz a szüléshez. Szerintem mindannyiunkban vannak hasonló érzések, hogy végig olyan távolinak tűnt, most meg hirtelen olyan közel van, és még mindig olyan ismeretlen...! :) Én nagyon várom a szülést, de néha megijedek attól, hogy nem tudom, hogyan fognak történni a dolgok, és főleg, hogy mikor... Itthon lesz-e a férjem, vagy várnom kell, hogy hazaérjen? És mi van, ha hirtelen sűrűbbek lesznek a fájások, és úgy érzem, indulni kéne, de közben itt vagyok egyedül...?! Na, szóval tele vagyok kérdéssel, ami általában nem foglalkoztat, néha pedig mégis. És szerintem ez a második babánál is így lesz... :)

A fekvéstől jobban lettél? Mit éreztél, hogyan voltál rosszul? Vigyázz magadra, pihenj Te is többet most már! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Barba:igen,attól mindig jobban leszek.Feszült a hasam,meg olyan kicsit szédülős rosszullét.Kicsit olyan ilyenkor mintha le akarna szakadni a hasam.
Remélem második babánál már kicsit nyugisabb leszek.Mostanában folyton azon aggódom hogy Balázs elég keveset mocorog.Ennyire kevés helye lenne odabent vagy ennyire lusta?Vajon minden rendben van vele?Olyan távoli még a szerda amikor lest ctg,és legalább ránéz valaki szegény gyerkőcre.Uh meg majd csak 3 hét múlva lesz.Tiszta paramami vagyok! :lol: Ma egész nap győzködtem Balázst hogy legyen okos nagyfiú és nyugtassa meg a mamit hogy minden rendben van odabent de sz@rik ez a gyerek a fejemre! :lol: Apa most kicsit megnoszogatta,de egy apró rúgáson kivül nem értünk el vele semmit.
Na inkább megyek is lefekszem,mert megint csak ideges leszek! :lol:
Képet így már értem.Azt hittem ez a mostani alle-s akció terméke!Jó lett volna onnan is egy közös kép,na de sebaj.Ercsikati szavaival élve ami késik arra várni kell!(ez nagyon tetszik nekem,ha nem baj Ercsi akkor ellopom ezt a szöveget!! :lol: :D )Majd a babás talin összehozzuk a közös képeket!

Na tényleg lépek,jó éjt!

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány_lassan én is bevetem a sexet ma is hajnalban erős fájásra ébredtem ma nst alig várom kiváncsi vagyok mi lesz egyébként erős szúrás szerű valamit érzek odalent és hát nem kellemes :cry:
de gondolom hogy ennél csak rosszabb lesz majd akcióban

amúgy ne izgulj normális a hangulatingadozásod a hormonok teszik
én ma ha nem tartanak benz hazajövök és vígjátékokat fogok nézni hogy szarrá röhögjem magam
:D

barbazso:hát azt gondoltamhogy valamivel nagyobb lesz mint Józsika de hogy ennyivel ?eddig 400 g a különbség Józsika 3200 gr mal lett meg igaz császár volt doki megnyugtatot hogy most még belefér a sima szülés eg yhét múlva már nem biztos :cry:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Csak gyorsan jelentek: voltam dokinál tegnap, minden oké, szétszívatott az uh-val (nekem ez már fááááj), de minden oké, szép nagy fejű továbbra is a babó. :) BPD: 95 mm :roll: A súlya 2600 körül van és ugye ez 35 hetes adat. Most reménykedem, hogy mégsem lesz olyan óriás... :shock:
A nyilallások ellenére amúgy teljesen zárt a méhszáj meg minden, nem tudom, nektek is fáj, mikor nézik!? Jó, kibírható érzés, de 10 percig se bírnám ezt a tapogatást. Én vagyok nyápic? :oops: Állítólag eléggé "fenn" van a méhszájam, na ez nem tudom, mit jelent viszont, lehet ezért olyan szar érzés ha vizsgálja.
Jövő kedd első ctg, vérvétel, vmi szűrés, hurrá. Most átálltam arra, hogy kivárjuk a 40. hetet, tegnap találkoztam egy 38 hetes barátnőmmel és hát volt köztünk hasilag különbség. :)
Rohanok, mert csomó dolgom van, ha nem jönnék, szép hétvégét mindenkinek!!

hibernia

Csöpplány: én is érzek mostanában szédülést és reggel nagyon sokáig tudok aludni, (amit régen egyáltalán nem tudtam produkálni), olyan nyomottnak, fáradtnak érzem magam. :roll:
Szerintem babócát kevés hely hiányában nem ficánkol annyira, azt olvastam a könyvekben, hogy az utolsó hónapban csökken a mozgás ezért. :wink:
Engem most azzal szórakoztat Krisz, hogy nyújtózkodik. Ez egy nagyon kellemetlen érzés. Összeköti a medencémet a bordámmal és közben azt érzem, mintha a burkot szeretné repeszteni. :?

Barbazso: szülésről sokat fantáziálok én is, van egy elképzelésem egy normális, általános levezetésről, de eddig egészen máshogy történtek életemben a dolgok, mint azt megálmodtam! :)

Hibernia: tényleg szép nagy már a fejmérete babócádnak. (szülésnél 10 cm az általános?) Nem azért vannak nyilalásaid vagy fájások, mert sokat mozogsz, hajolgatsz?
Én tegnap porszívoztam egy kicsit, és utána csillagokat láttam a hasfájdalomtól.

KépKép
charlott

Na hello!!!

Meg sem próbálok reagálni erre a 4 napra,bocsika,de ehhez már nincs agyam... :oops:

Kismami,Neked már de jóóóóó!!!! :wink: Lehet holnap már 2 gyerekes anyaka leszel!! :D :D

Vajon ki lesz a következő?

Nekünk elég húzós hetünk volt.Ugye kedden 1-re kaptunk időpontot UH-ra,lementünk,erre ki volt írva,hogy aznap csak délig vannak.Na,tök jó,hívtam a dokim,de ő sem tudott mit csinálni,úgyhogy új időpontot kértünk.Szóval jövő kedd 11óra,másnap fél 10 NST+ délután doki,pénteken védőnő. :? Nem lesz uncsi hét.
Szerdán megjött a babakocsi is,marha klassz,nekem nagyonn bejön.Megrendeltük az ágyneműt is,bár a baldacint stornoztuk,valahogy túl soknak tűnt a falfestés mellett.

Kicsit idegesít ez az UH csúszás,remélem minden ok.Bálint mondjuk elég aktív volt ebbe a pár napba,ma még nem nagyon mutatta meg magát. :cry:
Tegnap voltunk termálfürdőzni,bár én csak masszíroztattam,nagyon jó volt!!! :D Talán az uccsó ilyen kettessben eltöltött nap volt.
Dobok pár képet g-mailre.

Hibernia jó nagy baba!!! :D

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Hibernia:sztem nem lesz túl nagy baba.Szerintem átlagos nagyságú lesz.Érdekes,sokan mondják hogy fáj nekik a méhszáj vizsgálat.Nekem eddig akármikor nézte nem fájt még egyszer sem.Remélem ez így is marad.

Mayday:nekem meg csak majd a 38. héten csinálnak uh-t.Kiborító.Ctg meg jövő hét szerdán.Lesz ám programod jövő héten.Azért pihenj is amikor tudsz.

Megyek csinálok végre valamit a lustálkodáson kivül.Meg kéne csinálnunk a mikrótartó polcot,meg be kell polcoznunk egy szekrényt.Babaruhát megint nem mosok mert pocsék idő van.Szerintem még a kórházi pakkom összerakom és ennyi mára.Meg csinálok egy kis rántott csirkecombot,meg szárnyat.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Én is vagyok, de a mai napom, hát nem is tudom! :?
Egész délelőtt csak lustálkodtam, és néha-néha be is aludtam! Mondjuk éjszaka nem sokat tudtam, mert újra küzdöttem az elemekkel, leginkább most az orrdugulással! Ha már kaptam levegőt, akkor pisilni kellett, ha már az is megvolt, akkor Kendra kezdett bele a bulizásba! Szóval már rettegek az éjszakáktól!
A lábam tegnap óta vizesedik, most olyan szép kis Mamut bokám van! És talán a kezem is pufók már egy kicsit! Ez van!
Tegnap voltam fogászaton, mindent rendben talált a dokinő, sőt megdicsért, mert fogkövem sem volt, így megúsztam azt is! :D

Hibernia!
Szerintem is átlagos lesz a baba! Ne aggódj! Nekem eddig akárhányszor volt méhszáj vizsgálat nem fájt, sőt nem is éreztem. Nekem a doki már levette a kenetet is - arra a bacira - nem tudom a nevét, de az is fájdalommentes volt!

Zsófesz!
Kép még nem készült, de ígérem lesz! :D Bár Laci mondta, hogy minek akarsz képet, amikor láttad élőben is a 46-os gatyát! Fel szoktam olvasni neki amiket írsz, jókat nevet ő is rajta! :D És képzeld ma megjött a Klub kártyám, és milyen jó, hogy még nem rendeltem meg a kancsót! A kártyához küldtek egy kuponfüzetet, amivel 6.000,-Ft-ért meg tudom rendelni a kancsót és hozzá két szűrőt! Szóval 33%-os megtakarítás! Már írtam is nekik, kíváncsi vagyok, mit és mikor írnak vissza! Egyébként írtam én is ahová Te is :wink: kíváncsi vagyok nekem mikor írnak vissza! :wink:

Kismami!
Kíváncsi vagyok mi volt ma CTG-n! Ha tudsz, gyere és mesélj nekünk! Józsika hogy-hogy császáros baba volt? Alina sima szülésnek indul? Egyébként tényleg van különbség a két gyerkőc között! Bár azt szokták mondani, hogy a lányok valamivel kisebbek, de ez most a Ti esetetekben egészen más! Most Józsika szorult "háttérbe", mármint súly ügyileg! :D A lényeg egyébként, hogy egészséges legyen, és hogy minden a legnagyobb rendben menjen! :D Szorítok értetek nagyon! :D

Mayday!
Kicsit irigy a masszázs miatt, de a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat, és a többi nem számít! :D Babakocsiról kérünk képet! :D Az UH csúszáson ne idegesítsd magad, most már az a "pár" nap nem oszt nem szoroz! :D

Csöpplány!
Nekem is már út közben jutott eszembe, hogy kellett volna fényképezőt vinni a Kismama-nap-ra, de aztán elmaradt! És igazad van "Ami késik arra várni kell!" Vannak ám még ilyen jó "beszólásaim"! :D De majd a közös talira többen is viszünk gépet, és akkor megörökítjük a "nagy csapatot"! Bár a Kismama napból kiindulva, hogy mennyien be voltak sózva, és csak ketten maradtunk Zsófesz-el, hát nem tudom! Remélem oda azért többen eljönnek! :D Ma én is ki szerettem volna mosni Kendra ágyruháit, de nálunk is eléggé sz@r idő van, így letettem róla! Megnéztem az időjárást, holnapra már "jobb" időt mond, majd hátha holnap már ki is tudom mosni őket! :D

Most megyek, mert nem túl kényelmes ülni, Kendra a bordáim között játszik! Hiába húzom ki magam, akkor még jobban alá férkőzik, és még jobban rugdal! De ha meg elfekszem, akkor meg kezdi a nyújtózkodást! Folyton kitol valamijét! Hát ez van!

Legyetek jók! Majd azért még jövök! :D
Pusza

Kép

KépKép
ercsikati

ercsikati:szia!voltamnst-n bent akartak fogni mondtama nőnek hadd jöjjek haza közel lakunk erre köz9lte este talizunk ugyis :D

amúgy minden okés volt szóval nem tudom mi lesz izgulok

Józsika faros volt azért volt csaszis Alina viszont fejvégű és sima szülésre készülünk
azért jó hogy a súlya jó pár kicsit rövidke

megyek pihizni ha lesz valami jelzek!

mayday:bár igazad lenne

puszi mindenkinek még jövök

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami!
Ez nagyon izgi! Szóval este "randi"? Nagyon-nagyon szorítok! De ezt miből vette le, hogy este úgyis ott leszel? Mit mondott?!
Szorítok a sima szüléshez! Párod veled lesz? Vagy ki megy be veled? Drukkolok, hogy ne legyen hosszú a vajúdás! Jelezz mindenképpen valakinek, ha "ESEMÉNY" van!

Kép

KépKép
ercsikati

Kismamiiiiiii!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

KépKép
mayday

Most csak benéztem gyorsba, majd még jövök.

Kismami, megy a drukk akkor már neked is élesben! :idea:
De jó, akkor lehet, hogy már ma este :?: Hú de gyorsan telik az idő....

KépKép

KépKép
nadina01

Kép a "gép" :)

Kép

KépKép
mayday

Kép

Kép

KépKép
mayday

Na,sikerült,bár g-mailre akartam,de oda valamiért nem tudtam feltölteni. :cry:

Kép

KépKép
mayday

Már fejem is van...Jó sok minden látszik belőle... :?

Kép

KépKép
mayday

Mayday!
Klassz a "verda"! :D A szobáról nem kaphatnánk képeket, mert engem az is érdekelne! :)

Hahó Többiek :?: :?:
Merre jártok? Pedig ma nem is volt jó idő, hogy arra fognátok! :D Ejnye! :D

Kép

KépKép
ercsikati

mayday:szép a kocsitok

ercsikati:hát az nst kimutatta a fájásaimat ezért mondta a nő hogy ezekbe fognak indulni hiába mondom neki hogy 2 napja ez megy
játszik velem a csajszika
bízom a sima szülésben és a homeopátiában barátnőm jön be velem
szülni már le van dumálva nem kellett semmit aláírni se csak menni kell ha itt az idő

megfőztem ma holnapra a fiúknak mert ők dolgoznak bár ha meglesz a babuci úgy is úgy berúgnak hogy a melónak annyi lesz

hát alakulunk lassan mindenki megszül

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Zsófesz!
Neked még tartozom ezzel:

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

Kismami!
Szorítok nagyon! Bár lehet holnap reggel is Te leszel az első hozzászóló! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Halihó!

Egy másfél órája írtam,de ezek szerinte nem küldte el.Ne legyek ideges! :evil: :x :lol:

Vizesedés:én magamon még csak egyszer tapasztaltam a bokámon,kicsit elszorította a zokni,ami nálam nem jellemző,csakis a vizesedés miatt lehetett.De azóta lekopogom semmi.Bár kerianyum ápolónő,hogy ő látja rajtam hogy vizesedem,de ezek szerint nem nagyon ha én nem érzem és más se látja rajtam laikusok.

Ercsikati:én akartam menni de akkor voltam vidéken,pedig én tuti ott lettem volna.

Kismami:wow...micsoda események! :D Megy a drukk éjszakára! :P :lol: :D Azért majd egy sms-t dobj ha megtörtént a várva várt esemény! :D Akár hajnalba is!Csak tudjunk róla! :D

Mayday:szuper a kocsi és a hordozó is!Milyen márkájú meg típusú?Nagyon jól néz ki, a színe is tetszik.Tök jó a képed! :)

Nálunk semmi extra.Megcsináltuk a mikró felfüggesztésté,meg kitakarítottam,holnap a szekrényeket akarom még átmosni,meg átpakolni.Majd dobok képet,olyan büszke vagyok magunkra!És tök jól néz ki így a konyha! :D
Csináltam páromnak meg magamnak is palacsintát,ez lett a vacsi! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Kismami..azta innen is megy a drukk nagyon :)

Mayday, sajnálom az UH-t de a jövőhét mindjárt itt van, jó lett a kicsi kocsi :)

Ercsikati, csöplány: ma én is szinte csak lustálkodtam..nem tudom mi van ma...most meg másfél órája fáj a a pocim..enyhe és erős görcsök meg szúrások váltakoznak..nem tudom mi lehet..Gabi azért mocorog, szóval baj csak nincsen.

Jajj, Csöplány, nálunk is van hogy tök kus van..aztán ilyenkor lefekszem fél órára kicsit óvatosan noszogatom a gyereket és azt mondják ha ebben a fél órában 5 mozgást ( a legkisebb is beleszámít) érzel nincs gond..szerintem lehet már csak inkább ficereg és azt annyira nem érzed ha nem figyelsz rá.... Amúgy én is tiszta para mamai vagyok, ha ozog parázok nem e azért mert vergősik..ha nem mozog az a baj..ha fáj akkor az de tuti hogy megy bennem az aggódás...azért remélem nem leszek túlféltős anyuka..nem tenne jót a fiamnak...vagy majd apa kompenzál :D

Barba, holnap végre megyünk megvenni a pelusokat..be vagyok zsongva :lol: Ma vettem folyékony mosószert is hozzá..

Nadina, én az ágynemű összes részét kimostam, 40 fokon öblítő nélkül. Aztán átvasaltam. Nekem már a ruhák is megvannak meg pelusok is..szóval ezeket kimostam/vaslatam..azért jó túl lenni rajta.. bár ezeket a csöpp dolgokat nem egy nagy dolog átvasalni :)

Aranyosak vagytok, hogy az angol miatt így dícsértek..de nehogy azt higyjétek, hogy agyba főbe tanulok..van heti 2 magánórám + ami megy mellé..nem sok sajna...ha sikerül sikerül ha nem nem...de jó lenne ha sikerülne..
Ha meg megszülök akkor december.... gond nincs belőle, csak olyan jó lenne, ha Gabi megérkezik akkor már nem kellene a fősulival foglalkozni...de ezért kicsit még gyúrnom kell :D

Szlés. szülőszoba: magába a szülős részlegbe nem mehettünk be..de ágy van ami székké alakítható. Bordás fal van de az nekem legalább is nagyon nyitott helyen. De szülni ezen az ágyon lehet. Viszont én most úgy hallottam ezen az előadáson hogy a kitolási szakasz EDa nélkül 10-15 perc de az nagyon kegyetlen ha meg EDA van 15-20 perc.... és ajánlották az edát, mert azt mondták, sajna pont akor megy el az anyukák ereje mikor a kicsi a legkritikusabb szakaszban van aszülőcsatornában...persze gondolom azért ritka, hogy megakad de a doki erre fogta.hogy a fájdalom kiveszi az anyák erejét...hát meglássuk...1 hónap múlva vagy úgy is lesznek is szüléstörténetek már nagoyn kiváncsi vagyok melyikünk hogyan éli majd meg :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

húú bocsi a végére befáradtam és zagyva lett a mondtat de remélem azért érthető..na jó éjt :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Szép estét!

Zsu:tegnap estére megnyugodtam,mert mocorogni nem is,de csuklani elkezdett.Ma meg mint az őrült szinte le se állt,feszegettt jobbra-balra!Ja és csuklott is ma 2-szer is.Úgyhogy most nem parázok!

Anyatanyán megvan az első májusi babánk! :D Most teljesen fel vagyok pöröve a hírtől!Már én is én is akarom!Olyan jó már nekik! :D Remélem lassan itt is beindulnak az események!

Tényleg Csigaby-ékkal mi lehet?Valaki tud valamit?

KépKép
Kép
csöpplány

Jó reggelt!

Kismami jelentkezz, ha még innen tudsz :D
Csöpplány, ez már tényleg izgi, hogy az anyatanyán is megvan az első bébi, lassan itt is beindulnak a dolgok :D
Zsu, köszi a szülőszobás infókat, én is úgy vettem észre, hogy az EDA-s szurit nagyon ajánlgatják a Mávban. Először nem akartam, de most már úgy vagyok vele lehet majd kéne. Meglátjuk.
Köszi a mosásos infókat, remélem végre a hétvégén jó idő lesz és akkor megpróbálok minden babacuccot kimosni.
Elvileg ma délelőtt megyünk megvenni a kókuszmatracot, meg még pelenkát, stb. apróságokat. És utána egy darabig nem akarok bababolt közelébe se menni.
Mayday, szuper a kocsi! És a fotód is tök jó! De a babaszobát szerintem se láttuk még. Pedig a kis részletből nézve tök jó lehet az is.

KépKép

KépKép
nadina01

Már nem is tudom miket akartam még írni....
Ti vettetek mérleget? Nekem már nincs kedvem azért is egy csomó pénzt kiadni. Az tényleg nagyon lényeges? Szerintem annyira nem. Legfeljebb bérelünk pár hétre/hónapra. De azért ma megnézem azt is.
Ercsikati, néztem ezeket a kismama ruhákat, tök jók. Bár én már úgy vagyok ezzel, hogy nem veszek ruhát, hátha már csak pár hét és nem is kell terhescucc :D Bízom benne!

Jó hétvégét nektek!!!
Még majd jövök. Holnap szerelik össze nálunk a bababútorokat végre :D meg mosás, takarítás a szobában, de azért igyekszem 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Ide megyünk ma: http://babyfun.axiomarket.hu/discount
Remélem mindent meg tudunk venni, a neten találtam.
Talán sikerült az időt is átállítanom, igazából csak emiatt jöttem vissza, hogy lecsekkoljam.

KépKép

KépKép
nadina01

Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap nem tudtam jönni, egyszerűen nem jutottam gép elé :?, de most pótolom.
Barbazso, igazad lehet, a práom is azt szokta mondani, hogy fényképen nagyobbnak látszik a pocakom, bár azért még így is el vagyok maradva szerintem. Megnéztem a gmailes képeket, jók lettek, kutyud is aranyos, meg a hazahozós ruci is vagány :).
Kismami, hajrá, kitartás, megy a drukk!!!
Nadina, a matracon a paplan van, ami ugyanolyan mintás, mint a fejvédő. Bár valószínűleg eleinte inkább egy plédet fogunk használni, de dísznek addig is jópofa :).
Csöpplány, néha nálam is van ilyen aggódás, általában alig várom, hogy babázhassunk, néha meg megijedek, hogy mennyire más lesz minden, meg a felelősség, meg hogy készen állunk-e vajon, stb. :oops: :? De én ez teddig normálisnak könyveltem el, alapvetően tényleg mindketten nagyon várjuk, ezt az aggódást meg betudom a szokásos szülői aggodalmak egyikének, abból úgyis lesz bőven :roll: :lol: .
Hibernia, grat. a jó eredményekhez, szép méretek :). Méhszáj vizsgálat nekem is fájt, nekem múlt héten nézte először a dokim, hát én is néztem nagyokat, hogy ezilyen??! Kibírható, de nem kellemes, nem lesz a kedvencem az biztos :shock:
Mayday, jó a járgány :), UH miatt meg ne idegesítsd magad, mindjárt mehettek, ma már szombat van :).
Lehet, hogy nem tudok jönni egészen hétfő estig vagy kedd reggelig, sűrű a program hétvégére is, hétfőn meg doki, aztán rohangászás a városban - már ha Nórika is beleegyezik és még nem akarja saját szemmel megnézni magának a világot :wink:, meglátjuk.
kovmarti

Nadi, mi nem veszünk mérleget. Védőnővel is megbeszéltem, azt mondta, ő nem ragaszkodik hozzá, de ha aggódunk majd a baba súlya miatt akkor tudunk bérelni is, meg hozzájuk bármikor bevihetjük egy gyors mérlegelésre (mondjuk közel lakunk a rendeléshez). Azt mondta, a legtöbb kismama néhány heti méricskélés után megnyugszik, ezért inkább a bérlést javasolja.
kovmarti

hello lányok !egyenlőre még itthonról szivata csajom rendesen na de bizakodó vagyok az a baj már görcsölök rajt ahogy miért nem jön mondjuk még van ideje kibújni na de ilyet

a homeopátiát is szedem már a koktélt is bevetettem szóval lassan de biztosan lesz valami
anyós szerint dagi a szám szóval tényleg szülök lassan ja és olyan jól aludtam sokak szerint szülés előtti pihenő volt :D

köszi a sok drukkot ha lesz valami dobok pár sms-t !puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Halihó!

Kismami:látom még egyben.Milyen koktélt vetettél be?Szurkolok hogy ne szivasson sokáig a kiscsajod! :D

Nadina:én mérleget nem veszek,mert folyton aggódnék hogy biztos eleget hízik-e meg ilyenek.Azt mondják úgyis látni fogjuk.Hát megnézem,aztán ha mégis kell akkor veszek vagy bérlek.Ugyanígy vagyok a melszívóval is.Sokan mondták hogy mindenképp vegyek.De én úgy vagyok vele hogy majd ha tényleg szükség lesz rá.Mert lehet hogy alig lesz tejem,hogy még pótolni is kell majd,vagy pont elég lesz.Ha meg sok akkor megpróbálom kézzel,az ingyen van :lol: Ha nem megy akkor veszek mellszívót!Meg nem tudom nekem olyan Riskás feeling,mindig erre asszociálok az elektromos mellszívónál! :lol:

Itt csodaszépen süt a nap.Megreggeliztünk,fő a leves,egy adag babaruci a mosógépbe.Mindjárt állok neki vasalni,párom meg a szekrény polcozni.Aztán 3-ra megyünk párom nővéréhez névnapozni!Hosszú nap lesz,remélem jól fogom bírni! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Helloka!!!

Itt ülök az erkélyen,pirítom a bürkémet! 8)

Köszi a babakocsi és a fejem-képem dícséreteket! :D A kocsi Kunert VIP,lengyel márka.Nekem tökéletesen megfelel,minden van hozzá és szerintem 55e nem volt sok érte. :wink:
Valóban nem küldtem a szobáról képet?Pedig úgy emlékszem igen. :oops: He,terhes agy...Akkor pótolom az elmaradásom.
Kismami gondolom már túkön ülsz,de kitartás,már biztos hamarosan kibújik a kiscsaj!!! :wink:

Csöpplány,azért nem vagy semmi!!Még főzöl,takarítasz,meg ilyenek.Le a kalappal,én már 10perc mosogatás után haldoklom. :? Nem bír már az én derekam semmit...

Nadina,mérleg.Én kölcsönözni fogok,de megpróbálom betartani,hogy egy héten csak egyszer mérjem Bálintot. :D

Kovmarti papírforma szerint Te vagy az első májusi,ugye?De izgi!!! :D

Mozgás téma:ma be vagyok szarva,mert nem nagyon produkálja magát a fiam.Tudom,hogy kevés a hely,de akkor is para...Bár ahogy nézem,ezzel mindenki így van.

Kép

KépKép
mayday

Még akartam kérdezni,hogy Ti vesztek/vettetek pólyát?Én bajban vagyok,nem tom eldönteni...Van olyan anyuka ismerősöm,aki szerint pénzkidobás,más szerint meg könnyebb,ha van...Szóval passz!!!

Kép

KépKép
mayday

csöpplány: homeopátiás koktél caulophyllum ch 5 5 golyó
cimicifuga ch 5 10 golyó és pulsatilla ch 15 5 golyó ezt 2 dl vízben feloldod és 1 óra latt elkortyolod
ez elvileg segít a lusta babáknak

ma délután kirándulunk reélem besegít ha már párom nem hajlandóü:oops:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Jó sok minden történt a fórumon amíg nem voltam :lol: !

Kismami csak így tovább :wink: :lol: nemsokára meglesz a pici kislányod :lol:

Mayday a babakocsi szuper!!!!!

Hát én már nem tudom mit akartam írni és kinek 3 oldalt olvastam el és nem emlékszem semmire sem.

Ercsikati képzeld tudom méretni a vérnyomásom a sogornőm anyósánál :lol: és eddig jó volt nem volt még 140 se :lol: anyira örülök neki hogy el se tudom mondani.

Csöpplány le a kalappal előtted mert én már 10 peres mozgás után elfáradok,igaz amit tudok azt megcsinálom de már egyszerre nem megy sajna :cry: olyan hülyén érzem magam mintha 80 éves nénike lennék és már mozogni is alíg tudnék,de hát ez már nemsokára elmúlik.

Zsu soksikert az angol szigorlatra!Remélem sikerülni fog és utánna minden idődet Gabira fordíthatod!Annak meg külön gratula hogy befordult a menetirányba a kisfiad.

Hát nekem már nagyon elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voltam terheléses cukor vizsgálaton és 8,2 lett :cry: :cry: :roll: :!: :evil:
Kedden megyek dokihoz majd ott elválik mi lesz velem erre a pár hétre,de szerintem be fognak küldeni a diabetológiára,mert még elvileg van 5 hét a szülésig :cry:
Na de ha ez kell akkor nincs mese. :cry: :roll:
De igaza volt a dokinak hogy ettől nagyobb a baba :roll: :cry:
A hasam egyre jobban fáj alul,és nyilaló fájdalmat érzek a hüvelyemben.
Remélem nem nyílik ki mégjobban a méhszájam,de kedden megyek a dokihoz és ott kifaggatom hogy mi a helyzet.

Na majd jövök,de nem tudom mikor.

Mindenki vigyázzon magára!Pihenjetek sokat!
És kitartás már nincs sok hátra :lol: :wink: :roll: !!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
torpilla

Na most mi van?
Nem látni a vonalzóm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :!: :!: :!:

Kép

KépKép
torpilla

Na szép az új vonalzóm????? :lol: :wink: :roll:
Nekem nagyon tetccccik :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Törpilla:sajnálom a cukros dolgot.Remélem azért nem lesz olyan szigorú ez az 5 hét.Még ha én olyan aktív is lennék.Az a baj,hogy néha néha tör rám ilyen hiperaktívság,akkor tök sok mindent meg tudok csinálni egyszerre,van amikor nálam is 10 perc alatt megvan a kidőlés.Egyébként egész végig míg jöttem haza keményedett a pocakom,kis Balázs egész délután a vesémen táncolt,nem bírtam arrébb noszogatni.Teljesen kivagyok tőle mostanra.Még a fekvés se segített.Sebaj.Már nincs sok hátra.Maximum megnövelem a napi elviselés tabletta adagomat! :lol: Most már napi 3*1-et írok elő magamnak! :lol:

Többiek merre jártok?Gondolom hétvége meg ez a szikrázó napsütés mindenkit kivonzott a szabadba!Azért tessék életjelet adni magatokról! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány, Mayday, nekem valaki azt mondta, hogy a szülés előtt kevésbé aktívak a babák. Rápihennek a feladatra. :) Samu is csak nyújtózkodik néha. Sokkal lustább, mint pár hete.

Hibernia, a méhszájvizsgálat még nekem sem fájt sosem. Biztos oka van, hogy valakinek fáj, valakinek nem. Lehet, tényleg az, hogy Neked magasabban van, de lehet, hogy a doki csinálja másképp.

Charlott, reménykedjünk, hogy úgy megy majd minden a szülésnél, ahogy elképzeltük! :wink: Kicsit izgulok, de inkább nagyon kíváncsi vagyok. :)

Ercsi, ismerős ez a honlap, már néztem ezeket a ruhákat, de nem mertem elmenni, mert féltem, hogy túlzottan velem lenne elfoglalva a csaj. :) Tudod, jobban bírom, ha a tömegben válogatok, próbálgatok, és visszateszem, ami nem kell. :) De nagyon érdekel, milyenek a tapasztalataid, mindenképp írj!
A gatyát én láttam rajtad, de a többiek nem, úgyhogy csak küldd nyugodtan a képet! :D

Mayday, már csak 3-at kell aludni az UH-ig! :) Nekünk is csak a 38. héten lesz, mint Csöpplányéknak.
A szobára én is kíváncsi lennék, akkor küldtél utoljára képet, amikor még csak a kontúrok voltak megfestve.
Jó a kocsi, és tényleg nagyon megérte ennyiért. Még a hordozó is benne van az árban?!
Pólyánk nincs, de néha én is elgondolkozom rajta. Bár szerintem nem használnánk sűrűn.

Csöpplány, Tőled is várom a konyhás képeket!

Zsu, megvettétek a pelusokat? Én pont ma mostam ki őket. Már régóta vártam egy ilyen szép napsütéses napot... :)

Nadi, mérleget én sem akartam venni, a védőnő mondta, hogy a védőnői szolgálattól lehet hozni kölcsönbe, de mi végül kaptunk az unokatesómtól, amíg náluk nem jön a második. :)

Kismami, amikor néztem a reggeli hozzászólásokat, és 6 körül még nem jelentkeztél, biztos voltam benne, hogy Alinát már a karodban tartod. :)
Én erről a bábakoktélról hallottam, hogy beindítja a szülést:
A 20 ml ricinusolajból, 20 ml pálinkából vagy vodkából és 2 dl sárgabarack- vagy őszibarackléből kevert ital 2-6 óra alatt biztosan erős szülőfájásokat ígér az arra érett fogyasztónak. Mellékhatásként rosszulléttel, kellemetlen hasmenéssel kell számolni.
Na, nem hiszem, hogy nyugodt szívvel meginnám. :D Fúj!
Fura, hogy a párod nem akar besegíteni. Most aztán 6 hétig csak álmodozhat róla... :D :D :D Az én férjem is kicsit fél, nehogy baj legyen, folyton megkérdezi, hogy biztos, szabad-e még. Azért hetente egyszer legalább benne van a dologban. :roll: Én úgy tudom, hogy ha nem nyílik idő előtt a méhszáj, akkor csak úgy indítja be a szülést a szex, ha már érett rá minden. Más beindító praktikát is hallottam, de attól a hideg is kiráz.... A mellbimbó erős ingerlése... Na, nekem az is elég, ha a ruha hozzá ér. Néha annyira tud zavarni! Tök érzékeny. :oops:

Törpilla, rögtön kiszúrtam, hogy új a vonalzód! Nagyon szupi! És tök jó az idézet!

Én egyáltalán nem vizesedek még, és az a bizonyos hüvelynyilallás is tegnap volt először, amit Ti már régebb óta emlegettek. Jaj, a végén én szülök utoljára! :( A csontom viszont egyre durvábban feszít szét odalenn. Éjjelente 5 perc, míg összeszedem magam egy pisiléshez. :)

KépKép

KépKép
barbazso

barbazso:na a ricinusos sose én az alterbatív dolgok híve vagyok
aza koktél amit írtál veszélyes mert bár használ mivel beindítja bélmozgást az meg a szülést de a bab bele kakil a magzatvízbe mert ő rá is kihat a ricinus olaj

ez max otthonszülésnél bába jelenlétében lehetne de ki vanzárva hogy bevállaljak egy ilyet

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Hát szerintem egyikünk sem vállalná be azt a bábakoktélt... Én is olvastam, hogy mekóniumos lehet tőle a víz, de bevallom, más is elriaszt tőle... Se ricinus olajat nem innék, se pálinkaszagú nem szívesen lennék a szülőszobán,... :?

KépKép

KépKép
barbazso

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?