Csöpplány, Mayday, nekem valaki azt mondta, hogy a szülés előtt kevésbé aktívak a babák. Rápihennek a feladatra.
Samu is csak nyújtózkodik néha. Sokkal lustább, mint pár hete.
Hibernia, a méhszájvizsgálat még nekem sem fájt sosem. Biztos oka van, hogy valakinek fáj, valakinek nem. Lehet, tényleg az, hogy Neked magasabban van, de lehet, hogy a doki csinálja másképp.
Charlott, reménykedjünk, hogy úgy megy majd minden a szülésnél, ahogy elképzeltük!
Kicsit izgulok, de inkább nagyon kíváncsi vagyok.
Ercsi, ismerős ez a honlap, már néztem ezeket a ruhákat, de nem mertem elmenni, mert féltem, hogy túlzottan velem lenne elfoglalva a csaj.
Tudod, jobban bírom, ha a tömegben válogatok, próbálgatok, és visszateszem, ami nem kell.
De nagyon érdekel, milyenek a tapasztalataid, mindenképp írj!
A gatyát én láttam rajtad, de a többiek nem, úgyhogy csak küldd nyugodtan a képet!
Mayday, már csak 3-at kell aludni az UH-ig!
Nekünk is csak a 38. héten lesz, mint Csöpplányéknak.
A szobára én is kíváncsi lennék, akkor küldtél utoljára képet, amikor még csak a kontúrok voltak megfestve.
Jó a kocsi, és tényleg nagyon megérte ennyiért. Még a hordozó is benne van az árban?!
Pólyánk nincs, de néha én is elgondolkozom rajta. Bár szerintem nem használnánk sűrűn.
Csöpplány, Tőled is várom a konyhás képeket!
Zsu, megvettétek a pelusokat? Én pont ma mostam ki őket. Már régóta vártam egy ilyen szép napsütéses napot...
Nadi, mérleget én sem akartam venni, a védőnő mondta, hogy a védőnői szolgálattól lehet hozni kölcsönbe, de mi végül kaptunk az unokatesómtól, amíg náluk nem jön a második.
Kismami, amikor néztem a reggeli hozzászólásokat, és 6 körül még nem jelentkeztél, biztos voltam benne, hogy Alinát már a karodban tartod.
Én erről a bábakoktélról hallottam, hogy beindítja a szülést:
A 20 ml ricinusolajból, 20 ml pálinkából vagy vodkából és 2 dl sárgabarack- vagy őszibarackléből kevert ital 2-6 óra alatt biztosan erős szülőfájásokat ígér az arra érett fogyasztónak. Mellékhatásként rosszulléttel, kellemetlen hasmenéssel kell számolni.
Na, nem hiszem, hogy nyugodt szívvel meginnám.
Fúj!
Fura, hogy a párod nem akar besegíteni. Most aztán 6 hétig csak álmodozhat róla...
Az én férjem is kicsit fél, nehogy baj legyen, folyton megkérdezi, hogy biztos, szabad-e még. Azért hetente egyszer legalább benne van a dologban.
Én úgy tudom, hogy ha nem nyílik idő előtt a méhszáj, akkor csak úgy indítja be a szülést a szex, ha már érett rá minden. Más beindító praktikát is hallottam, de attól a hideg is kiráz.... A mellbimbó erős ingerlése... Na, nekem az is elég, ha a ruha hozzá ér. Néha annyira tud zavarni! Tök érzékeny.
Törpilla, rögtön kiszúrtam, hogy új a vonalzód! Nagyon szupi! És tök jó az idézet!
Én egyáltalán nem vizesedek még, és az a bizonyos hüvelynyilallás is tegnap volt először, amit Ti már régebb óta emlegettek. Jaj, a végén én szülök utoljára!
A csontom viszont egyre durvábban feszít szét odalenn. Éjjelente 5 perc, míg összeszedem magam egy pisiléshez.