Zsó!
Olvastam a tejmizériát. Nos az a véleményem, hogy túlságosan ráérsz... És ezt most nem bunkózásból mondom, de ha napi szinten kellene takarítanod, mosni, vasalni, főzni, ügyeket intézni, lenne még 1-2gyereked baromira nem érnél rá ilyesmire!
Nekem Noé etetése a világ legtermészetesebb dolga. Nem egy program a napomban. Teszem a dolgomat, majd amikor látom rajta, hogy éhes (ezt már nagyon jól ki lehet ismerni, mert a fáradt sírása teljesen más, alapból nem sír semmiért, ordítani csak akkor szokott, ha bekakilt, így már ha kezd idegbajosan mozogni, tudom, hogy kajás
) fogok egy párnát a hátam mögé, egyet a feje alá. Ha van kéznél lehányt pelus, az is jó. Ha távirányító, vagy telefon akad, az még jobb. Csecs bedug. Vagy bealszik rajta, vagy kiköpi ha végzett. Ha alszik, meg az ágyba. Ha nem, megy a hintába-pihenőszékbe. Mikor melyik. Közben teszem a dolgomat, néha odavigyorgok, beszélek hozzá. Amikor nyökög, hogy álmos, leteszem. Ezután általában éhesen kel 2-3óra múlva, így ismét etetek.
De szoptattam már áruházban, játszótéren, kocsiban...stb. Te nem mész soha el otthonról? Sztem néha kellene. Mert ugye ott kivitelezhetetlen a rituáléd.
Tedd valami hordozóeszközbe és irány a Duna-part. Vagy menjetek be Vácra. Csak Ti ketten. Egész napra.
Ha meg otthon vagy, tedd mellre amikor elfogadja. Tuti Te is látod rajta, mikor éhes, nem? Ne tápozz rá! Tök hamar újratermelődik a tej, még akkor is, ha nem kemény a cicid. Ha 1óra múlva újra kér, hát legyen. Ez az igény szerinti szopi lényege. Én meg nem tudnám mondani hányszor evett ma... Sőt, pontosan azt sem, hogy hol...
De nem éhes, tök jól elvan. Pedig Luca nekem totál tápos volt csak!!!!