Helló Csajszik!!
Tegnap nem tudtam jönni, mert szarakodott ez a szemét net
Rodina- Üdv köztünk, láttalak már az inszemes topikban, meg a blogodat is elolvastam mikor én is inszemeztem
Iszonyú jó a fotó, remélem ma én is szert teszek egy ilyen gyönyörűségre
Eclipse- Én is csodálkoztam a páromon, hogy egyáltalán eljegyzett, mert nagy házasságellenes.....Közölte, hogy menyasszony az vagyok, de nem fog sosem elvenni
Mondom neki, hogy de hát azt kérdezted mikor odaadtad a gyűrűt, hogy leszek-e a feleséged....Erre ő: Jól van na , hát olyan zavarban voltam, hogy elrontottam a kérdést
Vicces kis pasi , mi?????
Megmondom őszintén, nekem sem olyan fontos a házasság, papír nélkül is lehet szépen együtt élni illetve papírral is lehet szarul , az sajnos még nem garancia semmire!!
Én is paracetamolos pezsi tabit kaptam a dokitól, azt nyomom a takonykór ellen!!
Start- Gratulálok a jó eredményhez, örülök, hogy minden rendben!!
Lucuzs- Ma mész a genetikai UH-ra???Nagy kalappal, majd gyere a hírekkel!!!!
Angie34-Nagyon szép a fotóóóó
Én is 4D-re a Praxis-ba tervezek menni,ha jól tudom ott van Hajdú Krisztina is, én is csak jókat hallottam róla!!!
Szqulla- Üdv.köztünk
Rabbe- Kérd meg a férjed, hogy beszéljen hozzád otthon németül
Tényleg a babátokkal hogy fogjátok csinálni???Apjuk németül te magyarul fogsz hozzá beszélni???Neked is gratula a babócádhoz!!!!
Dorka- Gratula a babócádhoz, jó nagy már!!!
Én is elszeretnék menni majd 4D-re ha megyek haza május közepén, elvileg 12-14-16 hét körül már tudnak valamit mondani, persze nagyban függ a géptől meg, hogy mennyire jó szonográfus az illető!!!Jó a sztárfotóó!!
Eta- Neked is jobbulást!!!!!!!Nekem már a tököm ki van a torokfájás takonykór kombival
Szisszka-Az a fő, hogy van valamilyen kocsi amivel a bevásárlás és hasonló dolgokat intézni tudod és nem kézben kell hazacipelni!!!
Tök jó a pocak fotód!!!!!
MikeGirl- Örülök a szuper eredményeknek
A zsákmányokról tehetnél esetleg fotót ( terhes naciról mondjuk), engem érdekelne, mert még semmit sem vettem
Henne- Gratula 22 mm-eshez
Haynii-Hajrá 26-i Uh!!!
Vayacon- Nagy gratula neked is a tökéletes babócádhoz
Annyira jó nektek csajok, hogy már túl vagytok a 12 heten
Én biztos, hogy szeretnék hordozókendőt, nekem iszonyúan bejön!!!
Nati80-nagyon cuki vagy, köszi ezt a kocsi rengeteget
Imádom őket nézegetni!!!!!!
Aranyoska- Nyugi, minden rendben lesz, 7-e olyan gyorsan itt lesz, hogy észre sem veszed
Nagyon ügyesen vásároltál, nekem sem derogál ilyesmiket használni, sőt ezekkel lehet egy csomó pénzt megspórolni
Kocsi nekünk elvileg ki van nézve, ha megyek haza májusban akkor megszeretném nézni élőben, nekem is egyébként a zöld szín jön be, mert az fiúnak is lánynak is passzol
Nagyon drága kocsit én sem szeretnék venni, olyan 70-80-ig, de abban legyen benne az autóshordozó is....Álmodozom
Bár amit kinéztem az 65 ezer összesen....Én a babaszobát is zöldre szeretném
Csajok ma megyek én is Uh-ra, Apjuk ha hazaér jön velem, olyan jó lesz újra látni!!!
Panndi, Vörösmaccs- ???