Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jó, hogy ilyen sokat írtatok, de sajnos én most csak helyzetjelentést tudok adni....
most jöttünk meg az uh-ról. 24mm és mocorgott :-) Édes volt. És a lényeg szépen dobog a szíve :-) boldogok vagyunk...(gondolom mindenki ezt érzi :-) )
megkaptam a beutalókat, mehetek védőnénihez, vérvételre stb. A bajcsyba is csinálnak kombináltat ingyen, megis kaptam a beutalót oda is. május 7-én megyek a 12 heti uh-ra akkor veszik le a vért is.

Jó éjt mindenkinek!!

Angie: :-) hasonlitunk egymásra :-) várom leveled.

rabbe78

köszi Nati, nem rossz ez a babypoint sem :) és árban tényleg nagyon jó

Rabbe gratula

Kép
vayacon

Jó reggelt!

Rabbee, Start, gratulálok az UH-khoz!
Látom mindenki jól van, úgy örülök!

Tegnap egy nagyon hasznos és kellemes megbeszélésünk volt, negyed héttől este 8-ig a dúlácskámmal és apával. Apa is kérdezett párat, meg persze figyelmesen hallgatott minket.

Mivel az Istvánban ismeri az összes szülésznőt, és mindenkivel nagyon jó személyes kapcsolatban van, így fog tudni nekem segíteni abban, hogy a saját testi és lelki alkatomnak legmegfelelőbb szülésznőt válasszam! És ügyesen távol fogják tartani tőlem az ügyeletes orvost, hogy ne zaklasson, hagyjon csak szépen magunkban vajúdni :wink: ahogy szeretném

Most úgy érzem, hogy nagyon jól választottam mindennel, nagyon nyugodt vagyok :))

Múlt hét óta elkerült már a hányi is. Lehet hogy a 12. héten volt az utolsó próbálkozása a rosszullétnek? És tegnap már este 9-ig bírtam, nem aludtam el 8kor, ez is nagy előrelépés :lol: :lol:

A dúla már észrevette és megdicsérte a pocimat, de szerintem még lapos mint az alföld :D

Eclipse
eclipse
Budapest

És hétfőn kismama jóga, rulez! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Jó reggelt Csajszik!

Szerintetek bármilyen mellápoló krémet vagy gélt lehet használni (AVON, stb.). Ártani csak nem ártok vele?!?!?!

Szép napot!

Kép
Kép
haynii

Haynii!
Szerintem bármit használhatsz, mert már köztudott, hogy a striákat nem lehet visszatartani, maximum a sok kenegetéssel nem lesznek olyan erősek a repedések. Ez egy fajta hajlam, és csak enyhíteni lehet rajta. Nekem nem lett az elsőnél, de se anyunak, sem a nagyimnak nem lettek (pedig nagyim 4-et szült). Kenegetni mindenképpen érdemes, hogy a bőr minél rugalmasabb legyen, és könnyebben tudjon nyúlni.
Az én dokim épp most hagyta el a kórházat, átment egy budaiba, ahol még nem írta alá a szerződést, ezért még egy hét türelmi időt kért, hogy a pontos részletekkel beszámolhasson. Remélem, nincs messzebb mint az ÁEK, mert akkor másik dokit kell néznem. Megírod priviben, hogy mennyit fizetsz a te dokidnak a magánban (vagy te a szakrendelésére jársz), és mondott-e szülésért már árat?

Nati!
Ez a babakocsi tök jól néz ki, el is tudnám képzelni benne a gyerekemet, de sajnálok kiadni érte ennyi pénzt. Az előzőt annyira lestrapáltuk (nálunk csak a főút aszfaltos, a többi hepe-hupás sáros, köves utca), hogy tanultam, hogy drágát többet nem.
Én ezt néztem ki:
http://babaaruhaz.echt.hu/babakocsi/pie ... ?cid=69639
Ennek az ára most 29e ft, és hát a Pierre Cardin nem épp a legalacsonyabb kategóriába tartozó márka, nem hinném, hogy szétesik két hét után.

Vayacon!
Utána kell nézni, mert rengeteg sportformájú kocsinak lehet vízszintesbe fektetni a támláját. Többek között annak is, amit belinkeltem. És ez is könnyű szerkezetes, tetszik, hogy átfordítható karú. A sogórnőm is ilyet vett, csak ő még elcsípte a narancs/fekete színűt. Ezek kifutó modellek, azért ennyire olcsók most. Van hordozója is a PC-nak, 15e körül.

Szissz!
Na, hát az én férjem sem szeret mászkálni egyik boltból a másikba (csak ha magának vásárol :lol: ). De tök jó, hogy itt van a net, és székből utána tudsz nézni egy csomó mindennek, és már csak el kell menni, és megvenni.

Eclipse!
Majd mindenképpen számolj be a tornáról. Valamit nekem is csinálnom kell, de én szigorúan megvárom a 12 hetet, és utána is csak, ha dokim engedélyezi. De én azt hiszem, hogy veszek valami dvd-t, és otthon fogom csinálni, mert nekem minden nap futnom kell az oviba a fiamért, így a közösségi torna elmarad (pedig engem az jobban motivál).

Panndi!
Hova tűntél?!? Minden rendben???

Rabbe!
Az hiszem, hogy már csak jövő héten jut időm sztorizni. Holnap elutazunk hétvégére, ma meg sok munkám van. De mindneképp írok :) Örülök, hogy babókád már ilyen hatalmas, és hogy dobog a szívecskéje. Köztün valóban csak pár nap van, mert az enyém 26mm volt, ami a tiedhez képest 2 nappal idősebbet jelent :wink:

Szép napot mindenkinek!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie,
13+2-en vagyunk, és 13+6-on megyek először jógázni, mert Erika azt szereti, ha a kismamái a 14. héttől mennek, nem előbb. Tehát nem kapkodtam el semmit. :D
voni majd egyszer lesz, egyszer... :roll:

Eclipse
eclipse
Budapest

Helló Csajszik!!

Tegnap nem tudtam jönni, mert szarakodott ez a szemét net :evil:

Rodina- Üdv köztünk, láttalak már az inszemes topikban, meg a blogodat is elolvastam mikor én is inszemeztem :D Iszonyú jó a fotó, remélem ma én is szert teszek egy ilyen gyönyörűségre :D

Eclipse- Én is csodálkoztam a páromon, hogy egyáltalán eljegyzett, mert nagy házasságellenes.....Közölte, hogy menyasszony az vagyok, de nem fog sosem elvenni :D Mondom neki, hogy de hát azt kérdezted mikor odaadtad a gyűrűt, hogy leszek-e a feleséged....Erre ő: Jól van na , hát olyan zavarban voltam, hogy elrontottam a kérdést :D :D :D :D Vicces kis pasi , mi????? :D :D Megmondom őszintén, nekem sem olyan fontos a házasság, papír nélkül is lehet szépen együtt élni illetve papírral is lehet szarul , az sajnos még nem garancia semmire!!
Én is paracetamolos pezsi tabit kaptam a dokitól, azt nyomom a takonykór ellen!!

Start- Gratulálok a jó eredményhez, örülök, hogy minden rendben!! :D

Lucuzs- Ma mész a genetikai UH-ra???Nagy kalappal, majd gyere a hírekkel!!!! :wink:

Angie34-Nagyon szép a fotóóóó :D Én is 4D-re a Praxis-ba tervezek menni,ha jól tudom ott van Hajdú Krisztina is, én is csak jókat hallottam róla!!! :wink:

Szqulla- Üdv.köztünk :wink:

Rabbe- Kérd meg a férjed, hogy beszéljen hozzád otthon németül :D Tényleg a babátokkal hogy fogjátok csinálni???Apjuk németül te magyarul fogsz hozzá beszélni???Neked is gratula a babócádhoz!!!!

Dorka- Gratula a babócádhoz, jó nagy már!!! :D Én is elszeretnék menni majd 4D-re ha megyek haza május közepén, elvileg 12-14-16 hét körül már tudnak valamit mondani, persze nagyban függ a géptől meg, hogy mennyire jó szonográfus az illető!!!Jó a sztárfotóó!! :D

Eta- Neked is jobbulást!!!!!!!Nekem már a tököm ki van a torokfájás takonykór kombival :roll:

Szisszka-Az a fő, hogy van valamilyen kocsi amivel a bevásárlás és hasonló dolgokat intézni tudod és nem kézben kell hazacipelni!!! :wink: Tök jó a pocak fotód!!!!! :D

MikeGirl- Örülök a szuper eredményeknek :D A zsákmányokról tehetnél esetleg fotót ( terhes naciról mondjuk), engem érdekelne, mert még semmit sem vettem :wink:

Henne- Gratula 22 mm-eshez :D :D :D

Haynii-Hajrá 26-i Uh!!!

Vayacon- Nagy gratula neked is a tökéletes babócádhoz :D Annyira jó nektek csajok, hogy már túl vagytok a 12 heten :wink: Én biztos, hogy szeretnék hordozókendőt, nekem iszonyúan bejön!!!

Nati80-nagyon cuki vagy, köszi ezt a kocsi rengeteget :D Imádom őket nézegetni!!!!!!

Aranyoska- Nyugi, minden rendben lesz, 7-e olyan gyorsan itt lesz, hogy észre sem veszed :D Nagyon ügyesen vásároltál, nekem sem derogál ilyesmiket használni, sőt ezekkel lehet egy csomó pénzt megspórolni :wink:

Kocsi nekünk elvileg ki van nézve, ha megyek haza májusban akkor megszeretném nézni élőben, nekem is egyébként a zöld szín jön be, mert az fiúnak is lánynak is passzol :wink: Nagyon drága kocsit én sem szeretnék venni, olyan 70-80-ig, de abban legyen benne az autóshordozó is....Álmodozom :D Bár amit kinéztem az 65 ezer összesen....Én a babaszobát is zöldre szeretném :oops:

Csajok ma megyek én is Uh-ra, Apjuk ha hazaér jön velem, olyan jó lesz újra látni!!! :D

Panndi, Vörösmaccs- ???

KépKép
gyancsi

Eclipse!
Vonalzót babonából nem mersz tenni? Pedig jó lenne látni, hogy hol tartasz. De majd akkor kérdezgetem, vagy ha van időm, megnézem a táblában. De jó neked, már itt tartasz!!!

Gyancsi!
Ha Hajdú Krisztina miatt mész oda, hogy szakszemmel is jól megnézze, akkor az rendben. Én most inkább a 4D Genesist fogom kipróbálni. Nagyon sok jót hallottam róla, mint babamozi. Szupi képeket tudnak csinálni. (HK inkább a szakmai oldalt képviseli, nem annyira a mozizást). De én majd csak a 24. héten tervezem. A 13. héten majd kapok az Istenhegyin dvd-t és képet is, aztán majd a 24-28 hét között tervezem még egyszer a kis pofiját megnézni. Az az igazság, hogy Szilárdnál is ennyit csináltunk, és nem is igazon nézegetjük annyit, hogy megérje több pénzt kiadni rá. Amikor megvan a gyerek, már ezek a dolgok jelentésüket vesztik (talán majd nagyobb korukban, amikor nekik is gyerekeik lesznek, értékelni fogják - ha addig meg nem sérül a lemez, vagy más adathordozókat ki nem találnak, és már meg sem lehet azokkal nézni :roll: )
Babakocsit hordozóval tutira találsz 70-80-ért! Ott kint drágább?? (merre is laktok, ha nem titok?)
Vicces volt a lánykérés :lol: :lol: :lol:
Drukk a mai uh-hoz!!! Aztán gyere azonnal!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie,
hiper-szuper jó választás a 4D!
Én nagyon ajánlom mindenkinek!
Jövő pénteken megyünk, ííííí de várom! :D
24 és 28 hét között csodaszép élmény lesz az biztos!!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Angie- Igen azért szeretnék oda menni, mertt ott van Hajdú Krisztina, meg Győrfi Mátyás, állítólag ő az egyik legjobb szonográfus, mondjuk azt nem tudom, hogy mitől függ, hogy kihez kerül az ember??Mivel csak 2-3 havonta jutok haza, így most elszeretnék menni, bár tudom, hogy kép ügyileg még nem lesz egy nagy durranás, de hátha a nemét már megmondják....Aztán legközelebb júliusban megyünk, akkor már Apjukkal, gondolom, hogy akkor már sokkal szebb képeket lehet csinálni a babóról, olyat amin nem úgy néz ki, mint egy kis Alien :D :D :D Itt kint megmondom őszintén ( Ausztria) nem nagyon nézegettem kocsikat, csak neten, de azok közül baromira nem tetszett egyik sem....Viszont nyílt nem messze egy 800nm-es bababolt, oda azért lehet majd bekukkantok, hogy mit adnak mennyiért :D Mindenképpen jövök a hírekkel Uh után :wink:

Eclipse- Én is várom a vonalzódat :D Na meg a jó kis fotókat majd jövő héten :D

Jelentem, hogy a fürdő és a wc már csillog :D Mindjárt neki állok a konyhát kiganézni, de előtte úgy döntöttem, hogy szusszanok egyet a gép előtt, hihihi :D

KépKép
gyancsi

Angie- 1 nap van közöttünk, most tűnt fel :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
Ja-ja, fej-fej mellett. Egyébként a vonalzóm talán 2 nappal többet mutat, mert az együttlétünk alapján a 16. napon fogant, de én a mensitől számolom, így ma elvileg 9+3 vagyok :lol:
Ha nem változott HK rendelési ideje, akkor ő szombatonként van. Kérheted hozzá magadat. A másik szonográfust nem ismerem.

Eclipse!
Majd gyere és számolj be az élményeidről :wink:

Angie

Kép
Kép
angie34--

Angie- Ez jó, akkor mi ikrek vagyunk, mert ugye én pontosan tudom, hogy nekem március 1-én fogant a babó ( inszem), de nekem is a mensi szerintit mutatja ( 1 nappal többet), a szerint meg ugye február 28-án!!Tehát akkor mi napra pontosan egy idősek vagyunk, 9+3 :D Köszi az infot, akkor úgy próbálok időpontot kérni, hogy hozzá kerüljek :D

KépKép
gyancsi

Lányok,

meg kell osztanom veletek valamit, amin csodálkozom, icipicit szomorú is vagyok, meg értetlen.
Külön jó, hogy ebben a fórumban sokan, sokfélék vagyunk, nagyon különböző háttérrel, előélettel, na meg életkorral (asszem 23-tól 38 évig)...

Szóval az utóbbi időben feltűnt, hogy az egyébként alig csipegető, 45 kg-os kolléganő elkezdett 3 fogásos ebédet enni. Ez a másik kolléganőnek is feltűnt, amikor ma 3-an kimentünk kajáért. Mondta is neki, hogy de neked enned kell, enned kell.

Ez meg ugye bennem, akinek már teljesen átprogramozódott az agya a várandósság miatt, bejelzett, hogy nem-e babás ő is (30-at töltötte januárban).

És tök ártatlanul megkérdeztem, hogy nem babás-e véletlenül.
Na, még úgy megsértődni!!

Ő kikéri magának, mert ő neki akkor lesz gyereke, amikor akar, ő tud magára vigyázni, nem úgy mint én, ő nem marad úgy!

(Ehhez persze hozzátartozik, hogy senki, senki az ismeretségi körben, munkahelyen, családban nem tudta, hogy mi rajta vagyunk a projekten. Mert nem értették volna, mert 23 éves vagyok és 2. éves levelező fősulin, friss hús a munkahelyen, és tök csórók vagyunk. Akkor már azt is el kezdett volna mondani, hogy beteg vagyok, és azért is kellett annyira rajta lenni, mert nem mindegy...)

A felháborodásnak én személy szerint annyira nem látom helyét...

Róluk tudni kell azt, hogy több mint 3 éve együtt vannak a párjával, a párja vállalkozó, jól keres, van háza, ami éppen felújítás alatt van, ezért ők új építésű lakóparki lakást bérelnek havi 100 kilóért, és csak most a télen 3 különböző helyen voltak síelni, folyton utaznak, a lány szép ruhában jár mindig, mindenük megvan.

Persze nem vagyunk egyformák, mindenki akkor vállal gyereket, amikor akar, csak mégis furcsa...

No, erre a másik kolléganő (aki szegény a német utat megkapta helyettem) és 32 éves, szintén gyorsan rávágta, hogy mostanában náluk sem lesz még gyerek (mondjuk náluk egy kicsit jobban meg tudom érteni, mert ők nincsenek olyan jó anyagi helyzetben, konkrétan a devizahitel viszi az egyikük fizetését).

És ettől olyan elégedett, öntelt fejük volt, és majdnem lesajnáló
irányomban, mint ha én legalábbis 16 évesen a gimnáziumot hagynám ott a baba miatt.

Hát többek, vagy jobbak attól, hogy 30 felett gyermektelenek, dicsőség ez? Vagy én több, vagy jobb vagyok attól, hogy 24 évesen édesanya leszek?

Szerintem egyiket, vagy másikat sem kellene elítélni.
Kicsivel több beleérző képesség hiányzik belőlük!

Én azért azt kívánom nekik, hogy ha X év múlva gyereket szeretnének, ne akkor derüljön ki, hogy baj van náluk, mert akkor nagy bajban lennének a kor miatt...

Remélem nem gondolkozok bután...

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse!
Rá se ránts! Az irigység szólt (egyértelműen) belőlük. Ki tudja, lehet, hogy már próbálkoznak is, de nem jön össze. Nem tudhatod, hogy mi áll a háttérben. Ne vedd a szívedre, végül is nem az anyukád bántott meg, hanem csak egy kolléganő (azaz kettő), akiket nem is te választottál, hanem kaptad őket.
Úgy látszik, mi vagyunk a korhatárnak a két véglete :) Én 38 vagyok (még 2 hónapig), de nem bántam volna, ha hamarabb el tudtam volna kezdeni a babázást. Persze, ebben is a férjem hibás, hogy nem talált rám hamarabb :wink: :lol: :wink: A gyerekeimet nem fogom visszatartani, ha 25 évesen családot akarnak alapítani.

Angie

Kép
Kép
angie34--

Sziasztok Lányok!

Szoktalak néha olvasgatni Titeket, de még csak most jutottam el odáig, hogy merek csatlakozni, már ha megengeditek.... :oops:

Persze bocsássátok meg, hogy még nem vagyok teljesen képben, szerencsére sok tagja van a topicnak.

Rólam annyit, hogy 2,5 év után sikerült várandóssá lennem, 2 inszemináció után és a 3. lombik eredményeként.

Kép
pusiandi

HALI!

örülök mindenkinek, de sajna nem tudok mindenkinek egyesével válaszolgatni, mert annyira sokat írtatok, hogy hejehuja!

Egy valamit azonban nem tudok szó nélkül hagyni.

Eclipse:

Nyugodtan védd meg magad és mond meg nekik, hogy nem becsúszott a baba, hanem szereted a párodat, és nem akarod megvárni hogy annyi idős legyél hogy a saját gyereked nagyanyjának nézzenek.
Én őszintén mondom neked szerintem nálad jobban csak azt az embert lehet sajnálni aki önzésből a nem vállal gyereket, és kitalálja, hogy azért nem akar mert nincs maxi tv, meg szuper medence!
Véleményem szerint n gyakran a csóró családok sokkal boldogabbak és jobban figyelnek a gyerekre mint az akinek tele van a kassza.
Én így utólag megbántam hogy eddig "halogattam" a babavárást. Csak arra gondolok, hogy mire a gyerekem 20 lesz én már 50 felett járok, ami annyit jelent, hogy ha egyetemet vagy valamit végezni akar a kisporonty akkor mire végez a gyerekei mellett lassan engem is elláthat majd. És Ő még csak az első lesz! És nem csak egyet szeretnék....

Szal szerintem ott a baj, hogy csak a saját szemszögünkből nézünk dolgokat, és a piciéből nem. Te fiatalosan rugalmasan fogod kezelni azt amit én már nem biztos.
A munkatársaid meg mire rájönnek hogy elszúrták késő lesz.
De Angienak igaza van abban hogy nem tudhatod a valódi okát annak hogy ők mire várnak.

Te Örülj hogy Neked nemsokára Igazi Saját Családod lesz!!!!!

Bocs ha hosszú volt de néha felmegy a pumpa és akkor jön a vélemény... persze nem kell egyetérteni.

Azt hiszem legközelebb csak hétfőn, képpel jelentkezem, MERT 12 HÉT UH JÖN!

Addig is mindenkinek "takonymentes" (bocs de elegem van az orrfújásból) szép napot: ))

Puszicsók: Eta

Kép
Kép
eta

sziasztok

most csak 1 percre van időm. találtam két babakocsit, amik viszonylag jó árban vannak, az egyik 90 mózessel, hordozóval együtt a másik 70 mózessel. ár érték arányban elég jónak tűnnek. lehet hétvégén meg is nézem bababoltban. aki esetleg ismeri a márkát, van véleménye róla, szivesen meghallgatom

ezek lennének:
http://babakocsipiac.unas.hu/spd/178253 ... abakocsi_3 (ezt lehet különben hordozó nélkül is kapni)

http://www.bababoo.hu/termekek/hoco_mon ... vanna.html

ez utóbbi tök klassz kis üzlet nagyon vagány cuccok vannak

Kép
vayacon

szaladok nemsoká fogorvoshoz remélem nincs rossz fogam :roll:

este jövök hosszabban

Kép
vayacon

Ezt az oldalt volt időm egyelőre visszaolvasni...

Nati: nagyon tetszett a babakocsi, amit belinkeltél, el is mentettem a kedvencekbe... Egyébként egyidősek vagyunk, mert valójában mi is 11+2 vagyunk ma (a vonalzón a mensihez igazítottam, a kiskönyvemben is így van).

Eclipse: szerintem ne foglalkozz a kolléganőkkel. Csak Ti vagytok a fontosak. Ha én is arra várnék, hogy kicsit jobban (nem jól!) álljunk anyagilag, lehet, hogy sose lenne gyerekünk. Én 28 vagyok, a párom 32, mindketten nagyon vágytunk már a babára és így is nehezen jött össze, akkor most mire vártunk volna? Ráadásul több gyermeket szeretnénk. Igaz, hogy most és még egy jó ideig a templom egere is gazdagabb nálunk, de boldogok vagyunk.

Eta: én kedden fogok menni a 12 hetesre, már nagyon izgulok, hogy rendben legyen a picikém. Mondjuk múlt héten láttam, akkor búcsúztunk a Kaálitól is, betöltött 10. hét volt és már 4 cm volt a CRL, láttuk a lábacskáját, karocskáját, ahogy dobogott a kicsi szíve, órási élmény volt!!

Rodina: találkoztunk rövid időre az inszemes topicban, de azóta is nyomon követtem a blogodat, hatalmas gratula a sikerhez, nagyon megérdemeltétek már! Én is tervezem egy ideje a pocakfotót, majd szerintem a jövő héten kezdjük a "sorozatot", ha betöltjük a 12-t. Csini pocid van! :)

Kép
pusiandi

Sziasztok!

Ma voltam genetikai uh-n. Csoda volt újra látni a babát!!!
Mindene megvan, és persze mindene tökéletes! Már 52 mm magas!!! :lol:
Egy kép Róla:

Kép

ha bírok, majd olvasok, meg írok is, talán este :oops:

puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Angie
sajnos volt olyan barátnőm aki 2 év alatt 4 kocsit vett, mert szétestek. És olcsóbb kategóriásakat vett. Én inkább középkategóriásakat keresnék. Nálunk is elég rosszak az utak és inkább olyan kocsit kerestünk aminek jó a rugózása és igen erős a váza, amit írtam is, hogy nem lötyög jobbra-ballra.
Amúgy a PC kocsik nem rosszak, de azért próbálj ki egyet jól rángassad meg minden irányba, mennyir laza.

Haynii
Kismamáknak nem ajánlott ilyen termék, mert ezeknek a célja a feszesítés, és mivel a cicik most nőnek, ezért jobban csíkosodna tőle. Most inkább egy nagyon hidratáló testápolót érdemes használni és azzal masszírozni a has és a mell területét. Ezt amúgy nem tudom pontosan hol olsavtam, de van benne logika.

Vayacon
Én a chipolinora szavaznék, már én is láttam és tényleg jól néz ki, bár csak neten néztem, így nem tudom mennyire stabil, erős. De ennyiért nem lehet gagyi sem.

Eclipse
Nem kell foglalkozni az ilyen nőkkel. Amúgy tényleg van abban valami, hogy irígykednek. De minél idősebb az ember annál nehezebben vállal gyereket, mert addigra megszokta a kényelmes életet és azért egy gyerek fenekestül forgatja fel a mindennapjait. De én is sajnálom, hogy nem szülhettem korábban, viszont igazából pont jókor szültem, mert addigra megérettem rendesen rá! 27 fannival, 29 tesóval.
Ne foglalkozz velük, örülj a gyaládodnak!
És az is igaz, hogy nem a pénzes családok a legboldogabbak.

Na mára ennyi, mert fanni díbol!!!

Kép
Kép
nati80

Szisztok Csajok!

Hát ennyit a nagy tervemből, hogy majd ezen a héten lesz időm netezgetni itthonról:(
Elkezdtem visszaolvasni amiket írtatok, de még nem jutottam a végére.

Dorka! Angie!
Gratula a sztárfotókhoz:)

Annyira hihetetlen, hogy mindíg vannak új csatlakozók. Ezennel üdvözöllek én is benneteket köztünk:)

Hogy szalad az idő, még csak most kezdődött el a kis utazásunk, most meg már egy csomóan túl vagytok a 12 hetes ultrahangon is:)
Hihetelen. Pikk-pakk és máris itt lesz a félidő:)

Annak ellenére, hogy itthon vagyok elég mozgalmas hetem van. Hétfőn voltam védőnőnél. Kedves volt, szerintem jól ki fogunk jönni egymással. Megoldódott a nagy rejtély is, nálunk a védőnő adja a beutalókat. Van nála egy csomó előkészített, orvos által aláírt és lepecsételt beutaló, így szerencsére nem kell még ezek miatt is sorba állnom.
Kedden voltam EKG-n. Egy kicsit rám hozta a frászt a doktornő. 5 percig ült az eredmény fölött és rázta a fejét, hogy az egyik vonal nem jó. Hétfőn vissza kell mennem hozzá, akkor megismétli a vizsgálatot. Ja és meg van győződve róla, hogy vérszegény vagyok, ezért vinnem kell majd a laboreredményemet is.
Szerdán pihi volt, ma meg reggel a laborban kezdtem. Kész agyrém ami ott megy. Sorba kell állni, hogy leadd a beutalót, majd vársz egy csomót, hogy megkapd a vizelethez a pohárkát, majd ismét sorbaállsz, hogy levegyék a vért. És ami a legjobb, hogy egy nő végzi egyedül a szurkálást. A teljes művelet kb 2 órát vett igénybe:( De nem panaszkodom, mert egy hat hónapos kismamával jól elszórakoztattuk egymást:)
Már nálam van a labor eredménye. A belgyógyásznak lehet hogy igaza lesz a vérszegénységet illetően, mert a vörösvérsejt, a haemoglobin és a haemotokrit értékeim a referenciatartomány alatt vannak:(

Egyébként holnap megyek 12 hetes ultrahangra:) Már nagyon várom hogy láthassam a kis manót:)

További szép napot nektek!
Vendég

Lucuzs!

Gyönyörű kis tüdérkéd van:)
Vendég

O.agi
Hová valósi vagy? mert ez pont úgy hangzott, mint ahogy nálunk megy. De azt hittem ez a csoda csak itt van. Fannival pesten vetettem le minden vért és soha nem volt több a várakozás 20 percnél. vagyis csak 1x vártam, amúgy kb 2 perc alatt bejutottam, mert 3 nő vette a vért folyamatosan.

Kép
Kép
nati80

Lucus, Ági!
De jó, hogy bejelentkeztetek. Már régen tettétek.

Nati!
Meg fogom jól rángatni, arra mérget vehetsz :lol: :wink: Én is úgy láttam a faluban, hogy akik Pirre Cardinos babakocsival jártak, kitartott a gyerkőc 3 éves koráig. Ez most azért olcsó, mert két éves modell, amitől meg akarnak szabadulni az üzletek. Engem mondjuk az nem érdekel, hogy nem a legfrissebb trend.

Pusiandi!
Üdv itt!

Lucus!
Nagyon kis helyes a babód, és az orrcsontja is szépen látszódik. Örülök, hogy minden rendben.

Angie

Kép
Kép
angie34--

O.Ági,

a vérszegénység biztosan kezelhető!
Ha nem jó az EKG, valszeg elküld majd szív UH-ra a kardiológiára, és ha az sem jó, akkor szóba kerülhet a császármetszés.
Én is kerek 12. héten voltam, szurkolok!
Úgy örülök hogy egyre szaporodunk a betöltött, egészséges 12 héttel!! :D

Lucuzs,
gyönyörűségesen szép babócátok van, tünemény!
Nagyon gratulálok és veletek együtt örülök! Remélem Boginal is úgy tetszett! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok!

próblok lépést tartani veletek, nem mindig sikerül :S

lányok, bocsi a belepofázásért, de szerintem hordozó nélkül nem lehet újszülöttet szállítani autóban. szóval azok a 0-18kg-ig kategóriás autósülések marha jól hangzanak, de azért nem az igazi! a poén benne az, hogy be tudod kötni azokat a menetiránynak háttal is, mint a hordozót, de ezeket nem lehet úgy elfektetni, szóval a baba szinte ül ebben! az én véleményem, hogy beköthető mózes, vagy hordozó, de semmiképpen sem ülés!

babakocsikkal kapcsolatban, ha valaki teheti, nézze meg, illetve menjen el egyszer a vecsési kati bababoltba! iszonyat profi a nőci, mindenféle babakocsiuk van, sőt, bármit be is szereznek, még talán jobb áron, mint máshol! a holnapjuk www.katibababolt.hu

mi itt vettük a bergonunkat! nagy, robosztus, de ide Miklósra ez volt a jó választás! aztán meg van egy bébé go sportkocsink, ami szintén jó választás volt, bár nem volt túl drága darab az sem, csak sajnos Beni kezdi kinőni :(

Eclipse, tényleg ne vedd a szívedre a kolléganőid beszólását. hidd el, mindenkinek eljön a maga ideje, és, ha ti ezt most éreztétek, akkor ennek így is kellett történnie! nagyon boldogok lesztek pár hónap múlva, mikor megszületik a kisbaba! :) a többiek meg irigykedhetnek! :)

üdv az újaknak egyébként!

jaaaj, és nagyon szép babafotókat tettetek fel! annyira jó lenne már, ha jövő szerdánál járnánk! én is akarok egy ilyen szépet! :) 12. hetet betöltötteknek gratula! milyen messze van még az nekünk! :S május 19-én megyek az uh-ra!

pocakfotókra is irigykedem picit... bár tudom, hogy lesz ez még így sem! de már olyan szívesen viselnék én is babás pocót! :)

ja, és első babás anyukák figyelmébe ajánlom... nekem van elég sok 4D felvételem Beniről, ha gondoljátok befotózom, hogy lássátok, melyik héten milyen, persze csak, ha érdekel valakit! de amúgy a nemét általában a 18. heti genetikai uh-n már meg tudják mondani, az már mellékes, hogy nálunk ez olyan 23. hét környékére tolódott 100%-ra, mert addig csak fiú gyanús volt... :) szóval nagy mázli kell hozzá, hogy a 12. hetinél kimutassák, hogy mizu! :S

a melltartó linkes is én voltam! köszi, hogy tetszik nektek, meg, hogy megnéztétek! :)

gyerekem javulóban. ma voltunk vissza a dokinőnél, mert nem javult túlságosan eddig, így ma kapott antibiót. remélem, hogy napokon belül meggyógyul, mert már nagyon unom... :S amúgy több szemfoga jön egyszerre csórikámnak!

ja, és dokinéni szerint, több, mint valószínű mi is bárányhimlősek leszünk... nem elég az egy kisgyerek hétfőn a váróban, a másik is bárányhimlős volt, akikkel egy levegőt szívtunk! és most szívunk ezért! :(

jók legyetek! uh-ról jelentést várom! :)

sophie27

sziasztok,

nem volt szerencsére rossz fogam, megúsztam egy pecséttel a kiskönyvembe :wink:

Pusiandi, üdv nálunk. megkérdezhetem hogy sikerült a baba, lombik, inszem? én inszemes vagyok

Lucus nagyon édi a babócád. képzeld az enyém is tök hasonlóan fekszik , majd én is felteszem, csak most kicsit lusti vagyok hozzá. :lol:

Nati köszi a véleményt kinézetre nekem is a chipolino tetszik jobban, nagyon kis vagány, de szerintem a másik sem rossz. hát meglátjuk milyen életben, nekem az is fontos milyen magasan van a fogantyúja mert magas vagyok. meg hát megnézegetjük majd, hátha találunk még hasonlót más márkába

Ági nem semmi a vérvétel. ott nem engedik előre a kismamákat? mert a jánosban előre mehetnek, meg tudtommal sok más helyen is

Eclipse tényleg ne foglalkozz a kolleganőddel, bár tudom hogy nehéz én is érzékeny vagyok és fel szoktam venni a dolgokat. de nem is értem őt, mért kell ezen megsértődni. egyébként meg hidd el hogy nagyon sok harmincas visszasirja hogy mért nem huszonévesen szült, én legalábbis azok közé tartozom. persze ennek is megvan az előnye de ugyanúgy a hátránya is. a lényeg hogy ilyen esetekben vegyél be lecarom tablettát

:wink:

Sophie köszi a linket :)

Kép
vayacon

Eclipse- Az ilyen hülyéket magasról le kell tojni!!Tuti, hogy a féltékenység beszél belőlük!!Mindenkinek magának kell tudnia azt, hogy mikor érzi magát elég érettnek arra, hogy kisbabát vállaljon....Az olyanokat akik nagyon sokáig várnak, mert karriert építenek, stb én nem tudom megérteni, mert én nem ilyen vagyok, de mindenkinek a saját szíve joga úgy élni az életét, ahogy az neki megfelel....Csak utána mikor 40 éves fejjel rájön, hogy hoppá még sem jön az a gyerek egy csettintésre, na akkor már nem tudom az ilyet sajnálni...Teljesen más dolog ha az ember azért vállal később gyereket, mert nem találta meg azt az embert akinek szülne...Nekem is nem egy velem egykorú barátnőm van, aki elmúlt 30 , baromira szeretne gyereket, csak nincs kinek :? Úgyhogy te legyél boldog és örülj, hogy ilyen fiatalon egy olyan ember van melletted, akinek babát akarsz szülni, akit szeretsz annyira, hogy vele akarod leélni az életedet, vele akarsz családot.....Ez a két hülye még biztos nem találta meg, úgyhogy őket kell sajnálni :wink:

Pusiandi- Üdv közöttünk, ti is szépen megszenvedtetek a kis Pöttyötökért, gratula hozzá :wink: Megkérdezhetem, hogy mi volt a baj, hogy inszem és lombik jöhetett szóba??Ki volt a dokid a Kaáliban???Mert én is Kaális voltam, az én gyerekemet Krizsa doki " csinálta" :D

Eta- Várjuk hétfőn a képes beszámolót :wink: Takonyságot zavard el a p...ba :D

Vayacon- Nekem jónak tűnnek ezek a kocsik, nekem amúgy is a Chipolino kocsik tetszenek a legjobban :wink: ...Örülök, hogy minden okés volt a fogorvosnál!!

Lucuzs- ez a kép valami iszonyúan jóóó :shock: :D :D Micsoda kis kész emberke, besz@rok :D

Nati80-Tök igazad van, ahol kevesebb a pénz ott valahogy általában mindig több a szeretet, sokszor a pénzes családok a szeretet is pénzen és drága játékokon mérik, nekem ez nagyon nem szimpi :?

O.Ági-Drukk a holnapi Uh-hoz!++++ :wink: Sajnálom, hogy ilyen sokat kellett sorban állnod :?

Angie34-A barátnőmnek is Pierre Cardin-ja van, nagyon elégedett volt vele, semmi baja az ég világon, már több, mint egy éves, szerintem a második gyerekük is azt fogja használni, úgyhogy elég tartósnak tűnik :wink:

Sophie- Köszi a linket, megnézem!! :wink: Én kiváncsi vagyok a 4d-s felvételekre :wink: Kisfiadnak jobbulást!!!

Én megjártam az Uh-ot, minden okés , Gombóckánk már 25,7 mm-es, tökéletes, szépséges, gyönyörűséges és nem, nem vagyok elfogult egyáltalán :D :D
Fejjel lefelé helyezkedik a kis drága:

Kép

Holnap reggel megyek a fődokihoz, aki elvileg engedélyezheti, hogy itthon maradjak a szülésig, úgyhogy drukkoljatok :wink:

KépKép
gyancsi

Nati80!
Te nagyon értesz a babakocsikhoz! Rendes vagy, hogy így segítesz!

Rabbe!
Nagyon gratulálok a uhuhoz!

Start!
Neked is nagy gratula!

Eclipse!
Örülök, hogy a megbeszélés jól ment, és szimpatikusak voltatok egymásnak!

A kolléganődön ne húzd fel magad! Ebből látszik, hogy kinek milyen az értékrendje, nektek a család a fontos, nekik az anyagiak! Sajnálom, hogy ilyen egyszerű kolléganőd van!
Ha én is hamarabb találkoztam volna a párommal, akkor én is fiatalon szültem volna. Nem volt szerencsém korán megtalálni a párom, de örülök, hogy még idejében megtaláltuk egymást!

Angie!
Jó hétvégét! Látom hasonló sorsunk! A lényeg, hogy megtaláltuk őket!

Gyancsi!
Jaj, már alig várom, hogy lássam a te képedet is! Olyan gyönyörűek!

Pusiandi!
Üdv köztünk!

Eta!
Hát, én mire 20 lesz a gyerekünk lassan 60 felé fogok járni! Muris lesz! Majd mondják neki az osztálytársai, hogy: Jé, milyen jó, hogy eljött a nagyid! :lol:
Szurkolok a hétfőhöz!

Lucuzs!
Hát itt is megcsodáltam a babát! Gyönyörűséges! Na látom, itt megírtad már, hogy milyen nagy a pici! Hihetetlenül szép! Gratulálok!

rodina74

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon gáz az idő de ez sem tudja elvenni a kedvem hiszen pééénnnntttteekk van!

vayacon,
A chipolino etalon! Nagyon tetszik 100%-ra megadja, ami kell és nem rossz áron. A 2. az sajnos csak lapra csukható, ami rögtön kilövi.

pusiandi,
én is kedden megyek 12 UH-ra. Te hova jársz?

lucus,
Genetikai UH nem csak a 16. heti?

nati80,
logikusnak tűnik a krémes dolog. Áttérek valami jó kis hidratáló krémre.

Szép napot mindenkinek,

Kép
Kép
haynii

olyan távolinak tűnik nekem az a 12. heti uh... :S még van közel 1 hónapom addig! annyira durva, hogy mégis egy topicban vagyunk, és ilyen nagyon le vagyok maradva! :(

iszonyat, hogy ilyen gagyi idő lett mára! pedig úgy vártam már, hogy elálljon az a rohadt nagy szél, erre ma meg a nap nem süt... no comment! de legalább talán a 7végén jó idő lesz! ;)

Haynii, a 12. hetit is genetikainak nevezik (hiszen a down kórt szűrik...), de az igazi genetikai, a 18. heti, én így tudom!

az időjárás ellenére is azért szép napot mindnekinek!!!

sophie27

Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót, de elszállt! :(
Utána meg már nem volt időm újra írni. Kitakarítottam a felső szintet :) Büszke is vagyok magamra, közben pedig tanultam az üzleti kommunikációt, cipeltem magammal a jegyzetet :D
Mára terveztem az ablakpucolást, de ebben a trutyi időben ez elmarad... Tegnap csomót mostam, ma is akartam, dehát igy nem lehet kintre teregetni :(

Nati
A Hauck-kal pl. én is meg vagyok elégedve ;) De abból is meg kell nézni, h melyiket veszi meg az ember, ahogy írtad: "jól meg kell rángatni" :D
Tényleg nagyon otthon vagy a babakocsikban :)
A babypoint-os oldalt meg köszi :) Máris találtam egy-két cuccot, ami tetszik :)

Rabbe
Gratula az uh-hoz!!!! :wink:

Eclipse
Örülök, hogy jól sikerült a megbeszélés :wink: Fontos a babavárás alatt, hogy nyugodt tudsz lenni. És szerintem a szülésnél is sokat számít!
Hajrá kismamajóga! Majd mesélj, hogy milyen volt!
No comment a kolleganők, de ne foglalkozz velük :) Én úgy voltam vele mindig, h fiatalon szeretnék szülni, és szerencsém volt, h apával hamar egymásra találtunk (én voltam 19, ő 25 ). 22 voltam, amikor eldöntöttük, h már jöhet a baba, rá pontosan két évre lettem pocakos Marcival. Persze volt, h megkaptam, h elcseszem az életem :D Meg, h egyáltalán nem állunk úgy anyagilag, mégis hogy hogy merünk gyereket vállalni, és ez mekkora felelőtlenség...

Angie
Tök jó babakocsit néztél ki, akik ilyet használtak, nem hallottam tőlük rosszat róla!!!!
Jó hétvégézést Nektek!

Gyancsi
Én is azt hittem, h apa sosem fog elvenni :D Bár nálunk előfordult, hogy szóba került az esküvő. Én nem szerettem volna nagy, táncolós lagzit... én nem olyan vagyok... :oops: Aztán amikor terhes lettem Marcival, akkor szóba került az apasági nyilatkozat, és mondta apa, h ha úgyis menni kell intézkedni, hát házasodjuk össze :D Úgyhogy amikor erre az elhatározásra jutottunk, kértünk időpontot az anyakönyvvezetőnél, 2007. október 6-án, reggel 9-re :D Előtte 2 héttel megvettük a gyűrűket... majd a nagy napon két tanu kiséretében összeházasodtunk :D A családnak meg megmagyaráztuk, h már nagy a pocak stb. stb... gyorsan összeadnak minket és kész :D Igy nem voltak (akkora) sértődések :D Jaaa, és apa vette fel az én nevem :D
Gratula a törpihez :) Olyan édesek ezek az uh fotók! Én is be vagyok már sózva, nagyon várom a jövőhét pénteket!

Pusiandi
Üdv itt, gratula a babádhoz! :)

Lucuzs
Szééép a babád! :) Gratulaaa!

Sophie
Beni hogy van? Remélem nem kapta el a bárányhimlőt!!!

szisszka

Szisszka, köszi a kérdés! jól van, vagyis jobban! talán az étvágya is visszatérőben. barihimlő olyan 20 napos lappangás után derül csak ki... :( királyság!

sophie27

Sophie
Nem mondod, h olyan sokára??? :shock: Ézt nem is tudtam! :shock:
Marci megkapta az oltást, de kell kapnia még 1-et :?
Remélem nem lesz semmi baja!!!!

szisszka

Sziasztok Csajok!

Azt kell megállapítanom, hogy borzalmasan drágák ezek a babakocsik, és nagyon szépek.Én is ilyesmikről álmodom, amiket feltettetek, de használtam és max. 40 000,-ért :D :D :D

Eclipse, ne foglalkozz a kolléganőiddel. Igaza van a többieknek, az ilyen dolgok az irigység jelei.Az fix!

Rabbe, gratulálok a szívhanghoz!!!!!Örülök, hogy Boldog vagy!

Hayni, nem hiszem, hogy ártasz vele. És a pocakodra mit használsz?

Tényleg csajok, milyen krémet használtok a pocakotokra és a melletekre?Én most hallottam ezt az olívaolajos megoldást, vasárnap akciós lesz, lehet, hogy veszek.

Gyancsi, én mindig is nagy házzságpárti voltam, kis koromban a szép ruháról álmodoztam stb... meg is volt az esküvő, gyönyörűséges volt, minden úgy, ahogy terveztem, de nem változott semmi. A két ember számít, és nem a papír.
Én is a 4d genezisre pályázom a tanácsok alapján :D
Gratulálok a babához, gyönyörűséges!!!!!!!!

Pusiandi gratulálok!!!!!!!

Eta, hétfőn várunk a képpel!!!!!!!

Lucuzs, igazi sztárfoto!!Gratulálok hozzá, nagyon édes!!!!

O.Agi, mi volt az ultrahangon?Nálunk szerencsére a vérvétel van a kórházban is, és ott nagyon flottul mennek a dolgok, szerencsére.

Sophie, én nagyon örülnék a 4d-s képeknek!!!Jobbulást a picinek!!

Vayacon, irigyellek, hogy túl vagy a fogorvoson!Én is meg szeretném ejteni minél előbb!!

Csajok, azt nem zudja valaki, hogy az ellátásokat (Gyed,THGY) ha táppénzen vagy, akkor az eredeti bruttó, vagy a táppénzes bruttó bérből számítják?

Mindenkinek szép napot a rossz idő ellenére!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok lányok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok!
Már egy ideje olvaslak Titeket :)
Úgy látom, inkább Dunántúliak vagytok, én erősíteném a Dunán inneniek csapatát.
Ha meghallgattok, elmesélem majd az 5 (!) év próbálkozásunkat, ami idáig vezetett. Aki a Kaális topicban járt régebben, ismerhet.
Most készítem a vonalzómat, majd nemsokára beszúrom:)
üdv mindenkinek!
ebba

Sziasztok Csajok!

Nati!
A laboros történet Gödöllőn történt. De egyébként nem volt olyan gáz, mert szerencsére volt társaság a másik kismama személyéban:) De mostmár tudom, hogy érdemes vagy később menni, akkor nincsenek annyian, vagy a kórházban csináltatni.

Sophie!
Hogy mondhatsz olyat, hogy bármivel is le vagy maradva? Majd meglátod, olyan hirtelen itt lesz az a 12 hét:)

Dorka, meg persze Mindenki, aki érdekel!
találtam egy kalkulátort, amivel ki tudod számítani, hogy milyen összegeket kapsz majd a Babó mellett.

http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

Ebba!
Üdv köztünk. Persze, hogy érdekel, mesélj el mindent, amit tudni lehet rólad:)

És akkor most magamról egy kicsit. Megjöttem az ultrahangról. A vizsgáló orvos szerint még nincs 12 hetes, csak 11 nap 4 napos. 54 mm hosszú (CRL) és a nyaki redő vastagság normál értéket mutat:) Megvan mindene és a doki szerint minden rendben van vele:) Most éppen madarat lehetne fogani velem. Annyira meg tud nyugtatni amikor láthatom:) Ha tehetném, hetente járnék ultrahangra.

Szép napot nektek!
Vendég

Ebba
Üdv itt! Gyere és mesélj!
Egyébként ismerős a neved, nem írtál régen a "babaproject előtt állók" topicba?

Ági
Gratula a jó uh eredményhez! :) Elhiszem, hogy boldog vagy, én is alig várom, h lássam újra törppicúrt, én még csak 1 uh voltam, most már nagyon be vagyok sózva!!!!

Tényleg Lányok!
neveken gondolkodtatok már? :)

Én napközben nézegettem babaszobákat, meg ágyneműket meg ilyeneket, és úúúúgy be vagyok sózva :D Lett egy csomó ötletem, hogy milyeneket lehetne varrni a babónak :))) De előbb le kell tudni a vizsgákat.... :?

szisszka

Sziasztok!

Gyancsi! Nagyon szép baba!!!! :lol: Na mesélj, mi volt a dokinál?

Ebba! Üdv itt köztünk!!!! Mesélj a ti csodátokról!!! :D

Pusiandi! Neked is üdv!!!:lol:

Ági! Én tegnap voltam ugyanilyen boldog az uh után. :lol: :lol: :lol:

Sziszka! Nevek, hát igen, nekünk gyakorlatilag Bogi óta megvan a tesónév is, vagyis csak a lány: Fruzsi. A fiú akkor is nagy gond volt, most sem lett könnyebb. De a Balázs, Bence, Áron, Peti a befutók, ebben a sorrendben. Mondjuk Bogi esküszik, hogy fiú lesz. :lol: És a névválasztásnál neki is volt segített, az ő ötlete a Misuli (a süni az egyik mesében) :D .
És ti? Gondolkodtok már?

Eclipse! A munkatársnőid pukkadjanak meg! :evil: Végül nem mondtad el, hogy is volt veletek?

Én tegnap óta teljesen kivagyok, az időjárás vagy mi lehet az oka, nem tudom, de csak aludnék folyton, és nyűgös vagyok. Remélem lassan már vége!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

sziasztok!

akkor hoztam az uh fotókat! sajnos ezek még csak Benié... ketteskéről egyelőre egy írásos leletem van, egy árva képet sem kaptam, mikor megállapították a korát! :( sőt, még a szívecskéjét sem mutatta meg a doki, szóval most én is nagyon be vagyok már sózva, meg azért izgulok is, hogy minden okés legyen! jövő szerda, 10:45!!! már nagyon nagyon várom!!!

o.agi, nagyon örülök, hogy jó híreknek, az meg, hogy még nincs 12 hetes, szerintem nem akkora gond! pár nap és már túl is vagytok rajta! a nagy vízválasztón! :)

és persze igazad van, biztosan hamar elmegy az idő, csak a várakozás részét utálom... tudom, hogy pikk-pakk itt a november, és újra pici lesz közöttünk, de most még olyan távolinak tűnik a következő vizsgálat, meg azért jó lenne már tényleg túl lenni a nehezén! :S de igazad van, mondom! biztos csak az időjárás nyomta rá a hangulatomra a bélyegét! :)

Szisszka, én is szeretnék alkotni Beninek is, ketteskének is, csak annyira nincs kézügyességem! :( sajnos! varrni a nagymamák tudnak, így most én kitaláltam, anyukám meg megvarrja, amit szeretnék! konkrétan egy falvédőt, és akkor végre leszedjük a hátsó rácsot is a kiságyról :)

én a szobaátrendezésen töröm a fejem, jó lenne kitalálni a végleges variációt, és utána kezdődhet a díszítés! egyelőre Beninek csak egy macis bordűr van fent, ami klassz, de azért lehetne picit babásabb is... :S

na és akkor jöjjenek a képek! :) alatta a terhességi hét a mensi szerint...

Kép

beni_18w0d_kisbabas

Kép

beni_23e4d_gondolkodos

Kép

beni_23w4d_bizonyitott_kisfiu

Kép

beni_29w0d_cumizos

Kép

beni_29w0d_pisze_nozi

Kép

beni_32w3d_izmoska

Kép

beni_32w3d_kezes_labas

bocsi, hogy sok voltam... az én véleményem szerint, azért a 18. heti még olyan kis ufós... vagy nem? főleg így 4d-ben... az azért hozzátartozik, hogy nekem eléggé vastag a hasfalam, meg háj is van rajta, szóval lehet, hogy másnak szebbet tudnának csinálni ennyi idősen... :)

sophie27

Sziasztok Lányok!!

Ég a pofám, de nem tudok most visszaolvasni, így csak 2 mondatban leírom, hogy mi történt velem, ne haragudjatok :oops: De holnap jövök és írok mindenkinek :wink:

Szóval semmit sem sikerült intéznem, mert ez a szemét doki nem is volt bent, holott fent van a neten , hogy ma 8-tól kellett volna rendelnie :evil: :evil: Mehetek hétfőn megint 8-ra, de most már nem bosszantom magam, azon a pár napon nem múlik, csak olyan jó lett volna túl lenni rajta :roll: Viszont magyar az ürge Úr ( Kemény Béla, legalább is ez nem éppen osztrák névnek tűnik :D ), így azért talán még több esélyem van meggyőzni a Fickót :D

Mindenki vigyázzon magára!!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

nevek, nálunk az Eszter és a Lilla jött be eddig a legjobban, de mindkét névvel most született a szomszédban 1-1 baba, szóval még semmi sem biztos! ja, mert természetesen most csak lányunk lehet... :D

sophie27

Eclipse, nem tudhatod mi van a háttérben, hogy kollegína ennyire tiltakozott. Lehet, hogy akarnak, csak nem jön. Én soha senki előtt nem szégyeltem, hogy ennyi éve próbálkozunk és nem sikerül a baba, de nagyon sok mindenkit ismerek azok közül, akik régóta próbálkoznak és már nagyon sok mindenen túl vannak, hogy ha valaki megkérdezi tőlük, hogy mikor lesz baba, a plafonon vannak és nem mondják meg, hogy 4-5-10 vagy akárhány éve próbálkoznak.
Azok akiknek egy-két hónap után sikerül a terhesség el sem tudják képzelni, hogy micsoda ádáz küzdelem a terhességért küzdeni, a rengeteg vizsgálat, az idegeskedés, a várakozás, a műtétek, beavatkozások, rengeteg :!: :!: :!: pénz (nekem félmillió forintba kerültek a gyógyszerek) , és csak várni és várni és újabb és újabb és újabb negatív tesztek, és már mindenkinek gyereke van körülötted, az összes évfolyamtársadnak, már van akinek a második vagy harmadik jön és nálad még semmi! Iszonyat nehéz!

Maccs
vörösmacska

Voltunk Uh-n megint a héten, minden a legnagyobb rendben, 2,3 és 2,0 centisek a bébik. Hétfőn megyek védőnőhöz. Még május 3-án megyek a meddőségis Konc Tanár úrhoz a betöltött 10. héten, aztán mehetek a saját nőgyógyászomhoz.
Nincs semmi kellemetlen tünetem, pisijáratok csökkentek, nagyon jól vagyunk, progeszteront elkezdtük csökkenteni.

Kép

Kép

Kisebbik babácskám hüvelyi UH-vl nem látszik elég élesen, de vele is minden rendben!

Már nől a pocakom!!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Látom már nagyon böngészitek a babakocsikat. Jó, én speciális helyzetben vagyok, de úgy dönöttünk apával, csak akkor vesszük meg ha már itthon vagyunk a kicsikkel a kórházból.

Nálunk lánynevek évek óta stratra készen, Izabella és/vagy Elizabeth, tartalék Katica :lol: :lol:
Fiúnév nincs egyelőre! :lol: :lol: :lol:

Ja még annyi, hogy akartam kombinált tesztre menni az Istenhegyire, de beszéltem a saját nőgyogyimmal, hogy mi a véleménye, és azt mondta ikrekkel ne menjek, ő a SOTE I-en egyébként az UH osztályvezető és ő csinálja ott a kombinált teszteket. Hát hiszek neki, és különben nálam meg lesz magzatvízvétel a korom miatt, kissé fosok tőle, ikrekkel kétszer szúrnak bbrrrrrr!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok lányok!
Húú, nagyon régen írtam ide. Már szerintem csak babaimadora emlékszem.
Na nagy hír a következő: jaj, nem is, gyorsan elmondom,babavárásunk rövidített történetét, ha nem bánjátok Smile
5 éve endot állapítottak meg, következett fél év Gnrh kezelés, majd irány Debrecen, itt 2 évig húztuk. Nem sikerült a lombikhoz petesejtet produkálnunk. Több dokibácsi unszolására váltottunk Pestre. Sajgó doktor volt a segítőnk, de ő sem tudott még egy petécskét sem kicsikarni belőlem. Mondta, hogy sajnos csak a petesejt donor segíthet rajtam Sad Hát, lányok én majdnem a Dunába vetettem magam. De tényleg! Fél évig hánytuk-vetettük a dolgot a férjemmel, végül kaptam volna most májusban petesejtet, és képzeljétek : spontán teherbe estem Smile
Ráadásul egyszerre két petesejtet termeltem, bár az egyik pici nem akart velünk maradni. De van a pocakomban egy 11 hetes mazsola.
A 2010 novemberi topicba fogok ezentúl írogatni, de Titeket mindig olvasni foglak!
Puszi mindenkinek!

még annyit, hogy: Számíts a legjobbra, tervezz a legrosszabbra és készülj fel a meglepődésre!

[url=http://picibaba.hu]Kép
ebba

Jaj, bocsi, az első sort felejtsétek el :) Az a Kaális fórumnak szólt.
Kép
ebba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?