Csajok nekem az 58 az sok eletemben egyszer voltam ennyi akkor is akkora volt a hasam,hogy mindenki azt hitte terhes vgyok
Mert en nem elosztva hizok csak kozepre
has,fenek es comb
Szal igy nekem nem jo 53kiloval viszont bombazo voltam
Hat az 54-nek is orulnek
ma 57.30voltam
na de napok ota tok hulyen eszem es olyan ideges vgyok hogy jon apacska hogy most tuti fogyok 2kilot majd
Jah es en 29eves koromig nem is voltam 50kg felett soha
Jo tudom az mar vekony...de az 53 az tutkooo es en is ugy szeretem magam meg apacska is szal vgy rahajtok erre a fogyokurara egyenlore felulesek,kitores uszas.
Szulinapra nem tudtam keszulni mert azt sem tudtam jon-e es a jobb ettermeket lekell elore fogalni,na meg ha faradt akkor hiaba minden keszulodes...hosszu az ut kitudja mihez lesz kedve
De biztos vgyok benne,hogy jovoheten lesz egy vacsink kettesben
Hisz meg az evfordulonkat is megkell unnepelni
Melinda
Na akkor orulok,hogy olvastal ezek szerint megerte irnom
Neked hanyadik nap volt a punkcio?Mert akarhogyis szamolom nem ertem
Valoszinu a punkcio napjat hiszem rosszul
Hetfoi tesztedhez hajraaaa
Nyugodtan nyomhatod ha nega akkor is van meg ido!!!Ha meg mar latni valamit akkor meg megjobb
Nektek lett fagyi?
Babaimat en is simogattam nap,mint nap ugy vezettem egyik kezem mindig a pocimon volt
Olvasgassal nekik artani nem artha
Az elso lombiknak(beultis) amugy is mindenki nagy hittel all neki...remelem nem kell csalodnod
Gabi
Nem nem maradtal le semmirol csak meg nem mondtam mert akkor meg mindig azt kerdezne mindenki mikor megyek haza meg megyek-e
Szal meg semmit nem tudni es ilyen allapontban meg nem jo beszelni
Elmeletben Majus 2-an mennek de ez a vulkani viszonyoktol is fugg
Nemam aztan megyek es ottragadok
Ugy szalad veled az ido most voltal 12hetes most meg nezem es mar 13 az majdnem 15 az majdnem felido
Suzy
semmi gond...csak erdekelt volna...meg jol jon a biztatas hatha tudtal volna valami okosat mondani
Gratula a 2honapos menzitelen lethez
Angyal
Tudom sokan neha nem valaszolnak...van aki ilyen...van amikor meg csak egyszeruen figyelmetlenebb az ember vgy lehet tok veletlen is.Velem is van biztos neha neha...en pl azert nem szeretek leulni 2percre a gep ele mert ha en irok akkor szeretek mindenkinek
Jah es ha nem erdekel az illeto lehet rahagyom a dolgot de aki erdekel annak inkabb megjegyzem...szerintem az oszintesegben nincs baj...
En sem tudok uszni csak ugy csinalok
kutya meg a mell uszas megy talan 10-15metert
de en is annyira csapkodok,hogy elmerulok
Nekem is 25naposak voltak a ciklusaim mindig
neha 26 szal en mar a 9.naptol lh teszteztem es volt hogy 10-11.nap pem volt ugyhogy nincs azzal baj ha elobb van mert a luteralis fazis akkor is meglesz 14nap
Vettel mar LH tesztet?Van egy ismi akit ajanlani tudok
Szrityi
No para amugy elozo oldal legtetejen irtam valami olyasmit,hogy orulj hogy ilyen reszletesen fogallkozik veled a doki bar tudom a varakozas nem jo de tobb sikertelen lombik utan megtudni hogy ez es ez miatt nem lett baba eddig az megrosszabb
Szal kitartas draga.Beszeltel a dokival?
Csoki
Te is elokerultel
Jaj igen ngyon szerelmetes vgyok
Mar tukon ulok
Mint egy elso randi huuuh meg az elso randinkon sem voltam igy beindulva mondjuk akkor nem is voltam szerelmes
Veled mizu?
Betty
En nem az iromanyt hianyoltam csak hogy irj nekem magadrol
Engem mas jobban erdekel mint sajat magam en uncsi vgyok
Tavaly mikor koltoztunk marhara fajt jah de az egy nagy stressz volt egy sokkhatas amit felkellett dolgozzon az agyam
Most ezt nem kell feldolgozni mert madarat lehetne velem fogatni
na jo nem ma mert ma ngyon feszult vgyok apacska miatt
ugy izgultam...repules is rendben menjen meg hogy 2honap utan vegre megfoghatom megpuszilhatom
ahhh leirhatatlan mondtam neki soha tobbe nem engedem el
Hat hajnalig fent vgyok es hajnalban fexem vgy reggel
allitok ebresztot 10-11korulre...van amikor elalszom es 2kor kelek
van hogy sikerul felkelnem de akkor meg este 7kor olyan almos leszek,hogy egyszeruen nem tudom nyitvatartani a szemem es akkor jon az alvas....persze ejfel fele felebredek es megint lottek az alvasnak
Ha lejar az egy ev a katonaknak akkor megkell hosszabbitani...
addig taroljak ameddig fizet az ember
Nem tudom mikor jar le mert aprilis vegen volt az elso lombik es ugye lett volna a 2. is de cisztas lettem...es vartunk es ugy volt apacska elmegy egyedul NY-ba en meg maradok meg egy honapot a 2.lombik miatt es leadott anyagot
de ebbol nem lett semmi mert indulas elott es elmentem dokihoz 2-3nappal elotte es megnezettem magam es meg javaban ott volt igy nem maradtam
katonak meg itt vannak
Meg mindig nem ertem mi a bajod a kaalival
ott lesz a dokid is!!!Minden megy majd ugyanugy csak a hely lesz mas talan jol is jon a kis kornyezetvaltozas es uj lesz ugyhogy bizti csucsszuper lesz!Szerintem majd jossz te meg meselve hogy ok csinaltak neked babat
A lombikhoz tartozo vv-es uhu benne van a tamogatott lombikban!!!A gyogyszerek mindenhol fizetosek
a kulombseg annyi hogy az inszem 45ezer itt mashol meg ingye van van
Vgy mi meg a kulombseg mond ma el mert nem ertem
Gyancsi
Koszi ari vgy de azert ne add fel olyan konnyen azt hogy esetleg en is ott fogok lubickolni a balcsiban
Nem nem csak 1evig taroljak de evente ujra kell fizetni mert ha nem akkor megsemmisitik
Apacska nem jon M.orszagra o neki a melo miatt csak ngyon ngyon kiveteles esetkben lehet utazni
en megyek talan de meg nem biztos
papirokat kene beszereznem...nem tudom milyen papirokat majd parom megmmondja
Azta mekkora a babocaaaaad
Ngyon sokat nott igaz????
Dokival beszeltel azota?
Tobbieket is pusszantom mennek a drukkok kinek mihez kell!!!!Majd jovok ahogy tudok