Új privát üzeneted érkezett!

Betty :!:

Örülök, hogy nem vesztél el drága :wink:
Én sem vagyok sűrűn nekem sincs miről irnom :wink:
Vendég

Vgyok am csak nem szeretnek gep elott ulni amikor csinalhatok mast is :oops: Na meg 100fele all a fejem :x apacska meg nem tudom mikor jon remelem mar a hetvegen de errol ne is beszeljunk mert mar nem akarok :oops: Pentekre itt kene legyen ha megsem akkor ez van :?

Gabi
Amikor oszinten beszelgetnek emberek(ez te vgy meg en most :lol: )Egy oszinte beszelgetes ami a masik batoritasara van nem tunik okoskodonak :wink: En minden lehetoseget kifogok hasznalni amit csak lehet!!!MINDENT :wink:

Angyal
THS lehuzo enerdzsik mennek.... :wink:

Melinda
Nekem neha jolesne ha szolnal hozzam neha ezt azt vgy az iromanyomhoz amit neked cimezek mert hiaba irok en ha te nem valaszolsz csak bemasolod x topikba ugyanazt az iromanyod vgy epp felvetult kerdesed :roll: Megertem most lombikozas van meg neha nincs ideje az embernek de hogy sose legyen ideje :roll: Nekem rosszulesik egy ido utyan mikor valaki valaszra sem meltet...es bocsanat ha bantott az oszintesegem :roll:

Amugy meg kifolyik az utro mindenkinek hisz a huvelyben meg van gravitacio :? de amennyi kell mindig felszivodik!!!Reggel es este en is probaltam fekudni fel orakat vele de volt hogy nem lehetett csak keltem es mentem na meg a nappali adagnal amit epp ahol vgy ott dugod hat ott meg tenyleg nem lehet megoldani de tuti,hogy minden jol megy ezen nem kell aggodni :wink:

Gyancsi
Veletek mizu? 8) Balcsi jaaaj de szep is lenne a nyaron de en most annyit fogok utazni hogy ugy nez ki lehet nem is ngyon akarok majd hazajonni a nyaron :x :oops: :roll: Jobbulast :(

Szrityi
Neked is irtam fentebb :roll:

Betty
Mikor mesz dokihoz?Neked meg egy regenyt irtam itt...

Suzy
Neked is irtam fentebb meg a masik oldalon de mar targytalan a dolog... :roll:

Ancsu
Mikor mesz dokihoz??? :roll: Azt irtad a heten nem?Gratula a peteereshez!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Nem akarsz haza jönni nyáron? :roll: :roll:

Fogdoki kipipálva,NINCS ROSSZ FOGAM,még :?
A doki nagyon jó fej volt,amikor meglátott gratulált.
Párbeszéd:
Doki: és fiú lesz vagy lány?
Gabi: még nem tudjuk!
Doki: miért nem maguk csinálták?
Gabi: hát nem!
Doki:(néz furcsán,nem érti.)
Gabi: csinálták nekünk-lombik
Doki: Kép
Aztán jót nevettünk.

Mindenkinek jó éjt!
Holnap írjatok többet!

Kép
cukigabi
Budapest

Bridget!
Mindíg jó kis cikkeket-műsorokat teszel fel!
Vártam is Kális dokit,csodálkoztam miért nem nyilatkoznak,de aztán elmondta a csaj.
A Kanyó Katalin szidott le amikor nem telefonáltam ET utáni napon(csak 2.nap),hogy mi lett a másik 2 embriónkkal.De jó fej amúgy!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Bri,
írtam Neked egy egész hosszú hozzászólást, de kitöröltem, nem szeretnék vitát!
Sajnálom, ha valamire nem válaszoltam, amit kérdeztél!

Gabi,
örülök, hogy túl vagy a fogdokin!
Nagyon csini a pocid! :D

Suzy,
hányi van még?

Gyancsi,
hogy érzed magad?

Puszi mindenkinek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri,
még azt megmondanád, hogy melyik kérdésedre nem válaszoltam?Mert visszaolvasgattam, és nem találom!
Lehet, és vagyok a hülye, segíts ki kérlek, ha már felelősségre vontál! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bri
én is válaszoltam az FSH-s kérdésedre, az volt oolyan hoszzú nem
:?: :!:
Akkor most írok neked jó: Hogy vagy mostanában :?:
Apáról nem kérdezek, mert mondtad, csak idegesít a dolog....
Mi újság Japóba
:?:
Milyen idő van ott :?: Persze a hóesésen kívül :lol: Az átállást már megszoktad :?: Fejed nem fáj, mert ilyenkor szokott a klímaváltozás miatt :?: :!: Jó volt a mai korizás Pattival :?: Jársz valami hobbyra mostanság :?: Ott kint mész valami dokihoz vizitre, vagy csak ha majd hazajöttök, akkor mentek :?:
Május 4-én megyünk a konzira, előbb már nem megyek dokihoz. De most kicsit letaglózódtam, mert olvastam egy tegnapi cikket (facebookra felraktam), miszerint a dokim, meg egy másik doki (a 2 főorvos a lombik klinikán), ha meglesz Pécsen a Kaáli (elvileg lehet, hogy már májustól), mindkét doki felhagy a lombikkal :roll: Ez most kicsit szíven ütött.....na mindegy....

Gabi
ez a párbeszéd nagyon jóóó
:lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Na most joooo sokat kerdeztel :shock: Japoban az ido ma pl 20 fok holnap 12 :shock: aztan lez 15 ilyesmi szal se nem jo se nem rossz :? Fejem nem faj csak a kikoltozes utan fajt...vajon miert :oops: Mostanaban mondhatni nem vgyok tul jo passzban :oops: talan ez latszik is,hogy nem egeszen tudom finomitani az iromanyaimat talan ezert is jobb ha nem jovok annyit :oops: :lol: :oops: Az atallast nem szoktam meg mindig meg :x Korizas marha jo volt nekem tecc foleg,hogy alig voltak a palyan 8) Nem hobbizok itt mit hobbiznek itt ytenyleg marha draga dolog a tenisz :? Uszni v oltam egyik nap mert itt a hotelben van szep uszomedence :wink: 58kilot surolom basszus :oops:

Jo a kerdes vizitre megyek itt is megakarom nezetni a miomam meg ma kellett volna mennem 3.cn-es vv-re de nem csorgott az ora :evil: uhura meg mehetek barmikor mioma ugyben.Meg meg az itteni lombikoshoz megyek el mert itt is levan fagyasztva nekunk katona es most jar majd le az 1ev :roll:

Dokik meg hagynak fel a lombikkal?Azert mert megnyilik majd a kaali?Es mikorra varhato ez? :shock: Olvastam a masikban a munkaval kapcsolatos ketelyeidet..hat nem egyszeru de valami hobbit igazan te is csinalhatnal :arrow: sport meg mindig semmi? :roll: Amugy az fsh-s utan irtam meg egy hosszu fsh-srol :oops:

Gabi
Ez a parbeszed nem lehetett semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezek szerint doki jofej volt :wink: :lol: Azert nem akarok hazamenni mert nyaron vgyis gondolkodom rajta mert most marf 2honapja nem lattam apacskat most talizunk es ugy nez ki megint mehetek innen haza es majd nem is udom mikor mehetek utana NY-ba :? Annyi idonk kiesett es ez engem ugy megviselt...nem tudom akarok e mar ra 2honapra megint elszakadni..meg addig kiderul :roll:

Melinda
En sem a vita miatt irtam,valoszinu mostansag erzekenyebb vgyok a kelletenel :roll: :oops: Kerdes konkretan nem volt hozzad...csak irtam irtam es azt sem tudtam olvasod-e :roll:
Hanyadik napon vgy?ET?A cn-es vonalzik jo? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Én is vagyok, csak kicsit elveszve, dolgozom és most elég sok mindenféle munkám akadt idebent :!: :roll:

Gabi
Örülök, hogy nincs beteg fogad, egy gonddal kevesebb, hurrá :D
micsoda párbeszéd, jó nagyon :!: :lol:

Gyancsi
Jobbulást Neked drága, nem lesz a babának az ég világon semmi baja, nyugi :!: Te hogy vagy :?: hányinger :?: szagok :?: focimeccsekre jártok még :?:

Bri
Igen valóban nem válaszoltam a kérdésedre bocsi :!: :oops: sajnálom, hogy apácska még mindig nincs veled, egyre nehezebb neked már úgy látom :!: :roll: de megértem nem rosszból írom :!:
sok az 58 kg :?: sztem egyáltalán nem :!: :roll: akkor én le se írom mennyi vagyok :!:

Meli
még mindig van hányingerem nem is kicsit, de elbírok vele, már kezdem megszokni :!: :wink: mennek a babatapaszok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Helyzet :?: dokihoz melyik nap mész :?:

Betty
miért hagynak fel a lombikkal :?: azt lehet tudni :?:

Szrityi
Jobbulást Neked is :!:

Ancsyka
hogy vagy :?:

Zsu
milyen ügyeket intéztek :?:

Mindenkit puszilok, drukkjaimat küldöm++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Bri,
hát persze, hogy olvastam, amiket írtál!Csak mostanában nincs túl sok időm írni!A vonim jól megy, ET+4en vagyok.Először úgy gondoltam, hogy csak ET+14en tesztelek, de szerintem addig nem fogom bírni. :oops:
Szülinapra készülsz?

Betty,
időgyorsítók mennek++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy,
róka-komát jövő héttől küldheted ide! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt!

Betty!
Én is hallottam a két dokiról,de nem tudtam,h a te orvosod az egyik :? Na de gondolom azért nem egyik napról a másikra hagyják abba?

Bri!
Érthető akkor,ha nyáron már nem akarsz jönni!Most megint jössz ide hozzánk?Mikor? :roll: Kicsit lemaradtam :oops:
Betty pont olyanokat kérdezett amit már én is megkérdeztem volna.

Suzy!
"Én is vagyok, csak kicsit elveszve..." :arrow: nem megy a koncentrálás? :lol: :lol: :lol:

Meli!
Babaragik++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi+Szrityi!
Jobbulást!!!!!

Többiek????

Puszi mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Meli
Már küldöm is :!: :wink:
hát nem is lehet olyan sokáig kibírni tesztelés nélkül, főleg, ha van is már most otthon belőle :!: :?: :wink:

Gabi
hát igen, mostanában kicsit kihagy az agyam, egy kissé feledékeny lettem :lol: épp mondta a főnöknőm, hogy nagyon látszik rajtam, hogy dolgoznak a hormonjaim, mert olyan álomkóros vagyok és annyira nyugodt :wink: igen, nem tagadom szinte egész nap tudnék, ha nem is aludni, de csak nézni ki a fejemből :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma van pontosan 2 hónapja, hogy nincs menzi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Bri :!:

Köszi drága bizom benne, hogy ideért a TSH csökkentő enrgie :wink:
Egyetértek Veled ha van az embernek jobb dolga is, akkor nem fog a gép előtt ülni :wink:
Én is jártam már igy, hogy irtam nem egyszer nem kétszer de választ sem kaptam, mi ebből a tanulság?
Többet én sem kérdezek :wink:

Remélem, hogy mindent el tudsz rendezni gondolok itt a vizsgálatokra és a lombikra is drukk ezerrel++++++++++++++++++++
Uszás az egyik legjobb sport bár én nem tudok, evvan :oops:

Gabi :!:

Örülök, hogy minden okés volt a fogdokinál is :wink:
Tetszik a párbeszéd:)

Hogyhogy felhagy a két doki a lombikkal :?:
Ha esetleg igy is lesz csak lesz helyettük új orvos?

Suzy :!:

Már nem sok idő és vége a hányingerednek drága ne dolgozz sokat :wink: :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:

További kellemes napot :wink:
Vendég

Angyli
Próbálok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:wink: :wink:
Vendég

Bri
az egész heti kérdéseimet feltettem most, mert hiányoltad az irományt, hát most legalább volt mire válaszolnod :lol:
Mindig akkor fáj a fejed, ha költözködsz ide-oda...én ezt betudom a klímaváltozásnak, az rátol egy lapáttal a fejfájásra az biztos..
Látom, érzem, hogy nem vagy jó passzban mostanság, de őszintén megmondom ezzel nem vagy egyedül....nagyon tele van a bugyrom már ezzel az egésszel :roll: :roll:
És akkor hogyan alszol :?: Mert írod, nem szoktad még meg az átállást... Éjjel vagy fent, napközben meg alszol :?:
58 kg neked eggggggyáltalán nem sok :!: :wink: Sztem az pont tökkkkéletes :!:
Ha lejár az 1 év a katonáknak akkor mi lesz :?: Mikor jár le pontosan :?: Japóban megpróbáltok egy beültit :?: Jó lenne...
Nem tudom a dokikkal mi lesz, hogy lesz, de ezzel is most tele vagyok, hogy most akkor adogatnak majd minket lombikosokat egymásnak :shock: :?: Mire megszoknám az egyiket, már lepasszol a másiknak :roll: ÁÁÁÁÁ, mindegy is :x sz@rok erre is :x

Szuzy
még annyira nem mélyedtem bele, de utána fogok olvasni, hogy valójában miért hagynak fel a lombikkal a dokik...
Ez a cikk, amit találtam 19.-ei, tehát ez elég friss dolog, ebből gondolom, hogy pár nap, hét múlva több infó lesz róla.

Meli
neked is mennek a gyorsítók is, meg a babatapaszok is :wink:
Akkor mikor szándékozol tesztelni :?: Mert azt mondod, nem hiszed, hogy kibírod ET+14-ig...vagy csak majd hirtelen felindulásból lesz :?: :lol:

Gabi
de, de az én dokim az egyik :? :roll:
Annyit tudtam, hogy meg fog nyílni a kaáli meg minden, és a dokim lombikozni fog továbbra is, de marad az állami intézetben (ahol most is vannak). Ezek szerint nem mehet 2 helyen a lombik-gondolom én, ők meg a kaáliba nem akartak menni amúgy sem, vagy mittudomén....ezek csak találgatások.....de meg fogom tudni úgyis nemsokára :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,
hát, úgy gondoltam, hogy hétfőn ellövök egy tesztet, de szerintem az még nagyon korai, csak a kíváncsiság hajt! :oops:

Lányok,
kérlek ne nézzetek hülyének, elmondok most valamit nektek!
Én minden nap megsimizem többször a pocakomat, és beszélgetek a babácskáimmal.Bíztatom őket, hogy keressék meg a lehető legjobb helyet, és kapaszkodjanak meg jó erősen!
Még sosem voltam semmiben ennyire biztos, mint ezekben a babákban!Olyan hihetetlen érzés. :roll:
Ja, és tegnap még mesét is olvastam nekik. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kicsit be vagyok csavarodva? :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép napot!

Meli!
Nem nézünk hülyének,szerintem sokan csinálják azt amit te.
Örülök,hogy bízol a babókban :wink: +++++++++++++++++++

Betty!
És,ha esetleg nem folytatja tovább a lombikozást akkor mész a káliba?Bár ugye ez is idő,gondolom nem 1 hét alatt nyílik meg ,és addigra te már babás leszel. :wink: Szóval nem is kérdeztem semmit! :wink:

Angyal!
Ha-ha én se tudok úszni,vagyis tudok,csak közben víziszonyom lett,nem durva,de ha nem ér le a lábam már pánikolok,és az arcom semmi képpen sem kerülhet víz alá.Ez víziszony???Pedig jó lenne úszni járni :?

Suzy!
Én nem nézem mikor lenne menszi :roll: Csak örülök,hogy nincs.
Én szeretek csak úgy bambulgatni,de mostanában nagyon mehetnékem van dolgozni.Meghülyültem? :oops:

Megint süt a napocska!
Aki teheti legyen sokat kint (remélem ezért nem jöttök ide írni)!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
most tegnap azt olvastam, hogy az intézetben hagyják abba a lombikozást, és átmennek a kaáliba :roll:
Én nem megyek át, nem tehetem...ott még a levegőért is fizetni kell :roll: majd elvállal akkor valaki más vagy mittudomén :? :roll:

Mindenkinek mennek a mai drukkok+++++++++++++++++++++++++++remélem mindenkivel minden rendben van :wink:

betty615

Betty
Reméljük, hogy nálad már ez a cécó nem lesz aktuális, millió drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Dehogy is :!: ne írj már ilyet, ez csak természetes, hogy ezt csinálod, az érzések általában nem csapják be az embert, úgyhogy babatapaszok folyamatosan mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hinni és bizakodni, mást most nem tehetsz :!: :wink:

Gabi
Én is örülök, na ná :!: :lol: csak úgy eszembe jutott, hogy már de jó, hogy nincs és már eltelt 2 hónap, teljen is most az időnk :!: :wink:

Gyancsi
A mai uh-hoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++remélem már jobban vagy :!: :?: :roll:

Ancsu
Gondolom el vagy a munkában...nem voltál a dokidnál :?:

Többieknek is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és szép napot!

Nekem ma egy kicsit izgalmas napom lesz, tegnap nem sokat aludtunk a férjemmel, mert volt alkalmassági tüdőszűrésen és mára visszahívták :shock: annyira nagyon félünk, de nem mondtak semmit csak egy sablon szöveget, amit szoktak ilyenkor :evil: nagyon reméljük, hogy nem lesz semmi elváltozás, csak egyszerűen rossz a felvétel, az is lehet, hogy csak elmozdult közben vagy mittudom én...kicsit meg vagyunk ijedve, de érzésem szerint nincs semmi, csak az ördög sokszor nem alszik ugyebár :shock: :cry: azt hiszem akkor gyorsan elő is hívják a felvételt, de ha nem elviszem egy mellkas rtg-re az tuti :!:

Puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Jó a szín :lol:
gondolom májusban már Te is többet fogsz tudni az egészről :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Lányok!!

Tegnap szarakodott ez a szemét net, nem tudtam jönni :evil:

Angyli- Köszi, kúrálom magamat, több kevesebb sikerrel :wink: Hogy hogy nem tudsz úszni???Tessék megtanulni :D Vagy.....uszógumit kell felvenned vagy egy mentőmellényt, abban mindenki tud úszni :D

Szrityi- Akkor neked is jobbulást, nem is hittem volna, hogy akkor leszek/leszünk betegek mikor már kijöttünk a télből és jön a jó idő :wink:

Betty- Köszi neked is!!Hát sajnálom a dokidat!!Csak nem értem, hogy miért szűnik meg attól a te kórházad, hogy oda jön a Kaáli...Egyszerre nem lehet 2 meddőségi Központ??Mert igény gondolom, hogy volna rá, sajnos a mai világban egyre többen vagyunk akkik rászorulnak :roll:

Bri- Majd gondolok rád, mikor bevetem magam a Balcsin a habokba :wink: Tényleg csak egy évig tárolják a leadott spermát?Utána kidobják?Ez engem is érdekelne....Ja és én is úgy értem amit írtál, hogy akkor Apácskával jöttök még haza Magyarországra és majd innen mentek NY-ba vissza??Az 58 kg a te magasságodhoz egyáltalán nem sok!!!!!!!

Gabi- Ez nagyon tetszett ez a fogorvosos sztori :D :D :D

Melike- Hogy érzed magad??Nem vagy hülye egyáltalán , én is beszéltem a hasamhoz folymataosan, sőt még Apjuk is :D

Suzy- Gyógyulgatok, torkom még fáj de már kevésbé vagyok taknyos, kaptam a dokitól valami Pracetamolos , C vitaminos pezsi tabit, meg szopogatós cukorkát, azokat nyomom befelé, hogy eltűnjön és nyelhessek végre egyet fájdalom nélkül :D Tényleg te meddig tervezel dolgozni?

Velem nincsen semmi, csak annyi, hogy szarul voltam az elmúlt napokban, nem volt kedvem semmihez, ez a szemét betegség kicsit kicsinált, de ma már jobb egy fokkal!!Ja és Csajok én totál hülye vagyok :D :D :D Azt írtam az aláírásomba, hogy 29-én megyek UH-ra....Ezt honnan szedtem??????Mikor ma kell mennem :D Kissé vagyok csak szórakozott amúgy, nem nagyon :D Meg jó lenne ha már haladnék a házimunkával, ablakpucolás még mindig sehol, a konyhaszekrény takarításról ne is beszéljünk.... :roll: :wink:

KépKép
gyancsi

Jajj mire megírtam a kis monológomat, már írtatok is!!

Suzy-tuti, hogy minden rendben Apácskáddal, nem izgulj!! :wink: Szorítok értetek, majd gyere és mesélj hogy mi volt!!!

Betty- Most olvasom, hogy átmennek a dokik valószínű a Kaáliba....Igen, ez nagyon szívás, mert ott sokkal több mindenért kell fizetni, bár úgy tudom, hogy lombiknál ott sem kell, se a vizsgálatokért, se a beültiért csak a gyógyszerekért, de azokat meg sehol sem adják ingyen :!:

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Gabi :!:

Nekem nincs viziszonyom bár a férjem azt mondja, hogy tudok uszni csak az a baj, hogy nem tudom összhangba hozni a kezem a lábammal,kapkodok és emiatt nem megy de evvan, uszás nélkül is jól megvagyok helyette futok :wink: :wink:

Hiszem, hogy minden rendben van a pároddal csak a gép volt hibás :!:
Várunk a jó hirekkel.

gyancsi :!:

Remélem, hogy jobban vagy már drága :wink:
De tudok uszni főleg az adósságban :D :D
Drukk az UH-hoz gyere majd a pozi hirekkel+++++++++++++++++++

Ez tényleg nagyon nem jó, mert igy több lét huznak ki az ember zsebéből :(
Bár a Kaáliban is csak a gyógyszerekért kellett eddig fizetni remélem nem lesz ez Nálatok sem másképp, igy is rengeteg pénz megy ki az embertől :!:

Nekem ma reggelre megjött 24. napra nagyon fáj a hasam már bevettem egy cataflamot.
Ez a hónap kilőve, majd kezdődik a másik de, akkor már szeretnék venni LH tesztet ugy kiváncsiságképpen.

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Sziasztok!

Angyal,
24.napra jött meg?Pé-d mikor lehetett?Hődet nem szoktad mérni?
Nagyon örülök, hogy kezd rendeződni a pajzsmirigyed!

Gyancsi,
betegség mondjon le!!!!!!!!!!!
Uhuhoz drukk, majd gyere a hírekkel! :D

Suzy,
tuti, hogy csak nem sikerült jól a felvétel, ne aggódj!
Minden rendben lesz!

Gabi,
sajnálom, hogy unatkozol, de hidd el, megjön a jóidő, és sokkal több mindent lehet majd kint csinálni! :wink:

Betty,
szerintem ne aggódj, hogy átköltözik a lombik a kaáliba, mert ott is tb által finanszírozott minden lombik-program!
A vizsgálatokat, ha kell majd valami, azt meg megcsináltathatod sztk alapon!
Ne aggódj!
De örülnék, ha nem is lenne rá szükséged! :wink:
Most már a kezdést beszélitek meg majd a konzin, ugye?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Angyli

Remélem Én is, úgy legyen :!: most megy 3/4-ed 12-re, de sajnos nem tudtam vele menni, már alig várom, hogy hívjon :roll:
A fenébe pirivel :cry: 24 napra :shock: jó hamar odaért a szemétje :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Melinda :!:

Kb. 12. naptól kezdve lehet pém onnantól kezdve belehuzunk a dolgokba :wink:

Nem hőmérőzök csak néha, amikor eszembe jut, majd a köv. hónaptól feltéve ha eszembe lesz :wink:

Drukk a babához++++++++++++++++++++

Minden rendben lesz majd meglátod :wink:

Nem csinálok ügyet piriből, már megszoktam, hogy jelentkezik minden hónapban :wink:
Vendég

Angyal,
nem lehet, hogy korábban van a pé-d?Az is lehet, hogy a 10-11.napon, és akkor +14nap, és már nem is olyan rövid a ciklus!
Lehet, hogy lemaradtatok róla?
Egyik barátnőm is 10.napon szokott érni, általában 24-26napos ciklusai vannak!
Bár az is lehet, hogy a TSH változása is bekavart!
De mostmár az tök jó, úgyhogy mindent bele!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Valószinű, hogy a TSHszint, hogy lejjebb esett rájátszott arra, hogy hamarabb megjött, következő hónapban már megkezdjük a 10. naptól és zsinórban próbálkozunk aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz :wink:

Nekem mult hónapban 28 nap, előző hónapban 26 nap most 24 nap ki nem lehet számolni ezt az összevisszaságot :wink:

:D :D
Vendég

Angyli- Lh teszt nem hülyeség, nekem pl megmutatta, hogy nem is nagyon volt pé-m csak 1-szer fél év alatt :? Az biztos, hogy ha ennyire kiszámíthatatlan a ciklusod akkor nagy segítség lesz, hogy betudod mérni pontosan a pé-t :wink:

Suzy- Mi lett a párod eredményével??minden okés?????Nagyon remélem!!!! :roll:

Melike- Babaragacsokat továbbra is küldöm feléd folyamatosan+++++ :wink:

Többiek hol vannak ma??

Én megjöttem az UH-ról, minden rendben Gombóckával, már 25,7 mm-es és gyönyörűségesen szépséges, éppen fejjel lefelé lebegett a kis drága :D
Kép

Holnap megyek a fődokihoz, aki engedélyezheti, hogy a szülésig itthon maradhassak táppénzen, úgyhogy drukkoljatok :wink:

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

A muszáj nagy ur :D :D

Örülök, hogy minden rendben van Gombóckával :wink:
Drukk tuti, hogy meglesz az engedély a táppénzhez++++++++++++++++++++++++++

Nagyon bizom benne, hogy minden rendben van a pároddal :!:

További szép estét lányok :wink:
Vendég

Sziasztok,

Hát velem még mindig semmi talán holnap megtudom mi lesz a laparo-hystero ügyben....

Gyancsi:
Örülök, hogy picit már jobban vagy nekem 1-2 nap alatt elmúlt, persze neocitrant meg mebucaint szedtem, de nekem most még lehetett. Ezen a télen 3x jött ki erősen a megfázás meg most még egyszer gyengébben. Ennyit már rég volt influenzás!
Nagyon édes Gombócka, teljesen ki lehet venni a képen, hogy milye hol van. Drukkjaimat küldöm a táppénzre++++++++++++++

Betty:
Én anno azért mentem a kaáliba, mert azt mondták minden vizsgálatot meg lehet csináltatni máshol akár tb-re és ez jó. Van 1-2 dolog amiért fizetnünk kellett, de sokat csináltattam a saját nőgyogyimmal. De megértem az aggodalmadat nehéz váltani ha már egyet megszokott az ember.

Bri:
Ha a "Jobbulással" gondoltál rám akkor köszönöm ( meg a többieknek is ) ha a " nem válaszoltam esetleg én sem a kérdésre" akkor pedig Bocsánat és azoknak is írom aki még esetleg így érzi.
Mostanság rohanok csak átolvasok fontosabbat megírok, de azért lélekben veletek vagyok!!!!!

Meli:
Szerintem nem gáz ahogy a babókkal törődsz mert közel érzed magadhoz Őket. Sőt én tök aranyosnak tartottam....
Anno Vanili írta, hogy Ő az utolsó lombikban nem érezte ezt sajnos :( .......

Suzy:
Apával mi van van már eredmény?

Gabi:
Nagyon jó a fogorvosos sztori elmondtam a férjemnek is jót röhögött rajta. Remélem én is mielőbb elsüthetem akár a fogorvosnak is. Mondjuk én nem fosok már tőle magamtól járok fél évente fogdokihoz. Jó ideje nincs is vele gond....

Angyal:
Úszni én nem tudok csak amíg talaj van a lábam alatt, ( így azt nem is nevezném úszásnak...) mert az usziba gyerekkoromban megutáltatták velem a vizet.

Mindenkinek puszi meg drukkok mennek ezerrel +++++++++++++

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Nem fogjatok elhinni de apacska ul a gepen es nemsokara landol :D en olyan de olyan boldog vgyok :D Szobat csereltem a reggel mert a masik 2agyas volt ez meg 1agyas meg magasabban is vgyok :wink: Ma van apacska szulcsinapcsija es megyek veszek neki ajit talan egy szelet tortat is es meg egy lufit nem tom attol fugg mire lesz idom es meg atgondolom :roll: Rohanok mert nemsoka landol es nekem meg miutan hazajottem habtakba kell vagnom magam :oops: Remelem nem fogok sirni ha meglatom :oops: :oops: Jovok ahogy tudok de a hetvege necces hetfon megy meloba es akkor jovok szerintem pusszantyu csajok jaj de szep az elet :D Kép

Ha meg ido elott visszaerek es tudok irni akkor irok ha nem akkor majd amikor tudok de olvastam am mindent es mindenkit :wink: Valaszolok is majd csak kerek egy kis idot :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri!
Na végre, én is örülök veled :lol: :lol: :lol: Apázzál csak és gyere,ha lesz időd!

Gyancsi!
Szép a kicsike!Május 17-én meg tarkóredő?És lesz kombinált teszt is?Továbbra is jobbulást!

Szrityi!
Neked most miért kell várnod a laparra?

Suzy!
Apa eredménye???Ugye nincs baj?

Meli!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty!
:roll:

Mindenkinek nagy puszi!!!
Drukkok mindenféléhez+++++++++++++++++++++
Időgyorsítók :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Bri jaj de cuki vagy :lol: és milyen szerelmetes :lol: . Nagyon örülök a boldogságodnak és jó hétvégét apával!

Betty, Angyal hát itt sem történik sok minden.........ezért vagyok olvasóban.......

Betty sajnálom a doki-ügyet......

Angyal hajrá ez a ciklus!!! (Egyébként nyákod volt? :oops: tudod az nagyon fontos és a megfelelő ösztrogén-szintet mutatja -azaz a jó pét)

Gyancsi nagyon cukkiiii!!!! Gratulálok!

Melinda drukkok mennek!

Szrityi neked is drukkok :wink: !

Gabi poci-simi neked!

Suzy neked is pocisimi és remélem minden ok apával!

Puszi
Vanili
Vendég

Csajok nekem az 58 az sok eletemben egyszer voltam ennyi akkor is akkora volt a hasam,hogy mindenki azt hitte terhes vgyok :roll: :oops: Mert en nem elosztva hizok csak kozepre :x has,fenek es comb :twisted: Szal igy nekem nem jo 53kiloval viszont bombazo voltam 8) Hat az 54-nek is orulnek :roll: ma 57.30voltam :roll: na de napok ota tok hulyen eszem es olyan ideges vgyok hogy jon apacska hogy most tuti fogyok 2kilot majd :lol: :lol: :lol: Jah es en 29eves koromig nem is voltam 50kg felett soha :oops: :oops: Jo tudom az mar vekony...de az 53 az tutkooo es en is ugy szeretem magam meg apacska is szal vgy rahajtok erre a fogyokurara egyenlore felulesek,kitores uszas. :wink:

Szulinapra nem tudtam keszulni mert azt sem tudtam jon-e es a jobb ettermeket lekell elore fogalni,na meg ha faradt akkor hiaba minden keszulodes...hosszu az ut kitudja mihez lesz kedve :roll: De biztos vgyok benne,hogy jovoheten lesz egy vacsink kettesben :wink: Hisz meg az evfordulonkat is megkell unnepelni 8)

Melinda
Na akkor orulok,hogy olvastal ezek szerint megerte irnom :wink: Neked hanyadik nap volt a punkcio?Mert akarhogyis szamolom nem ertem :oops: Valoszinu a punkcio napjat hiszem rosszul :oops: Hetfoi tesztedhez hajraaaa 8) Nyugodtan nyomhatod ha nega akkor is van meg ido!!!Ha meg mar latni valamit akkor meg megjobb :D Nektek lett fagyi? :idea:

Babaimat en is simogattam nap,mint nap ugy vezettem egyik kezem mindig a pocimon volt :wink: Olvasgassal nekik artani nem artha :D Az elso lombiknak(beultis) amugy is mindenki nagy hittel all neki...remelem nem kell csalodnod :roll:

Gabi
Nem nem maradtal le semmirol csak meg nem mondtam mert akkor meg mindig azt kerdezne mindenki mikor megyek haza meg megyek-e :oops: Szal meg semmit nem tudni es ilyen allapontban meg nem jo beszelni :roll: Elmeletben Majus 2-an mennek de ez a vulkani viszonyoktol is fugg :? Nemam aztan megyek es ottragadok :x Ugy szalad veled az ido most voltal 12hetes most meg nezem es mar 13 az majdnem 15 az majdnem felido :shock: :lol: :lol:

Suzy
semmi gond...csak erdekelt volna...meg jol jon a biztatas hatha tudtal volna valami okosat mondani :) Gratula a 2honapos menzitelen lethez :D :lol:

Angyal
Tudom sokan neha nem valaszolnak...van aki ilyen...van amikor meg csak egyszeruen figyelmetlenebb az ember vgy lehet tok veletlen is.Velem is van biztos neha neha...en pl azert nem szeretek leulni 2percre a gep ele mert ha en irok akkor szeretek mindenkinek :wink: Jah es ha nem erdekel az illeto lehet rahagyom a dolgot de aki erdekel annak inkabb megjegyzem...szerintem az oszintesegben nincs baj... :wink: En sem tudok uszni csak ugy csinalok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kutya meg a mell uszas megy talan 10-15metert :oops: de en is annyira csapkodok,hogy elmerulok :lol: :lol: :lol:

Nekem is 25naposak voltak a ciklusaim mindig :roll: neha 26 szal en mar a 9.naptol lh teszteztem es volt hogy 10-11.nap pem volt ugyhogy nincs azzal baj ha elobb van mert a luteralis fazis akkor is meglesz 14nap :wink: Vettel mar LH tesztet?Van egy ismi akit ajanlani tudok :idea:

Szrityi
No para amugy elozo oldal legtetejen irtam valami olyasmit,hogy orulj hogy ilyen reszletesen fogallkozik veled a doki bar tudom a varakozas nem jo de tobb sikertelen lombik utan megtudni hogy ez es ez miatt nem lett baba eddig az megrosszabb :roll: Szal kitartas draga.Beszeltel a dokival?

Csoki
Te is elokerultel 8) Jaj igen ngyon szerelmetes vgyok :lol: :lol: :oops: Mar tukon ulok :oops: :oops: Mint egy elso randi huuuh meg az elso randinkon sem voltam igy beindulva mondjuk akkor nem is voltam szerelmes :lol: :lol: :lol:
Veled mizu? :idea:

Betty
En nem az iromanyt hianyoltam csak hogy irj nekem magadrol 8) Engem mas jobban erdekel mint sajat magam en uncsi vgyok :lol: :lol: Tavaly mikor koltoztunk marhara fajt jah de az egy nagy stressz volt egy sokkhatas amit felkellett dolgozzon az agyam :oops: :roll: Most ezt nem kell feldolgozni mert madarat lehetne velem fogatni :lol: na jo nem ma mert ma ngyon feszult vgyok apacska miatt :oops: ugy izgultam...repules is rendben menjen meg hogy 2honap utan vegre megfoghatom megpuszilhatom :oops: ahhh leirhatatlan mondtam neki soha tobbe nem engedem el :lol: :lol: :lol: Hat hajnalig fent vgyok es hajnalban fexem vgy reggel :oops: allitok ebresztot 10-11korulre...van amikor elalszom es 2kor kelek :oops: van hogy sikerul felkelnem de akkor meg este 7kor olyan almos leszek,hogy egyszeruen nem tudom nyitvatartani a szemem es akkor jon az alvas....persze ejfel fele felebredek es megint lottek az alvasnak :x :twisted: :twisted: Ha lejar az egy ev a katonaknak akkor megkell hosszabbitani... :roll: addig taroljak ameddig fizet az ember :wink: Nem tudom mikor jar le mert aprilis vegen volt az elso lombik es ugye lett volna a 2. is de cisztas lettem...es vartunk es ugy volt apacska elmegy egyedul NY-ba en meg maradok meg egy honapot a 2.lombik miatt es leadott anyagot :arrow: de ebbol nem lett semmi mert indulas elott es elmentem dokihoz 2-3nappal elotte es megnezettem magam es meg javaban ott volt igy nem maradtam :roll: katonak meg itt vannak 8)

Meg mindig nem ertem mi a bajod a kaalival :roll: ott lesz a dokid is!!!Minden megy majd ugyanugy csak a hely lesz mas talan jol is jon a kis kornyezetvaltozas es uj lesz ugyhogy bizti csucsszuper lesz!Szerintem majd jossz te meg meselve hogy ok csinaltak neked babat :wink: :lol: :lol: :lol:

A lombikhoz tartozo vv-es uhu benne van a tamogatott lombikban!!!A gyogyszerek mindenhol fizetosek :arrow: a kulombseg annyi hogy az inszem 45ezer itt mashol meg ingye van van :roll: Vgy mi meg a kulombseg mond ma el mert nem ertem :? :oops:

Gyancsi
Koszi ari vgy de azert ne add fel olyan konnyen azt hogy esetleg en is ott fogok lubickolni a balcsiban 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Nem nem csak 1evig taroljak de evente ujra kell fizetni mert ha nem akkor megsemmisitik :shock: Apacska nem jon M.orszagra o neki a melo miatt csak ngyon ngyon kiveteles esetkben lehet utazni :x en megyek talan de meg nem biztos :roll: papirokat kene beszereznem...nem tudom milyen papirokat majd parom megmmondja :roll:

Azta mekkora a babocaaaaad :shock: :o Ngyon sokat nott igaz???? :D Dokival beszeltel azota? 8)

Tobbieket is pusszantom mennek a drukkok kinek mihez kell!!!!Majd jovok ahogy tudok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

Itt tisztára be van borulva utálom ezt az időt......

Gabi:
azért kell várni mert nem sürgős műtét és hát emiatt van valami várólista szerű, de a dokibácsim aranyos intézkedik....

Bri:
Neked jó "összeborulást apával " adjatok bele apait-anyait :wink: :lol:
Igen most már én is végig gondoltam tényleg jobb ha minden lehetséges dolgot kizár az orvosom ami kockáztatja a sikeres lombikot. De most abba is belegondoltam tök félelmetes, hogy kiveszik a másik petevezetőt is, mert így már tényleg csak a lombik marad számomra ha babát szeretnék és ez most kicsit rémísztő is....

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok :wink:

Szép napot, kellemes hétvégét lányok :wink:

szrityi :!:

Gyere majd a fejleményekkel, hogy mi van a hystero-lapar ügyben :!:
Drukk, hogy mihamarább tudj kezdeni++++++++++++++++++

Nagyon örülök, hogy megérkezett a párod Hozzád :wink:

Isten éltesse :wink:

Kép

Érezzétek jól Magatokat :wink:

Többnyire én is irtam mindig Mindenkinek, de volt aki nem válaszolt vissza, igy azóta csak annak irok aki engem is megemlit.
Az őszinteség nagyon jó, én is ilyen vagyok.

vanili :!:

Nálam sem történik semmi lényeges de ettől függetlenül beirok a fórumba.
Nekem minden hónapban van nyákom, nem is kevés tisztában vagyok vele, hogy milyennek kell lennie a pé-nek :wink:

Suzy
:!:

Remélem, hogy minden rendben van drága a pároddal, jelentkezz légyszi :wink:

Pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Bri :D velem semmi külcsi nincs... spontán hónapok (tudod mégiscsak reménykedik az ember csodababában...).

Angyal akkor szuper!!! :D Szerintem akkor nem is lesz ott szükség lombikra :wink: . Hajráá!
Vendég

vanili :!:

Nincs szándékomban visszamenni a Kaáliba, további lombik kizárt nem veszek több adósságot a nyakamba, igy is van épp elég,azóta sem tudunk helyrejönni anyagilag :wink:

Bizom a spontán babában, az endokrin dokinő is mondta, ha teljesen helyreáll a TSH, azzal minden egyébb hormon is rendeződik vele együtt a babának is sikerülnie kell:wink:

Drukk a spontán babához, hajrá+++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Angyal,
nálatok mi is az ok, hogy lombikra kellett menni?
Mert ha tényleg csak a hormonok, akkor azokkal mostmár nem lesz semmi gond, az tuti! :wink:

Vanili,
drukk a spontán hónaphoz!Hiszen a csoda bárkivel megtörténhet!
Bízz benne!

Bri,
örülök, hogy apácska végre odaér hozzád, már biztos nagyon várod!
Sajnos nem lettek fagyibabáink, nem voltak annyira szépek, hogy érdemes lett volna őket fagyasztani! :cry: De ez a 2buborék itt a pocimban majd kárpótol minket! :wink: :D
A 10.napon volt a leszívás, és a 13.napon kaptam vissza a pöttyeimet!

Gyancsi,
nagyon szépséges a babácskátok!Már alig várom, hogy énis hozhassak ilyen képet!
A táppénzt biztos megítélik, ne aggódj!

Szrity,
elhiszem, hogy ijesztőnek tűnik a műtét, de hidd el, hamar túl leszel rajta, és sikeres beülti után egész óvoda lehet majd az otthonotokba! :wink:

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Anno az endometriózis miatt kellett az inszem majd a lombik viszont jelenleg, hogy van-e endóm azt nem tudom, viszont több csajnak is sikerült az endóval a baba spontán :wink:

Tehát ha a hormonok rendbejönnek, akkor nem látom akadályát a spontán babának :wink:
Én már csak ebben bizom, mert nem szeretnék többet költeni lombikra, nincs miből :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Ég a pofám, de nem tudok most visszaolvasni, így csak 2 mondatban leírom, hogy mi történt velem, ne haragudjatok :oops: De holnap jövök és írok mindenkinek :wink:

Szóval semmit sem sikerült intéznem, mert ez a szemét doki nem is volt bent, holott fent van a neten , hogy ma 8-tól kellett volna rendelnie :evil: :evil: Mehetek hétfőn megint 8-ra, de most már nem bosszantom magam, azon a pár napon nem múlik, csak olyan jó lett volna túl lenni rajta :roll: Viszont magyar az ürge Úr ( Kemény Béla, legalább is ez nem éppen osztrák névnek tűnik :D ), így azért talán még több esélyem van meggyőzni a Fickót :D

Mindenki vigyázzon magára!!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szrityi
En egy lanyrol tudtam kivettek az egyik vezetojet mehen kivuli miatt aztan a masikat egy masik mehenkivuli miatt....lombikra ment a lany es az elso sikerult :wink: Tudom eleg felelmetesen hangzik es az is de a lombik majd segit ebben kell hinned :wink:

Gyancsi
Nem gaz ha nem tudsz irni nemam elnezeseket kersz :arrow: Ne idegeskedj annyit a doki miatt majd mesz hetfon :wink:

Csoki
Na akkor spontankodjatok nekunk is most az jon 8) :lol:

Angyal
Koszonom a felkoszontest jol esett :wink: :P Nektek is hajra spontan baba!!!

Melinda
Nem baj az ha nem lett fagyi...nekem se lett 5novekedett 3kerult vissza a pociba es a masik 2nem ugy fejlodott :? de az a ketto a lenyeg :wink:

Megyunk bulizni juhuuuuuuu Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szuzy
igen, májusban többet tudok majd mindenről :wink:
Api :?: :roll: Eredmény :?: Nagyon aggódok miatta...

Angyli
jó rövid ciklusod volt akkor most :roll:

Bri
Apácskának nagyon boldog szülinapot :!: :!: :!:
Kép
Nagyon örülök, hogy végre együtt lehettek :D érezzétek jól magatokat, és egymást :D
És ne írj ilyet hgy uncsi vagy, ugyan máááá, akkor én mi vagyok :?: :lol: :lol: :lol:

Gyancsi
nagyon nagy már a babád, és gyönyörűűű :wink:

Pusszantás, most lépek..

betty615

Nincs mit drága :D

Köszi :wink:

Nektek is drukk a spontán babához+++++++++++++++
Jó bulizást kivánok :wink:
Vendég

sziasztok lányok.

ÉLEK ám, csak elvagyok kicsit veszve.
Munka is, meg itthon is van mit csinálni, csütörtökön 2 tárgyalásom is volt. Egy-egy óra volt mind kettő plusz még mellette a többi meló.

A cynexet megvettem és már használjuk is. Hátha beválik.
Dokinál még nem voltam majd hétfőn megyek az eredményekkel, a vv-el jó lett semmi eltérés nincs benne, a röntgen szintén, az ekg szintén jó. egyedül a vércsoport papír nincs nálam azt a dokihoz küldik.
Csütörtökön lapo. Alig olvastam vissza, így pótolok majd.
Gabi nagyon szép már a babóca :)
Bri, láttam apa megy hozzád, de lehet már ott is van :roll: részleteket nem olvastam

Puszi lányok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gyancsi
Örülök a kis Gombóckának, már igazán nagyon szépen fejlődik :wink:
ne aggódj a táppénz miatt tuti sikerül hétfőn elintézni, biztosan csak a névnapját ünnepelte a drága doktor, mert hogy épen az volt tegnap :!: :lol:
Szép hétvégét Nektek :!:
Látszik-e már a pocakodon valami :?:

Bri
Apácskának boldog szülinapot kívánok így utólagosan is, nagyon örülök, hogy végre együtt lehettek, élvezzétek az együtt töltött perceket és remélem, hogy sokkal jobb már a kedved és az is marad sokáig :!: :lol: vidám, szép napokat együtt :!: :wink:

Angyli
Köszi, hogy Te is ennyire aggódtál a párom miatt :!: és bocsi, hogy nem jöttem aznap megírni :oops:

Meli
Babatapaszok mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kíváncsi lennék, Te a munkád során találkoztál-e már ilyen beteggel, mint amit a férjemnél leírtam sztoriban???

Betty
Nem ám eltűnni :!: :roll: :lol: aggódom Érted :!: :!: :!:

Ancsu
Nagyon drukkolok a laparhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Spontán babóhoz mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És akkor Rólam/Rólunk:
Apácska eredményével minden rendben és még egyszer bocsi, hogy nem jöttem az nap a negatív lelet hírével :!: :oops:
Szóval, elment csináltak egy új felvétel majd légzés funkciót is, hogy biztos ami biztos alapon azt is megnézzék, ha már ott van!azt megcsinálta 99%-ra, utána várt 1 órát és behívta a doki, aki megkérdezte, hogy tulajdonképen miért is jött :shock: :?: na Zolinak sem kellett több, szinte már várta ezt a kérdést :!: :roll: mondta a doki, hogy nem tudja, hogy az előző felvételnél a leletező doki miért nem látta, hogy nincs baj, a lényeg, hogy a szíve egy kicsit nagyobb az átlagnál, így a bal oldalról átvetül egy kis csücsük a jobb oldalra :arrow: negatív a lelet, nincs semmiféle tüdő baja, ezzel nem kell semmit csinálnia, de mi azért elmegyünk egy kardiológushoz, hogy nézze meg uh-val, hogy mitől lehet nagyobb a szíve, veleszületett rendellenesség vagy mostanában alakulhatott ez ki a gyógyszerektől amiket szed, most már megnyugodott, de volt egy álmatlan éjszakánk úgymond, mert azért izgul az ember, az "ördög nem alszik" miatt :!: :roll:
Hát ez volt, Én meg azért nem jöttem, jövök mostanában olyan sűrűn, mert sokat vagyok rosszul, hányok is, de élvezem a boldog kismama perceket apácskával és a kis Cipikénkkel :lol:

Legyen szép a napotok, hétvégétek, azt hiszem fantasztikus idő lesz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?